ESCP Business School London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ESCP Business School blev grundlagt i 1819 og har produceret generationer af ledere og iværksættere. Med sine seks bycampusser i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa har ESCP Business School en europæisk identitet, der giver den mulighed for at tilbyde en unik multikulturel uddannelsesstil inden for erhvervsområdet og et globalt syn på internationale ledelsesspørgsmål.

Hvert år bifalder ESCP over 6.000 studerende og 5.000 ledere fra mere end 120 forskellige lande, hvilket giver dem et omfattende tilbud af ledelseskurser og specialiserede programmer (bachelor, kandidat, kandidatuddannelse, ph.d. og uddannelse).

ESCP er den første og eneste multi-akkrediterede handelsskole i verden med:

 • 3 internationale akkrediteringer: AACSB, EQUIS, EFMD Akkrediteret program (MBA / EMBA)
 • 5 nationale akkrediteringer: ACQUIN (Tyskland), ANECA (Spanien), QAA
 • ESCP er også den første handelsskole, der blev fuldt ud medlem af European University Association (EUA).

- Følg os på Twitter https://twitter.com/escp_bs

Først ind i fremtiden

ESCP Business School er en pioner i de sidste 200 år og kan være stolt af et stort antal innovationer, der med succes er vedtaget over hele verden. Det er stadig den eneste europæiske skole med seks campusser i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa og et tilknyttet campus i Luxembourg.

At være vores Bicentenary år, 2019 er det perfekte tidspunkt at fejre den innovative ånd indlejret i ESCP's gener. For at gøre dette ser vi tilbage til oprettelsen af skolen i 1819 - hvorpå den blev den første handelsskole i verden - og opdager opskriften på så lang levetid!131185_ESCPlandingstrip.jpg

# 1 Stiftelsen for en banebrydende skole (1819-1869)

I 1819 etableres en privat virksomhed af en særlig art: en af de allerførste handelsskoler, og nu blev den ældste handelsskole i verden skabt.

I løbet af denne seminperiode bygger skolen videre på originale koncepter, der udgør søjlerne i ESCPs innovative strategi, der blev handlet fra 1970'erne og fremefter:

 • En dristig politik for international åbenhed (mere end 20% udenlandske studerende allerede i 1827-1828) med uddannelsesmæssigt indhold, der behandler internationale spørgsmål (tre fremmedsprog undervist fra 1823, studieture i Europa fra 1826-1827;). Dette var en sand oplevelse i Frankrig i forbindelse med post-Napoleon-krigs samfund!
 • Foruden ledelsesvidenskab og teknologi studerer studerende jura og politisk økonomi eller anvendte videnskaber (kemi). ESCPs multikulturelle og multidisciplinære model er allerede ved at blive fremkommet.
 • En beliggenhed i hjertet af den økonomiske hovedstad (Hôtel des Fermes, derefter Hôtel de Sully, i Paris).

Denne tidlige fase er formet af dens bygherrer: iværksættere som Germain Legret og Amédée Brodart og lærde som økonom Jean-Baptiste Say, teoretiker for begrebet iværksætteri; købmand Vital Roux, bidragyder til opfattelsen af den franske handelslov og promotor af en pædagogik rettet mod praktisk undervisning; og økonom Adolphe Blanqui, ejer og direktør for skolen i 24 år.

# 2 Konsolidering og modenhed (1869-1969)

Mellem 1869 og 1969, i regi af Chamber of Commerce and Industry, forstærkes skolen og når modenhed. Både dens modstandsdygtighed og tilpasningsevne er bevist: på den ene side en betydelig udvidelse af programmer og tilmeldinger (fra et par dusin studerende i 1820'erne til 250 i slutningen af det 19. århundrede og næsten tusind i 1970'erne); og på den anden side forbedret selektivitet og øgede akademiske krav fra 1920'erne og fremover, herunder:

 • Statlig anerkendelse af uddannelse i 1890.
 • Oprettelse af de første specialiseringssektioner, en arv fra "Comptoirs" (handelsposter) opfundet i skolens tidlige år: Maritime sektion (1905), Koloniale afsnit (1913), Hotelafdeling (1916), Handelsrepræsentationsafdeling (1917) ), etc.
 • Obligatorisk konkurrencedygtig adgangseksamen i 1926.
 • Fremme af status som højere uddannelsesinstitution i 1947, et vigtigt skridt i retning af den gradvise omdannelse til en Grande École de Commerce.
 • Oprettelse af Alumni Association og Student Union i 1950.
 • Integration af IT og et sproglaboratorium i 1960'erne.

I løbet af et turbulent århundrede, hvor byen Paris blev ramt af væbnede konflikter tre gange, omdannes skolens lokaler til at rumme de krigsskadede (i 1870, 1914-1918 og 1939-1945) - to gange i bygningerne på Avenue de la République.

# 3 The Reinvented Business School (1969-2019)

Når skolen får sin autonomi i 1969 ved at forlade ESCAE-netværket, genopfinder ESCP Business School gradvist sin forretningsmodel, baseret på de værdier og akademiske principper, der er blevet indført siden 1819.

Den nye integrerede europæiske campusmodel stammer fra den fortsatte vækst i en 150-årig institution som et svar på den spirende økonomiske globalisering.

Denne omstilling foregår i forbindelse med intensivering og udvidelsen af Den Europæiske Union.

Fem milepæle markerer fremskridtene med at genopfinde den nye europæiske model: 1969, 1973, 1999 og 2009:

 • 1969: Oprettelse af et dedikeret permanent fakultet og Studentforbundet ESCP.
 • 1973: Den 8. oktober 1973 blev École des Affaires de Paris (ved navn l'École Européenne des Affaires fra 1982 og fremefter) oprettet, hvor eleverne følger en international læseplan med skiftende semester i store europæiske hovedstæder (London fra 1974, Düsseldorf fra 1975 campus overført til Berlin i 1985). 1973 er også det år, hvor skolen bliver tilgængelig for kvinder (Joëlle Le Vourch er den første kvindelige studerende i 1973).
 • 1999: Fusion af ESCP og EAP.
 • 2009: Oprettelse af ESCP efter en intensiveret netudvidelse med åbningen af Torino-campus i 2004 og forud for Warszawa-campus i 2015.
 • 2018: ESCP Business School bliver uafhængig af Paris Chamber of Commerce and Industry. Lanceringen af den europæiske bachelorgrad lanceres, forankrer skolen i den europæiske LMD-model og udløser stærk vækst. Studentpopulationen fordobles på 4 år.

I løbet af to århundreder har verden ændret sig: de politiske økonomiklasser, der blev undervist i starten ved siden af med humaniora-orienterede kurser, og anvendte videnskaber i et laboratorium har givet plads til kodning og big data. Imidlertid er det stadig iværksættervisionen for grundlæggerne, der er fremherskende i dag, og skinner igennem i aspekter som den europæiske succes for Blue Factory, skolens inkubator til stede på alle ESCP Business School-campusser!

Vores mission

”ESCP's mission er at inspirere og uddanne morgendagens forretningsledere.”

Vores overbevisning er, at morgendagens virksomhedsledere skal være internationale, digitale og interkulturelle effektive. Vores tilgang til uddannelse og organisationsstruktur afspejler dette med stærke internationale programmer, der leveres af et integreret fælleseuropæisk fakultet på tværs af universiteter på hver af Europas vigtigste markeder.

Vi fremmer denne mission gennem vores unikke tilgang til international ledelse uddannelse og forskning, der fremmer tværnationale erfaringer, samarbejde og læring inden for en paneuropæisk ramme.

I 2015 formaliserede skolen en unik tilgang og perspektiv under C4B-akroniet: Kulturer til (4) Business. Dette fortsætter med at guide vores arbejde og er nu indlejret i en ny strategiplan for perioden 2018-2022.

C4B eller hvordan vi leverer på ESCP Business School

 1. Et ekspertakademi med fokus på international / komparativ forskning.
 2. Obligatoriske rotationsprogrammer, der giver unikke læringsoplevelser på flere campusområder i hele Europa.
 3. Tværfaglig undervisning, der integrerer det hårde (kodning osv.) Og den blødere (humaniora mv.) Ledelsens kompetencer.
 4. Et forskelligt, kreativt og iværksætterfællesskab.

Vores Vision (Hvad og hvor vi vil være inden 2022)

"I 2022 vil ESCP Business School blive anerkendt over hele verden som den førende europæiske handelsskole for internationalt fokuseret lederuddannelse."

Vores vision, for at blive sandt, indebærer:

 • Produktion og formidling af verdensklasse forskning i international / komparativ styring, der udgør den måde, organisationer og ledere tænker og opfører sig på;
 • producerer kulturelt og digitalt smarte kandidater, der er rustet til at forme og forbinde morgendagens forretningsverdener;
 • engagerende med virksomhed, alumner og regering for at fremme fremskridt i international management praksis og interkulturelle relationer
 • udnytte mangfoldighed i alle dens former som en kilde til innovation, styrke og lederskab.

Vores værdier og engagement er europæiske

Vi dyrker værdien af akademisk Excellence arvet fra europæisk universitets kultur.

Gennem vores forskning udvikler vi et Singular-koncept til ledelsesdiscipliner baseret på en multikulturel, tværfaglig og åben tilgang til de store udfordringer i morgendagens verden.

I vores skole, der blev oprettet af iværksættere for 200 år siden, udvikler vi kreativitet ved at dyrke nysgerrighed, dristighed og opmuntre bidraget fra alle discipliner til økonomisk dynamik.

Vores samfund er forpligtet til at fremme pluralisme gennem respekt for kulturer og alle former for mangfoldighed.

Placeringer

London

Address
London Campus
ESCP Europe
527 Finchley Road
London NW3 7BG
United Kingdom

London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Programmer

Denne skole tilbyder også: