Læs den officielle beskrivelse

Brunel University London blev grundlagt i 1966 og er et campusbaseret universitet, der tilbyder et væld af bachelor-, postgraduate og forskningsmuligheder. Vores mission er at kombinere en grundig akademisk grundlæggelse med de praktiske, iværksættermæssige og fantasifulde færdigheder, du skal bruge din viden i den virkelige verden.

Relevant for industri og samfund

Professionelle institutioner akkrediterer mange af vores kurser; Disse institutioner er anerkendt af arbejdsgivere og kan tilbyde medlemskab eller fritagelse til videre undersøgelse. Brunel har også en stærk forskningsethos, der informerer vores undervisning, samfundet og verden omkring os og vores videregående uddannede kurser fokuserer på at udvikle ekspertise og færdigheder til forsknings- og industristandard.

Campus Living

Vi er beliggende i Uxbridge, West London, som har mere end 300 butikker, en multiplex biograf, dusinvis af barer og restauranter. Du bliver medlem af et campus-baseret universitet, som har alle de ressourcer du har brug for inden for 10 minutters gang: indkvartering, bank, medicinsk center, apotek, butik og et motionscenter. Du kan være i det centrale London via Uxbridge metrostation inden for 30 minutter, og vores nærhed til Heathrow lufthavn gør os til et populært valg for internationale studerende.

Lær vores campus bedre ved at tage vores virtuelle tour.

Diverse Fællesskab

Der er altid noget interessant foregår på Brunel! Vores samfund består af 13.000 studerende, herunder 2.500 internationale studerende fra over 110 lande. Faktisk er vi blevet klassificeret som et af de 20 bedste internationale universiteter i verden de sidste to år (Times Higher Education).

Indkvartering

Alle Brunels bolighaller tilbyder faciliteter af høj kvalitet og er placeret på campus, hvilket betyder at du aldrig er mere end 10 minutter væk fra undervisnings-, sociale og sportsfaciliteter.

Hvorfor ikke kigge efter dig selv ved at tage vores virtuelle tour?

Endnu bedre, hvis du ansøger, opfylder dine betingelser og bekræfter din accept af vores tilbud inden for den frist, der er angivet i din tilbuds-email, garanterer vi dig et sted i vores on-campus indkvartering.

Stipendier

Brunel International Scholarship Program er en årlig pris, som drives af Brunel International-kontoret og er åben for alle internationale studerende. Dens mål er at yde økonomisk støtte til ekstraordinære studerende. Stipendiater vil fortsætte med at repræsentere Brunel som ambassadører i hele deres tid på universitetet.

Sørg for at besøge vores hjemmeside for yderligere oplysninger om yderligere midler.

Hvorfor vælge Brunel University London

 • Vi er blevet placeret som nummer 1 i London, 3. i Storbritannien og 25. i verden i en ny verdensrangering af de 100 bedste universiteter, der blev grundlagt i de sidste 50 år af Times Higher Education (2015).
 • Brunel Business School vandt Business School of the Year Award ved Times Higher Education Awards i 2013.
 • Vi blev rangeret 7th i London for studerende tilfredshed ifølge National Student Survey (2015).
 • Du har adgang til vores sportsfaciliteter med flere millioner pund, som var en officiel træningskamp for OL i London i 2012.
 • Vi blev tildelt den prestigefyldte Dronningens jubilæumspris for videre og videregående uddannelse til vores banebrydende forskning.
 • Det britiske råd rangerede vores Pathways og sprogcenter (IPLC) som et af de bedste resultater sprogcenter under deres nye akkrediteringsramme. Så du kan være sikker på, at vores engelsksprogede kurser vil forberede dig til akademisk succes og hjælpe dig med at afvikle i universitetets liv.
 • Brunels internationale studerende kan drage fordel af en række supporttjenester, herunder specialiseret personale, der administrerer adgangsprocessen, finansiering, indvandring (herunder en visumfornyelsesordning), generelle henvendelser og meget mere.
 • Med vores personlige vejledernetværk vil du få nogen til at henvende sig til rådgivning om eventuelle akademiske eller personlige problemer i hele din tid på universitetet.
 • Vi hjælper også din familie med at sætte sig i livet på campus gennem vores familie klub dedikeret til internationale studerende og børn.

Dette universitet tilbyder programmer i:

 • engelsk
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Brunel University: London Life, Campus Living

Location address
Brunel University
London, England, UB8 3PH GB
Location address
London, England, GB