Alliance Manchester Business School - The University of Manchester

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Alliance Manchester Business School er en af ​​Storbritanniens første to handelsskoler, oprettet i 1965), og er nu den største campus-baserede business og management skole i Storbritannien.

Manchester er anerkendt for sine oprindelige tænkere: Vores lange og stolte historie om forskningspræstelighed fortsætter med ånden i innovation og præstation, som byen er kendt for.

Vi er rangeret anden i Storbritannien for business research (Business og Management Studies, REF 2014), og den seneste Financial Times undersøgelse har rangeret os som 7. i Storbritannien og 15. i Europa.

Vi ved, at forskning i verdensklasse alene ikke er nok, og vi ser, at vores oprindelige tænkning er anvendt til at påvirke virksomheder og ledelse, regering og samfund.

Vi tilbyder verdensklasse erhvervs- og ledelsesuddannelse til undergraduates, postgraduates, erfarne praktikere, og dem med karriereorienterede akademiske og forskningsmæssige ambitioner. Alliance MBS leverer original tænkning og undervisning, informeret af det moderne erhvervsmiljø.

Ansættelsesmuligheder er indlejret i læseplanen. Alliance MBS Postgraduate Careers Service arbejder tæt sammen med University of Manchester's Careers Service, så de studerende får adgang til det store antal organisationer, der deltager i campusbegivenheder. Universitetet er nummer et mest målrettede britiske universitet ved ledende graduate arbejdsgivere (The High Fliers Report, 2019).

Akkreditering:

  • Alliance MBS er en del af et lille og udvalgt bånd af institutioner verden over, som er akkrediteret af alle tre hovedgrupper - AACSB International, AMBA og EQUIS.
  • Det britiske regeringsorgan (HEFCE) rangerer Alliance MBS-undervisningsmuligheder som "Excellent", den højeste kategori.

En international skole:

  • Vi har et omfattende globalt netværk med tilstedeværelse på stedet i Brasilien, Kina, Hongkong, Singapore og UAE.
  • Vores specialiserede masteruddannelser kombinerer akademisk ekspertise med fokus på real-world business og management praksis. Derudover forbinder vores elever med klassekammerater fra mere end 65 nationaliteter.
  • Deltagelse i vores studiefællesskab og mere end 300 specialister vil hjælpe akademikere og forskere med at forberede kandidater til det globale erhvervsklima og dagens arbejdsmarked.

Placeringer

Manchester

Manchester Business School

Address
The University of Manchester
Booth Street West

M15 6PB Manchester, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 (0) 161 820 8343

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer