Cranfield University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Som et eksklusivt postgraduate universitet er vores uddannelsesportefølje berømt for sin relevans for erhvervslivet. Vi er den største britiske udbyder af kandidatuddannede kandidater inden for ingeniørvidenskab og tilbyder en flagskib MBA, omfattende verdensklasse tilpasset ledelsesuddannelse og faglige udviklingsprogrammer. Vores arbejde informerer regeringens politik og fører vejen for at producere nye teknologier og produkter i partnerskab med industrien.

Den forskning og rådgivning, vi udfører for industri, regering og erhvervsliv, giver vores studerende et læringsmiljø i virkeligheden, der giver dem mulighed for at udvikle sig som fagfolk og derefter overføre deres viden til den globale økonomi.

Cranfield University i Shrivenham er hjemsted for Cranfield Defense og Security. Det er et sikkert militært område i samarbejde med Forsvarsakademiet, Forsvarsministeriet, Storbritannien. Personale og sikre faciliteter er i spidsen for deres marker og tilbyder forskellige muligheder inden for forsvars- og sikkerhedsvidenskab, retsmedicin, teknik og teknologi.

Fakta om vores universitet:

 • Vores fuldtids MBA-program er rangeret 9. i Storbritannien, 18. i Europa og 76 i verden i Financial Times 2019 ranking af fuldtids MBA-programmer ;
 • I økonomen Hvilken MBA? Masters in Management (MiM) i 2019 ranking Cranfield School of Management's Management MSc opnåede følgende placeringer:

  3. i Storbritannien og 30. i verden

  1. i Storbritannien og 9. i verden for procentdel af jobsøgende kandidater med et jobtilbud 3 måneder efter eksamen

 • I QS verdensrankingen 2018 er vi rangeret til top 50 for ingeniørarbejde - Mekanisk, aeronautisk & fremstilling

 • Vi er rangeret syvende i Storbritannien for kommerciel forskning, konsulentbistand og faglig udvikling.

81% af vores forskning er klassificeret som verdens førende eller internationalt fremragende af REF (Research Excellence Framework, 2014).

Hvad gør Cranfield unik?

 • Der er et medlem af akademisk personale til hver syv studerende, en af de bedste forhold for ethvert universitet i Storbritannien
 • Der er et medlem af akademisk personale til hver syv studerende, en af de bedste forhold for ethvert universitet i Storbritannien
 • 96% af vores kandidater er ansat eller i videre undersøgelse
 • Vores verdensomspændende samfund er et stærkt fagligt netværk med studerende og elever fra over 167 lande
 • Vi har gensidigt fordelagtige relationer med omkring 1.500 virksomheder og organisationer
 • Vi er det eneste universitet i verden, der ejer og driver en lufthavn og har flyselskabs status

Studentliv på Cranfield University

Cranfield campus ligger i omfattende grunde med faciliteter, herunder barer, butikker, et posthus, sportshal og bank. Fremragende fritids- og indkøbsmuligheder findes i Milton Keynes og den historiske by Bedford, kun en kort køretur væk.

Vores campus har alle:

 • Det er egen lufthavn,
 • To hoteller med fuld indkvartering, konference- og banketfaciliteter,
 • Sports- og fritidsfaciliteter,
 • Indkvarteringsmuligheder for studerende, der omfatter familiehuse og enkeltstuderingsblokke,
 • En on-campus børnehave og førskole, der tilbyder det allerbedste for unge sind - begge har været klassificeret som "fremragende" af Ofsted.

Kom til vores åbne dag

Valg af, hvor du skal studere til din postgraduate grad kræver et engagement med hensyn til både tid og penge. Vi er klar over vigtigheden af ikke kun at studere et emne, du brænder for, men også gennemføre et kursus, der giver dig et forspring med hensyn til fremtidig beskæftigelse. Derfor opfordrer vi dig til at komme og besøge os på vores åbne dag:

02. Sep 2020

21. nov 2020

For at finde ud af mere om vores åbne dage besøg www.cranfield.ac.uk/openday

Placeringer

Cranfield

Address
College Road
MK43 0AL Cranfield, England, Det Forenede Kongerige

Swindon

Address
Swindon, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MSc