Glion Institute of Higher Education London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lær gæstfrihed fra det bedste, studere i centrum af verden

Siden 1962 har Glion Institute of Higher Education sat standarden for excellence som en kendt schweizisk hotelskole, der forvandler eleverne til ledere for gæstfrihed, turisme og events. Derfor er branchens fagfolk for Glion at vinde prisen for "Bedste Hospitality Management School" i verden på Worldwide Hospitality Awards i 2015.

På Londons campus leverer Glion det berømte schweiziske gæstfriheds ledelsesgrad og uddanner programmer til studerende fra hele verden. De pålidelige akademiske programmer bringer Londons innovative hotel- og restaurantscene til liv gennem industribesøg, konferencer og arrangementer, der giver eleverne det bedste, som både London og Schweiz har at tilbyde.

Beliggende på grund af University of Roehampton, tilbyder Glion London campus et moderne og spændende universitetslivsstil inden for komfort og forbindelser af et tæt på Glion samfund. Kun 40 minutter væk, Londons West End og byens centrum tilbyder og endeløs række shopping, underholdning, spisesteder og kulturelle steder.

Oplev, hvad der gør Glion London unikt!

Placeringer

London

Address
Glion Institute of Higher Education
Downshire House
Roehampton Lane
London, SW15 4HT
United Kingdom

London, England, Det Forenede Kongerige