Cranfield School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Cranfield School of Management er verdens førende inden for ledelsesuddannelse, forskning og rådgivning i over 50 år, er en eksklusiv postgraduate business school, hvis mission er at forbedre praksis for ledelse. Vi har et globalt omdømme for at udvikle højtydende ledere inden for teknologi og ledelse - opfordrer dem til at transformere deres organisationer og et bredere samfund.

Cranfield er kendt for vores stærke forbindelser med industrien og handler både om forretning og forretning. Vi er et center for forskning, ekspertise og undervisning i verdensklasse, der leverer praktiske styringsløsninger gennem en række aktiviteter, herunder ledelse, finans, marketing og logistik.

Vi er en af en elitegruppe af skoler over hele verden, der har tredobbelt akkreditering fra AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), EQUIS (European Quality Improvement System) og AMBA (Association of MBAs).

Hvad gør Cranfield School of Management unik?

  • Uovertruffen undervisningserfaring. Din tutorgruppe har højst seks studerende, der sikrer tæt kontakt og kontinuerlig støtte.
  • Et modent læringsmiljø. Da vi kun er et universitetsstuderende, vil du blive omgivet af ligesindede, der er drevet til succes i deres valgte karriere.
  • Karrierefokuseret læring. Da vores undervisning udelukkende er fokuseret på postgraduate og executive niveauer, er den designet til at pleje dine praktiske forretningsevner og selvtillid og lægger enorm vægt på udfordringer i den virkelige verden.
  • Vores omfattende alumninetværk. Du deltager i vores netværk af 65.000 kandidater, hvoraf mange nu har seniorroller i nogle af verdens førende organisationer. Vi er nummer to i Det Forenede Kongerige med henblik på kandidatbeskæftigelse (DLHE longitudinal survey, 2017).

Cranfield School of Management klarer sig konsekvent godt i den store skole- og programspecifikke placering, hvilket styrker vores position som en top global managementskole.

Klik her for at se alle vores placeringer

Fremtidige karrieremuligheder

Vores alumni

Cranfield University har over 65.000 alumner. Hos Cranfield er vi forpligtet til at levere et verdensklasse-program med inkluderende og livslang service til vores alumner. Find ud af mere om vores alumner .

Bemærkelsesværdige Cranfield-alumner

Warren East, administrerende direktør for Rolls-Royce; John McFarlane, administrerende formand for Barclays; Ombola Johnson, minister for kommunikationsteknologi Nigeria; Charlie Mayfield, formand, John Lewis Partnership; og Garry Copeland, administrerende direktør - operationer, British Airways.

Beliggenhed

Cranfield University campus ligger 40 minutter væk fra det centrale London med tog, hvor de nærmeste byer er Milton Keynes og Bedford. London Luton lufthavn er tættest på universitetet, mens Heathrow, Gatwick og Stansted alle er let tilgængelige med tog og bus.

Cranfield Defense and Security er omkring 50 minutter fra London med tog og omkring 25 minutter fra Bristol med tog. Bath, Cheltenham, Bristol og Oxford ligger alle inden for en times kørsel og London mindre end to timer væk med bil.

Indkvartering

Vi tilbyder både forplejning og egenforplejning på campusindkvartering, fra boliger til fælles huse, lejligheder til par til huse til familier.

Universitetet kan også hjælpe med at finde privat indkvartering i nærliggende byer og landsbyer. Universitetsværelser på Shrivenham-campus er generelt forbeholdt militære studerende.

Besøg vores hjemmeside for at finde ud af mere om vores indkvartering

Placeringer

Cranfield

Cranfield School of Management

Address
Cranfield School of Management
Cranfield

MK43 0AL Cranfield, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1234 758081

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer