Kent Business School, University of Kent

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kent Business School ved University of Kent

Kent Business School (KBS) er en førende Business School, rangeret i top 30 i Storbritannien og er akkrediteret af The Association til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), som placerer KBS inden for de bedste institutioner globalt for business grader, med kun 5 % af verdens erhvervsskoler opnår denne akkreditering. Engagerende undervisning, verdensklasse forskning, faglige partnerskaber og et internationalt samfund skaber en spændende atmosfære, hvor man kan lære, hvor innovation opmuntres og udfordringer velkommen.

Stipendier

University of Kent har finansieringsmuligheder til rådighed . Brug universitetets vejledning til økonomisk bistand som grundlag for din forskning i hele spektret af finansieringsmuligheder.

Beliggenhed

Det Forenede Kongerige er et populært sted at studere, og KBS er særligt velegnet i Sydøst-England. Vores campus ligger i den historiske og smukke by Canterbury; kendt som en by-destination for enhver, der nyder kunst, kultur, historie, restauranter og natteliv. Selve campusen ligger i skovområder og ligger i gåafstand fra Canterbury centrum. Derudover er Canterbury 56 minutter med tog til London og 2,5 timer til Paris. Offentlig transport er let tilgængelig og pålidelig.

Forskning

Efter den seneste Research Fremragende Framework, blev Kent Business School rangeret 25 th ud af 101 britiske institutioner for forskning intensitet i Times Higher Education. Desuden blev 98% af vores forskning vurderet at have international kvalitet. Vi er vært for mange eksternt finansierede forskningsprojekter med højt profilerede partnere. Seneste og nuværende eksempler omfatter Rådet for Økonomisk og Socialt Forskning, Verdensbanken og Europa-Kommissionen.

Information til internationale studerende

At studere på Kent Business School er en spændende livserfaring. Vi har udviklet en fremragende akademisk oplevelse, og også et behageligt miljø for socialt og kulturelt engagement. Der er støtte til rådighed for vores internationale studerende, så snart der er ansøgt. Fra praktiske oplysninger om visa til sprogfærdigheder og indkvartering. Denne støtte fortsætter, når du bliver elev for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid på universitetet. KBS værdier input fra internationale studerende til læringserfaringen. Virksomheden er global, og det er også vores udsigter.

Information til britiske studerende

At studere for en virksomhed Masters er nu en ønskelig mulighed i Storbritannien. Uanset om det er fuldtids eller deltid, studerer erhvervslivet på dette niveau er en stor differentiator for funktionelle specialister, og giver erhvervspraktikere mulighed for yderligere at specialisere og genoplive deres strategiske tænkning. Kent Business Schools fungerer exceptionelt godt for karrieremuligheder * 3:

  • 19. i Storbritannien for Business, Management
  • 19. i Storbritannien for regnskabsføring
  • 91% af vores ph.d.-studerende er enige om, at de føler sig bedre forberedt på deres fremtidige karriere, og at deres kursus var intellektuelt stimulerende * 4.

Tilmeld dig KBS. Vi ser frem til at høre fra dig.

  • * 8. for kandidatperspektiver i regnskab
  • * 9. til markedsføring i den komplette universitetsguide 2018
  • * 11. for kandidater i forretning og ledelse i The Times Good University Guide 2018
  • * 12. til kursus tilfredshed i forretning og ledelse i The Guardian University Guide 2018

Ud over de finansieringsprogrammer, der er til rådighed inden for denne skole, tilbyder University of Kent andre postgraduate finansielle grader gennem sit Center for Finans, et strategisk initiativ fra universitetet for at imødekomme de stadig mere krævende krav fra arbejdsgivere, finansfolk og beslutningstagere, der ønsker at sikre succes for deres organisationer.

Placeringer

Canterbury

Address
Kent Business School
University of Kent
Canterbury

CT2 7PE Canterbury, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer