Cass Business School, City University of London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Cass Business School er en af City, University of Londons fem skoler. Det er blandt Europas førende handelsskoler og i den globale elite af handelsskoler, der har guldstandarden for 'triple-crown' akkreditering.

Cass er verdenskendt for sine:

  • Afbalanceret praktisk og teoretisk uddannelse for bacheloruddannelser, MBA- og MSc-studerende og dem, der har ph.d.-programmer
  • Kyndigt akademisk personale med praktisk erfaring fra branchen, langsigtede links til erhvervslivet og blomstrende forskningsprogram
  • Stærke forbindelser med byfirmaer, international forretning og vores samfund af studerende, alumner og partnere.

Ekstraordinært opkald

Vi muliggør det ekstraordinære - lederskab gennem viden skabelse, uddannelse og samfund partnerskaber.

Et omdømme i verdensklasse

Sir John Cass Business School er en integreret del af City, University of London, blandt den globale elite. Vi er konsekvent rangeret blandt de bedste handelsskoler og programmer i verden. Endvidere har Cass den sjældne guldstandard for 'triple-Crown' akkreditering fra Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of MBAs (AMBA) og det europæiske kvalitetsforbedringssystem (EQUIS).

Sammen med et etableret 50-årigt ry for ekspertise inden for forretningsundersøgelser og uddannelse, tiltrækker Cass fremragende akademikere, studerende og virksomheder overalt i vores energiske Cass-samfund.

Mission statement

Hos Cass hjælper vi enkeltpersoner med at trives i en dynamisk, sammenkoblet verden. Vi blander avanceret teori og praksis og inspirerer vores livlige London-hjem, mens vi engagerer vores internationale netværk. Blandt de førende globale handelshøjskoler er Cass-tilgangen unik energigivende; personlig, men alligevel global, intellektuel, men alligevel praktisk, lidenskabelig, men alligevel disciplineret. Resulterende lederskab muliggør agility, sondring og bæredygtighed.

  • Viden - vi skaber viden, der fremmer slagfuld tankegang
  • Uddannelse - vi personliggør læringsoplevelser for at opbygge færdigheder, distinktion og smidighed
  • Fællesskab - vi udmærker os sammen, hjælper vores personale, alumner, partnere og institutioner med at trives.

Et globalt perspektiv

Vores internationale rækkevidde er omfattende og vital og understøtter vores engagement i mangfoldighed. Faktisk anvender vi en global tilgang til alt, hvad vi gør, fra at drive et dobbelt campus i Dubai til at betjene Mellemøsten, til at levere moduler og studieture rundt om i verden og rekruttere studerende og akademikere fra forskellige nationaliteter og baggrunde. Gennem vores globale linse ser vi det magtfulde potentiale ved forskelle og samarbejde.

En praktisk uddannelse

Uanset om du kommer til Cass som en kandidatgrad, en MBA- eller MSc-studerende, eller for at få en ph.d.- eller lederuddannelse, vil du blive udsat for en inspirerende blanding af banebrydende teori og praksis. Cass er ikke et elfenbenstårn. Vores verdensledende fakultet skaber viden ved at arbejde tæt sammen med branchens ledere. Som et resultat kan vi udstyre dig med den indsigt, færdigheder og selvtillid, der er nødvendig for at trives i den meget virkelige og altid skiftende forretningsverden.

Slut dig til Cass og bliv en del af et voksende og magtfuldt globalt samfund, som du kan tilføje din egen succeshistorie til.

Sir John Casss Foundation

Sir John Cass Foundation har støttet uddannelse i London, siden Sir John Cass oprettede en skole i Aldgate i 1710.

I maj 2001 gav instituttet en generøs donation til Business Schools nye bygningsprojekt og yder fortsat løbende støtte til Business School.131029_pexels-photo-1595391.jpeg Ræve / Pexels

Placeringer

London

Address
106 Bunhill Row

EC1Y 8TZ London, England, Det Forenede Kongerige

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

Programmer

Denne skole tilbyder også: