ESCP Business School London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ESCP Europe blev grundlagt i 1819 og har produceret generationer af ledere og iværksættere. Med sine seks bycampusser i Berlin, London, Madrid, Paris, Turin og Warszawa giver ESCP Europas virkelig europæiske identitet det mulighed for at tilbyde en unik multikulturel uddannelsesstil inden for erhvervsområdet og et globalt syn på International Management-spørgsmål. Hvert år bifalder ESCP Europe over 6.000 studerende og 5.000 ledere fra mere end 120 forskellige lande, hvilket giver dem et omfattende tilbud af ledelseskurser og specialiserede programmer (bachelor, kandidat, kandidatuddannelse, ph.d. og uddannelse). ESCP Europe er inkluderet blandt kun 1% af verdenshøjskoler i verden, der har Triple Crown-akkreditering (AACSB, AMBA og EQUIS). www.escpeurope.eu - Følg os på Twitter @ESCPeurope

Først ind i fremtiden

ESCP Europe er en banebrydende i de sidste 200 år, og kan være stolt af et stort antal innovationer, der er blevet gennemført med succes over hele verden. Det er den eneste paneuropæiske skole med seks campusser i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa og en tilknyttet campus i Luxembourg.

At være vores halvårsdags år 2019 er det perfekte tidspunkt at fejre den innovative ånd, der er indlejret i ESCP Europas gener. For at gøre det ser vi tilbage til skabelsen af skolen i 1819 - hvorefter det blev den første handelsskole i verden - og opdag opskriften på et så langt liv!

116833_bicentenay.jpg

# 1 Stiftelsen for en banebrydende skole (1819-1869)

I 1819 etableres en privat virksomhed af en særlig art: en af de allerførste handelsskoler, og nu blev den ældste handelsskole i verden skabt.

I løbet af denne seminalperiode bygger skolen på originale begreber, der vil udgøre søjlerne i ESCP Europas innovative strategi, der blev handlet fra 1970'erne og fremad:

 • En dristig politik for international åbenhed (mere end 20% udenlandske studerende allerede i 1827-1828) med uddannelsesmæssigt indhold, der behandler internationale spørgsmål (tre fremmedsprog undervist fra 1823, studieture i Europa fra 1826-1827;). Dette var en sand oplevelse i Frankrig i forbindelse med post-Napoleon-krigs samfund!
 • Udover ledelse videnskab og teknologi studerer studerende lov og politisk økonomi, eller anvendt videnskab (kemi). ESCP Europas multikulturelle og tværfaglige model er allerede i gang.
 • En beliggenhed i hjertet af den økonomiske hovedstad (Hôtel des Fermes, derefter Hôtel de Sully, i Paris).

Denne tidlige fase er formet af dens bygherrer: iværksættere som Germain Legret og Amédée Brodart og lærde som økonom Jean-Baptiste Say, teoretiker for begrebet iværksætteri; købmand Vital Roux, bidragyder til opfattelsen af den franske handelslov og promotor af en pædagogik rettet mod praktisk undervisning; og økonom Adolphe Blanqui, ejer og direktør for skolen i 24 år.

# 2 Konsolidering og modenhed (1869-1969)

Mellem 1869 og 1969, under handels- og industrikammerets regi, styrkes skolen og når modenhed. Både dets modstandsdygtighed og tilpasningsevne er bevist: på den ene side en betydelig udvidelse af programmer og tilmeldinger (fra et par dusin studerende i 1820'erne, 250'erne i slutningen af 1800-tallet og næsten tusind ved 1970'erne); og på den anden side øget selektivitet og øgede akademiske krav fra 1920'erne og fremover, herunder:

 • Statlig anerkendelse af uddannelse i 1890.
 • Oprettelse af de første specialiseringssektioner, en arv fra "Comptoirs" (handelsposter) opfundet i skolens tidlige år: Maritime sektion (1905), Koloniale afsnit (1913), Hotelafdeling (1916), Handelsrepræsentationsafdeling (1917) ), etc.
 • Obligatorisk konkurrencedygtig adgangseksamen i 1926.
 • Fremme af status som højere uddannelsesinstitution i 1947, et vigtigt skridt i retning af den gradvise omdannelse til en Grande École de Commerce.
 • Oprettelse af Alumni Association og Student Union i 1950.
 • Integration af IT og et sproglaboratorium i 1960'erne.

Under et turbulent århundrede, hvor Paris blev ramt af væbnede konflikter tre gange, blev skolelokalerne omdannet til at rumme krigen såret (i 1870, 1914-1918 og 1939-1945) - to gange i bygningene på Avenue de la République.

# 3 The Reinvented Business School (1969-2019)

Når skolen vinder sin autonomi i 1969 ved at forlade ESCAE-netværket, genopfylder ESCP Europe sin forretningsmodel gradvist ud fra de værdier og akademiske principper, der er blevet indlæst siden 1819.

Den nye integrerede europæiske campusmodel stammer fra den fortsatte vækst i en 150-årig institution som et svar på den spirende økonomiske globalisering.

Denne omstilling foregår i forbindelse med intensivering og udvidelsen af Den Europæiske Union.

Fem milepæle markerer fremskridtene med at genopfinde den nye europæiske model: 1969, 1973, 1999 og 2009:

 • 1969: Oprettelse af et dedikeret permanent fakultet og Studentforbundet ESCP.
 • 1973: Den 8. oktober 1973 blev École des Affaires de Paris (ved navn l'École Européenne des Affaires fra 1982 og fremefter) oprettet, hvor eleverne følger en international læseplan med skiftende semester i store europæiske hovedstæder (London fra 1974, Düsseldorf fra 1975 campus overført til Berlin i 1985). 1973 er også det år, hvor skolen bliver tilgængelig for kvinder (Joëlle Le Vourch er den første kvindelige studerende i 1973).
 • 1999: Fusion af ESCP og EAP.
 • 2009: Oprettelse af ESCP Europe efter en intensiveret netværksudvidelse med åbningen af Turin campus i 2004 og forud for Warszawa campus i 2015.
 • 2018: ESCP Europe bliver uafhængigt af handelskammeret i Paris. Lanceringen af den europæiske bachelorgrad lanceres, forankrer skolen i den europæiske LMD-model og udløser stærk vækst. Studiepopulationen fordobles om 4 år.

Over to århundreder har verden ændret sig: de politiske økonomiklasser lærte i begyndelsen nu siden med humanistisk orienterede kurser, og anvendt videnskaber i et laboratorium har givet plads til kodning og store data. Det er dog stadig iværksættersynet fra grundlæggerne, der hersker i dag, og skinner igennem i aspekter som den blå succes fra Blue Factory, skolens inkubator, der er til stede på alle ESCP Europe-campusser!

Vores mission

"ESCP Europas mission er at inspirere og uddanne morgendagens virksomhedsledere."

Vores overbevisning er, at morgendagens virksomhedsledere skal være internationale, digitale og interkulturelle effektive. Vores tilgang til uddannelse og organisationsstruktur afspejler dette med stærke internationale programmer, der leveres af et integreret fælleseuropæisk fakultet på tværs af universiteter på hver af Europas vigtigste markeder.

Vi fremmer denne mission gennem vores unikke tilgang til international ledelse uddannelse og forskning, der fremmer tværnationale erfaringer, samarbejde og læring inden for en paneuropæisk ramme.

I 2015 formaliserede skolen en unik tilgang og perspektiv under C4B-akroniet: Kulturer til (4) Business. Dette fortsætter med at guide vores arbejde og er nu indlejret i en ny strategiplan for perioden 2018-2022.

C4B eller Hvordan leverer vi hos ESCP Europe

 1. Et ekspertakademi med fokus på international / komparativ forskning.
 2. Obligatoriske rotationsprogrammer, der giver unikke læringsoplevelser på flere campusområder i hele Europa.
 3. Tværfaglig undervisning, der integrerer det hårde (kodning osv.) Og den blødere (humaniora mv.) Ledelsens kompetencer.
 4. Et forskelligt, kreativt og iværksætterfællesskab.

Vores Vision (Hvad og hvor vi vil være inden 2022)

"I 2022 vil ESCP Europe blive anerkendt på verdensplan som den førende europæiske handelsskole for internationalt fokuseret ledelsesuddannelse."

Vores vision, for at blive sandt, indebærer:

 • Produktion og formidling af verdensklasse forskning inden for international / komparativ styring, der udgør den måde, organisationer og ledere tænker og opfører sig på;
 • producerer kulturelt og digitalt smarte kandidater, der er rustet til at forme og forbinde morgendagens forretningsverdener;
 • engagerende med virksomhed, alumner og regering for at fremme fremskridt i international management praksis og interkulturelle relationer
 • udnytte mangfoldighed i alle dens former som en kilde til innovation, styrke og lederskab.

Vores værdier og engagement er europæiske

Vi dyrker værdien af akademisk Excellence arvet fra europæisk universitets kultur.

Gennem vores forskning udvikler vi et Singular-koncept til ledelsesdiscipliner baseret på en multikulturel, tværfaglig og åben tilgang til de store udfordringer i morgendagens verden.

I vores skole, der blev oprettet af iværksættere for 200 år siden, udvikler vi kreativitet ved at dyrke nysgerrighed, dristighed og opmuntre bidraget fra alle discipliner til økonomisk dynamik.

Vores samfund er forpligtet til at fremme pluralisme gennem respekt for kulturer og alle former for mangfoldighed.

Placeringer

London

Address
London Campus
ESCP Europe
527 Finchley Road
London NW3 7BG
United Kingdom

London, England, Det Forenede Kongerige

Akkrediteringer