Læs den officielle beskrivelse

Global Business School Hult er ikke kun en handelsskole. Det er et globalt netværk, der uddanner, inspirerer og forbinder nogle af de mest fremadstormende forretningstalenter fra hele verden.

Globalt relevant erhvervsuddannelse

I dagens verden er den mest relevante erhvervsuddannelse global. Hult programmer, fra bacheloruddannelse til udøvende uddannelse, er designet til at hjælpe studerende og ledere med at opleve førstehånds de kræfter, der skaber international virksomhed og give dem de færdigheder og viden, der skal føre i dette stadig mere komplekse miljø.

Globalt samfund

Lær at lede det globale samfund Hult oplevelsen handler om at blive en del af et inspirerende akademisk samfund, der fremmer dristighed, nysgerrighed og modstandskraft, der kræves for at blive en global virksomhedsleder. Det er i dette akademiske miljø, at vi udfordrer vores studerende og ledere til ikke kun at blive forretningsførere, men verdensledere. At vælge, hvilke af vores campusser, du vil starte din rejse på, er bare starten på, hvad der bliver et livsforandrende globalt eventyr.

Globalt campusnetværk

Hult har syv banebrydende universiteter i hjertet af nogle af verdens mest indflydelsesrige markeder.

  • Boston
  • San Francisco
  • London
  • Dubai
  • Shanghai
  • New York
  • Ashridge Estate - UK

Vores globale campusnetværk giver studerende og ledere adgang til et virkelig globalt samfund. Det giver dig mulighed for at studere og opleve livet i ekstremt varierede forretningsmiljøer, tiltrækker interessante mennesker fra hele verden og giver os mulighed for at benytte os af den bedste branche- og fakultetsekspertise - uanset hvor den findes.

Erfaringsmæssig læring

At bringe grundlæggende globale forretningsbegreber til live gennem praksis i den virkelige verden er hjørnestenen i alle vores programmer. Vi tror, at folk lærer bedre ved at gøre det, så vi har udviklet akademiske læseplaner, der afspejler vores engagement i denne tro. Vores teknikker inkluderer konsultationsprojekter i den virkelige verden, levende simuleringer med skuespillere, forståelse af risikostyring med professionelle pokerspillere, øvelse af gruppebeslutning ved at konkurrere mod andre hold af studerende i virkelige scenarier og udvikle teamwork og lederegenskaber gennem udfordrende udendørs aktiviteter , såsom sejlads med åbent vand.

global campus

Tillid til af globale virksomheder

Vores programmer er baseret på at udforske, forstå og løse de problemer, som hver eneste dag står over for verdens førende internationale virksomheder. Mange af verdens mest respekterede internationale virksomheder, organisationer og ngo'er henvender sig til Hult 's Ashridge Executive Education for at hjælpe med at løse komplekse forretningsudfordringer og for bedre at forstå, hvordan de bedst kan udvikle deres centrale ledelsestalent. Denne dybdegående involvering med klienter informerer både om vores forskning og påvirker designet af vores akademiske programmer og hjælper os med at levere den mest relevante og aktuelle erhvervsuddannelse.

Globalt fakultet

Hult internationale kendte fakultet er først og fremmest stolte af deres passion for undervisning. Mange har opnået betydelig succes i den virkelige verden, hvilket betyder, at hvad og hvordan de underviser, i høj grad er påvirket af deres erfaring som virksomhedsledere, virksomhedsejere, opfindere og iværksættere. Vores professorer kommer fra over 45 forskellige lande og har samlet undervist på hvert kontinent - de emner, de underviser, forbedres meget af deres internationalisme.

Global forskning

Vores forskning er fokuseret på de emner, der er øverste i hovedet på de globale virksomhedsledere - de tendenser, der skaber det fremtidige forretningsmiljø, og hvordan virksomhederne skal reagere. Disse inkluderer langsigtet forskning i lederskab, bæredygtighed, nye markeder og teknologisk forstyrrelse. Den tankegang, der opstår ved vores forskning, oversættes hurtigt til den praksis, der understøtter alle vores programmer - der hjælper enkeltpersoner med at yde det højeste niveau.

Globale studerende

Mange handelsskoler hævder at være globale, men vores klasseværelser beviser det faktisk. Vores campusser er hjemsted for en ekstraordinær mangfoldighed af kulturer, ideer og baggrunde - Hult studerende repræsenterer over 120 nationaliteter og taler mere end 100 sprog.

Forskellige perspektiver

Klasselivets mangfoldighed og tværkulturelt samarbejde er en væsentlig del af Hult oplevelsen. Faktisk siger mange af vores studerende, at de lærte lige så meget af deres kolleger, som de gjorde fra deres professorer. Sammen deler du ikke kun dine oplevelser, men du lærer hinanden, at alle ser verden fra forskellige vinkler. Du lærer at diplomatisk navigere i forskellige perspektiver, forstå den kulturelle dynamik, der påvirker global virksomhed, og hvordan du løser problemer i samarbejde.

Et stærkt netværk

I dag er der 16.000 Hult alumner fordelt på 156 lande, og 100.000 ledere har gennemgået vores Ashridge Executive Education-programmer. Dette netværk giver Hult alumni forretningskontakter i ethvert større land i verden. global network

Global påvirkning

Hos Hult mener vi, at erhvervslivet har magten til at ændre liv til det bedre. Vi er ekstremt stolte over, at frøene til det, der er blevet verdens største studerendes iværksætterkonkurrence, blev plantet på vores skole.

At omdanne ideer til handling

Grundlagt af en Hult alumn, finansieret af Hult familien, og drives i partnerskab med den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton, konkurrerer studenthold fra hele verden om at vinde en investering på USD 1 million i deres startups. Den specifikke udfordring varierer fra år til år, men de fokuserer alle på at forbedre livet for nogle af verdens fattigste mennesker. I 2015 udtænkte studentteamene geniale løsninger til at opbygge bæredygtige og skalerbare sociale virksomheder til at tackle uddannelse i den tidlige barndom i byens slum. Over 20.000 ansøgninger blev modtaget, seks hold gik videre til den globale finale i New York, og vi er stolte af at meddele, at fem af disse hold, inklusive vinderne, modtog eksterne investeringer for at hjælpe med at bringe deres ideer til det næste niveau.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Hult International Business School

Hult etårige Master of Finance udstyrer dig med fundamentet er nødvendigt for at tackle den komplekse verden af ​​virksomhedernes økonomiske forvaltning. Lær både sproget ... [+]

Forfølge en karriere i corporate finance og gøre en forskel inden for et multinationalt selskab.

Hult etårige Master of Finance udstyrer dig med fundamentet er nødvendigt for at tackle den komplekse verden af ​​virksomhedernes økonomiske forvaltning. Lær både sproget i erhvervslivet og de taktiske finansielle færdigheder er nødvendige for at gøre en forskel i corporate finance og regnskab.

Steder

Start dit program i Boston og har mulighed for at rotere til op til to andre Hult campusser til dine valgfag som en del af vores globale Campus Rotation.

Din Master of Finance et overblik

Hvem er dette program til?

Ansøgere, som for nylig har taget eksamen fra universitet eller college, samt personer med op til tre års erhvervserfaring, der ønsker at starte en karriere inden for økonomifunktionen af ​​multinationale selskaber.... [-]

USA Boston San Francisco Det Forenede Kongerige London Forenede Arabiske Emirater Dubai Kina Shanghai New York Cambridge  + 7 Mere
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hult International Business School

Baseret på vores prisvindende MBA pensum, vil Hult etårige Master of International Business program hjælpe dig med at få et globalt perspektiv af finansiering, marketing, ... [+]

Få et globalt perspektiv af finansiering, marketing, drift, økonomi og strategi med vores Master of International Business program.

Baseret på vores prisvindende MBA pensum, Hult etårige Master of International Business program vil hjælpe dig med at få et globalt perspektiv af finansiering, marketing, drift, økonomi og strategi.

Steder

Start din Master of International Business i Boston, San Francisco, London, eller Dubai, derefter vælge at udforske to andre campusser som en del af Hult unikke Global Campus Rotation.

Din Master of International Business et overblik

Hvem er dette program til?

Ansøgere, som for nylig har taget eksamen fra universitet eller college, samt personer med op til tre års erhvervserfaring, der ønsker at få en bred forståelse i alle områder af international business.... [-]

USA Boston San Francisco Kina Shanghai Forenede Arabiske Emirater Dubai Det Forenede Kongerige London New York Cambridge  + 7 Mere
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hult International Business School

Da rollen som store data bliver stadig vigtigere, giver en etårig Hult Master of Business Analytics grad dig den analytiske og forretningsmæssige evne til at oversætte da ... [+]

Dette program er kun tilgængeligt som en anden del af Dual Degree Programmet, efter at eleverne har gennemført et års MBA eller Masters of International Business. Den vil være tilgængelig som et fuldtids-etårsprogram i San Francisco for startperioden september 2018. Lær at oversætte store data og analyser til handling - og kvalificere sig til et 3-årigt OPT-arbejdsvisum i USA Da rollen som store data bliver stadig vigtigere, giver en etårig Hult Master of Business Analytics grad dig den analytiske og Business evne til at oversætte datastatistik og analyse til handling.

Steder

Start din Master of Business Analytics i San Francisco, og vælg derefter at vælge valgfag på andre to campusområder som en del af Hults unikke Global Campus Rotation.... [-]

USA San Francisco Det Forenede Kongerige London Cambridge Forenede Arabiske Emirater Dubai Kina Shanghai New York Boston  + 7 Mere
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hult International Business School

Efterhånden som virksomhederne ser for at differentiere deres tilbud i en global markedsplads, Hult etårige Master of International Marketing grad udstyrer dig med de str ... [+]

Få udstyret med de markedsføring færdigheder, du har brug for at skille sig ud i en global markedsplads.

Efterhånden som virksomhederne ser for at differentiere deres tilbud i en global markedsplads, Hult etårige Master of International Marketing grad udstyrer dig med de strategiske og executional markedsføring færdigheder er nødvendige for at skille sig ud.

Steder

Start din Master of International Marketing i Boston eller London, derefter vælge at udforske to andre campusser som en del af Hult unikke Global Campus Rotation.

Din Master of International Marketing et overblik

Hvem er dette program til?

Ansøgere, som for nylig har taget eksamen fra universitet eller college, samt personer med op til tre års erhvervserfaring, der ønsker at starte en karriere inden for markedsføring.... [-]

USA San Francisco Boston Det Forenede Kongerige London Forenede Arabiske Emirater Dubai Kina Shanghai New York Cambridge  + 7 Mere
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hult International Business School - Postgraduate Campus
Address
London - Postgraduate Campus 37-38 John Street
WC1N 2AT London, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside
Telefonnummer
+44 20 7636 5667
Hult International Business School - Boston Campus
Address
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Cambridge, Massachusetts, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 617-746-1990
Hult International Business School - San Francisco Campus
Address
Hult International Business School San Francisco Campus 1355 Sansome Street
94133 San Francisco, Californien, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 415-869-2900
Hult International Business School - Dubai Campus
Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Hjemmeside
Telefonnummer
+971 4 427 5800
Hult International Business School - Shanghai Campus
Address
Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin) 666 Fuzhou Road,
Shanghai, Shanghai, Kina
Hjemmeside
Telefonnummer
+852 2111 2399
Hult International Business School - Undergraduate Campus
Address
London - Undergraduate Campus 33 Commercial Road
E1 1LD London, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside
Telefonnummer
+44 20 7636 5667
Hult New York - Rotation Center
Address
New York Rotation Center Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square
10003 New York, New York, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 (212) 353-4360
Address
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Boston, Massachusetts, USA
Telefonnummer
false