Læs den officielle beskrivelse

En rigtig forretningsoplevelse

Coventry University er seriøs om forretning. Vi er en af ​​de største udbydere af erhvervsrelaterede uddannelseskurser i Europa. For at sikre, at vores studerende holder en forkant og får den bedst mulige forretningsoplevelse, lancerede vi Coventry University London i hjertet af finansdistriktet i 2010.

Coventry University London er baseret i hjertet af verdens finansielle markeder i en by, der er et globalt handelscenter. Det er det ideelle sted at lære om erhvervslivet. Bloomberg, Royal Bank of Scotland og Allianz er blot nogle få af de verdenskendte virksomheder på vores dørtrin. Hjemme til den britiske regering er denne livlige, kulturelt mangfoldige by en fantastisk ramme for at kombinere studie og arbejde og fordybe dig i erhvervslivet.

Udvikle dine forretningsfærdigheder gennem en række arbejdsrelaterede oplevelser eller simuleringer. Vi forbereder dig til praktikophold eller andre arbejdsrelaterede projekter, som f.eks. Konsulentprojekter, iværksætterprojekter og meget mere. Vi sætter beskæftigelsesegnetheden i centrum for alt, hvad vi gør for at sikre, at du er udstyret med de færdigheder, der er værdsat af arbejdsgivere. Alle vores kurser er designet til at være interaktive og relevante for erhvervslivet. Du vil drage fordel af en blanding af forelæsninger, seminarer og gruppearbejde, mens mange vurderinger er kurser baseret.

Deltidsstudie

Deltidsstudiet passer til dem, der gerne vil kombinere arbejde, familie eller andre forpligtelser med deres studier. Ved at studere deltid behøver du ikke at sætte dine andre forpligtelser i venteposition, mens du studerer, men i stedet kan du tilpasse dine studier omkring dine andre prioriteter, så du kan nå den kvalifikation, du har brug for for at øge din karriere. Deltidsuddannelser er designet med de studerendes behov i forskellige livs- og karrierefaser, samtidig med at de giver mulighed for en fremragende uddannelseserfaring.

Højopfyldende institution

Du kan være sikker på at du tilmelder dig en globalt anerkendt kvalitetsinstitution, som det fremgår af vores seneste fremskridt gennem forskellige førende liga tabeller. Vores resultater er et klart tegn på, at universitetet konsekvent leverer kvalitet på tværs af en række nøgleområder, herunder studenttilfredshed, undervisning og forskningskvalitet, graduere jobudsigter, opnåede resultater og mere. Nogle af Coventry Universitys seneste resultater er:

  • Klassificeret nr. 12 UK University (Guardian University Guide 2018)
  • Top 4 for Student Experience (The Times og Sunday Times Good University Guide 2017)
  • Tildelt guld i Undervisnings Excellence Framework (TEF) (The Times og Sunday Times Good University Guide 2017)
  • Dronningens Award for Enterprise (International Trade 2015)
  • 97% ansat eller i videre undersøgelse (DLHE undersøgelse 2015/16 - seks måneder efter eksamen)
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Coventry University London

Dette kursus er rettet mod studerende med stor interesse for finansiering, forbereder dem på en bred vifte af finansielle karriere og en aktiv deltagelse på de globale fi ... [+]

Oversigt

Denne kandidatuddannelse er designet til at undervise i læseplanerne for CFA- eller FRM-eksamenerne på niveau I og II og tilbyder fremragende forberedelse til en international karriere inden for finans-, bank- eller risikostyring.

Dette kursus integrerer både CFA og FRM eksamen læseplaner i en enkelt kandidatuddannelse program, der specialiserer sig i traditionel finansiel analyse, alternativ investering eller økonomisk risikostyring. Dette program er yderst fagligt relevant og producerer veludstyrede karriere-færdige kandidater.

Når du studerer helt eller deltid, dækker du hovedparten af ​​læseplanen, der kræves for at bestå de strenge professionelle økonomi eksamener, der er mest efterspurgte fra globale finansielle institutioner - nemlig certificering hos CFA Institute eller Global Association of Risk Professionals (GARP ). Hvis du ønsker at sidde for disse kvalifikationer ved eksamen, skal du registrere og afslutte de afsluttende eksamener med de relevante faglige organer.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Coventry University London

Dette kursus er rettet mod studerende med stor interesse for finansiel handel på integrerede finansielle markeder. Det behandler behovene hos studerende, der søger at for ... [+]

Oversigt

Dette program er rettet mod studerende med stor interesse for finansiel handel på integrerede finansielle markeder. Du vil fokusere på handel og opførsel af globale finansielle markeder ved brug af en simuleret handelsgulv på campus, som giver praktisk eksponering og praktisk erfaring inden for handel.

Derudover vil du få karriereskabende forretningsevner efterspurgt af arbejdsgivere, herunder teamwork, kommunikation, præsentation og ledelsesmæssige færdigheder.

Dette kursus giver eleverne de praktiske færdigheder, der er nødvendige for effektivt at lede i den hurtige verden af ​​de globale markeder.

Hvorfor vælge dette kursus?

Ved at fuldføre dette kursus vil du ikke kun få en kandidatuddannelse, men også være forberedt på Finansiel Information Associate Certificate, som er anerkendt af verdens førende finansielle information selskaber. Du vil blive undervist af erhvervsuddannede akademikere og praktikere, herunder nogle, der er chartre revisorer, chartrede finansielle analytikere og finansielle risikostyrere. Derudover vil du også have mulighed for at få erhvervserfaring gennem felture. Tidligere ture har medtaget besøg i New York, Bank of England og London Stock Exchange.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Coventry University London

Er du på udkig efter at gå i mode, fremskynde din mode karriere, etablere din egen virksomhed eller udvide en familie virksomhed? Denne hurtige praktiske kursus er ideel ... [+]

Oversigt

Dette kursus vil passe højt motiverede personer, der ønsker at udvikle mode markedsføring og erhvervskompetencer til enten at arbejde inden for modeindustrien, udforske nye ideer til at oprette deres egen virksomhed eller udvide familie virksomheder. Tidligere erfaringer i allierede industrier som reklame vil være en særlig fordel.

Hvorfor vælge dette kursus?

Analyser de globale markeder for mode og detailhandel, og lær at styre modemærker. Undersøg globale trends i forretningssystemer, standarder og praksis. Udforsk produktudvikling og forbrugeradfærd, og vælg at specialisere sig i digital mode markedsføring eller luksus mode branding.

Denne spændende kursus dækker en enorm mængde af jorden, og i din anden periode vil du være i stand til at vælge mellem to specialiserede Pathways :... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Coventry University London

Kurset vil udvikle de strategiske færdigheder, du har brug for til ledelse eller lederskab karriere inden for gæstfrihed og turisme, så du med held kan udvikle og drive e ... [+]

Oversigt

Dette kursus er rettet mod studerende, der gerne vil udvikle en vellykket karriere inden for de internationale turist- og hospitalsbranchen på højt niveau. Du får mulighed for at udvikle specialkundskaber og brancheførende analytiske værktøjer til ledelse og ledelsesstillinger. Du vil udvikle både en strategisk forståelse af gæstfrihed og turisme industrier og et ledelsesmæssigt perspektiv på, hvordan man kører sådanne operationer.

Hvorfor vælge dette kursus?

Vi har gode forbindelser til de bedste arbejdsgivere, herunder det verdensberømte The Ritz London (hvor eleverne har haft muligheder for at opleve erhvervslivet), og du vil have mange muligheder for eksponering for arbejdspladsen og arbejdsgiverne i Storbritannien og i udlandet.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Coventry University London

Et hurtigt, intensivt og yderst praktisk kandidatuddannelse for alle, der ønsker at uddybe deres forståelse af regnskab i den globale sammenhæng. Dette kandidatuddannelse ... [+]

Oversigt

Dette kursus er designet til studerende, der har en bachelorgrad i regnskab eller et beslægtet emne, og dem, der er kvalificerede revisorer, men ønsker at udvikle en større forståelse af regnskab for at forbedre deres karriere i bredere ledelsesroller.

Hvorfor vælge dette kursus?

Få eksponering for et teknologirigt, fuldt simuleret handelsgulv - afspejler det hos en top investeringsbank - inklusiv Bloomberg trading software.

Denne kandidats kursus tilbyder fleksibiliteten i både fuldtids- og deltidsstudiet samt 2 startdatoer - hvilket gør det lettere for dig, hvis du vælger at fortsætte med at arbejde, mens du studerer.

Med støtte fra vores hjælpsomme, erfarne vejledere udvikler du avancerede analytiske færdigheder, klarhed i perspektivet på global forretning, evnen til at tænke mere strategisk og kommunikations- og forskningsevner. Disse er alle i høj efterspørgsel blandt arbejdsgivere inden for private, offentlige og tredje sektorer.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

A real business experience

Preparing you for the real world

Coventry University London
Address
Coventry University London, University House, 109-117 Middlesex Street
E1 7JF London, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside
Telefonnummer
+44 207 247 3666