Cookery School at Little Portland Street

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Cookery School tilgang til mad er enkel, moderne og fantasifuld. Vi elsker at dele vores ideer til lækre hjem-madlavning og er konstant at finde nye inspirationskilder til at bringe til vores klasser, gennem vores menuer og vores leverandører.

På Cookery School atmosfæren er sjovt og informativ. Vi leverer de nødvendige færdigheder til at blive en selvsikker og uafhængig kok og alle vores klasser har en meget høj andel af hænder på praksis.

Der er altid masser af mulighed for at stille spørgsmål og få forståelse for angiveligt krævende teknikker. Hver session involverer prøvesmagning al den mad, der er gjort, yderligere at forbedre din evne til at blive en dygtig hjem kok.

Cookery School primære, Rosalind rathouse, er besat af mad. Hun har arbejdet som professionel kok, køre sin egen madlavning forretning og lærte madlavning til både voksne og børn i mange år. Hun føler meget stærkt, at ordentlig undervisning kan begejstre selv den mest unconfident kok ved afmystificere madlavning teknikker og jargon

Placeringer

London

Address
W1W 8BW London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: