University of Kent, Kent Law School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kent Law School er en af ​​de førende lovskoler i Storbritannien; vi er rangeret 13 i The Guardian University Guide 2019 for lov, 11. i The Good Times University Guide 2019 og 18th i The Complete University Guide 2019.

Law School har også et fremragende internationalt ry; vi er rangeret 50th i World University Rankings for Tiden Højere Uddannelse (THE) for lov 2018 og er opført blandt de 100 bedste lovskoler i verden i Shanghai Ranking Global Ranking of Academic Subjects 2018. Vi er også rangeret blandt de 150 bedste lov Skoler i verden i QS World University Rankings efter emne 2018.

Vi tilbyder et bredt udvalg af undervisede Masters i Law (LLM) programmer og forskningsgrader, som alle er undervist i et internationalt og moderne fokus i et støttende og intellektuelt stimulerende miljø. Undervisning og forskning er baseret på en kritisk og socio-juridisk tilgang, hvor man ser loven inden for den bredere sociale, politiske og økonomiske sammenhæng, hvori den opererer. Skolen er hjemsted for en række aktive forskningscentre med akademiske medarbejdere, der er aktivt involveret i en bred vifte af forskningsprojekter.

Kent LLM på Canterbury

Vores flagskib lært Master's in Law program, Kent LLM, tilbydes på Kent smukke 300-acre parkland Canterbury campus. Campus udsigt over den historiske katedralby Canterbury beliggende tæt på det kontinentale Europa og med London kun en time væk med tog.

Kent LLM giver dig sikkerhed for at få en LLM inden for et specialiseret juridisk område og friheden til at forlade dit valg af LLM åben indtil du ankommer, og fastlægge din Pathway gennem de moduler, du vælger.

Du kan skræddersy dine studier til dine særlige behov og interesser for at få en LLM på en enkelt Pathway , i to Pathways fællesskab eller ved at vælge en bred vifte af moduler inden for forskellige lovområder for at opnå en generel LLM eller et diplom / certifikat i loven.

Vores programmer er åbne for kandidater fra en relevant disciplin (en bachelorgrad i lov er ikke et krav) og vil være af særlig interesse for studerende og / eller fagfolk interesseret i at udvikle deres juridiske færdigheder. Ansøgninger hilses velkommen fra hele verden. Alle vores programmer har både september startdato og januar startdato.

Programmerne undervises ved en kombination af kursusbedømmelse og dissertation, hvor de fleste er tilgængelige på både fuldtid og deltid. Fuldtidsstuderende gennemfører LLM i løbet af et akademisk år, og deltidsstuderende gennemfører det i løbet af to år.

Specialist lærte LLM-programmer i Bruxelles

Vi tilbyder to specialiserede LLM-programmer ved University of Kent's Brussels School of International Studies, som alle udnytter sin status som et center for internationale studier i Europas politiske hjerte.

Stipendier og finansiering

Universitetet har en generøs ph.d.-stipendium på over £ 9m til rådighed for undervisnings- og forskningsstuderende, der studerer hos Kent. Der er også stipendier specielt til lovskoleelever, herunder et underviset oversøisk stipendium og undervises hjemme / EU-stipendier. Kent Law School har også etableret en stor fond for at støtte studerende, der er fra eller har studeret i Kenya, Nigeria eller Thailand, og som har en Master of Law (LLM) på Canterbury campus ved University of Kent.

beskæftigelsesegnethed

Ansættelsesegnethed er et nøglefokus over hele universitetet og på Kent Law School har du støtte fra en dedikeret ansættelses- og karriereudviklingsofficer sammen med et bredt udvalg af arbejdspladser muligheder, beskæftigelsesbegivenheder og karriereforhandlinger. Vi forbereder eleverne på vellykkede og givende karriere, og vores fremragende internationale omdømme betyder, at vores elever fortsætter med at praktisere i mange lande verden over - vores kandidater har gået videre til karriere inden for finansiering, international handel, regering og lov eller er blevet med eller startet en ngo eller velgørenhed.

Sociale medier

Se vores afspilningsliste over Kent LLM-videoer på vores YouTube-kanal for at finde ud af mere. Du kan også følge os på Twitter, Facebook og Instagram og på vores blog skrevet af Kent LLM studerende - Mastering Law.

Kontakt

 • Kent Law School Postgraduate Office
  Eliot College
  University of Kent
  Canterbury
  Kent CT2 7NS
  Telefon: 44 (0) 1227 824595
  Fax: 44 (0) 1227 827442

Placeringer

Canterbury

Eliot College

Address
The University of Kent, Canterbury
CT2 7NZ Canterbury, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1227 764000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: