Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

GCU London er et professionelt postgraduate universitetscampus af Glasgow Caledonian University (GCU), Der ligger i en ultra-moderne miljø i hjertet af London. Beliggende i Spitalfields, et af Londons mest attraktive steder, GCU London er i nærheden af ​​de hovedstæder globalt anerkendte finansielle og modebranchen. Campus tilbyder en række mba og KandidatkurserHøj kvalitet i undervisningen og forbindelser til internationale virksomheder. GCU London giver de studerende en berigende og forskelligartede lærerig oplevelse understøttes af en levende international, intellektuelle og kulturelle liv. Vi tiltrækker studerende fra over 56 lande, fra en række baggrunde fra alle hjørner af verden.

Karriere fokus Vores universitet er en institution, som mener "karriere kommer først". Ekspertise inden for uddannelse ligger i hjertet af vores mission; derfor, vi sigter mod at udstyre vores studerende med de nødvendige færdigheder til at udmærke sig i deres valgte erhverv ved at tilbyde høj kvalitet, fleksibel og tilgængelig læring.

Campus og faciliteter Campus giver en førende læringsmiljø, der udnytter den nyeste teknologi og tilbyder moderne undervisning plads til forelæsninger, små-gruppe undersøgelse, og social læring.

GCU London er forpligtet til at levere en høj kvalitet studerende erfaring gennem prisbelønnede support og fremmer beskæftigelsesegnethed og globalt medborgerskab i vores kandidater.

GCU London er ideelt beliggende en kort gåtur fra Liverpool Street station. En række af boliger er til rådighed tæt på campus.

Campus er også udstyret med:

Prisvindende studerende støtte Internationalt anerkendte professorer Moderne urban stil campus sat over fire etager Små-gruppe undervisningslokaler Bibliotek faciliteter, herunder digital adgang Breakout saloner Tagterrasse med 360 graders udsigt over London Gruppe læringsrum Mødelokaler Video konferencelokaler State of the art edb-faciliteter, herunder Apple Mac-computere

Placeringer

London

Address
40 Fashion Street
Spitalfields,

E1 6PX London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig