Bell English

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

BELL - forberede dig til University i Storbritannien

  • 15 universitetets aftaler progression
  • 97% studerende beståelsesprocent * (68% opnå en fortjeneste eller skelnen) - Studerende, der har sikret pladser ved 8 i Russell gruppen af ​​universiteter, Et medlem, der repræsenterer 24 af Storbritanniens førende universiteter.

Bare et par grunde til, at Bell er den perfekte universitet forberedelse udbyder for internationale studerende. Etableret i 1955, har Bell undervist over 100.000 studerende fra 90 lande i Storbritannien på en række engelske sprog og forberedelse programmer universitet.

Bell universitet fundament og pre-masters programmer er designet til at hjælpe internationale studerende forberede sig til alle aspekter af universitetets liv i Storbritannien. Kurser kombinerer engelsk udvikling, emne undervisning og faglige færdigheder.

Du kan vælge at studere med Bell i Cambridge eller London i Storbritannien.

  • Gennemsnitlig tværs af klasser af 2012 og 2013.

"Jeg har arbejdet med Bell i en række år, og vi har altid fundet Bell studerende til at være ganske særligt. De får fantastisk rådgivning og faciliteter og altid gøre godt på universitetet." David Street, chef for Rekruttering, University of Winchester

Placeringer

Cambridge

Address
Bell Hillscross
Red Cross Lane

CB2 0QU Cambridge, England, Det Forenede Kongerige

Programmer

Denne skole tilbyder også:
    Øjeblikket ingen programmer til at vise

    Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


    ... or simply by choosing your degree: