Brunel University London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Introduktion

123116_BrunelUniversityLondon.jpg

Brunel University London , opkaldt efter Storbritanniens indflydelsesrige ingeniør Isambard Kingdom Brunel, har konsekvent leveret akademisk ekspertise siden åbningen af sine døre i 1966. I sine mere end 50 år med uddannelsesmæssig undervisning har universitetet modtaget flere sondringer og er i øjeblikket kåret til 34. i verden for internationale udsigter (Times Higher Education World University Rankings 2020).

Universitetet er stolt af sine anerkendte akademikere, der både udvikler Brunels programmer og leverer deres globalt anerkendte forskning. Disse undervisere forbereder kandidater til at belønne karrierer ved at tilbyde reelle færdigheder til at anvende på arbejdspladsen.

Historie og uddannelse

Brunel University London er opkaldt efter en af Storbritanniens mest bemærkelsesværdige ingeniører, Isambard Kingdom Brunel. Flere Brunel-kandidater er fortsat med at blive førende inden for verdener inden for den offentlige sundhedsakademi, inden for områder som folkesundhedsøkonomi og smitsom sygdomsbekæmpelse og inden for ingeniørområder inden for fremstilling, civilingeniør og service og regeringssektorer.

Universitetet bestræber sig konsekvent på at opfylde de akademiske standarder, der er fastsat i den britiske kvalitetskode for videregående uddannelser, udgivet af Quality Assurance Agency, som stiller de nationale forventninger til, at alle britiske institutioner for videregående uddannelser skal opfylde. Universitetets processer og procedurer opfylder konsekvent rammen for videregående uddannelseskvalifikationer i England, Wales og Nordirland (FHEQ) for at sikre de høje akademiske standarder og kvalitet af den uddannelse, som studerende og kandidater er kommet til at forvente.

Hos Brunel studerer du med lidenskabelige akademikere, der er respekterede eksperter inden for deres områder. Disse akademikere er forpligtet til at hjælpe dig med at udvikle de uddannelsesmæssige og personlige færdigheder, du har brug for til succes efter eksamen.

Forskning

Brunel University London er forpligtet til verdensledende forskning og blander akademisk strenghed med behovene hos regering, industri og profit og non-profit sektorer globalt - og leverer kreative løsninger på komplekse udfordringer til at give, økonomiske, kulturelle og sociale fordele.

Faciliteter

På Brunels Professional Development Center har de studerende adgang til karriere- og beskæftigelsesressourcer, som kan hjælpe dem med at udvikle de færdigheder og erfaringer, de har brug for for at skille sig ud på det internationale jobmarked.

Du kan få adgang til Brunels omfattende digitale bibliotek med bøger, artikler og elektroniske ressourcer, der er tilgængelige online hvor som helst og når som helst. Disse ressourcer inkluderer videoforelæsninger, klasseforum, casestudier og podcasts.

Online undersøgelse

Brunels online læringsplatform giver dig mulighed for at studere dit program på et tidspunkt og sted, der passer til din tidsplan og uden forpligtelser. Universitetets webkonferencefunktion giver dig mulighed for at interagere med dine medstuderende og har delt adgang til live video feeds.

I løbet af dine studier har du adgang til:

  • Engagerende studiemateriale: Dine ressourcer inkluderer videoforelæsninger, casestudier, klasseforum og podcasts.
  • Support og vejledning: Din dedikerede programvejleder vil guide dig gennem din akademiske udvikling under dine studier.
  • Dit virtuelle campus: Undersøg fra ethvert sted og opbyg forbindelser med ligesindede fagfolk over hele kloden.
  • Åben bibliotek: Online-studerende har fuld adgang til Brunels ekspansive digitale bibliotek for bøger, artikler og elektroniske ressourcer.

Hvorfor vælge os

  • Brunel University London rangeres som et af Storbritanniens top 25 universiteter til kandidatuddannelseslønninger.
  • Brunel University London er rangeret som 34. i verden for internationale udsigter, ifølge Times Higher Education World University Rankings 2020.
  • Brunel udstyrer kandidater med praktiske færdigheder til at tackle samfundets udfordringer på verdensplan og forberede dem med forskningsledet uddannelse fra højt erfarne undervisere.

Placeringer

London

Address
Brunel University

UB8 3PH London, England, Det Forenede Kongerige

London

Address
London, England, Det Forenede Kongerige

Programmer

Denne skole tilbyder også: