Hyper Island

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hyper Island designs læring, der udfordrer virksomheder og enkeltpersoner til at vokse og forblive konkurrencedygtige i en stadig mere digitaliseret verden. Vores sortiment af fordybende programmer og kurser har til formål at udstyre dig med den nødvendige viden og færdigheder til at lede forandringer og begynde en rejse for livslang læring.

Hyper Island mission destilleres i to hovedområder fokus.

1) uddannelsesprogrammer og kurser for at fordybe unge talenter og branchefolk i intensive læring erfaringer fra digital strategi, e-handel og data strategi til art direction og gennem selvledelse og refleksion.

2) Business Innovation høring for at øge forståelsen af, hvordan digitale forandringer samfund og forbrugeradfærd - og støtteorganisationer i forandringsprocessen med ophold eller bliver kreativ og konkurrencedygtig i en stadig mere digitaliseret verden.

Hyper Island er gået global, med læring hubs fra Stockholm til Singapore, Manchester til New York City. Vores learning design teams rejse rundt i verden møde og tale med ledere fra Fortune 500 virksomheder og nystartede ens, designe skræddersyede erfaringer, der ser til at løse deres specifikke behov og udfordringer.

Da den digitale verden fortsætter med at flytte og udvikle sig, Hyper Island som en lærende organisation fortsætter med at holde sin puls på det digitale landskab, bygning og forbedring af nye måder at lære, afspejler, samarbejder og udvikle nye metoder.

Vi kan være kommet langt siden den dristigt eksperiment på en ø fængsel, vores mission om at skabe en agil og fremadrettet læringsmiljø for studerende og industrien ledere forbliver standhaftige i hjertet af vores organisation, hvilket afspejles i alt, hvad vi gør.

Vores mål er at støtte din virksomhed i opbygningen af ​​en innovativ virksomhedskultur at tage på nuværende og fremtidige udfordringer og være i "den virkelige verden klar" i et hurtigt udviklende virksomhed landskab.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se Kursus - OnlineStudies » Se Kursus - AcademicCourses »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Full-time MA in Digital Management

på universitet Fuldtid 24 uger January 2018 Det Forenede Kongerige Manchester London Singapore Sverige Stockholm USA East New York Storbritannien (UK) Online + 7 mere

[+]

Den præsenterer en unik mulighed for at lære af branchens førende tænkere og anvende principperne i et læringsmiljø, der afspejler den virkelige verden udfordringer.

BAC akkrediteret [-]

Kontakt
Besøgsadresse
24 Lever Street
GB - Manchester

Manchester, England, M1 1DZ GB
Besøgsadresse
83-89 Mile End Road
London
E1 4UJ

London, England, GB
Besøgsadresse
Singapore, SG
Besøgsadresse
Stockholm, SE
Besøgsadresse
East New York, New York, NY, US
Besøgsadresse
UK Online, GB