Cardiff University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Vi er et ambitiøst og innovativt universitet med en dristig og strategisk vision beliggende i en smuk og blomstrende hovedstad. Vores verdensledende forskning blev rangeret som 5. blandt britiske universiteter i den seneste Research Excellence Framework for kvalitet og 2nd for impact. Vi leverer en pædagogisk fremragende oplevelse for vores studerende.

Drevet af kreativitet og nysgerrighed stræber vi efter at opfylde vores sociale, kulturelle og økonomiske forpligtelser overfor Cardiff, Wales og verden.

Hvem vi er

Vi udmærker os i at producere innovativ forskning af høj kvalitet, som omsætter til fordele både lokalt og over hele verden.

Vi har en forskelligartet studerende med studerende fra mere end 130 lande og med en række baggrunde. Vores akademiske personale er drevet af kreativitet og nysgerrighed, og mange er førende inden for deres felt og skaber et stimulerende miljø for læring.

Uddannelse

Vores studerende drager fordel af forskningsledet undervisning, der udvikler deres individuelle intellektuelle evner.

Forskning

Vi bruger vores viden til at udvikle innovativ forskning, der vil have indflydelse på verden.

Innovation

Vi udmærker os i at forbinde industri, erhvervsliv, regering og ngo'er med vores akademikere.

International

Cardiff er et internationalt universitet - vores internationale partnerskaber og samarbejder betyder, at studerende har adgang til globalt anerkendt og værdsat undervisning og forskning.

Placeringer

Cardiff

Cardiff University

Address
Cardiff University
Park Place


CF10 3AT Cardiff, Wales, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 (0)29 2087 4432