Læs den officielle beskrivelse

Crest skoler af engelsk er en britisk Border Agency (UKBA) Highly Trusted Sponsor og har undervist engelsk siden 1983. Vores venlige og erfarne lærere og administrativt personale sikrer, at hver enkelt elev får de allerbedste i engelsk sprogundervisning.

Studerende er velkommen til at besøge vores kontor, når de har brug for (hvis der kun at sige "hej!"), Som fremmer en indbydende atmosfære på skolen og de studerende kan føle sig trygge at vide, at vi er altid klar til at hjælpe med eventuelle forespørgsler.

En nylig undersøgelse viste, at mange af vores nuværende studerende valgte at registrere med vores skole, fordi de blev anbefalet af en ven: vi er meget stolte af dette resultat, fordi vi mener, det er det ultimative bevis på kvaliteten af ​​vores service, og at den lykkelige miljø af vores skole.

Crest skoler engelsk bedømt Grad 1: Overgår Forventninger af det britiske friskoler inspektorat (ISI). Vi er en EL Gazette Centre of Excellence 2014 og 2013 og har fået tildelt Best Value School i London 2013 for at levere den højeste kvalitet til overkommelige priser. Vores skole er tilknyttet London Crest Åbent center; en af ​​Storbritanniens førende IELTS, Cambridge og Trinity eksamen center, som også gør os til et ideelt valg til eksamensforberedende kurser.

Placering

Crest skoler engelsk er baseret i en behagelig forstad til London kaldet Edgware. Skolen ligger på hovedgaden, hvilket betyder, at studerende kan nyde butikker, restauranter og cafeer i deres fritid, og vi er blot et minuts gang til stationen.

Fordelen ved at være her er, at du nemt kan besøge det centrale London med bus eller metro til at nyde den storslåede seværdigheder og fantastisk natteliv - men uden stress eller leveomkostningerne i midten. Det er en lige så bekvemme beliggenhed for dem, der ønsker at besøge de mange smukke steder uden for London, og som ønsker at opleve ægte engelsk leve første hånd.