Durham University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Durham University er karakteristisk - en Collegiate Universitet med gamle traditioner og moderne værdier. Vi søger at opnå den højeste udmærkelse i forskning og stipendium som gør en reel forskel for samfund over hele verden. Vi har desuden forpligtet sig til kvalitet i alle aspekter af læring, uddannelse og overførsel af viden.

Men Durham University er meget mere end det. The World Heritage Site i hjertet af byen Durham har været et førende center for stipendium i over 1000 år.

Efter den mørke middelalder i Europa, det 7. århundrede oplevede en opblomstring af tanke og kultur i det nordøstlige England. Bede - digter, videnskabsmand, historiker og den største europæiske lærde i det 7. århundrede - er begravet i Durham, som er St. Cuthbert, der etablerede 'engelsk' kristendom fra sin keltiske og romerske rødder. De Lindisfarne evangelier, 'en af ​​de store milepæle i menneskets kulturelle præstation ", blev produceret i nærheden og boede i Durham med kroppen af ​​St Cuthbert indtil det 16. århundrede, da de blev fjernet til London - vores' Gospel Book« vender tilbage til Durham i 2013. Den "Cuthbert Fællesskabet« blev en af ​​de rigeste i Europa, med jord strækker sig fra Tyne til Tees og udenfor. Denne videnskabelige, monastiske samfund var en forløber for den moderne universitet tradition, som spredt over hele Europa og i hele verden. Durham s 11. århundrede normanniske katedral blev bygget mellem 1096 og 1130 og er en af ​​verdens helt store bygninger. Durham Castle, nu en del af universitetet, er fra 1072 og var sæde for de almægtige Prince-biskopper, der svingede verdslig og religiøs magt over store dele af det nordlige England, med deres egne hære, beskatningsordning og mønter - indtil slutningen af ​​Prince-Biskopråd i 1832 Durham var reelt en stat i staten.

Durham blev en af Englands førende centre for middelalderlige stipendium, sammen med Oxford og Cambridge. Faktisk tre gymnasier - nu en del af Oxford University - blev grundlagt fra Durham (University College og Balliol College, og i 1286 Durham College blev kørt fra Durham til at uddanne forskere i 300 år, indtil det blev indarbejdet i University of Oxford, som Trinity College) . Henrik VIII og Oliver Cromwell forsøg på at formelt at etablere et universitet for North i Durham blev indordnet af politik og Nord-Syd rivalisering, og det var ikke før 1832, da Prinsen-Biskopråd faldt og mistede sine beføjelser, var Durham endelig begavet med Slot og lander og tildelt grad uddelegere beføjelserne fra kongen som Englands tredje Universitet. Durham University er arving af en kontinuerlig linje af læring og stipendium stammer fra Beda og Cuthbert til i dag.

Durham har altid været en moderne, fremadrettet Universitet. Med en middelalderlig World Heritage Site på vores hjerte, vores nye bygninger fortsætte traditionen med vigtige og nyskabende arkitektur. Durham var en af ​​de første universiteter til at indrømme kvinder på lige fod med mænd (1890), at etablere medicinske uddannelse (1834), og den første til at tildele Byggeri og Mining Engineering grader for at imødekomme regionale og nationale behov under den industrielle revolution (1838) . Durham førte i udviklingen af videnskab og etablerede en af de tidligste observatorier i England. Durham University var baseret på to byer i over 100 år, dets medicinske skole på Kings College og andre Colleges i Newcastle blive den nye og uafhængige University of Newcastle i 1963. Durham var også den første Universitet for at etablere oversøiske campusser et århundrede før begrebet blev genopfundet: i Barbados i 1875 og Sierra Leone i 1876.

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig