Læs den officielle beskrivelse

Kent Business School ved University of Kent

Kent Business School er en top 30 britisk business school, dedikeret til excellence ved at levere verdensklasse kandidatuddannelser herunder Kent MBA. Rangeret 19th i Storbritannien for Business Studies * 1, tilbyder vi en fremtrædende erhvervsuddannelse med fremragende beskæftigelsesudsigter og elevoplevelse.

Uddannelse

Kent Business School har over 25 års erfaring med erhvervsuddannelse på et top 20 britisk universitet. Vores portefølje af postgraduate programmer viser bredden og dybden af ​​vores ekspertise. Akademisk forskning og links med global forretning informere vores undervisning, sikre en læseplan, der er relevant og aktuelt. Vi er rangeret 19. i Storbritannien for Business Studies * 1 og har en høj standard for vores undervisning og studenttilfredshed. Vi har også en række akkrediteringer af faglige organer.

Stipendier

University of Kent har finansieringsmuligheder til rådighed . Brug universitetets vejledning til økonomisk bistand som grundlag for din forskning i hele spektret af finansieringsmuligheder.

Beliggenhed

Det Forenede Kongerige er et populært sted at studere, og KBS er særligt velegnet i Sydøst-England. Vores campus ligger i den historiske og smukke by Canterbury; kendt som en by-destination for enhver, der nyder kunst, kultur, historie, restauranter og natteliv. Selve campusen ligger i skovområder og ligger i gåafstand fra Canterbury centrum. Derudover er Canterbury 56 minutter med tog til London og 2,5 timer til Paris. Offentlig transport er let tilgængelig og pålidelig.

Forskning

67% af vores forretnings- og ledelsesforskning er klassificeret som "internationalt fremragende" eller "verdensledende" * 2. Vi er vært for mange eksternt finansierede forskningsprojekter med højt profilerede partnere. Nylige og nuværende eksempler omfatter Det Økonomiske og Sociale Forskningsråd, Verdensbanken og Europa-Kommissionen.

Information til internationale studerende

At studere på Kent Business School er en spændende livserfaring. Vi har udviklet en fremragende akademisk oplevelse, og også et behageligt miljø for socialt og kulturelt engagement. Der er støtte til rådighed for vores internationale studerende, så snart der er ansøgt. Fra praktiske oplysninger om visa til sprogfærdigheder og indkvartering. Denne støtte fortsætter, når du bliver elev for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid på universitetet. KBS værdier input fra internationale studerende til læringserfaringen. Virksomheden er global, og det er også vores udsigter.

Information til britiske studerende

At studere for en virksomhed Masters er nu en ønskelig mulighed i Storbritannien. Uanset om det er fuldtids eller deltid, studerer erhvervslivet på dette niveau er en stor differentiator for funktionelle specialister, og giver erhvervspraktikere mulighed for yderligere at specialisere og genoplive deres strategiske tænkning. Kent Business Schools fungerer exceptionelt godt for karrieremuligheder * 3:

  • 19. i Storbritannien for Business, Management
  • 19. i Storbritannien for regnskabsføring
  • 91% af vores ph.d.-studerende er enige om, at de føler sig bedre forberedt på deres fremtidige karriere, og at deres kursus var intellektuelt stimulerende * 4.

Tilmeld dig KBS. Vi ser frem til at høre fra dig.

  • * 1 The Times / Sunday Times University Guide 2015
  • * 2 Research Excellence Framework, 2014
  • * 3 Guardian University Guide 2015
  • * 4 Postgraduate Underviset Studie Erfaringsundersøgelse (PTES) 2014

Ud over de finansieringsprogrammer, der er til rådighed inden for denne skole, tilbyder University of Kent andre postgraduate finansielle grader gennem sit Center for Finans, et strategisk initiativ fra universitetet for at imødekomme de stadig mere krævende krav fra arbejdsgivere, finansfolk og beslutningstagere, der ønsker at sikre succes for deres organisationer.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Kent Business School, University of Kent

Programmet er designet til at give dig de væsentlige færdigheder og viden, der kræves for at lykkes i og opfylde behovene i data-rige forretningsmiljøer. Oprettelse af hø ... [+]

Få indgående kendskab til analytiske og prædiktive modelleringsfærdigheder samt ledelses-, kommunikations- og konsulentfærdigheder.

I æra med Big Data bliver analysen en strategisk nødvendighed i stort set alle forretningsområder og er et vigtigt redskab til at drive beslutninger i realtid, fremme bevisbaseret beslutningstagning og opretholde konkurrencefordele.

Der lægges vægt på at lære grundlæggende analyseteknikker, såsom statistisk analyse, dataudvinding, databasehåndtering, prognoser og regression, optimering, simulering og regnearkmodellering blandt andre.

Ifølge en nylig rangordning af US News og World Report; Market Research Analyst og Operations Research Analyst er i top 4 bedste forretningsmæssige job i 2015, og Harvard Business Review hævder datavidenskabsmand er det "sexiest job i det 21. århundrede", med praktikere, der har sjældne og højt efterspurgte færdigheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kent Business School, University of Kent

Digital Marketing og Analytics MSc giver avanceret konceptuel viden og forståelse for værdien af digital markedsføring i moderne organisationer. ... [+]

Oversigt

Programmet leveres af den verdensberømte Kent Business School (KBS). Du lærer up-to-date praksis i centrale digitale marketing discipliner, herunder:

online marketing strategiweb analyticswebapplikationerkreativitet og designdigital marketing strategi og kommunikation.

Udvikle evnen til at anvende centrale marketing og management teorier gennem udvikling af kognitive, kritiske og intellektuelle færdigheder, forskningsevner og relevante personlige og interpersonelle færdigheder. Efter en vellykket gennemførelse af programmet vil du have evnen til at forfølge en karriere inden for digital markedsføring og dataanalyse.

Finansieringsmuligheder

Business School har en bred vifte af finansieringsmuligheder for ph.d.-studerende, som omfatter stipendier, stipendier, Double Loyalty Scheme for University of Kent undergraduates og KBS Early Bird Scheme. Early Bird svarer til 10% rabat på studieafgift.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kent Business School, University of Kent

MSc i Finance giver en solid baggrund i finansielle principper og praksis og udvikler færdigheder, der er nødvendige af fremtidige erhvervs-og finansielle fagfolk. ... [+]

Få en omfattende ramme for viden, indsigt og vision om de centrale spørgsmål i økonomi og den økonomiske funktion af organisationer og operationer. MSc i Finance (Financial Markets) Pathway udvikler dine kognitive, kritiske, intellektuelle og forskning færdigheder, plus relevante personlige og interpersonelle færdigheder til at interagere med den virkelige verden af ​​virksomheder og organisationer.

Programmet giver en omfattende ramme for viden, indsigt og vision om de centrale spørgsmål i økonomi, organisationernes finansieringsfunktion og operationer og funktioner hos finansielle institutioner og markeder. Du udvikler et passende udvalg af kognitive, kritiske, intellektuelle og forskningsfærdigheder samt relevante personlige og interpersonelle evner til at interagere med den virkelige verden af ​​forretninger og organisationer. Dette program forbereder dig også til forskning eller videre studier på dette område.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kent Business School, University of Kent

Få en omfattende ramme for viden, indsigt og vision om de centrale spørgsmål i økonomi og investment banking. MSc i Finance (Finance, Investment og Risk) Pathway udvikler ... [+]

Oversigt

I dagens konkurrencedygtige globale miljø er arbejdsgiverne i stigende grad selektive i deres søgen efter kompetente erhvervs- og finansfolk. Vores Master i Finance programmer udstyre dig med en solid baggrund i økonomiske principper og praksis og bidrage til at dyrke dine praktiske økonomi færdigheder og real-world business viden.

Denne Pathway er specielt udviklet til at udvikle dine praktiske økonomikompetencer og give dig forretningskendskab i virkeligheden. Det forbereder dig til en karriere i investeringsbanker, finans- og managementkonsulenter, revisionsfirmaer, risikostyringsafdelinger i pengeinstitutter og offentlige myndigheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kent Business School, University of Kent

MSc i International Banking and Finance program er specielt designet til at give dig de beskæftigelsesegnethed færdigheder, der er nødvendige for at arbejde i top-tier gl ... [+]

Udvikle virkelige erhvervskundskaber og praktiske økonomiske færdigheder til at lykkes i finanssektoren og finanssektoren.

Kandidater er udstyret med stærk teoretisk og praktisk viden og dens anvendelse til bankindustrien og internationale og indenlandske finansielle markeder. Der lægges særlig vægt på at udvikle kognitive færdigheder, der sætter eleverne i stand til fuldt ud at forstå kompleksiteten på de finansielle markeder i de indenlandske og globale økonomier.

Du erhverver også et passende udvalg af forskningsevner og relevante personlige og interpersonelle færdigheder, der gør det muligt for dig at interagere med den virkelige verden af ​​forretning og økonomi. Dette styrkes af en række gæsteforelæsninger leveret af eksperter fra City of London.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kent Business School, University of Kent

Lær at identificere, fortolke, organisere og manipulere viden, der er relevant for udvikling og styring af globale organisationer. ... [+]

Lær at identificere, fortolke, organisere og manipulere viden om økonomi og ledelse, der er relevant for bæredygtig udvikling og forvaltning af globale organisationer.

Programmet vil give dig en kombination af den nyeste viden inden for corporate finance, finansielle markeder, risikostyring og global business management samt udstyre dig med praktiske færdigheder på jobmarkedet for at producere relevant økonomisk analyse af virksomhedsselskaber, finansielle institutioner eller andre organer, hvor finansiering er en vigtig aktivitet både i den offentlige og private sektor.

Du vil erhverve et passende udvalg af ledelsesbeslutningsværktøjer, forskningsfærdigheder, rapportskrivning, mundtlig præsentation samt relevante personlige og interpersonelle færdigheder, så du kan interagere i den virkelige verden af ​​økonomi og ledelse. Du vil deltage i en serie af gæsteforelæsninger leveret af eksperter fra City of London og højtstående beslutningstagere fra industrien.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kent Business School, University of Kent

Dette program er designet til at producere velafrundede personalepraktikere med eksemplarisk viden og relevant ekspertise. Akkrediteret af Chartered Institute of Personne ... [+]

Udvikle dine menneskers ledelsesfærdigheder til at fungere effektivt i dagens udfordrende forretningsmiljø.

Tiltrækning, bevarelse og udvikling af højkalibermedlemmer er en kilde til konkurrencemæssig fordel for organisationer i dag og er ansvaret for personalets fagfolk. Dette sætter menneskelig ressourceforvaltning i centrum for forretningsresultater og en kritisk partner for organisatorisk succes.

Programmet er akkrediteret af Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), Europas største faglige institut for HRM og HR-udvikling, til sine avancerede niveau standarder.

Som CIPD-godkendt center er vi anerkendt som professionel udbyder af HRM-uddannelse, så du ved færdiggørelsen af ​​dette program vil modtage både den faglige og faglige kvalifikation og have erhvervet det niveau af viden og forståelse, der kræves for fuldt fagligt medlemskab af CIPD.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kent Business School, University of Kent

MSc i International Business og Management giver et indblik i en række områder af generel ledelse, med særlig vægt på centrale aspekter af international business. ... [+]

Med vægt på international forretning, erhverve værktøjer, teknikker og koncepter for, hvordan international virksomhed udføres.

Dette program er designet til at udstyre dig med de nødvendige værktøjer, teknikker og koncepter til at forstå, hvordan international forretning udføres, og hvordan virksomheder og lande kan trives i dagens globale marked.

Dette program er designet til kandidater, der ønsker at forfølge en ledelsesrelateret disciplin, men med mindre end 3 års erhvervserfaring, især fra ikke-erhvervsmæssige relaterede grader, der søger en dyb forståelse af erhvervslivet og ledelsen.

Kandidater plejer typisk karriere i multinationale virksomheder, internationale organisationer, statslige organer eller konsulentbureauer.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kent Business School, University of Kent

Dette program giver et indblik i en række områder af generel ledelse, med særlig vægt på centrale aspekter af international business. ... [+]

Oversigt

Det moderne erhvervsklima er i stigende grad internationalt. Programmet udstyrer dig med værktøjer, teknikker og koncepter til at forstå, hvordan international virksomhed udføres, og hvordan virksomheder og lande kan trives i dagens globale marked.

Programmet tilbydes med fremmedsprog: russisk, japansk eller arabisk. Du vil tage to sprogmoduler; en nybegynder og en efterbegynder. Begge moduler skal tages på samme sprog.

Vores tilgang er at udfordre, inspirere og udvikle dine evner til at hjælpe dig med at fungere effektivt og ansvarligt i et virkelig globalt erhvervsklima. Ledelse (International Business) kandidater typisk forfølge karriere i multinationale virksomheder, internationale organisationer, offentlige organer eller konsulentfirmaer.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kent Business School, University of Kent

MSc i Logistik og Supply Chain Management udstyrer dig med avancerede kvantitative og kvalitative analytiske færdigheder for at identificere områder for forbedring inden ... [+]

Logistik og Supply Chain Management udgør en væsentlig del af enhver virksomhed, og forbedring på dette område vil give virksomheden en yderligere konkurrencefordel.

Dette program er designet til højt kvalificerede kandidater fra videnskab, ingeniørvirksomhed og business og ledelsesdiscipliner, der søger at få erfaring til at arbejde på alle niveauer i virksomheden fra operationelt til strategisk niveau. Du drager fordel af projektarbejde, live case studies med virkelige organisationer, herunder et firma besøg og gæsteforedrag, der vil forbedre dine jobudsigter.

Leveres af verdensklasse, forskningsaktiv og erfarent personale, giver programmet dig mulighed for at udvikle forbedrede kvantitative og kvalitative færdigheder til at understøtte beslutningstagning inden for ethvert logistikområde inden for en organisation. Problemer med logistik og supply chain management kan omfatte opgørelse, transport, opbevaring, placering, omvendt og grøn logistik samt kunde- og leverandørforhold. Disse aspekter vil uden tvivl give selskabet en konkurrencemæssig fordel, hvis den rettes korrekt. Kandidater fra denne kandidatuddannelse er i stand til at reagere på udfordringerne i et område, der konstant udvikler sig.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
September 2019
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kent Business School, University of Kent

Udvikle dine ledelsesevner i forhold til beslutningstagning, problemløsning, teamarbejde, forhandling og medarbejderpræstationsstyring. Du får de færdigheder og viden, de ... [+]

Oversigt

Undersøg innovation og iværksætteri, og lær at skabe og styre virksomheder ud fra et bæredygtighedsperspektiv. Denne kandidatuddannelse udstyrer dig med de nødvendige værktøjer, teknikker og koncepter til at forstå, hvordan virksomheden udføres, og de forskellige udfordringer for ledere ud fra et operationelt og strategisk perspektiv.

Kent Business School (KBS)

Med over 25 års erfaring med erhvervsuddannelse er Kent Business School placeret som en top 20 britisk erhvervsskole, både for standarden for vores undervisning og elevtilfredshed. Vores portefølje af postgraduate programmer viser bredden og dybden af ​​vores ekspertise. Akademisk forskning og links med global forretning informere vores undervisning, sikre en læseplan, der er relevant og aktuelt. Vi har også en række akkrediteringer af faglige organer.... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
August 2019
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kent Business School, University of Kent

Master of Marketing giver eleverne de færdigheder til at anvende deres viden til real-world marketing udfordringer. Programmet lægger også stor vægt på socialt ansvarlig ... [+]

Få indsigt i de forskellige aktiviteter, der udgør marketingmixet og andre vigtige kommunikationsstrategier.

Organisationer i dag står overfor mange udfordringer og muligheder. Som teknologien har udviklet sig, og forbrugernes behov og ønsker er ændret, har organisationer, der engang dominerer deres brancher, falret (fx tænker Nokia, gule sider, Kodak eller Sony), og organisationer, der var mindre kendt, har blomstret og kommer til at dominere markederne tjene (tænk Google, Tata eller Huawei). For nylig er selv den "mægtige" Apple kommet under øget trussel fra konkurrenter, der har forstået kundens behov bedre, og som har kunnet give kunderne en overlegen værdi.

På... [-]

Det Forenede Kongerige Canterbury
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome Video

Address
Kent Business School University of Kent Canterbury
CT2 7PE Canterbury, England, Det Forenede Kongerige