Læs den officielle beskrivelse

Glasgow Caledonian University er et karakteristisk, inklusiv og fremadrettet universitet, der er forpligtet til sin sociale mission for at fremme det fælles gode. Vi er blevet et internationalt ekspertcenter inden for videregående uddannelse, fremme beskæftigelsesegnethed og globalt statsborgerskab i vores kandidater. Vi vinder priser for vores støtte og engagement i den studerendes oplevelse, samtidig med at vi leverer innovation gennem vores verdensklasse forskning på vigtige områder af styrke. Vi har en tradition for at udvide adgangen til videregående uddannelse til talentfulde individer uanset deres baggrunde, og vi udnytter vores intellektuelle og sociale kapital til gavn for de samfund, vi tjener i Skotland og internationalt.

Glasgow Caledonian University (GCU) er et levende, innovativt og multi-prisvindende universitet for det fælles gode.

Vi tilstræber at bidrage til samfundet på en måde, der omfatter, men går endnu ud over det traditionelle rolle som et universitet. GCU's For det fælles gode engagement er bragt til liv og leveret af studerende og ansatte på tværs af akademiske skoler og afdelinger.

Velkommen til Glasgow School for Business and Society

Vi trives på ideer, understøtter innovation og værdsætter vigtigheden af ​​socialt ansvar. Studerende kommer til os for vores viden og erfaring til at forbedre deres karriere og personlige ambitioner. Vores eksterne partnere kommer til os for at finde den nyeste forskningsledte tænkning og få adgang til vores elevers talent.

Virksomhedsansvar og bæredygtighed er grundlæggende bekymringer for enhver organisation. Glasgow School for Business and Society søger at tackle de komplekse udfordringer i den globale økonomi og samtidig levere sociale fordele til lokale og globale samfund.

Globalt statsborgerskab, ansvarlig ledelse, iværksætteri og social retfærdighed er kernen i vores undervisning, forskning og offentlige engagementsaktiviteter.

Vores karakteristiske, forskningsorienterede portefølje tilbyder fremragende og tilgængelige videregående uddannelsesmuligheder i Glasgow, London og New York. Vores programmer er godkendt af faglige og akademiske akkrediteringer, der bekræfter, at din kvalifikation er blandt de bedste i verden.

Virksomhedsansvar og bæredygtighed er nu grundlæggende bekymringer for enhver organisation. Som et universitet for det fælles gode spiller vi en nøglerolle i den globale transformation af erhvervsledelsesuddannelse. Vi forsøger at tackle de komplekse udfordringer i den globale økonomi i det 21. århundrede, samtidig med at vi leverer social fordel for lokale og globale samfund.

Vi er især glade for, at vores succes med at indlejre etik, ansvar og bæredygtighed på tværs af alle aspekter af livet på Glasgow School for Business and Society er blevet anerkendt gennem vores medlemskab af ASHOKA U, De Forenede Nationers Global Compact og PRME, samt lokale initiativer som f.eks. WRAP og forretning i Fællesskabet.

Vi er også blevet det første universitet i Skotland, der tilslutter sig det prestigefyldte EPAS globale netværk. Jeg glæder mig over denne anerkendelse af vores lærings- og undervisningserfaring af høj kvalitet, der udstyrer vores kandidater med de færdigheder og viden til at lykkes på det globale marked. EPAS-akkreditering er tegn på en bredere institutionel forpligtelse til at bruge de meget højeste internationale benchmarks til at bevise kvaliteten af vores levering. Dette giver robust tryghed til vores personale, studerende, akademiske og forretningspartnere om, at vi er et verdensomspændende netværksuniversitet, der er indlejret i vores lokale samfund.

Vi udfordrer vores personale og studerende til at være kritiske og uafhængige lærere, at blive ansvarlige ledere og til at yde positive bidrag til erhvervslivet og samfundet. Vi inviterer dig til at deltage i vores engagement i det fælles gode.

Professionelle tilknytninger

Glasgow School for Business and Society har en stærk oversigt over arbejdspartnerskaber med professionelle organer, der sikrer, at vores kurser er relevante for de skiftende behov på arbejdsmarkedet.

Vores professionelle tilknytninger holder os ikke alene i stand til at holde de nyeste advarsler i erhvervslivet opdaterede, men de hjælper vores kandidater med at blive standset, når de søger arbejde og i nogle tilfælde giver en særlig status ved afslutningen.

Eksempler på faglige organer, som GSBS er forbundet med, er:

 • AACSB
 • ABS (Association of Business Schools)
 • Virksomhed i Fællesskabet
 • CEEMAN
 • EFMD (European Foundation for Management Development)
 • ESRC (Rådet for Økonomisk og Socialt Forskning)
 • UN PRME-initiativet (Principles of Responsible Management Education)
 • Guld-godkendt læringscenter for ACCA
 • Godkendt Undervisningscenter for Det Charterede Institut for Personale og Udvikling (CIPD)
 • Center of Excellence med det Chartered Institute for Securities and Investment (CISI)

Vi tilbyder programmer og moduler akkrediteret af:

 • ACCA (Association of Chartered Certified Accountants)
 • Broadcast Journalism Training Council (BJTC)
 • Chartered Banker
 • Chartered Institute for Securities
 • Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT)
 • Chartered Institute of Marketing (CIM)
 • Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)
 • Chartered Institut for Indkøb og Forsyning (CIPS)
 • Chartered Insurance Institute (CII)
 • Chartered Management Institute (CMI)
 • CIMA (Chartered Institute of Management Accountants)
 • EPAS (European Foundation for Management Development Program Accreditation Scheme)
 • ICAEW (Institut for Chartered Accountants i England og Wales)
 • ICAS (Skattedirektør for Skotland)
 • Institut for Erhvervsundhed (IOSH)
 • Institut for Operations Management (IOM)
 • Institut for Risk Management (IRM)
 • IOR (Institut for Operationel Risiko)
 • Skotlands advokatsamfund
 • Nationale Råd for Uddannelse af Journalister (NTCJ)
 • British Psychological Society
 • SHRM (The American Society for HRM)
 • Institut for Gæstfrihed (IHA)
 • Institut for rejse og turisme (ITT)
 • Turisme samfund (TS)
 • Tourism Management Institute (TMI)

Vores afdelinger

Juridik, økonomi, regnskab

Vores afdeling samler akademikere med interesser og ekspertise inden for juridik, risiko, økonomi, regnskab og finansiering. Vi er stolte af vores tætte forbindelser med erhvervsorganisationer, herunder ikke-for-profit organisationer og faglige organer, der akkrediterede en række af vores programmer.

Institut for Erhvervsledelse

Vores afdeling er fokuseret på den moderne og innovative brug af ledelsesmetoder og teknikker, ressourcer og processer til at forbedre og udvikle organisationer i den private og offentlige sektor på en stærkt konkurrencedygtig global markedsplads

Institut for Samfundsvidenskab, Medier og Journalistik

Afdelingen har mere end halvtreds medarbejdere, både en stærk forskningskultur og en forpligtelse til at undervise i ekspertise. Bedømt som internationalt fremragende og verdensledende inden for flere områder i den sidste forskningsvurdering.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

GCU - Glasgow School for Business and Society

MA Multimedia Journalistik er Skotlands førende journalistikmasters. Det er NCTJ ... [+]

Akkrediteret af: BJTC NCTJ

Deltag i en global indsats for at oplyse og forbinde folk rundt om i verden gennem Skotlands førende journalistik masters program - GCUs MA Multimedia Journalistik. GCU tilbyder den eneste postgraduate journalistik grad i Skotland, som er akkrediteret af både Storbritanniens primære faglige uddannelsesorganer: Det nationale råd for uddannelse af journalister og Broadcast Journalism Training Council.

MA Multimedia Journalistik kan prale med mere end 75% beskæftigelsesfrekvens, placeringer i medieorganisationer, herunder BBC, STV og Herald

Du vil studere i Glasgow, Skotlands 'media city', og få praktisk erfaring med alle dagens behov, fra interviews og rapportering til skrivning og redigering - på tværs af print, udsendelser og digitale platforme. Vi vil uddanne dig i stenografi, fotografering, video produktion og web content management og give dig en dybdegående instruktion i regeringen og loven.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
GCU - Glasgow School for Business and Society

Med et væld af kommissioner og kreative muligheder er tv det, hvor de fleste screenwriters arbejder. Undervist af professionelle forfattere, du vil arbejde på scripts fra ... [+]

Få den uddannelse, forbindelser og oplevelser, du har brug for til at gøre dit mærke på tv. GCUs MA Television Fiction Writing er anerkendt med Creative Skillset Tick af godkendelse, og er den eneste fuldtids masteruddannelse, der udelukkende fokuserer på scripting for Storbritannien.

Oprettet i tæt samarbejde med industrien for at maksimere dine beskæftigelsesmuligheder, tilbyder vores program dig hele spektret af brancherfaringer - og støtter dig i at udvikle dit eget originale drama eller komedie.

Undervisning fra både akademiske eksperter og top tv-skribenter i britisk tvMulighed for at bidrage til programmer, der aktuelt sender på britisk tvIndividuel vejledning fra erfarne tv-ledereDirekte adgang til producenter og kommissærerÅr med vejledning fra en agent i LondonStøtte fra en professionel scriptlægeMulighed for at afslutte med flere projekter klar til at tage til markedet... [-]
Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

GCU - Glasgow School for Business and Society

MSc Accounting, Finance og Regulation kombinerer nuværende forretningsbehov med den nyeste akademiske tænkning, teorier og praksis, hvilket sikrer, at du har de nyeste fæ ... [+]

Dagens globale, teknologidrevne og mere konkurrencedygtige finansielle marked er næsten uigenkaldeligt fra det for fem år siden. Finansielle ledere og specialister skal anvende den samme dybtgående viden og dygtige evner til et stadigt voksende, vidtrækkende antal produkter, forskrifter og teknologier.

Mens nye teknologier fortsætter med at dukke op, og regler og forskrifter ændrer sig, er det nu mere end nogensinde nødvendigt med en digitalt fokuseret og mere selvsikker færdighed. MSc Accounting, Finance og Regulation fra Glasgow Caledonian University giver dig selvtillid og indsigt i at tage dine eksisterende færdigheder videre i din organisation eller gennem yderligere akademisk undersøgelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
GCU - Glasgow School for Business and Society

Udvikle viden ... [+]

Organisationer trives på deres folkes styrke. Som menneskelig ressource, folkemanager spiller du en afgørende rolle. GCUs MSc Human Resources Management forbereder dig til de etiske, kulturelle, juridiske, operationelle og strategiske aspekter af human resource management - samtidig med at du får et globalt perspektiv og en forståelse af ansvarlig ledelse. På denne måde vil du være klar til succes - og støtte det fælles gode for at få en positiv indvirkning.

Programmet er en af ​​kun flere i Storbritannien, der skal akkrediteres af Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) og tilpasset til US Society for Human Resource Management (SHRM) standarder. Den er tilgængelig på deltid og på fuld tid, hvilket giver fleksibilitet til karrierefokuserede fagfolk og nylige kandidater.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
GCU - Glasgow School for Business and Society

Få den praktiske viden ... [+]

For at holde trit med de fortsatte ændringer i sektoren for finansielle tjenesteydelser, bankregulering og bankens operationelle risikostyring er der en stigende efterspørgsel efter medarbejdere at forblive i spidsen for disse ændringer.

Vi samarbejder med ledende finansielle serviceorganisationer for at holde vores moduler banebrydende og sikre, at ved at træffe beslutningen om at studere programmet har du selvtillid til at anvende denne nyuddannede information i branchen.

Udvid og forbedre din viden, forståelse og færdigheder inden for indenlandsk og international bankvirksomhed og risikostyring ved at lære fra vores forskellige undervisningshold. De har en bred vifte af erfaringer, lige fra faglig til industriel ekspertise både i den offentlige og private sektor. Vi arbejder med vigtige industripartnere, når vi udvikler vores programmer for at sikre, at du fokuserer på de mest relevante områder inden for feltet. Det Chartered Institute for Securities and Investment, Financial Conduct Authority, Bank of England og Bank for International Settlements understreger alle behovet for effektive risikomålinger og ledelsesprocedurer inden for bankerne. Vi har også arbejdet tæt sammen med nogle store finansielle institutioner for både at validere programmet og placere de studerende i faglige job, herunder Morgan Stanley og Royal Bank of Scotland.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
GCU - Glasgow School for Business and Society

MSc International Business Management giver en omfattende forståelse af de udfordringer, chefer står over for, samt indsigt i strategien, politik og praksis nøglen til at ... [+]

Moderne, kulturelt forskelligartede og dynamiske forretningsmiljøer vokser globalt, og som følge heraf oplever vi en stigning i efterspørgslen efter kandidater med et verdensbillede af, hvad en succesrig virksomhed kan se ud.

Den internationale forretning har oplevet stor vækst som et direkte resultat af globaliseringen. Deltag i Glasgow Caledonian Universitys Glasgow School for Business and Society og find en moderne, international indstilling, hvor etiske forretningspraksis opmuntres, og international forretningsteori bliver sat på prøve.

Nøglefaktorer, der driver denne vækst, omfatter nye og nye markeder, teknologiske fremskridt, arbejdskraftens mobilitet, sofistikerede logistik- og forsyningskæder og væksten af ​​forretningsstøttenetværk for iværksættere. Muligheder for kandidater på kandidatniveau har aldrig været større, og gennem det internationale business management program vil du opleve aktiviteter, som mange forskellige industrisektorer kræver af deres ledende fagfolk.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
GCU - Glasgow School for Business and Society

Akkrediteret af EPAS ... [+]

Den globale modeindustri er værdsat til over to billioner dollars og repræsenterer en af ​​verdens største økonomier. * Med den stigende udvikling af digitale fremskridt og forbrugerkraft er den internationale modeverden på markedet for gennemsigtige, etiske og kundedrevne strategier .

MSC International Fashion Marketing har besvaret opfordringen til specialiserede kandidater med discipliner inden for både mode og markedsføring og er blevet ombygget sammen med industrien for at give dig den praktiske, tekniske ekspertise, som du har brug for at konkurrere og trives i denne dynamiske industri.

Fashion marketing udvikler sig løbende sammen med teknologien og en mere tilgængelig markedsplads.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
GCU - Glasgow School for Business and Society

Forbered dig på at udmærke sig med en specialiseret mester. Udvikle færdigheder i bæredygtig forretningsvirksomhed, performance management ... [+]

Enhver organisation, fra små sociale virksomheder til globale multinationale virksomheder med tusindvis af medarbejdere, skal forvalte sin forsyningskæde og forretningsaktiviteter. Glasgow Caledonian Universitys Glasgow School for Business and Society har udviklet disse master til at imødekomme denne efterspørgsel. Programmet er informeret af forskning, branchefolk, kravet fra Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) og er akkrediteret af Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT).

Dette program fokuserer på at producere ansættelsesmæssige, ansvarlige kandidater, der er i stand til at bidrage effektivt fra starten af ​​deres beskæftigelse. Et unikt aspekt af programmet er, at eleverne kan opnå Lean Yellow Belt certificering som en del af kurset.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
GCU - Glasgow School for Business and Society

Turisme og begivenheder er blandt de hurtigst voksende sektorer i verdensøkonomiens destinationer, der vedtager event-ledede turismestrategier som et middel til at øge pl ... [+]

Informeret af industriens efterspørgsel og det store antal jobmuligheder, tilbyder Glasgow Caledonian University's MSc International Tourism and Events Management-program den praktiske og tekniske oplevelse, du har brug for for at maksimere de muligheder, denne voksende sektor har at tilbyde.

Du vil nyde en virkelig international oplevelse med chancen for at netværk, volontør og arbejde i industrien med gæsteforedrag fra de ledende i branchen.

Hvad du vil studere

Udvikle en forståelse eller virkelige verdensproblemer ud fra et britisk og globalt perspektiv, identificere ansvarlig beslutningstagning og etisk drevet adfærdAt opnå praktiske færdigheder gennem og branchens placering og udflugterForbedre digitale færdigheder på centrale kommunikationsområder som marketing, projektledelse og visuelle præsentationer... [-]
Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
GCU - Glasgow School for Business and Society

Gennemsigtig global og teknologidrevet markedsføring er på hver organisations tjekliste for succes, og top marketing-udøvere har brug for nye færdigheder for fortsat at k ... [+]

Gennemsigtig global og teknologidrevet markedsføring er på hver organisations tjekliste for succes, og top marketing-udøvere har brug for nye færdigheder for fortsat at kunne levere i stadig mere konkurrencedygtige miljøer.

Vi tror på vigtigheden af ​​at blive ansvarlige beslutningstagere i erhvervslivet. På Glasgow Caledonian University vil du yderligere udvikle din viden og erfaring med begreberne bæredygtighed, etisk lederskab og samfundsansvar, der kan skabe positive forandringer i den globale verden af ​​markedsføring.

Bliv medlem af GCUs prisbelønnede Glasgow School for Business and Society og fordyb dig i de nyeste digitale og internationale marketingtendenser og blive den positive indflydelse, som arbejdsgiverne har forventer fra kandidater fra GCU. Du vil drage fordel af at lære sammen med elever fra forskellige dele af verden med forskellige baggrunde og oplevelser. Denne mulighed giver dig indsigt i kulturen og sammenhængen i markedsføring i forskellige lande.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
GCU - Glasgow School for Business and Society

Industri-anerkendt ... [+]

Da organisationer står over for et stigende antal globale og strategiske udfordringer, og behovet for ansvarligt lederskab, god regeringsførelse og etisk adfærd fortsætter med at stige, yder højt kvalificerede risikostyringsmedarbejdere sig i stor efterspørgsel.

Glasgow Caledonian University's MSc Risk Management udforsker strategisk og operationel risiko i sammenhæng med bredere organisatoriske modstandsdygtighed. Dette forsknings-ledede postgraduate program er tilgængelig til at studere i enten fuld tid mode; som en del af vores blomstrende internationale samfund baseret på campus eller fjernundervisning mode; drage fordel af vores fulde støtte på et tidspunkt og sted, der passer dig.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
GCU - Glasgow School for Business and Society

Med en mester i mikrofinansiering og social virksomhed kan du være en del af den virkelige sociale forandring. Allerede en gennemprøvet model til at hjælpe folk ud af fat ... [+]

GCU's MSc Social Business og Microfinance er den første af sin art i verden.

Social virksomhed er en grunddreven virksomhed, der har til formål at påvirke mennesker eller planeten, snarere end for akkumulering af overskud til aktionærer eller investorer. Mens fordelene ved en socialt underholdende verden er veldokumenterede, er hver social forretningsrejse unik, og mikrofinansens indvirkning er stadigvæk opadgående.

Udviklingen af ​​denne praksis videre, MSC Social Business og Microfinance fra Glasgow Caledonian University deler sit hjem med Yunus Center for Social Business and Health - GCUs verdensledende forskningscenter - og leveres af den prisvindende Glasgow School for Business and Society * .... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

GCU - Glasgow School for Business and Society

Address
Cowcaddens Road
G4 0BA Glasgow, Skotland, Det Forenede Kongerige