University of Kent - Centre for Music and Audio Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Kent Center for musik og lydteknologi (CMAT) huser tre bacheloruddannelser i musik. Disse banebrydende kurser blev skabt for at imødekomme de nuværende studerendes behov og musikindustriens forventninger og afspejle universitetets forskningskultur. At studere hos CMAT vil give dig viden, færdigheder og selvtillid til at starte din karriere i musikbranchen.

CMAT er baseret på et inspirerende vandmiljø i Historic Dockyard Chatham. Med atmosfæriske historiske bygninger er det i almindelig efterspørgsel som et filmsæt og funktioner i musikvideoer, dokumentarfilm, tv-dramaer og blockbuster-film.

Vores industri-standard musik faciliteter omfatter special præstationsrepetition rum, praksis rum og musik studios installeret med state-of-the-art teknologi. Vores flagskibsstudie har en ny Neve Genesys Black G48 optagelses- og blandekonsol, og vores Music and Audio Arts Sound Theatre er et af de bedste i Storbritannien.

Alle vores medarbejdere bringer med sig en bred vifte af erfaringer fra vores ekspertvidenskabelige medarbejdere til vores højt kvalificerede teknikere og praktiserende fagfolk. Sammen vil de støtte, udvikle, udfordre og inspirere dig gennem jeres studier.

Vores innovative bacheloruddannelser kombinerer akademisk studie, teknisk instruktion, kreative output og en række professionelle muligheder. Som en værdsat del af erhvervslivets viden og beskæftigelsesegnethed nyder vores studerende også en bred vifte af gæsteforedrag og workshops fra førende eksperter på tværs af musikbranchen.

Vi giver eleverne mulighed for at tage et år i branchen på en professionel arbejdsplads eller at studere i et år i udlandet. Placeringer kan tages med en række arbejdsgivere i musikbranchen samt velgørenhedsorganisationer og kunstorganisationer. Vi har partnerskaber med universiteter rundt omkring i verden, der giver dig chancen for at rejse udfordringen med at leve i et andet land og fordybe dig i en anden kultur.

Karrieremuligheder for vores kandidater omfatter musikoptagelse og produktion, lydsoftwareudvikling, lyd til film, musikpræstation, musikstyring, komposition og sangskrivning, forskning og akademi. Yderligere muligheder omfatter arbejde til videospil, internettet og levende lyd til teatre og festivaler.

Placeringer

Chatham

Old Surgery (University of Kent at Medway)

Address
CEWL, University of Kent
Chipperfield Building
Parkwood Road
Canterbury

CT2 7NZ Chatham, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig