Hult International Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hult banebrydende tilgang giver dig iværksætterfærdighederne mulighed for at påvirke fra første dag. Du lærer om verden, fordi globaliseringen har gjort verden mere sammenkoblet end nogensinde. Du lærer om fremtiden, fordi teknologi driver forandring og bæredygtighed er afgørende. Du lærer om dig selv, fordi du konstant skal tilpasse dig for at forblive relevant i hele din karriere.

Graduate i et globalt netværk

Byg et internationalt netværk ved at samarbejde med studerende fra hele verden. Vores studerende repræsenterer mere end 160 nationaliteter og taler over 100 sprog - du ved aldrig, hvor din næste kontakt-, investor- eller forretningsforetagende kommer fra.

Efterspurgt hos førende virksomheder

Arbejdsgivere ansætter Hult kandidater for deres iværksætterånd, nysgerrighed og internationale synspunkter. Vi er specialiserede i at hjælpe internationale studerende med at finde internationale job. Sidste år accepterede Hult kandidater fra vores kandidatuddannelser jobtilbud på 825 virksomheder i over 60 lande.

Fremtiden er livslang læring

Ændring stopper aldrig, så din virksomheds læring bør heller ikke. Vi giver dig mulighed for at være i stand til at holde dig ajour med nye trends ved at tage et komplementært valgfag hvert år resten af dit liv.

Gennem teori i praksis

Hos Hult tror vi, at du lærer bedst ved at gøre. Som en integreret del af dine studier har du flere muligheder for at anvende din viden og færdigheder ved at arbejde i teams for at løse problemer i den virkelige verden.

Hult Masters Students" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/133563_Hult_SF_Campbell_Brewer_Day1_2017-3296_min.jpg" alt="Hult Masters Students" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Globalt samfund

Når du kommer til Hult deltager du i et tæt sammensat studentefællesskab af enestående mangfoldighed. Lær, hvad der får andre kulturer til at krydse af, have et internationalt perspektiv på erhvervslivet og studere med venner og kontakter over hele verden.

Karriereudvikling

Gør dig klar til at samarbejde med globale virksomheder og spændende startups på vores karrierebegivenheder på campus. Din personlige karriererådgiver vil guide dig på en rejse med selvopdagelse mod dit kandidatjob og støtte dig i udviklingen af værktøjer og færdigheder til at lande det.

Hos Hult har dine karriererådgivere mange års erfaring med at hjælpe internationale studerende med at finde job. De hjælper dig med at placere dig selv på det globale marked og rådgive dig om indgangsstrategier for din ideelle placering og branche.

Globalt Fakultet

Virksomhedsledere, iværksættere og forskere - Hult professorer er internationalt kendt for forretningspraksis og tankeledelse med en lidenskab for at skabe og undervise principper, der afspejler både grundlaget og grænsen for forretningssucces.

Hult Alumni

Din Hult rejse fortsætter længe efter at du er uddannet. Som medlem af Hult Alumni Association har du adgang til et globalt netværk af kandidater, muligheder for livslang læring og mange måder at få forbindelse til medstuderende og forretningsmuligheder overalt i verden. Alumni Association har over 23.000 alumni i mere end 170 lande over hele verden.

Akkreditering

Hult er anerkendt af erhvervsuddannelsens tre mest prestigefyldte internationale akkrediteringsorganer: Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBAs (AMBA) og EQUIS (Det europæiske kvalitetsforbedringssystem). Vi er den første og eneste handelshøjskole i USA, der har opnået denne tredobbelt akkreditering, som kun ejes af en procent af handelsskoler overalt i verden.

Placeringer

London

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Address
London - Postgraduate Campus
37-38 John Street

WC1N 2AT London, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 20 7636 5667

Cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Address
Hult International Business School
Boston Campus
1 Education Street

02141 Cambridge, Massachusetts, USA
Telefonnummer
+1 617-746-1990

San Francisco

Hult International Business School - San Francisco Campus

Address
Hult International Business School
San Francisco Campus
1355 Sansome Street

94133 San Francisco, Californien, USA
Telefonnummer
+1 415-869-2900

Dubai

Hult International Business School - Dubai Campus

Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Telefonnummer
+971 4 427 5800

Shanghai

Hult International Business School - Shanghai Campus

Address
4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, Huangpu District, Shanghai
200001 Shanghai, Shanghai, Kina
Telefonnummer
+852 2111 2399

New York

Hult New York - Rotation Center

Address
New York Rotation Center
Hult Staff, Room 901
41 Cooper Square

10003 New York, New York, USA
Telefonnummer
+1 (212) 353-4360

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer