Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Anført af Learning

Det, vi gør, er ligetil. Vi hjælper undergraduates, postgraduate og forskerstuderende, organisationer og andre til at lære; fremme stipendium; fremme professionelle praksis; formidle nye ideer og opdagelser gennem vores forskning og videnoverførsel; og støtte læring i den region, hvor vi er placeret. Som et fællesskab af forskere, studerende og personale dedikeret til læring vi deler ansvaret for at udvikle det fulde potentiale af os selv og andre.

Landskabet i videregående uddannelser er under forandring, og vi skal reagere både på denne udvikling og de skiftende behov på de samfund, vi betjener. Hos Kingston mener vi, at læring er den mest effektive måde at forbedre samfund og samfund; det er en vital komponent i adressering global transformation og opnå økonomisk udvikling. Vi er, og vil fortsat være, meget international samt tæt forbundet med vores lokale samfund; og vi vil fortsætte med at give kurser, der er relevante for erhvervslivet og på arbejdspladsen, og at udføre forskning af høj kvalitet, fordi alle disse ting fører til bedre indlæring. Vi er også stolte af at være et universitet, der tilskynder til og støtter dem, der hidtil har været udelukket fra de videregående uddannelser. Vores studerende vil gerne lære, at ændre og at blive udfordret. Vores systemer, vores ejendom og vores processer er alle der for at støtte bedre indlæring.

Evnen til at tilpasse sig, udvikle sig og innovere er afgørende for at skabe en succesfuld fremtid, og vores bidrag er gennem læring. Vores formål og målene i denne plan skal gøre det muligt, at succes og dermed også nå vores vision.

Vi vil gennemføre denne strategiplan gennem en række kerne underliggende strategier og deres operationelle planer, som følger:

Akademisk

Pædogogik
Forskning
Enterprise

Support

Mennesker
finansiering
Estates og Faciliteter
Information
kommunikation
Civic Engagement

Hver mål i denne strategiske plan vil være forbundet med en specifik underliggende strategi, med en udpeget leder, som skal stå til ansvar for sin levering.

Vi vil sikre integration af planen og de underliggende strategier gennem fire tværgående programmer:

Student Experience-programmet
Personaleudvalget Experience-programmet
interessentgruppen og eksterne Programme Partner
bæredygtighed og Ressourcer Program

Vi vil måle succes med at nå den strategi gennem et sæt af indikatorer for succes med tilhørende Key Performance Indicators (KPI'er).

Vores vision

For at blive internationalt anerkendt for en kreativ tilgang til uddannelse, der har praktiske resultater, som gavner mennesker og samfund.

Vores formål

At udvikle potentiale, transformere liv og forbedre verden omkring os. For at blive ledet af læring i alt, hvad vi gør: Hvordan andre til at lære, løbende læring os selv og skubbe grænserne for læring gennem undervisning, forskning og virksomheder og professionel praksis.

Vi værdsætter

Stringens, nysgerrighed, ekspertise og originalitet.
Innovation, kreativitet og foretagsomhed.
Behandling, høflighed og kollegialitet.
Bredde, mangfoldighed og individualitet.

I hjertet af det, vi gør, er:

Læring, forespørgsel, professionel praksis

Vi vil fremme og støtte kvalitet undervisning og forskning højt.
Vores undervisning vil blive informeret af forskning og bedste praksis.
Vi vil skabe, test, dele og sprede viden for dens egen skyld.
Alle vores akademikere vil engagere sig i udviklingen af ​​deres disciplin.
Vi vil være selvkritisk og lære af det, vi og andre gør.
Vi vil give vores studerende til at forlade med den bedst mulige grad, de kan opnå, så de har valg og de nødvendige færdigheder til at opfylde professionelle beskæftigelse; derfor alle studerende vil have mulighed for placeringer, arbejde i et internationalt miljø og aktiviteter uden for læseplanen.
Vi vil udvikle strategier til støtte alle, der kan drage fordel af en Kingston University uddannelse, uanset baggrund, så de kan deltage fuldt ud og afslutte det med succes.
Vi vil kun optage studerende, der har evnen, engagement og potentiale til at færdiggøre deres uddannelse; når en studerende ikke svigte eller droppe ud, vil vi behandle dette som en fiasko for universitetet.
Vi vil kun gøre ting, som vi kan gøre godt. Vi vil gennemgå vores portefølje af kurser regelmæssigt; Vi vil udvikle kurser, adresse vores studerendes behov, og vi vil trække sig tilbage fra områder med dårlige resultater eller som ikke er bæredygtige.

berigende Lives

Vi vil fortsat være en kosmopolitisk, London-baserede universitet med internationalt udsyn og en varieret studerende.
Vi vil udvikle folk til at være uafhængige tænkere med den viden, færdigheder og holdninger til at bidrage til samfundet gennem konstruktiv udfordring og til at have tilfredsstillende liv.
Vi vil være et universitet valg for studerende med ambition om at trives i en kompleks indbyrdes forbundet verden.
Vores kurser og muligheder vil opfylde vores studerendes behov og maksimere vores kandidaternes valg og beskæftigelsesmuligheder.
Vi vil være en bredt funderet universitet og søge at maksimere de muligheder dette giver vores studerende ved at tilbyde fælles programmer, der leverer tværfaglige ydelser.
Vi vil demonstrere den økonomiske, sociale og kulturelle konsekvenser af vores forskning, og hvordan det gavner den enkelte, samfundet og miljøet.
Vores personale vil have mulighed for at udvikle deres færdigheder og evner; de vil alle have en personlig udviklingsplan og gennemgå regelmæssige medarbejdersamtaler.
Vores udnævnelse, belønning og kampagner systemer vil understøtte gode resultater og vil støtte forskning, undervisning, faglig praksis og administration.

Respekt for enkeltpersoner, samfund og vores miljø

Vi vil gennemgå vores processer regelmæssigt for at sikre, at de fokuserer på de behov, vores studerende og ansatte.
Vi vil handle etisk at minimere vores påvirkning af miljøet; vi vil omfatte spørgsmål vedrørende bæredygtighed og etik i studieordningen.
Vi vil tilskynde til frivilligt arbejde og engagement med de lokale og andre samfund.
Vi vil være imødekommende og udadvendt, udvisker grænserne mellem ansatte og studerende, universitetet og samfundet, og vil arbejde tæt sammen med de lokale og regionale samfund til at udvikle en engageret Civic University.
Vi vil engagere og arbejde med virksomheder, faglige netværk og partnere til at berige livet for vores studerende, alumner og medarbejdere og give gensidig fordel.
The Kingston samfund vil være høflig, samarbejdsorienteret og iværksættersamfund. Vi vil være kendt for vores kollegiale, støttende kultur, ignorerer interne og eksterne grænser for at yde den bedst mulige uddannelse for vores studerende.
Vi kan fungere effektivt, optimere vores ressourcer (herunder diversificere vores indtægtskilder), og sikre den fremtidige levedygtighed universitetet.
Vi vil sørge for, at vores fysiske og vores virtuelle arbejdsmiljøer er egnet til formålet for studerende og ansatte; Vi vil fortsætte med at skabe rum og systemer, der understøtter både individuel og kollaborativ læring hvor som helst, når som helst.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Kingston University London

De kreative erhverv er hurtigt overgår traditionelle industrier, med et stigende antal lande placerer dem i centrum for deres økonomiske udvikling. Den velstand af mennes ... [+]

Vælg Kingston administrerende i den kreative økonomi MA

De kreative erhverv er hurtigt overgår traditionelle industrier, med et stigende antal lande placerer dem i centrum for deres økonomiske udvikling. Den velstand af mennesker over hele kloden, afhænger af kreativitet designere, forfattere, filminstruktører, musikere, arkitekter og andre 'Indhold' skabere på en måde, at det aldrig har gjort før.

Cox Anmeldelse for kreativitet i Business (2005), bestilt af den britiske regering, nævnt design som "hvad forbinder kreativitet og innovation, den former ideer til at blive praktiske og attraktive udsagn til brugere eller kunder". Kingston Business School Creative Economy MA kurser er resultatet af denne anmeldelse, som videncentre blev udvalgt til at hjælpe med at bygge bro denne kløft mellem den rene artisteri af kreative og erhvervslivet knowhow til at hjælpe deres ideer tage flugten.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

If you are interested in developing a career in the art market, this course will prepare you for the opportunities lying ahead. MA Art Market & Appraisal allows you t ... [+]

Choose Kingston's Art Market and Appraisal MA

If you are interested in developing a career in the art market, this course will prepare you for the opportunities lying ahead. MA Art Market & Appraisal allows you to develop key skills necessary to understand international art markets in a complex and changing art world.

It draws on a high standard of academic teaching by recognized scholars as well as on insights from art market professionals. The course is delivered through a carefully programmed mix of expert academic tuition, hands-on workshops and frequent exposure to a vast range of enterprises operating across different areas in London's dynamic art scene.

This degree is taught in the Department of Creative and Cultural Industries, part of Kingston School of Art.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Advanced Socialt Arbejde MA tilbyder en professionel udvikling frem for at bistå kvalificerede socialarbejdere i møde evner og standarder for praksis er i overensstemmels ... [+]

Vælg Kingstons Advanced Social Work MA

Advanced Socialt Arbejde MA tilbyder en professionel udvikling frem for at bistå kvalificerede socialarbejdere i møde evner og standarder for praksis er i overensstemmelse med den rolle, erfarne og avancerede udøvere. Det indeholder de seneste ændringer i socialt arbejde uddannelse og faglig regulering, såsom indførelse af Professional Capability Framework (PCF) (College of Social Work, 2010) og standarder for fortsat faglig udvikling er fastsat af Health and Care Professions Rådet.

Dette kursus har til formål at give travle praktikere med strukturerede muligheder for kritisk refleksion inden for en godt ressourcer og forskning-informeret lærende samfund. Designet og forvaltes i tæt samråd med de lokale og regionale arbejdsgivere og repræsentanter for partnerorganisationer agenturer og folk, der har adgang sociale tilbud, programmet supplerer vifte af udviklingsmuligheder til rådighed for socialrådgivere (herunder interne uddannelse og personlig karriereplanlægning). Det fungerer også som et springbræt for dem, der ønsker at gå videre til ph.d.-studier.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus henvender sig til designere, kreative medarbejdere og andre specialister, der ønsker at rette deres praksis til gradvis bæredygtighed og sociale dagsordener. ... [+]

Vælg Kingstons Sustainable Design MA

Dette kursus henvender sig til designere, kreative medarbejdere og andre specialister, der ønsker at rette deres praksis til gradvis bæredygtighed og sociale dagsordener. Den fokuserer på værdien af ​​design som et køretøj til at tage sociale og økologiske problemer i både industrilande og udviklingslande indstillinger verdens. Det vil udstyre dig med den viden, evner og tillid til at udfordre status quo ved at anvende designtænkning til generation af design-ledede indsatser for en bæredygtig fremtid.

Vigtige funktioner

Det overordnede kursus filosofi, baseret på en vægt på forskning, metode og design tænkning, giver individuelle og personlige bekymringer at blive udforsket gennem fokuseret studie i bæredygtigt design. Kurset tager en tværfaglig tilgang til studiet og praksis af bæredygtigt design, ved at rekruttere studerende fra alle kreative og design baggrunde og videre. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus vil give de studerende med en vis erfaring med 3D computergrafik til at udvikle og forbedre deres evner i de færdigheder, der kræves af computeranimation og ... [+]

Vælg Kingstons Computer Animation MA

Dette kursus vil give de studerende med en vis erfaring med 3D computergrafik til at udvikle og forbedre deres evner i de færdigheder, der kræves af computeranimation og visuelle effekter industrier. Det er en af ​​en suite af digitale medier kurser, der giver dig mulighed for at studere professionel digitale medier praksis i et studie miljø og arbejde som en del af et tværfagligt team med studerende fra hele det fulde program. Gennem en elevcentreret projektbaseret pensum, du arbejder for at udvikle faglige færdigheder såsom karakter animation, karakter rigning, effekter animation, modellering, teksturering og belysning.

Vigtige funktioner... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette MA er en intensiv, kollaborative masteruddannelse, der kombinerer kreativitet produktet og rumdesign med solid forretningsmæssig knowhow til at få dine ideer og inn ... [+]

Vælg Kingstons Design: Produkt og Space & Creative Økonomi MA

Dette MA er en intensiv, kollaborative masteruddannelse, der kombinerer kreativitet produktet og rumdesign med solid forretningsmæssig knowhow til at få dine ideer og innovationer fra jorden. Den er velegnet til både dem i øjeblikket beskæftiget på området, og dem ønsker at udvikle en karriere i produkt eller rumdesign.

Hvad vil du studere?

Du vil finpudse dine færdigheder som designer på fakultetet for Kunst og Design og arkitektur, og du vil lære at samarbejde og drive en virksomhed på Kingston Business School. Ved slutningen af ​​kurset vil du være i stand til at udvikle, markeds- og pitch-ideer.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Filmen Making & Creative Økonomi MA er et intensivt, kollaborative masteruddannelse, der kombinerer kreativitet filmproduktion med den praktiske business know-how til ... [+]

Vælg Kingstons Film Making & Creative Økonomi MA

Hvis du i øjeblikket er ansat i filmen, eller gerne vil udvikle en karriere i filmindustrien, dette kursus er ideel. Det vil udvikle dine kreative evner, mens lære dig hvordan man håndtere branchen effektivt i den kreative økonomi.

Du vil studere sideløbende både film studerende og andre kreative økonomi studerende med forskellige fagområder.

Hvad vil du studere?

Filmen Making & Creative Økonomi MA er et intensivt, kollaborative masteruddannelse, der kombinerer kreativitet filmproduktion med den praktiske business know-how til at få dine ideer fra jorden.

Vurdering

En blanding af projektarbejde og formelle vurderinger, herunder essays, case studier, rapporter og præsentationer, plus den endelige personlige Research Project (maksimalt 12.000 ord).... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette MA vil gøre dig til at mestre de vigtigste værktøjer, der anvendes til finansiering af de enkelte selskaber - derivater, investering vurdering og risikostyring - og ... [+]

Vælg Kingstons Financial Economics MA

Dette MA vil gøre dig til at mestre de vigtigste værktøjer, der anvendes til finansiering af de enkelte selskaber - derivater, investering vurdering og risikostyring - og giver en grundig undersøgelse af de økonomiske spørgsmål, der berører den bredere økonomiske miljø, såsom kriser og bobler i den internationale økonomi . Det giver mulighed for at udvikle de centrale analytiske færdigheder, der er nødvendige for at udføre forskning i aktuelle emner i finansiel økonomi.

Læs mere om dette kursus:

Vigtige funktioner

Dette kursus tilbyder en god forberedelse til arbejdet med en række offentlige og private institutioner inden for anvendt finansielle økonomi, herunder banker og forsikringsselskaber; virksomheder, der beskæftiger sig med rapportering og evaluering af finansielle oplysninger; og indenlandske og internationale reguleringsorganer med fokus på den finansielle sektor. Forelæsninger suppleres med seminarer, der giver mulighed for regelmæssig feedback og diskussion. Universitetets Economics afdeling er aktivt engageret i forskning og publikation om finansielle emner, og du vil drage fordel af regelmæssige personale seminarer og workshops. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus fokuserer på de centrale teorier globale økonomi og internationale relationer, og har til formål at udvikle de faglige kompetencer, som mange arbejdsgivere f ... [+]

Vælg Kingstons International Politik og økonomi MA

Dette kursus fokuserer på de centrale teorier globale økonomi og internationale relationer, og har til formål at udvikle de faglige kompetencer, som mange arbejdsgivere forventer, når de ansætter politiske og økonomiske analytikere. Det vil gøre dig i stand til at udvikle en avanceret forståelse af det tætte samspil mellem økonomi og politik på den internationale scene.

Vigtige funktioner

Du vil blive fuldt understøttet i udviklingen af ​​postgraduate faglige færdigheder og forberede din afhandling, som giver dig mulighed for at forske et område af særlig interesse i større dybde. Sideløbende dine akademiske studier, vil du få færdigheder i problemløsning og organisation; dataindsamling, revision og synopsis; kommunikation (mundtlig, skriftlig og elektronisk); tidsadministration; computing; og samarbejde og teamwork. Du kan deltage i en aktiv udveksling af politiske ideer med forskningsrelaterede aktiv personale og besøger højttalere gennem seminarer, som Political Economy Research Group. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Den Journalistik & Creative Økonomi MA er et intensivt, kollaborative masteruddannelse, som kombinerer de tempofyldte skrivefærdigheder af journalistik og magasin udg ... [+]

Vælg Kingstons Journalistik & Creative Økonomi MA

Den Journalistik & Creative Økonomi MA er et intensivt, kollaborative masteruddannelse, som kombinerer de tempofyldte skrivefærdigheder af journalistik og magasin udgivelse med erhvervslivet knowhow til at få dine ideer fra jorden. Dette MA er er velegnet til kandidater og branchefolk ens. Det er på tværs af fakulteter, tværfagligt, og meget praktisk.

Hvis du ønsker at udvikle din karriere eller oprette din egen forlag, dette kursus er ideel. Det vil hjælpe dig til at udforske og forstå kreativitet og dens ledelse ikke kun i de sektorer journalistik og publicering, men også på tværs af en bred vifte af de kreative industrier, samtidig udstyre dig med iværksætterfærdigheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette MA er en intensiv, kollaborative masteruddannelse, der kombinerer de færdigheder og håndværk nødvendige for banebrydende kommunikation design med den solid forretni ... [+]

Vælg Kingston meddelelse Design & Creative Økonomi MA

Dette MA er en intensiv, kollaborative masteruddannelse, der kombinerer de færdigheder og håndværk nødvendige for banebrydende kommunikation design med den solid forretningsmæssig knowhow til at få dine ideer og innovationer fra jorden. Dette MA er velegnet til kandidater og for branchefolk ens. Det er på tværs af fakulteter, tværfagligt, og meget praktisk.

Du vil finpudse dine færdigheder som designer på fakultetet for Kunst og Design og arkitektur. Du vil lære at samarbejde og drive en virksomhed på Kingston Business School. Ved slutningen af ​​kurset vil du være i stand til at udvikle, markeds- og pitch-ideer.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Forlagsbranchen har en samlet omsætning på 20 mia mindst £. Det er Storbritanniens største kreative industri og omfatter en bred vifte af forfattere, herunder romanforfat ... [+]

Vælg Kingstons Creative Writing & Creative Økonomi MA

Forlagsbranchen har en samlet omsætning på 20 mia mindst £. Det er Storbritanniens største kreative industri og omfatter en bred vifte af forfattere, herunder romanforfattere, digtere, genre forfattere, tekstforfattere, manuskriptforfattere og biografer. Dette MA lærer dig, hvordan du leve af dit håndværk ved at hjælpe dig med at udvikle fremragende skrivning, en diversificeret portefølje og forretningsmæssig mening at leve af at skrive. Kurset er velegnet til både kandidater og branchefolk.

Hvad vil du studere?

Du vil studere specialist kreativ skrivning moduler til at hjælpe dig med at udvikle din stemme, arbejde på tone, plot, pacing og genre. Ved slutningen af ​​kurset vil du have udviklet din egen skrivestil og erhvervet de praktiske og iværksætterfærdigheder er nødvendige for at lykkes i denne kreative industri.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus, med sin nye bane i Strik, fortsætter med at udvikle sig til en holistisk og spændende tilgang til modedesign og videre. Fastholdelse vores arv og specialise ... [+]

Vælg Kingstons Fashion MA

Dette kursus, med sin nye bane i Strik, fortsætter med at udvikle sig til en holistisk og spændende tilgang til modedesign og videre. Fastholdelse vores arv og specialisering i dametøj, herretøj og strik, kurset kombinerer industriens standarder med en kreativ og moderne tilgang til modedesign. Vores brede design-community og positionering som en progressiv og meget populære design institution betyder, at mode aktivt kan låne fra og dele med designere i kommunikation design, bæredygtigt design, og produkt og rum.

Vigtige funktioner

Med vores veletablerede forbindelser til industrien og partnerskaber, håndværk og dygtighed af mode er altafgørende, og er udviklet gennem banebrydende projekter med branchens aktører fra vores team. Tværfaglige moduler giver dig en enestående mulighed for at udvide dit nuværende design tænkning og metode, eksperimentere og forvandle dit medie, og arbejde i dynamiske teams til at udveksle og skabe ideer. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette MA er cross-fakultet, tværfagligt, og meget praktisk. Ved slutningen af ​​kurset vil du have udviklet en stærk kritisk forståelse af de forskellige udfordringer, so ... [+]

Vælg Kingstons Mode & Creative Økonomi MA

Hvis du i øjeblikket er ansat i mode, eller ønsker at udvikle en karriere i modebranchen, dette kursus er ideel. Det vil introducere dig til den britiske modebranchen og udvide din forståelse af forholdet mellem design, produktion, mægling, distribution og forbrug af mode.

Hvad vil du studere?

Du vil udforske de måder mode design, kollektioner og produkter fremvist og præsenteret på tværs af medier og detailsektoren, og udvikle din egen kreative projekt.

Dette MA er cross-fakultet, tværfagligt, og meget praktisk. Ved slutningen af ​​kurset vil du have udviklet en stærk kritisk forståelse af de forskellige udfordringer, som den britiske modebranchen står og erhvervet de praktiske og iværksætterfærdigheder du behøver for at lykkes på denne kreative karriere.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Hvis du er en kandidat eller industri professionel, der gerne vil udvikle din karriere eller oprette din egen virksomhed i sektoren for museer og gallerier, dette kursus ... [+]

Vælg Kingstons museer og gallerier & Creative Økonomi MA

Hvis du er en kandidat eller industri professionel, der gerne vil udvikle din karriere eller oprette din egen virksomhed i sektoren for museer og gallerier, dette kursus er ideel. Den lærer kreative mennesker forretningsudvikling, samarbejde og iværksætterevner til at tage drømme og gode ideer og gøre dem til virkelighed.

Hvad vil du studere?

Du vil udforske kreativitet og hvordan de skal håndtere det - ikke blot inden for museer, men også på tværs af en bred vifte af de kreative industrier.

Dette MA er cross-fakultet, tværfagligt, og meget praktisk. Du vil lære at tænke i 3D, og ​​analysere den nuværende forretning og kreative landskaber. Når du forlader kurset vil du være i stand til både kapellan og reklamere museumsgenstande, og få dine ideer fra jorden.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Hvis du ønsker at udvikle din karriere eller oprette din egen virksomhed i musikindustrien, dette kursus er ideel. Uanset om du er en musiker, komponist, producer eller e ... [+]

Vælg Kingstons musik & Creative Økonomi MA

Hvis du ønsker at udvikle din karriere eller oprette din egen virksomhed i musikindustrien, dette kursus er ideel. Uanset om du er en musiker, komponist, producer eller en lydtekniker, vil dette kursus forbedre dine færdigheder og hjælpe dig med at leve af det, du elsker.

Hvad vil du studere?

Du vil udforske kreativitet og hvordan de skal håndtere det. Kurset vil vise dig, hvordan at udvikle dine ideer og forretningsplaner: Vi vil lære dig forretningsudvikling, samarbejde og iværksætterevner.

Vurdering

En blanding af projektarbejde og formelle vurderinger, herunder essays, case studier, rapporter og præsentationer, plus den endelige personlige Research Project (maksimalt 12.000 ord).... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus giver en mulighed for studerende til at udvikle en større krop af praktisk arbejde, der går i indgreb med de udvidede grænserne for fotografering og hybridis ... [+]

Vælg Kingstons Photography MA

Dette kursus giver en mulighed for studerende til at udvikle en større krop af praktisk arbejde, der går i indgreb med de udvidede grænserne for fotografering og hybridisering af mediet. Det beskæftiger sig med en bred vifte af fotografiske praksis og teknologi og udforsker debatter omkring politik for repræsentation og vores rolle som billedfiler beslutningstagere.

Vigtige funktioner

Du vil få mulighed for at udstille dit arbejde og tage del i off-site besøg på gallerier, fotografering festivaler og andre kulturelle rum, samt studieture. Understøttet af et team af teknisk og videnskabeligt personale, vil du have adgang til en professionel fotografering pakke, der indeholder to nye digitale billedbehandling områder, mørkekammer områder, to dobbelthøje fotografering studios og en generel forberedelse, efterbehandling og demonstration i området. Derudover vil du have adgang til 3D, serigrafi og levende billeder workshops. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette MA fremhæver spørgsmål af den effektive efterspørgsel, sociale konflikter og finansiel ustabilitet som funktioner i moderne kapitalisme. Det dækker neo-klassisk, po ... [+]

Vælg Kingstons Political Economy MA

Dette MA fremhæver spørgsmål af den effektive efterspørgsel, sociale konflikter og finansiel ustabilitet som funktioner i moderne kapitalisme. Det dækker neo-klassisk, post-keynesianske og marxistiske teorier, og anvender dem på aktuelle emner af sparepolitik, neo-liberalisme, finansialisering og globalisering. Kurset sigter mod at give en præcis og faglig viden om de procedurer, der anvendes til at analysere aktuelle problemstillinger i den politiske økonomi.

Vigtige funktioner

Dette kursus giver glimrende forberedelse for en vifte af beskæftigelsesmuligheder i offentlige institutioner, tænketanke, forskningsinstitutter eller i internationale organisationer såsom Den Internationale Labor Organization. Forelæsninger suppleres med seminarer, der giver mulighed for regelmæssig feedback og diskussion. Universitetets Economics afdeling er aktivt engageret i forskning og publikation om finansielle emner, og du vil drage fordel af regelmæssige personale seminarer og workshops. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Vores Public Relations og Corporate Communications MA er designet til folk, der ønsker at opbygge deres karriere i intern kommunikation eller Public Relations (PR), og øg ... [+]

Vælg Kingstons Public Relations og Corporate Communications MA

Vores Public Relations og Corporate Communications MA er designet til folk, der ønsker at opbygge deres karriere i intern kommunikation eller Public Relations (PR), og øge deres forståelse af virksomhedernes sociale ansvar (CSR).

Akkrediteret af Chartered Institute of Public Relations (CIPR) - studerende på kurset, kan ansøge om studerende medlemskab. Ingen eksamen - du vil blive vurderet på dine kurser og bruge det til at opbygge en portefølje, du vil være stolt af at vise personalekonsulenter. Praktik mulighed på The Fifth Business. Tilføj undersøgelse på det prestigefyldte Boston University til dit program og få en dobbelt kandidatgrad. Kingston Business School er en af ​​kun nogle få af de 120 britiske handelshøjskoler, der skal tildeles en "udmærket" rating for sin undervisning kvalitet af Higher Education Funding Rådet. Kandidater fra dette kursus typisk går på at arbejde i ledende intern kommunikation, public relations og virksomhedernes sociale ansvar roller. Kingston upon Thames er blevet bedømt Londons lykkeligste købstad og har den laveste kriminalitet i London, samt hurtige transportforbindelser til byens centrum. Kingston Business School har sluttet en elite gruppe af globale institutioner, der skal tildeles den prestigefyldte internationale akkreditering af AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business). Et kendetegn for ekspertise i erhvervslivet uddannelse, er akkreditering er optjent ved blot 5 procent af verdens business schools. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette MA er et intensivt, kollaborative mestre som kombinerer kreativitet reklame med erhvervslivet know-how til at få dine ideer fra jorden. Den er velegnet til kandidat ... [+]

Vælg Kingstons reklame og Creative Økonomi MA

Hvis du ønsker at udvikle din karriere eller oprette din egen virksomhed i reklamebranchen, dette kursus er ideel. Det vil hjælpe dig til at udforske og forstå kreativitet og dens ledelse ikke kun i reklamebranchen, men også på tværs af en bred vifte af de kreative industrier, samtidig udstyre dig med iværksætterfærdigheder.

Dette MA er et intensivt, kollaborative mestre som kombinerer kreativitet reklame med erhvervslivet know-how til at få dine ideer fra jorden. Den er velegnet til kandidater og branchefolk ens. Det er tværfaglig og meget praktisk.

Hvad vil du studere?

Ved slutningen af ​​kurset vil du blive udstyret med en dybdegående viden om reklame verden og erhvervet de praktiske og iværksætterfærdigheder er nødvendige for at lykkes i denne kreative industri.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus, en af ​​en suite af digitale medier kurser, giver dig mulighed for at studere professionel digitale medier praksis i en microstudio miljø med fokus på desig ... [+]

Vælg Kingstons Game Development (Design) MA

Dette kursus, en af ​​en suite af digitale medier kurser, giver dig mulighed for at studere professionel digitale medier praksis i en microstudio miljø med fokus på design færdigheder, der er nødvendige for inden for spiludvikling. Gennem en elevcentreret projektbaseret pensum, du arbejder som en spil designer til at udvikle dine faglige færdigheder, mens du arbejder som en del af et tværfagligt team med studerende fra hele det fulde program.

Dette kursus er udviklet i samråd med vores industri panel, som omfatter repræsentanter fra Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks og Samsung Design Europe. Vi er også et aktivt medlem af TIGA, spilbranchen repræsentant krop, og British Interactive Media Association (BIMA). Dette kursus er designet til at udnytte den bedste digitale medier ekspertise og ressourcer fra hele universitetet, og vil forberede dig til beskæftigelse i den digitale medieindustri, hvor hold af specialister arbejder sammen om at udvikle og forfatter innovative digitale medieprojekter. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette MA er cross-fakultet, tværfagligt, og meget praktisk. Du vil lære at tænke kreativt, og analysere den nuværende forretning og kreative landskaber. Du vil tage udgiv ... [+]

Vælg Kingstons Publishing & Creative Økonomi MA

Forlagsbranchen er Storbritanniens største kreative industri, og består af en bred vifte af trykte og digitale produkter - fra bøger og blade til apps og databaser. Forlagsbranchen har en samlet omsætning på ca. milliarder £ 20, med mere end 8.500 virksomheder direkte beskæftiger omkring 167.000 mennesker.

En bred vifte af virksomheder kombinerer kreativitet, innovation og anvendelse med konstant udvikling metoder til produktion og distribution. Med den stigende digitalisering af produkter, er det en foranderlig og spændende tid at være i denne branche.

Hvis du søger at komme ind i forlagsbranchen, eller allerede er i branchen og søger at forbedre din karriere eller starte din egen virksomhed, dette kursus er ideel.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Denne MA fokuserer på problemerne i den økonomiske udvikling i de skiftende forbindelse med den internationale økonomiske forhold. Det vil også give en grundig grundstødn ... [+]

Vælg Udvikling og International Økonomi MA

Denne MA fokuserer på problemerne i den økonomiske udvikling i de skiftende forbindelse med den internationale økonomiske forhold. Det vil også give en grundig grundstødning i makroøkonomisk og mikroøkonomisk analyse, i anvendt økonometri, i en række metoder til at håndtere de økonomiske politiske spørgsmål, og på lang sigt historiske og begrebsmæssige sammenhæng nutidige debatter i økonomi.

Læs mere om dette kursus:

Vigtige funktioner

Dette MA er god forberedelse til arbejdet med en række offentlige og private institutioner, herunder nationale og internationale statslige organer og ikke-statslige organisationer (ngo'er), og kommercielle organisationer i sektorer, der spænder fra City of London til handel og industri virksomheder i alle størrelser . Forelæsninger suppleres med seminarer, der giver mulighed for regelmæssig feedback og diskussion. Gæstetalere, konferencer og workshops giver en ekstra dimension til dine studier. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Denne MA dækker en række økonomiske politikområder; især finans- og pengepolitik, arbejdsmarked og lønpolitik samt finansiel regulering og makroprudentiel politik. Det vi ... [+]

Vælg Kingstons Økonomisk Politik MA

Denne MA dækker en række økonomiske politikområder; især finans- og pengepolitik, arbejdsmarked og lønpolitik samt finansiel regulering og makroprudentiel politik. Det vil udvikle din evne til at udføre forskning om gennemførelsen og effektiviteten af ​​den økonomiske politik i en moderne global og finansiel kontekst, så du kan bidrage til debatter om nøjsomhed versus aktiv styring af efterspørgslen, og effektivitet versus egenkapital i reguleringen af ​​markederne.

Vigtige funktioner

Dette kursus vil give dig dybdegående ekspertise er relevant for organisationer, herunder statslige reguleringsorganer i den indenlandske økonomi (f.eks HM Treasury), tænketanke og internationale organer, der beskæftiger sig med globalisering spørgsmål. Forelæsninger suppleres med seminarer, der giver mulighed for regelmæssig feedback og diskussion. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Kingston University London

Dette kursus, akkrediteret af Institution of Mechanical Engineers (IMechE), giver en glimrende mulighed for at forbedre din nuværende tekniske portefølje med et spektrum ... [+]

Vælg Kingstons Engineering Projekter & Systems Management MSc

Dette kursus, akkrediteret af Institution of Mechanical Engineers (IMechE), giver en glimrende mulighed for at forbedre din nuværende tekniske portefølje med et spektrum af tekniske operationer og projektledelse. Som et resultat, vil du forbedre dine beskæftigelsesmuligheder og din evne til at anvende for ledende ingeniør lederstillinger.

Kandidatuddannelsen vil mødes, dels de eksemplificerer faglige krav til registrering benchmark som Chartered Engineer. Akkrediteret MSc kandidater, der også har en Diplomingeniør (Hons) akkrediteret til CEng, vil være i stand til at vise, at de har opfyldt den uddannelsesmæssige base for CEng registrering.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus udforsker den seneste udvikling i teorier om adfærdsmæssige beslutningsproces videnskab. Det vil gøre dig i stand til kritisk at undersøge teorier om dom og ... [+]

Vælg Kingstons Adfærdsmæssige afgørelse Science MSc

Dette kursus udforsker den seneste udvikling i teorier om adfærdsmæssige beslutningsproces videnskab. Det vil gøre dig i stand til kritisk at undersøge teorier om dom og beslutningstagning motiveret af forskning i hukommelsen, perception, kategorisering, ræsonnement, social psykologi, økonomi, politiske og ledelsesmæssige videnskaber. De karriere-fokuserede moduler er designet til at bygge videre på din arbejdsplads færdigheder og udvikle nye færdigheder.

Dette kursus vil gøre dig i stand til at udvikle de færdigheder til at vurdere forskningsresultater og at relatere disse resultater til praktiske applikationer og løsninger. Det letter og tilskynder samspil mellem teori, politik og praksis i forhold til folks domme og valg i politik, erhvervsliv, detailhandel, sundhed, fritid og sport. Du vil nyde godt regelmæssige offentlige foredrag arrangeret af gruppen for beslutningen, Tænkning og Risk og leveret af internationalt anerkendte forskere inden for beslutningstagning, tænkning og risiko. Derudover kan du deltage i ugentlige afdelinger forskningsseminarer, hvor internationale forskere og medarbejdere til stede seneste forskningsresultater. ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus, som er akkrediteret af Royal Aeronautical Society, giver et strategisk overblik over rumfart ingeniør og ledelsesmæssige spørgsmål. Det vil hjælpe dig med a ... [+]

Vigtigt: Hvis du er en international studerende, der kræver en Tier 4 studerende visum til at studere i Storbritannien skal du også en ATAS certifikat for dette kursus.

Vælg Kingstons Aerospace Engineering MSc

Dette kursus, som er akkrediteret af Royal Aeronautical Society, giver et strategisk overblik over rumfart ingeniør og ledelsesmæssige spørgsmål. Det vil hjælpe dig med at udvikle et bredere perspektiv og forståelse for de udfordringer luftfartsindustrien maskinindustrien, og omfatter emner som iværksætteri, business, finans, forskning teknikker og grønne miljøspørgsmål.

UK / EU-borgere er berettiget til Aero MSc stipendieordning med vores MSc Aerospace Engineering programmet.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus er ideel, hvis du ønsker at forfølge en karriere, hvor anvendelsen af ​​økonometriske metoder spiller en stor rolle - såsom markedsundersøgelser, evidensbase ... [+]

Vælg Kingstons Anvendt økonometri MSc

Dette kursus er ideel, hvis du ønsker at forfølge en karriere, hvor anvendelsen af ​​økonometriske metoder spiller en stor rolle - såsom markedsundersøgelser, evidensbaseret planlægning og politisk rådgivning, eller finansiel modellering og prognoser - eller hvis du ønsker at komme ind en ph.d.-uddannelse. Den fokuserer på anvendelsen potentialet i en bred vifte af økonometriske teknikker og effektiv kommunikation af empiriske resultater, snarere end den statistiske teori, hvorpå økonometriske metoder er afhængige af.

Læs mere om dette kursus:

Vigtige funktioner

Workshops vil gøre dig til at sætte de teknikker, du har lært i praksis. Du kan enten bruge dine faglige omstændigheder som forskning materiale til din afhandling i samarbejde med din arbejdsgiver, eller du kan bruge afhandlingen til at vise din faglige udvikling til fremtidige arbejdsgivere. De undervises moduler til formål at forberede dig til arbejdsmarkedet. Sideløbende dine akademiske studier, vil du få færdigheder i problemløsning og organisation; dataindsamling, revision og synopsis; kommunikation (mundtlig, skriftlig og elektronisk); tidsadministration; computing; og samarbejde og teamwork. Du vil få mulighed for at deltage i en række workshops, konferencer og præsentationer af gæstetalere. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Kandidatuddannelsen vil mødes, dels de eksemplificerer faglige krav til registrering benchmark som Chartered Engineer. Akkrediteret MSc kandidater, der også har en Diplom ... [+]

Vigtigt: Hvis du er en international studerende, der kræver en Tier 4 studerende visum til at studere i Storbritannien skal du også en ATAS certifikat for dette kursus.

Vælg Kingstons Automotive Engineering MSc

Bilindustrien er i øjeblikket gennemgår en meget hurtig og radikal udvikling med design beslutningstagning er en tværfaglig samarbejdsproces - de øgede pres er fremkaldt af kompleksiteten af ​​bilindustrien produktudvikling. Sofistikerede elektroniske apparater og software algoritmer styrer alle processer og funktion af en moderne bil, hvilket resulterer i et stadigt stigende antal om bord computere, sensorer og aktuatorer. Bilindustrien kræver derfor kandidater med en betydeligt bredere vifte af viden og færdigheder end tidligere.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

I dagens usikre globale konkurrence platform og økonomi, produktion og teknik er to af de vigtigste tinder for en bæredygtig vækst i et land. Mange ingeniørfirmaer kræver ... [+]

Vælg Kingstons Advanced Industrial and Manufacturing Systems MSc

I dagens usikre globale konkurrence platform og økonomi, produktion og teknik er to af de vigtigste tinder for en bæredygtig vækst i et land. Mange ingeniørfirmaer kræver kandidater, der kan dokumentere ikke kun teknologisk, men også ledelses- og iværksætterkvalifikationerne færdigheder. Du vil blive undervist i, hvordan at vælge avancerede fremstillingsprocesser og materialer, når de foretager nye produkter, og hvordan man kan vende innovative ideer til virkelige produkter hurtigt, rettidige og inden for rammerne af de tilgængelige ressourcer, øge din beskæftigelsesegnethed.

Kandidatuddannelsen vil mødes, dels de eksemplificerer faglige krav til registrering benchmark som Chartered Engineer. Akkrediteret MSc kandidater, der også har en Diplomingeniør (Hons) akkrediteret til CEng, vil være i stand til at vise, at de har opfyldt den uddannelsesmæssige base for CEng registrering.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus fokuserer på den nyeste teknologi i moderne CAD / CAM / CAE / PLM applikationer til at give de studerende mulighed for at tilegne sig viden og forståelse for ... [+]

Vælg Kingstons Advanced Product Design Engineering MSc

Dette kursus fokuserer på den nyeste teknologi i moderne CAD / CAM / CAE / PLM applikationer til at give de studerende mulighed for at tilegne sig viden og forståelse for hurtig design og fremstilling af et nyt produkt fra en enkelt computer terminal, uden behov for lange prototype og prøvningscyklusser. Gennemførelsen af ​​denne teknologi er afgørende i dagens globale markedsplads, hvor overlevelse er afhængig af at være først på markedet.

Kandidatuddannelsen vil mødes, dels de eksemplificerer faglige krav til registrering benchmark som Chartered Engineer. Akkrediteret MSc kandidater, der også har en Diplomingeniør (Hons) akkrediteret til CEng, vil være i stand til at vise, at de har opfyldt den uddannelsesmæssige base for CEng registrering.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Den Bank og Finans MSc producerer højt kvalificerede, analytisk og fremadrettet tænkning kandidater, der er klar til at slot til specialiserede roller i bankvæsen, finans ... [+]

Vælg Kingstons Bank og Finans MSc

Den Bank og Finans MSc producerer højt kvalificerede, analytisk og fremadrettet tænkning kandidater, der er klar til at slot til specialiserede roller i bankvæsen, finansielle tjenesteydelser, finansiering og rådgivning sektorer finansielle. Dette er en krævende program, men har en fremragende beståelsesprocent.

Dette kursus er velegnet til studerende fra en bred vifte af akademiske baggrunde, herunder dem med brancheerfaring og dem, der ikke har en bachelorgrad i økonomi, finansiering eller regnskab. Du kan studere kurset deltid, så du kan anvende din læring på arbejdspladsen med det samme.

Programmet er udviklet i samråd med finansiering fagfolk på RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank og NatWest Bank til at give dig de praktiske, virkelige færdigheder arbejdsgiverne kræver i dette meget konkurrenceprægede sektor. Vi er en af ​​kun en håndfuld britiske universiteter, der tilbyder en Bloomberg handel rum, hvilket giver dig mulighed for at udvikle de hands-on færdigheder arbejdsgiverne ønsker. Der er regelmæssige samtaler fra praktiserende brancheeksperter såsom den tidligere leder af Financial Services Authority. Samt at studere en international læseplan, vil du møde og arbejde med studerende fra en bred vifte af lande og kulturer, der kan tilføje international indsigt til klasse diskussioner og arbejdsgrupper, og give dig et globalt alumnenetværk. Når du studerer dette program kan du også søge om Bloomberg certificering. Denne industri-anerkendt kvalifikation giver kandidater en kæmpe fordel i markedet job. Kurset dækker mange aspekter af Chartered Financial Analyst (CFA) legitimationsoplysninger, hjælpe med at forberede dig til deres faglige undersøgelse. Kingston Business... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus er ideel, hvis du ikke studerer bygning opmåling på bachelorniveau, men vil gerne komme ind i faget og kræver en 'omlægning' kursus. Kurset trækker på styrke ... [+]

Vælg Kingstons Bygning Landmåling MSc

Dette kursus er ideel, hvis du ikke studerer bygning opmåling på bachelorniveau, men vil gerne komme ind i faget og kræver en 'omlægning' kursus (se adgangskrav). Kurset trækker på styrken af ​​projektarbejde, som er en særlig specialitet i skole, og på dagsordenen udvikle bæredygtighed.

Akkreditering

Dette kursus er fuldt akkrediteret af Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) og Chartered Institute of Building (CIOB).

Hvad vil du studere?

Du vil få viden om byggematerialer, byggeteknik og patologi; specialiserede juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål; udformningen af ​​enkle strukturer; og udarbejdelse af ordninger til rehabilitering af bygninger. Kurset fokuserer på kernekompetencer bygningens landmåler og professionelle bygherre drift på lokalt, regionalt og nationalt plan. Den tager hensyn til udviklingslandene bæredygtighed dagsorden med hvilken konstruktion fagfolk i stigende grad skal engagere, sammen med tværfaglige særlige krav til bygningen opmåling. Mens centreret omkring disciplin krav, der er nødvendige for UK-baserede bygning landmåling professionel, kurset indeholder også europæiske og globale perspektiver passende til kravene i internationale konsulentvirksomheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus ser på forskning i børnepsykologi, der fokuserer på den avancerede undersøgelse af psykologiske udvikling hos børn og konsekvenserne af psykologisk teori og ... [+]

Vælg Kingstons Child Psychology MSc

Dette kursus ser på forskning i børnepsykologi, der fokuserer på den avancerede undersøgelse af psykologiske udvikling hos børn og konsekvenserne af psykologisk teori og forskning til politik og praksis. Det er ideelt, hvis du ønsker at starte eller fremme en karriere at arbejde med børn på områder som undervisning og socialt arbejde; det giver også et glimrende grundlag for at forfølge en forskerkarriere i barn / udviklingspsykologi.

Læs mere om dette kursus:

Rettet mod børnepasning fagfolk, herunder lærere, pædiatriske sygeplejersker og socialrådgivere, vil dette kursus udvikle deres viden om børnepsykologi og forbedre deres faglige arbejde. Områder af ekspertise omfatter: psykosociale spørgsmål vedrørende leve med ansigts vansiring og nedskrivninger i barndommen og ungdommen; børns ekspertise i at beskrive og minder ansigter; læsning udvikling i blinde børn; fonologisk opmærksomhed og bogstav viden i læsning udvikling; mobning; udvikling af biologiske udsatte børn (meget tidligt fødte); børns lovgivningsmæssige problemer (gråd, fodring, sove) og ADHD; autisme, ansigt behandling og "Theory of Mind '; angstlidelser; læring, og den rolle erkendelser i frygt og angst; sproglig udvikling i typisk udvikling og udviklingsforstyrrelser; pre-verbal spædbarn kognitive, sociale og følelsesmæssige udvikling; og udvikling af numeriske evner. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Succesen med en organisation kan hvile på både en forståelse af IT og hvordan man bruger innovation strategisk for at gøre det muligt for ny vækst og konkurrencefordele. ... [+]

Vælg Kingstons IT og strategisk innovation MSc

Succesen med en organisation kan hvile på både en forståelse af IT og hvordan man bruger innovation strategisk for at gøre det muligt for ny vækst og konkurrencefordele. Dette kursus har til formål at give en forståelse af de særlige kendetegn ved højteknologisk innovation kombineret med ledelse og forvaltning værdier, der er nødvendige for iværksætteri (nye venture skabelse) eller for succes at oprette og administrere strategisk innovation både inden for en organisation såvel som udefra, f.eks som IT-konsulent.

Vigtige funktioner

Dette kursus er akkrediteret af BCS, The Chartered Institute for IT. Du kan skræddersy kurset til dine egne karriere udviklingsbehov, industri baggrund eller organisations krav. Projektet / afhandling giver dig mulighed for at studere et område af interesse i større dybde og få værdifulde forskning færdigheder. Det tager ofte form af en forretningsplan er relevant for din karriere, og giver en fremragende salgsargument, når de søger et job eller forfremmelse. Hvis du er en oversøisk studerende, vil vi hjælpe dig med at gennemføre et projekt enten baseret i dit hjemland, eller som vil være af særlig relevans, når du vender hjem. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus vil hjælpe dig til at forstå den måde folk opfører sig på arbejde, hvilket giver dig et nyt perspektiv på hverdagens forretningsmæssige beslutninger og forbe ... [+]

Vælg Kingstons Arbejdsmedicin og Business Psychology MSc

Dette kursus vil hjælpe dig til at forstå den måde folk opfører sig på arbejde, hvilket giver dig et nyt perspektiv på hverdagens forretningsmæssige beslutninger og forberede dig for avancement. Kandidater forlade dette kursus med en videnskabelig tilgang: de kan indsamle beviser og kritisk vurdere den til at træffe bedre beslutninger på arbejdspladsen. De skiller sig ud fra konkurrenterne med humane ressource management kvalifikationer.

Den eneste i Storbritannien for at holde dobbelt institutionelle akkreditering fra British Psychological Society og Foreningen for Business Psychology. Kandidater har mulighed for at blive en Chartered og registreret Occupational psykolog i fremtiden. Studerende kan kvalificere i erhvervsmæssig test for evne og personlighed til en brøkdel af den private omkostninger markedet. Ingen eksamen - vil du helt blive vurderet på dine kurser. Adgang til en dedikeret karriere psykolog med et stærkt fokus på personlig udvikling, hjælper dig til at forbedre din beskæftigelsesegnethed - for eksempel, selv om arbejdet shadowing, praktikophold networking muligheder og målrettede opgaver. Kursusmateriale funderet i forskning og praksis, der leveres af et kursus hold arbejder i øjeblikket i marken. Regelmæssige gæstetalere fra en række organisationer, herunder større test udgivere og erhvervslivet psykologi konsulentvirksomheder. Forskning og rådgivning praktik muligheder. En støttende miljø og en ekspert akademisk team til at hjælpe dig med at nå dine faglige mål. Kingston Business School er en af ​​kun nogle få af de 120 britiske handelshøjskoler, der skal tildeles en "udmærket" rating for sin undervisning kvalitet af Higher Education Funding Rådet. Deltag... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Hvis du ønsker at forfølge en givende, spændende og udfordrende karriere i den finansielle sektor, dette kursus giver den viden og de færdigheder, du har brug for, selv o ... [+]

Vælg Kingstons Finance MSc

Hvis du ønsker at forfølge en givende, spændende og udfordrende karriere i den finansielle sektor, dette kursus giver den viden og de færdigheder, du har brug for, selv om du ikke allerede har erfaring i finansiering. Det vil give dig et godt integreret viden om regnskab, finansiering og investering, og internt regnskab sammen med evnen til at relatere dette til de bredere spørgsmål om ledelse og virksomhedsstrategi. Det producerer kandidater, der er forberedt til high-level job på de finansielle brancher.

Programmet er udviklet i samråd med finansiering fagfolk på RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank og NatWest Bank til at give dig de praktiske, virkelige færdigheder arbejdsgiverne kræver i dette meget konkurrenceprægede sektor. Vi er en af ​​kun en håndfuld britiske universiteter, der tilbyder en Bloomberg handel rum, hvilket giver dig mulighed for at udvikle de hands-on færdigheder arbejdsgiverne ønsker. Der er regelmæssige samtaler fra praktiserende brancheeksperter såsom den tidligere leder af Financial Services Authority. Samt at studere en international læseplan, vil du møde og arbejde med studerende fra en bred vifte af lande og kulturer, der kan tilføje international indsigt til klasse diskussioner og arbejdsgrupper, og give dig et globalt alumnenetværk. Kingston studerende kan søge om Bloomberg certificering. Disse industri-standard kvalifikationer giver kandidater en kæmpe ekstra fordel på markedet job - og spare tid og penge på ekstra undersøgelser. Alle vores medarbejdere er meget akkrediteret og erfarne, og mange har arbejdet på et højt niveau inden for erhvervslivet: i UK Research Excellence Framework... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus er en kombination af to meget succesfulde kurser, der afholdes af Business School - det Regnskab og Finans MSc og International Business Management MSc - som ... [+]

Vælg Kingstons Finansielle og Business Management MSc

Dette kursus er en kombination af to meget succesfulde kurser, der afholdes af Business School - det Regnskab og Finans MSc og International Business Management MSc - som begge har etableret et internationalt ry for ekspertise. Det er en intensiv, grundig og udfordrende program, der er designet til at give dig de teoretiske og praktiske færdigheder afgørende for styring nutidens virksomheder.

Dette kursus er velegnet til både erfarne corporate finance og finansielle forvaltning praktikere, der ønsker at tilføje til deres færdigheder og dem, der søger en karriere i området.

