Falmouth University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Falmouth University har en historie med mere end 100 års kreativ tænkning og designinnovation.

Etableret i 1902 som Falmouth School of Art, er det vokset over et århundrede til at blive et digitalt innovationscentrum. I dag repræsenterer dens portefølje af bachelor- og postgraduate-kurser bredden i Creative Industries, den hurtigst voksende sektor i den britiske økonomi. Nu, når vi står over for den fjerde industrielle revolution; da teknologi giver store muligheder såvel som udfordringer, er det klart, at Falmouths specialiteter inden for kreativ innovation; kreativ tænkning, problemløsning, kommunikation og historiefortælling vil være nøglen til fremtidig økonomisk og kulturel succes både på lokalt og globalt plan.128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Universitetet har for nylig oplevet en periode med hurtig vækst, hvor dens studerende på universitetsområdet tredoblet i størrelse siden 2001 til næsten 5300 studerende i dag. Disse studerende studerer på to campusser i Falmouth og Penryn.

Ud over de kurser, der leveres på campus i Cornwall, giver Falmouth også banebrydende online fjernundervisning og spændende samarbejdssamarbejde med branche-førende organer, herunder Academy of Contemporary Music og Fashion Retail Academy i London.

Falmouths strategiske plan fra 2030 forudser, at dens rekruttering til sådanne samarbejdsformidlingspartnerskaber i 2024 vil over-take rekruttering til programmer på stedet. I 2030 studerer 8500 studerende off-campus og 6500 på campus.

Studieliv

Med en fantastisk naturlig skønhed i alle retninger nyder vores studerende en livsstil lidt ud over det sædvanlige. Hvor ellers kan du finde strande i verdensklasse, lækker mad, musik, kunst og avanceret tech og innovation?

Falmouth er måske ikke en by, men når det kommer til rare og vidunderlige begivenheder, festivaler, aktiviteter og aftener, skubber vores pulserende kreative samfund konstant grænserne for, hvad en lille by kan gøre.

Fra at udforske kystlinjen, finde live musik og lære kendskab til Cornwalls kreative kultur for at finde ud af, hvad Students Union kan gøre for dig, kan du opdage livet i Falmouth nedenfor.

Campus Life

Din campus er meget mere end det sted, du går på foredrag. Det er dit sociale og kreative knudepunkt; hvor du mødes og får venner, oplever uforglemmelige begivenheder, tackle store ideer og finpudse dit håndværk sammen med andre praktikere i professionelle studios.

Begge vores campusser er dynamiske, inspirerende miljøer, hvor samarbejde og kreativitet fremkalder ideer og foder innovation. Det specialbyggede Penryn Campus er et moderne kreativt knudepunkt, mens den historiske Falmouth Campus ligger i hjertet af herlige sub-tropiske haver kun fem minutters gang fra stranden. Og med gode rejseforbindelser mellem dem, er det nemt at nyde begge dele.128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Forskning og innovation

Forskning og innovation på Falmouth University bygger på princippet om åben innovation - tanken om, at de store udfordringer i vores tidsalder kan håndteres mest effektivt, når de håndteres i samarbejde på tværs af disciplinære grænser.

Forskere i Falmouth anvender ideer og metoder, der stammer fra de kreative industrier, for at tackle den virkelige verden udfordringer i en lang række sektorer. Deres kreative og innovative tilgange muliggør ny viden, løsninger, tjenester og produkter, der har en konkret indflydelse i verden.

Placeringer

Falmouth

Address
Falmouth Campus
Woodlane

TR11 4RH Falmouth, England, Det Forenede Kongerige

Penryn

Address
Penryn Campus
Treliever Road

TR10 9FE Penryn, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig