Durham University Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Masters-programmer

Forbered dig til at konkurrere i en stadig mere international jobmarked. Undersøgelse en globalt anerkendt postgraduate program på Durham University Business School. Den akademisk stringens i vores Masters vil give dig en verdensklasse forspring ved at hjælpe dig med at udvikle de analytiske og kritiske færdigheder, som arbejdsgiverens værdi. Det vil forbinde dig med nogle af verdens førende virksomheder. Så uanset om du ønsker at blive iværksætter eller arbejde for en international organisation, vil du være klar til den udfordring og konkurrence af reel virksomhed.

Bliv dygtig til at anvende forskning-ledede læring til moderne forretningsmæssige udfordringer

Udnyt karriere styrke muligheder såsom international udveksling og netværksarrangementer

Den Durham Full-time MBA

Du er intellektuelt nysgerrige, bestemt og ambitiøs. Du har lederpotentiale, du ønsker at udnytte. Du ønsker at fremskridt din karriere til det næste niveau - enten i din nuværende rolle eller ved at lancere dig selv i et nyt job-funktion eller industri. Du ønsker måske at konkurrere på den internationale scene. Du er en Durham MBA.

Den Durham MBA er designet med fremtidige ledere i tankerne. Undersøgelse med os og lære at inspirere, motivere og mobilisere teams. Opnå troværdighed fra Durham faglige stringens. Bliv dygtig til at anvende teori til den virkelige verden gennem praktisk engagement med arbejdsgiverne.

Online MBA

Fremskynde din karriere med fleksibel undersøgelse af Online MBA. Du kan være en udøvende på vej til toppen i dit nuværende job; du måske ønsker at starte en anden karriere i en ny sektor - uanset hvad dine ambitioner og livsstil, kan du skræddersy en blanding af online og blok-underviste boligområder moduler der passer til dig. Lær hvor du vil, når du vil, og få de færdigheder til at anvende troværdig akademisk teori til den virkelige verden af ​​erhvervslivet.

Triple akkrediteret

Durham University Business School er unik i sin tilgang til undervisning, forskning og forbindelser med den øvrige verden. En af en elite gruppe af skoler over hele verden, Durham University Business School bærer alle tre internationale kvalitet kitemarks - AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Association of MBA) og EQUIS (European Quality Improvement System). Disse akkrediteringer er en godkendelse af kvaliteten af ​​vores programmer, viser vi har været grundigt testet og bevist at være exceptionel.

En imponerende ry

Grundlagt i 1965, Durham University Business School er en af ​​de længste etablerede handelshøjskoler i Storbritannien. Vi er en del af Durham University, som på over 180 år, er en af ​​de ældste og mest prestigefyldte universiteter i England. Med sin imponerende historie og kulturarv, Durham University har en misundelsesværdig position som en top fem britisk universitet (The Complete University Guide 2014).

Skræddersy din uddannelse til dine personlige styrker og ambitioner.

Placeringer

Durham

Address
Durham University Business School
Durham University
Mill Hill Lane

DH1 3LB Durham, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer