Læs den officielle beskrivelse

European School of Economics (ESE) er en privat College of Higher Education uden grænser, multikulturel og pragmatisk, fuldt akkrediteret i Storbritannien og i rækkefølge af børsnoterede organer.
ESE tilbyder bacheloruddannelse, master, MBA og korte programmer på sine centre i London, Rom, Milano, Firenze og Madrid.

ESE kandidater er blandt de mest konkurrencedygtige forretningsfolk på markedet, forberedt på lederrolle inden for international markedsføring, økonomi, kommunikation og ledelse. Med evnen til individuelt at skræddersy deres studium, skal ESE-studerende:

studere i udlandet med ESE-centre over hele verden

Specialiseret sig i avancerede erhvervssektorer, såsom mode, arrangementer, musik, sport, kunst, medier og menneskelige ressourcer blandt andre;

komplette praktikophold, udvælgelse fra mere end 1500 førende organisationer rundt om i verden.

En skole uden grænser er European School of Economics et nyt koncept inden for videregående uddannelse. Ved at kombinere akademisk ekspertise, internationalitet og pragmatisme er ESE-uddannelsen og certifikatprogrammerne designet til at forberede en ny generation af ledere og iværksættere. European School of Economics (ESE) er en anerkendt uddannelsesinstitution, der er akkrediteret af British Accreditation Council (BAC).

Hvad gør ESE et godt sted for studerende?

En personlig og skræddersyet lærerfaring - på ESE får du en individuel og spændende oplevelse takket være den lille klassestørrelse og den fremragende lærer / lærer ratio

• " Drømmen er den mest virkelige ting der er " - ESE-studerende udvikler en unik faglig og professionel Pathway gennem deres udvalgte kursusspecialisering og praktikplacering

Pragmatisme - praktisk erfaring i nutidig forretningspraksis gennem det omfattende praktikprogram

Internationalitet - Studerende fra mere end 60 lande og studere i udlandet med ESE-centre over hele verden

Specialisering inden for avancerede erhvervssektorer , herunder mode, arrangementer, musik, sport, kunst, medier og menneskelige ressourcer blandt andre

Store praktikophold - ESE-studerende kan vælge blandt mere end 1500 førende organisationer rundt om i verden

Uddannelsesfilosofi

Den European School of Economics har forestillet en ny menneskes fødsel for skabelsen af ​​enkeltpersoner, der er fri for fordomme og frygt, og i stand til at harmonisere tilsyneladende alderlige modsætninger mellem økonomi og etik, handling og kontemplation og økonomisk magt og kærlighed.

ESE bachelor-, master-, MBA- og certifikatprogrammer sigter mod at forberede internationale iværksættere og ledere med den kulturelle bevidsthed, evner og moralske kvaliteter, der er mest nødvendige i nutidens forretning.

ESE værdier

Bag enhver menneskelig præstation, ved enhver intuisions oprindelse, af enhver videnskabelig eller social erobring bag verdens største økonomiske og industrielle virksomheder, og alt, hvad der er smukt, nyttigt og velhavende, er der altid en mand, et individ og hans drøm.

Kun enkeltpersoner kan forvandle samfundet. Kun enkeltpersoner kan drømme. ESE's mission er at skabe en ny generation af unge iværksættere og virksomhedsledere, visionære, pragmatiske drømmere. For at opnå et sådant mål kræves mere end gode programmer og gode lærere. ESE er et system af vitale ideer og forbereder sine elever til at være de nye celler i en helbredt menneskehed, fri fra konflikt tænkning, overtro, fordomme og forældede ideer, der i sig selv dyrker en ukuelig passion for storhed.

En organisations liv, fremtiden for en nation, af en hel civilisation, afhænger af eksistensen af ​​disse mænd og kvinder. Hovederne for fremtidige organisationer vil være aktionsfilosofer. Disse mennesker er mere værdifulde end guldminer og oliefelter. De vil bringe succes og lang levetid til virksomhederne i verden.

Vi fornemmer ideen om at forfalske dem, skal den akademiske ekspertise følge med med at udvikle deres individuelle menneskelige potentiale, og at udviklingen af ​​intellektuelle evner skal foregå med at skabe en ægte internationalitet og gode operative færdigheder, både opnået inden for området inden for de førende virksomheder af verden.

En mands succes fra en organisation er bestemt af deres filosofi.

Derfor er det i ESE klart, at reel uddannelse ikke blot er undervisningen i begreber og udvikling af færdigheder, men især overførsel af skolens enestående filosofi, ideer og grundprincipper. ESE giver en tilgang til forretning og en bred vision om livet gennem en proces med intellektuel, kunstnerisk, politisk, etisk og socio-kulturel udforskning, der er centreret om selvopdagelse og arbejde med sig selv rettet mod integritet.

Hverken viden eller uddannelse, rigdom eller social status kan bane vejen for succes, men snarere din egen selvkendelse og integritet.

Udviklingen af ​​enhver virksomhed, fra den lokale hjørnebutik til de internationale industriers og finansers giganter, er deres bevidste omdannelse til en "skole for væren". Deres mål og virkelige forretningsmål vil være udviklingen af ​​alle mennesker, der direkte deltager, og interessenter. Fremtidens virksomheder og organisationer vil være steder for ambition og personlig forbedring, hvor medarbejdere og medarbejdere vil gå i slutningen af ​​dagen med større forståelse, lykke og ansvar, og hvor selv de fjerneste celler i organisationen vil blive taget omhu for at udvikle og fremskynde deres fremskridt.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

European School of Economics

Master of Management sigter mod at give de studerende et samlet overblik over international ledelse, udforske de kritiske faktorer for tværnational forretningsmæssig succ ... [+]

Master of Management sigter mod at give de studerende et samlet overblik over international ledelse, udforske de kritiske faktorer for tværnational forretningsmæssig succes, globaliseringens indvirkning på det internationale erhvervsmiljø, handelsteorier og internationaliseringsstrategier.

Som en del af ledelsesspecialiseringen undersøger masterstuderende:

Iværksætteraktivitet og dens rolle i opretholdelse af vækst, identificering af markeder og udnyttelse af muligheder inden for en global økonomiLederskab og effektiv praksis påvirker medarbejdere, kunder og andre interessenterStrukturerne for informationslevering og virkningen på produkter, tjenester, drift, beslutningstagning, markedsføring og distributionInternational projektledelse nye tilgange til at håndtere geografisk spredte grupper af enkeltpersoner og ressourcerKrydsning af nationale grænser i erhvervslivet og de operationelle, juridiske og logistiske problemer, der almindeligvis opstårMenneskelige ressourcer, intern markedsføring og dynamikken i effektiv ledelse som en strategisk faktor for at opnå konkurrencefordel på det globale markedPraktiske undersøgelser af internationale organisationers marketingstrategier.Hovedkomponenter i kandidatprogrammetEt valg af tre specialiseringer: Marketing, Management eller FinanceFuldtids, obligatorisk deltagelseMuligheden for at overføre mellem campusser i London, Milano, Firenze og Rom på per perioderbasisTre indtag pr. Akademisk år januar, april og septemberESE's konkurrencedygtige praktikprogram giver international erhvervserfaring inden for specialiseringKompakte klassestørrelser, som hjælper fakultetet med at dyrke et mentorforhold med eleverne og give den individuelle opmærksomhed, der er nødvendig for at opdage deres særlige færdigheder og lykkes i deres valgte PathwayHvad gør ESE et godt sted for studerende?En personlig og skræddersyet lærerfaring - hos ESE får du en individuel og spændende oplevelse takket være den lille klassestørrelse og den fremragende elev / lærerforhold"Drømmen er den mest virkelige ting der er" - ESE-studerende udvikler en unik faglig og... [-]
Det Forenede Kongerige London Italien Rom Milano Firenze Spanien Madrid  + 4 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
European School of Economics

Master of Marketing forbereder kandidater til en bred vifte af karriere inden for marketing management, såsom brand management, produktudvikling, detailhandel, services m ... [+]

Master of Marketing forbereder kandidater til en bred vifte af karriere inden for marketing management, såsom brand management, produktudvikling, detailhandel, services marketing, business to business markedsføring og markedsføring for non-profit organisationer.

Som led i marketing specialiseringen undersøger masterstuderende:

Innovativ praksis inden for både fremstillings- og servicesektoren, og hvordan virksomheder kan opnå en konkurrencemæssig fordel, markedsandel og reducere omkostningerneE-handel, E-business og optimering af teknologiske strukturer som et strategisk marketingværktøjMarkedsføringsstrategier for internationale organisationer og tilgange til nye internationale markedsmulighederKundedrevne markedsstrategier i vækstøkonomierForbindelsen mellem marketingkommunikation og strategi og kriterier for anvendelse af forskellige salgsfremmende teknikker og medier i integrerede marketingkampagnerKrydsning af nationale grænser i erhvervslivet og de operationelle, juridiske og logistiske problemer, der almindeligvis opstårHovedkomponenter i kandidatprogrammetEt valg af tre specialiseringer: Marketing, Management eller FinanceFuldtids, obligatorisk deltagelseMuligheden for at overføre mellem campusser i London, Milano, Firenze og Rom på per perioderbasisTre indtag pr. Akademisk år januar, april og septemberESE's konkurrencedygtige praktikprogram giver international erhvervserfaring inden for specialiseringKompakte klassestørrelser, som hjælper fakultetet med at dyrke et mentorforhold med eleverne og give den individuelle opmærksomhed, der er nødvendig for at opdage deres særlige færdigheder og lykkes i deres valgte PathwayHvad gør ESE et godt sted for studerende?En personlig og skræddersyet lærerfaring - hos ESE får du en individuel og spændende oplevelse takket være den lille klassestørrelse og den fremragende elev / lærerforhold"Drømmen er den mest virkelige ting der er" - ESE-studerende udvikler en unik faglig og professionel Pathway gennem deres udvalgte kursusspecialisering og praktikplaceringPragmatisme - praktisk erfaring i nutidig forretningspraksis gennem det omfattende praktikprogramInternationalitet - Studerende fra... [-]
Det Forenede Kongerige London Italien Rom Milano Firenze Spanien Madrid  + 4 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
European School of Economics

Kandidatuddannelsen forbereder fondschefer og professionelle investeringsanalytikere til adgang til bank- og finanssektoren. Kurset undersøger principperne for finansieri ... [+]

Master of Science i Finance forbereder fondschefer og professionelle investeringsanalytikere for adgang til bank- og finanssektoren. Kurset undersøger principperne for finansiering og investeringsbeslutninger og deres indflydelse på tværs af en bred vifte af moderne ledelsesmæssige bekymringer.

Som en del af finansspecialiseringen undersøger masterstuderende:

Klassiske og nutidige virksomhedsfinansieringsmetoder med hensyn til multinationale virksomheder på udviklede og udviklede markederRentabiliteten og hensigtsmæssigheden af virksomhedssammenslutninger eller overtagelser gennem evaluering og analyseVærdighedsvurdering og virksomhedsværdiRisikostyring og forskellige teorier og tilgange til den multinationale virksomhedNødvendigheden for nye tilgange til at håndtere geografisk spredte grupper af individer samt andre ressourcer i international projektstyringHovedkomponenter i kandidatprogrammetEt valg af tre specialiseringer: Marketing, Management eller FinanceFuldtids, obligatorisk deltagelseMuligheden for at overføre mellem campusser i London, Milano, Firenze og Rom på per perioderbasisTre indtag pr. Akademisk år januar, april og septemberESE's konkurrencedygtige praktikprogram giver international erhvervserfaring inden for specialiseringKompakte klassestørrelser, som hjælper fakultetet med at dyrke et mentorforhold med eleverne og give den individuelle opmærksomhed, der er nødvendig for at opdage deres særlige færdigheder og lykkes i deres valgte PathwayHvad gør ESE et godt sted for studerende?En personlig og skræddersyet lærerfaring - hos ESE får du en individuel og spændende oplevelse takket være den lille klassestørrelse og den fremragende elev / lærerforhold"Drømmen er den mest virkelige ting der er" - ESE-studerende udvikler en unik faglig og professionel Pathway gennem deres udvalgte kursusspecialisering og praktikplaceringPragmatisme - praktisk erfaring i nutidig forretningspraksis gennem det omfattende praktikprogramInternationalitet - Studerende fra mere end 60 lande og studere i udlandet med ESE-centre over hele verdenSpecialisering inden for avancerede erhvervssektorer,... [-]
Det Forenede Kongerige London Italien Rom Milano Firenze Spanien Madrid  + 4 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk