Cardiff Metropolitan University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Beliggende i en spændende, moderne europæisk hovedstad, er Cardiff Metropolitan University et globalt universitet. Vi investerer løbende i vores studerende ' fremtid og give uddannelsesmuligheder, der er tilgængelige, fleksible og af højeste kvalitet til studerende fra over 140 lande verden over.

Fokus på beskæftigelsesegnethed

Vores tilgang til læring, undervisning og vurdering understøttes af akademiske standarder af høj kvalitet, arbejder i partnerskab med studerende, udvikling og indlejring af teknologiforbedret læring og vurdering og forskningsinformeret undervisning.

Cardiff Metropolitan University er stolte over at være forbundet med en række partnere af høj kvalitet i England og internationalt. Universitetets ' tætte alliance med dets Associate College, London School of Commerce og oversøiske partnerskaber, der tilbyder vores programmer i Egypten, Korea, Libanon, Marokko, Sri Lanka og Singapore betyder, at studerende fra over 140 lande er i stand til at studere Cardiff Metropolitan University grader og MBA programmer.


Årsag to - Ekspertise i undervisning og tilfredshed med studerende
Cardiff Met har opnået en sølvvurdering inden for rammerne for undervisningskompetence og modtager konsekvent høje niveauer af studerendes tilfredshed. Et antal af vores kurser scorede for nylig 100% i den seneste National Student Survey.

Årsag fire - Fantastiske studerendes faciliteter

Årsag fem - Et stort studerendes samfund
Du studerer i landet Wales. Wales giver studerende mulighed for at få en britisk grad, der er anerkendt over hele verden, i et venligt og smukt miljø. Det er en fantastisk base at udforske resten af Storbritannien under dine studier, mens du opdager alt dette unikke land har at tilbyde.

Placeringer

Cardiff

Cardiff Metropolitan University

Address
Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Cardiff, Wales, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 29 2041 6070

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MA
MSc