Programmet er udviklet i samråd med finansiering fagfolk på RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank og NatWest Bank til at give dig de praktiske, virkelige færdigheder arbejdsgiverne kræver i dette meget konkurrenceprægede sektor. Vi er en af ​​kun en håndfuld britiske universiteter, der tilbyder en Bloomberg handel rum, hvilket giver dig mulighed for at udvikle de hands-on færdigheder arbejdsgiverne ønsker. Der er regelmæssige samtaler fra praktiserende brancheeksperter såsom den tidligere leder af Financial Services Authority. Samt at studere en international læseplan, vil du møde og arbejde med studerende fra en bred vifte af lande og kulturer, der kan tilføje international indsigt til klasse diskussioner og arbejdsgrupper, og give dig et globalt alumnenetværk. Kingston Business School har sluttet en elite gruppe af globale institutioner, der skal tildeles den prestigefyldte internationale akkreditering af AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business). Et kendetegn for ekspertise i erhvervslivet uddannelse, er akkreditering er optjent ved blot... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus giver dig mulighed for at blive professionel inden for det specialiserede område historisk bevarelse bygning. London er rig på sin samling af historiske bygn ... [+]

Vælg Kingstons Historic Building Conservation MSc

Dette kursus giver dig mulighed for at blive professionel inden for det specialiserede område historisk bevarelse bygning. London er rig på sin samling af historiske bygninger, og kurset holdet lægger stor vægt på at bruge disse til at illustrere og informere elementer af kurset. Især, tidligere og igangværende arbejder på det historiske Royal Palaces, sammen med flere nationale og lokale kulturarv organisationer og praktikere, der anvendes som grundlag for projektarbejde.

Vigtige funktioner

Kurset er fuldt akkrediteret af Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), og om vellykkede afslutning kandidater vil være i stand til at registrere for RICS endelige vurdering program. Kurset er også anerkendt af Institut for Historic Building Conservation (IHBC). Kurset team arbejder tæt sammen med en række forskellige organisationer, herunder historiske Royal Palaces, bygning bevarelse trusts, Historisk England, praktiserende speciallæger, håndværkere og entreprenører. Kurset er bevidst tværfagligt og internationalt. Nuværende og tidligere studerende omfatter arkæologer, arkitekter, arkitektoniske teknologer, landinspektører, håndværkere, ingeniører og projekt og byggeri ledere. Kurset giver mulighed for at arbejde sammen med andre kandidater i fakultetet og den bredere universitet, herunder dem, der studerer arkitektur, landskabsarkitektur og bygning opmåling. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

I vores moderne verden, er vi omgivet af systemer og enheder, der har usynlige computer software og hardware, såsom digitale fjernsyn, MP3-afspillere, smartphones og traf ... [+]

Vælg Kingstons Embedded Systems MSc

I vores moderne verden, er vi omgivet af systemer og enheder, der har usynlige computer software og hardware, såsom digitale fjernsyn, MP3-afspillere, smartphones og trafiklys. Det kræver en særlig type person (typisk arbejder i et tværfagligt team) at blive gravide, designe og implementere, og implementere disse såkaldte indlejrede systemer. Dette kursus er designet til at sætte dig foran i markedet pulserende job til forbrugerelektronik, industrielt udstyr og bilindustrien.

Vigtige funktioner

Dette kursus er akkrediteret af BCS, The Chartered Institute for IT. Praktisk undervisning vil give dig mulighed for at lægge dine hænder på industrien og / eller forskning-standard software / hardware såsom LabView, Compact Rio, Microchips dsPIC DSC / MPLAB, Matlab. Kurset undervises af akademikere med ekspertise i datalogi, elektriske, mekaniske og bilindustrien teknik og ved industrielle gæstelærere base i industrien. Du vil få mulighed for at arbejde på dit projekt afhandling i en af ​​vores industrielle kontakter eller sammen med vores forskerhold med internationalt anerkendt ekspertise i digital billedbehandling, computer vision, robotteknologi, styresystemer, rumfart, medicinske telematik, trådløse netværk og multimedie kommunikation. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Informationssystemer, når de anvendes effektivt, kan give en virksomhed eller organisation den konkurrencefordel. De kan også forvandle virksomheder, omstrukturere organi ... [+]

Vælg Kingstons Information Systems MSc

Informationssystemer, når de anvendes effektivt, kan give en virksomhed eller organisation den konkurrencefordel. De kan også forvandle virksomheder, omstrukturere organisationer og strømline forretningsprocesser. Dette kursus har til formål at løse manglen på folk, der kan operere på grænsefladen mellem forretning og IT, og giver mulighed for at studere et spektrum af relevante forretningsmæssige og tekniske fag.

Vigtige funktioner

Dette kursus er akkrediteret af BCS, The Chartered Institute for IT. Den karriere-styrke program er designet til at bygge videre på din tidligere erfaring og uddannelse og giver dig mulighed for at skræddersy din læring, der passer til din individuelle karriereudvikling, industri baggrund og krav i din organisation. En industriel advisory board rådgiver om alle aspekter af pensum for at sikre, at nye koncepter introduceres, og at kurset fortsætter med at opfylde behovene i erhvervslivet og industrien. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Håndtering af innovation og gøre mest af nye teknologier er afgørende for enhver virksomhed til at vokse, om det er en start-up eller dog etableret selskabet eller organi ... [+]

Vælg Kingstons Innovation Management & Entrepreneurship MSc

Gør gode ideer din virksomhed

Håndtering af innovation og gøre mest af nye teknologier er afgørende for enhver virksomhed til at vokse, om det er en start-up eller dog etableret selskabet eller organisationen er. Med Innovation Management & Entrepreneurship MSc fra Kingston Business School kan du indse, at ambitionen.

Innovation Management & Entrepreneurship MSc har til formål at udstyre dig med praktisk viden om centrale spørgsmål omkring ledelse innovation og iværksætteri.

Vores stærke track record of excellence i iværksætteri er blevet anerkendt af den videregående uddannelse Statistik agenturet og for sjette år i træk er Kingston University rangeret en af ​​de to bedste universiteter i UK for graduate nystartede.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Har du tørster en lederstilling, men har en første grad i et andet fag? Dette er vores mest populære postgraduate kursus, der tilbyder moduler, der dækker et bredt udvalg ... [+]

Bemærk venligst: følgende veje er også tilgængelige:

International Business Management med Entrepreneurship MSc International Business Management med Marketing MSc International Business Management med Project Management MSc Vælg Kingstons International Business Management MSc

Har du tørster en lederstilling, men har en første grad i et andet fag? Dette er vores mest populære postgraduate kursus, der tilbyder moduler, der dækker et bredt udvalg af emner, der ruster dig med de praktiske færdigheder, du har brug for at udmærke sig i ledelse eller rådgivning. Det giver dig mulighed for at få ekspertise i de enkelte forretningsområder discipliner uden at begrænse dine beskæftigelsesmuligheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 - 15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Har du tørster en lederstilling, men har en første grad i et andet fag? Dette er vores mest populære postgraduate kursus, der tilbyder moduler, der dækker et bredt udvalg ... [+]

Bemærk venligst: følgende veje er også tilgængelige:

International Business Management med Marketing MSc International Business Management med Project Management MSc Vælg Kingstons International Business Management MSc

Har du tørster en lederstilling, men har en første grad i et andet fag? Dette er vores mest populære postgraduate kursus, der tilbyder moduler, der dækker et bredt udvalg af emner, der ruster dig med de praktiske færdigheder, du har brug for at udmærke sig i ledelse eller rådgivning. Det giver dig mulighed for at få ekspertise i de enkelte forretningsområder discipliner uden at begrænse dine beskæftigelsesmuligheder.

Akkrediteret af Sammenslutningen af ​​MBA (AMBA) og Pædagogisk Performance Analysis System (EPA). Tilføj undersøgelse på det prestigefyldte Boston University til dit program og få en dobbelt kandidatgrad. Drage fordel af en international læseplan. Deltage i en uge-lang studierejse til en udenlandsk virksomhed skole, hvor du vil møde studerende, der studerer et lignende program og foretage besøg på lokale virksomheder. Deltag i et semester udvekslingsprogram med en business school i Europa (såsom Berlin eller Paris) Vurderingerne, der afspejler reelle forretningsmæssige situationer. Foretage en konsulentvirksomhed projekt med en rigtig virksomhed i stedet for en afhandling. Eleverne kommer fra hele verden for at studere på Kingstons business kurser, så du vil afslutte kurset med et internationalt netværk af kontakter. Kingston Business School er en af ​​kun nogle få af de 120 britiske handelshøjskoler, der skal tildeles en "udmærket" rating for sin undervisning kvalitet af Higher Education Funding Rådet. Kingston upon Thames er blevet bedømt Londons lykkeligste købstad og har... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Har du tørster en lederstilling, men har en første grad i et andet fag? Dette er vores mest populære postgraduate kursus, der tilbyder moduler, der dækker et bredt udvalg ... [+]

Bemærk venligst: følgende veje er også tilgængelige:

International Business Management med Entrepreneurship MSc International Business Management med Project Management MSc Vælg Kingstons International Business Management MSc

Har du tørster en lederstilling, men har en første grad i et andet fag? Dette er vores mest populære postgraduate kursus, der tilbyder moduler, der dækker et bredt udvalg af emner, der ruster dig med de praktiske færdigheder, du har brug for at udmærke sig i ledelse eller rådgivning. Det giver dig mulighed for at få ekspertise i de enkelte forretningsområder discipliner uden at begrænse dine beskæftigelsesmuligheder.

Akkrediteret af Sammenslutningen af ​​MBA (AMBA) og Pædagogisk Performance Analysis System (EPA). Tilføj undersøgelse på det prestigefyldte Boston University til dit program og få en dobbelt kandidatgrad. Drage fordel af en international læseplan. Deltage i en uge-lang studierejse til en udenlandsk virksomhed skole, hvor du vil møde studerende, der studerer et lignende program og foretage besøg på lokale virksomheder. Deltag i et semester udvekslingsprogram med en business school i Europa (såsom Berlin eller Paris) Vurderingerne, der afspejler reelle forretningsmæssige situationer. Foretage en konsulentvirksomhed projekt med en rigtig virksomhed i stedet for en afhandling. Eleverne kommer fra hele verden for at studere på Kingstons business kurser, så du vil afslutte kurset med et internationalt netværk af kontakter. Kingston Business School er en af ​​kun nogle få af de 120 britiske handelshøjskoler, der skal tildeles en "udmærket" rating for sin undervisning kvalitet af Higher Education Funding Rådet. Kingston upon Thames er blevet bedømt Londons lykkeligste købstad og har... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Har du tørster en lederstilling, men har en første grad i et andet fag? Dette er vores mest populære postgraduate kursus, der tilbyder moduler, der dækker et bredt udvalg ... [+]

Bemærk venligst: følgende veje er også tilgængelige:

International Business Management med Marketing MSc International Business Management med Entrepreneurship MSc Vælg Kingstons International Business Management MSc

Har du tørster en lederstilling, men har en første grad i et andet fag? Dette er vores mest populære postgraduate kursus, der tilbyder moduler, der dækker et bredt udvalg af emner, der ruster dig med de praktiske færdigheder, du har brug for at udmærke sig i ledelse eller rådgivning. Det giver dig mulighed for at få ekspertise i de enkelte forretningsområder discipliner uden at begrænse dine beskæftigelsesmuligheder.

Akkrediteret af Sammenslutningen af ​​MBA (AMBA) og Pædagogisk Performance Analysis System (EPA). Tilføj undersøgelse på det prestigefyldte Boston University til dit program og få en dobbelt kandidatgrad. Drage fordel af en international læseplan. Deltage i en uge-lang studierejse til en udenlandsk virksomhed skole, hvor du vil møde studerende, der studerer et lignende program og foretage besøg på lokale virksomheder. Deltag i et semester udvekslingsprogram med en business school i Europa (såsom Berlin eller Paris) Vurderingerne, der afspejler reelle forretningsmæssige situationer. Foretage en konsulentvirksomhed projekt med en rigtig virksomhed i stedet for en afhandling. Eleverne kommer fra hele verden for at studere på Kingstons business kurser, så du vil afslutte kurset med et internationalt netværk af kontakter. Kingston Business School er en af ​​kun nogle få af de 120 britiske handelshøjskoler, der skal tildeles en "udmærket" rating for sin undervisning kvalitet af Higher Education Funding Rådet. Kingston upon Thames er blevet bedømt Londons lykkeligste købstad og har den... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Vores International Human Resource Management MSc kursus giver dig en dyb indsigt i de strategier og teknikker multinationale bruger til at løse HRM spørgsmål, når deres ... [+]

Vælg Kingstons International Human Resource Management MSc

Vores International Human Resource Management MSc kursus giver dig en dyb indsigt i de strategier og teknikker multinationale bruger til at løse HRM spørgsmål, når deres medarbejdere arbejder på tværs af flere lande, og efterlader dig med en respekteret akademisk uddannelse. Kurset er designet til at imødekomme arbejdsgivernes behov og giver dig de værktøjer, du behøver for at lykkes i ledende menneskelige ressourcer roller, lederuddannelse og udvikling roller.

Vigtige funktioner

Dette kursus er akkrediteret af Chartered Institute of Personnel og Udvikling (CIPD) og Chartered Management Institute (CMI). Derfor vil studerende, der fuldføre programmet modtage både CIPD og CMI faglige kvalifikationer ud over universitetet kvalifikation. Du vil automatisk blive medlem af CMI i starten af ​​programmet og forventes at tiltræde som CIPD student medlem. Kingston Business School har 30 års erfaring i at drive menneskelige ressourcer programmer. Vores internationale HRM kandidatuddannelse er rangeret ottende i England og blev betragtet som en af ​​de bedste HRM masterprogrammer i Vesteuropa i 2015 fra de Eduniversal Masters copyright (som dækker 1.000 business schools i 153 lande i verden). Bemærkelsesværdige alumni. Fremragende netværk muligheder. Fra forskning til praksis seminar serie (co-præsenteret af en HR akademisk og HR praktiserende), arrangeret med CIPD og leveret af førende HR-ledere, rekruttering specialister og talent og udvikling konsulenter sammen Kingstons egen ekspert akademikere. Programmer undervist af Kingston University ekspert personale og førende forskere, sideløbende mange gæstetalere, gæsteprofessorer og stipendiater i Kingston Business School berømte Center for Forskning i beskæftigelsesegnethed, Skill og Samfund. Nærhed... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Den internationale Enterprise Information Management MSc tilbydes som et partnerskab mellem Kingston University og Neu-Ulm Universitet og fører til en dobbelt grad fra be ... [+]

Bemærk venligst: dette program tilbydes kun til hjem / EU-studerende.

Vælg Kingstons International Enterprise Information Management MSc

Den internationale Enterprise Information Management MSc tilbydes som et partnerskab mellem Kingston University og Neu-Ulm Universitet og fører til en dobbelt grad fra begge universiteter. Programmet er designet til at udvikle ny viden og færdigheder, som er særligt vigtige for at designe og implementere informationssystemer strategier i internationale organisationer.

Du vil få mulighed for at forbedre din personlige og faglige udvikling ved at studere i begge lande sammen med dine kolleger fra den anden universitetet og ved at gennemføre en international praktik i "andet" land (tyske studerende vil færdiggøre praktik i England, mens britiske studerende vil fuldføre deres i Tyskland), i en international virksomhed organisation.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Investeringer og finansiel risiko er et stærkt konkurrencepræget sektor - og dette kursus vil give dig den efterspørgsel IT og forskning færdigheder arbejdsgivere. Denne ... [+]

Vælg Kingstons Investment og Financial Risk Management MSc

Investeringer og finansiel risiko er et stærkt konkurrencepræget sektor - og dette kursus vil give dig den efterspørgsel IT og forskning færdigheder arbejdsgivere. Denne strenge og intensive mestre kursus er designet til at producere høj kaliber, analytiske kandidater med praktiske færdigheder, der er klar til at slot i til en specialiseret rolle. Som kandidat, vil du være klar til at arbejde i investeringerne, handel, finansiel analyse, kapitalforvaltning, bankvirksomhed, finansielle tjenesteydelser, finansiering og finansiel rådgivning.

En særdeles praktisk program ved hjælp af virkelige eksempler, den nyeste forskning og teorier, og levende data. Kingston Business School er en af ​​kun en håndfuld af britiske universiteter, der tilbyder en Bloomberg handel rum, hvilket giver dig mulighed for at udvikle de hands-on færdigheder arbejdsgiverne ønsker. Få yderligere kvalifikationer, mens du studerer: du kan søge om Bloomberg certificering. Du kan også forberede sig til Chartered Financial Analyst (CFA) legitimationsoplysninger, da du vil dække så mange aspekter af det i din kursusaktiviteter. Programmet er udviklet med rådgivning fra finansiering fagfolk på RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank og NatWest Bank. Foredrag af eksperter sektor, samt Kingston Business School eget lærerstab, der har fået tildelt en "udmærket" rating for kvaliteten af ​​deres undervisning. Velegnet til studerende, der ikke har studeret økonomi, finansiering eller regnskab på bachelorer niveau, såvel som dem med tidligere kvalifikationer og erfaring. Mødes og arbejde med studerende fra en bred vifte af lande og kulturer, der føjer international indsigt til klasse diskussioner og arbejdsgrupper,... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette Kandidatuddannelsen kursus giver en dynamisk og aktuel perspektiv på tværs af de forskellige områder af kliniske anvendelser af psykologi. Konkret dækker teorier om ... [+]

Vælg Kingstons kliniske anvendelser af psykologi MSc

Dette Kandidatuddannelsen kursus giver en dynamisk og aktuel perspektiv på tværs af de forskellige områder af kliniske anvendelser af psykologi. Konkret dækker teorier om psykopatologi fra barn til voksen, og kliniske anvendelser af psykologi i sundhed og velvære. Kurset omfatter også grundlæggende rådgivning og kognitiv adfærdsterapi (CBT) færdigheder, samt de faglige spørgsmål af relevans for kliniske praktikere.

Bemærk, at selv om dette kursus forventes i væsentlig grad at forbedre din viden om de kliniske anvendelser af psykologi og derfor gavne din fremtidige karriere - det være sig i den kliniske undervisning og praksis, forskning eller andre beslægtede områder af psykologien - det ikke fører til en professionel kvalifikation som klinisk psykolog, heller ikke garanterer indrejse til ph.d.-niveau uddannelse i klinisk psykologi.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Kurset henvender sig til civile og / eller strukturelle ingeniører, der ønsker at blive topledere i både rådgivende ingeniør og kontraherende organisationer, og er især v ... [+]

Vælg Kingston ledelse i Byggeri (Civil Engineering) MSc

Denne industri-akkrediteret kursus giver et strategisk overblik over anlægsarbejder og ledelsesmæssige spørgsmål; tackle de udfordringer byggebranchen. Det succes kombinerer strukturel engineering med avanceret byggestyring. Kurset henvender sig til civile og / eller strukturelle ingeniører, der ønsker at blive topledere i både rådgivende ingeniør og kontraherende organisationer, og er især velegnet til civilingeniører starter deres karriere i byggebranchen. Det vil udvikle dine faglige, analytiske og ledelsesmæssige kompetencer, samt forbedre dine tekniske færdigheder og viden.

Yderligere Learning Programme - MSc (ikke-teknisk)... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus giver praktiserende klinikere og sundhed service managers et trin op til det næste niveau, og giver førsteklasses uddannelse i nøglekompetencer for dem, der ... [+]

Vælg Kingstons Ledelse og Management i Health MSc top-up / MSc

Dette kursus giver praktiserende klinikere og sundhed service managers et trin op til det næste niveau, og giver førsteklasses uddannelse i nøglekompetencer for dem, der ønsker at gå ind i denne sektor. Programmet byder både akademisk stringens og praktiske færdigheder til at anvende det, du har lært til arbejdspladsen. Kandidater forlade kurset som dynamiske, fremadrettede tænkning sundhedspersonale og service managers, der udmærker sig i deres område.

Få det bedste fra begge verdener med et meget fleksibelt modulært program, der kombinerer face-to-face foredrag, seminarer og workshops, der fremmer et lærende samfund med online undersøgelse, der passer sammen med dine arbejdsmæssige forpligtelser. Arbejde med den nyeste forskning og lære modellering og teorier, som du kan bruge til at analysere og forbedre din organisation med det samme. Lær at håndtere mennesker, budgetter, information, markedsføring og kvalitet, samt hvordan man navigerer organisatoriske ændringer og tænke kreativt. Forbedre dine lederevner og få en kritisk forståelse af forskning i ledelse og styring. Undersøgelse med personale, som alle har erfaring inden for sundhedssektoren, på et kursus, der gælder for offentlige, private og frivillige sektor i Storbritannien og internationalt. Kingston Business School er en hovedstol medlem af Institut for Ledelse og Management i Health (ILMH), og du vil drage fordel af regelmæssige gæstetalere samt de daglige erfaringer, som andre studerende medbringer fra deres arbejdspladser. Undersøgelse i den lykkeligste og sikreste område i London, med hurtige transportforbindelser til resten af ​​byen. Kingston Business School har sluttet en elite... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Den Logistik og Supply Chain Management MSc forbereder de studerende fra en bred vifte af baggrunde til en spændende karriere i forsyningskæden funktion. Med fuld akkredi ... [+]

Vælg Kingstons Logistik og Supply Chain Management MSc

Den Logistik og Supply Chain Management MSc forbereder de studerende fra en bred vifte af baggrunde til en spændende karriere i forsyningskæden funktion. Med fuld akkreditering fra Chartered Institute of Indkøb og Supply (CIP), og en fast pensum bygget på koncepter og ideer fra Kingston University berømte Operations Research and Management Science Group (ORMER), vores logistik mestre er en både en akademisk og en faglig kvalifikation .

Få de praktiske færdigheder og viden til at gøre en øjeblikkelig og effektivt bidrag i en logistik-relaterede rolle og en solid forståelse af global forretning fra et strategisk og operationelt perspektiv. Muligheden for at gennemføre dit forskningsprojekt og afhandling om et bestemt emne, der matcher din karriere interesser og sætte teori til praksis. Kandidatstuderende kan tilføje studere på det prestigefyldte Boston University til deres program og få en dobbelt kandidatgrad. Bliv CIPS medlem efter tre års erfaring i indkøb og supply chain management. Et-års studerende medlemskab af Chartered Institute of Logistik og Transport (CILT). Gæstetaler program byder førende eksperter i logistik og supply chain management. Eleverne kommer fra hele verden for at studere på Kingston Business School, så du vil afslutte kurset med et internationalt netværk af kontakter. Dyrk et netværk af logistik og fagfolk supply chain management i løbet af kurset. Kingston Business School er en af ​​kun nogle få af de 120 britiske handelshøjskoler, der skal tildeles en "udmærket" rating for sin undervisning kvalitet af Higher Education Funding Rådet. Kingston upon Thames er... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Vores Marketing og Brand Management MSc, akkrediteret af CIM, tager et unikt fokus på branding fra et forretningsmæssigt synspunkt. Skabt til at udfylde en færdigheder hu ... [+]

Vælg Kingstons Marketing og Brand Management MSc

Find om mere om Marketing & Brand Management MSc fra studieleder, Patricia Harris og branding ekspert Dr. Francesca Dall'Olmo Riley:

Vores Marketing og Brand Management MSc, akkrediteret af CIM, tager et unikt fokus på branding fra et forretningsmæssigt synspunkt. Skabt til at udfylde en færdigheder hul i markedet for graduate job og designet med input fra førende branding praktikere. Kandidater fra dette kursus forstå den virkelige forretningsmæssige værdi af mærker og har de afgørende praktiske færdigheder, der er nødvendige for at udvikle og håndtere dem professionelt.

Unikt mærke indsigt: på dette kursus vil du critique udformningen af globale brands og lære, hvordan man får de bedste resultater fra dine kreative bureauer. Du vil udvikle en solid viden om marketing management, så du kan overvåge en brand i alle kanaler. Du vil benytte lejligheden til at anvende branding teori til casestudier og i en live erhvervsmæssig sammenhæng. Karriere-klar: det arbejde, du komplet i løbet af dine mestre bygger ind i en portefølje, du kan være stolt af at vise personalekonsulenter. Kandidater fra dette kursus typisk ind på arbejdspladsen i Marketing Manager og konsulent roller, med mange nu på marketingdirektør niveau eller derover. Omdømme: Kingston Business School opretholder et stærkt ry for sine marketing-programmer. Top branchens aktører fra virksomheder som Diageo Storbritannien, agenturer såsom Iris og handelsmæssige organer såsom Institute of Salgsfremmende Marketing rådføre sig med os at sikre, at vores markedsføring kurser give dig de nødvendige færdigheder af industrien. Lær mere om vores Marketing... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Vores Marketing Communications og Reklame MSc, akkrediteret af CIM, placerer hver elev i søgelyset. Kan du sætte din lyd teoretisk forståelse i praksis? Vil din kommunika ... [+]

Vælg Kingstons Marketing Communications og Reklame MSc

Vores Marketing Communications og Reklame MSc, akkrediteret af CIM, placerer hver elev i søgelyset. Kan du sætte din lyd teoretisk forståelse i praksis? Vil din kommunikationsplan, og den forskning, det er bygget på, modstå akademisk kontrol? Har du præsenterer arbejde trygt? Ville en erfaren reklamebureau direktør stol på dine anbefalinger? Kandidater er klar til at springe ind i reklame, kommunikation eller PR roller, og besvare eventuelle spørgsmål deres klienter smide på dem.

Den Marketing Kommunikation og reklame MSc er akkrediteret af Chartered Institute of Public Relations (CIPR). Find om mere om Marketing Communications og reklame MSc fra studieleder, Patricia Harris:... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
August 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

The Kingston Marketing og Strategi MSc, akkrediteret af CIM, er baseret på vores berømte akademisk ekspertise i markedsføring og formet af de stærke bånd vi har smedet me ... [+]

Vælg Kingstons Marketing og strategi MSc

The Kingston Marketing og Strategi MSc, akkrediteret af CIM, er baseret på vores berømte akademisk ekspertise i markedsføring og formet af de stærke bånd vi har smedet med industrien. Den er designet med industrien praktiserende input og opbygget omkring praktiske erfaringer, der viser arbejdsgiverne du kan anvende din viden om teori til deres kritiske forretningsmæssige problemstillinger. Kandidater forlade Kingston University flagskib postgraduat markedsføring grad klar til at udmærke sig i deres markedsføring karriere.

Vores foredrag er designet med beskæftigelsesegnethed i tankerne; ekspert gæstetalere fra selskaber som Santander, Barclaycard, Avios og andre blue-chip organisationer kommer til Kingston for at præsentere den nyeste viden om markedet.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus, akkrediteret af Institution of Mechanical Engineers, er designet til at give dig den nyeste teknologiske viden og industrielle lederevner, på et avanceret n ... [+]

Vigtigt: Hvis du er en international studerende, der kræver en Tier 4 studerende visum til at studere i Storbritannien skal du også en ATAS certifikat for dette kursus.

Vælg Kingstons Mechanical Engineering MSc

Dette kursus, akkrediteret af Institution of Mechanical Engineers, er designet til at give dig den nyeste teknologiske viden og industrielle lederevner, på et avanceret niveau af undersøgelsen, i specifikke aspekter af maskinindustrien, der er i efterspørgslen fra industrien. Kurset giver dig også et strategisk overblik over tekniske og ledelsesmæssige kompetencer er nødvendige for at tage på lederroller i store tekniske projekter.

Kandidatuddannelsen vil mødes, dels de eksemplificerer faglige krav til registrering benchmark som Chartered Engineer. Akkrediteret MSc kandidater, der også har en Diplomingeniør (Hons) akkrediteret til CEng, vil være i stand til at vise, at de har opfyldt den uddannelsesmæssige base for CEng registrering.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Computer netværk og informationssikkerhed er af stigende betydning - Ny lovgivning, teknologier, sårbarheder og trusler nødvendiggør hyppige systemopdateringer. Dette kur ... [+]

Vælg Kingstons Netværk & Information Security

Computer netværk og informationssikkerhed er af stigende betydning - Ny lovgivning, teknologier, sårbarheder og trusler nødvendiggør hyppige systemopdateringer. Dette kursus har til formål at udstyre dig med teknisk viden om nuværende og fremspirende teknologier og en forståelse af den underliggende teori om kryptografi, networking og netværk sikkerhedsteknologier. Du vil lære at vurdere, planlægge, designe og udvikle sikre og pålidelige netværk og systemer. Du kan kombinere dette kursus med ledelse undersøgelser.

Vigtige funktioner

Dette kursus er akkrediteret af BCS, The Chartered Institute for IT. Kurset er undervist i en specialist datakommunikation lab med adgang til den nyeste netværk og sikkerhedsudstyr fra leverandører som Cisco, Microsoft og Clavister. Nuværende og ny teknologi vil også blive demonstreret af repræsentanter fra industrien. Du vil have mulighed for at arbejde i en af ​​vores state-of-the-art forskningslaboratorier, kaldet WMN (Wireless Multimedia og netværk). WMN er involveret i EU og UK forskningssamarbejder og giver muligheder for avanceret forskning og kortsigtede forskningsstipendier ved afslutningen af ​​din kandidatuddannelse. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus har til formål at give den viden og de færdigheder, der kræves for at designe, model og effektivt drive sikre og pålidelige digitale IP-baserede netværk. Det ... [+]

Vælg Kingstons datanet og datakommunikation MSc

Dette kursus har til formål at give den viden og de færdigheder, der kræves for at designe, model og effektivt drive sikre og pålidelige digitale IP-baserede netværk. Det vil give dig mulighed for at få en god forståelse af Internet Protocol suite, der udgør kernen for nuværende datanetværk. Sammensmeltningen af ​​internettet verden og multimedier er også rettet, samt trådløs kommunikation. Du kan kombinere dette kursus med ledelse undersøgelser.

Vigtige funktioner

Dette kursus er akkrediteret af BCS, The Chartered Institute for IT. Du vil få mulighed for at studere for industrien certificering, herunder Cisco, som ekstraudstyr til kandidatuddannelsen. Du vil have mulighed for at arbejde i en af ​​vores state-of-the-art forskningslaboratorier, kaldet WMN (Wireless Multimedia og netværk). WMN er involveret i EU og UK forskningssamarbejder og giver muligheder for avanceret forskning og kortsigtede forskningsstipendier ved afslutningen af ​​din kandidatuddannelse. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus tilbyder en master-niveau kvalifikation akkrediteret af British Psychological Society (BPS) og giver berettigelse til Graduate Grundlag for Chartered medlems ... [+]

Vælg Kingstons Psykologi MSc

Dette kursus tilbyder en master-niveau kvalifikation akkrediteret af British Psychological Society (BPS) og giver berettigelse til Graduate Grundlag for Chartered medlemskab. Det er særligt velegnet, hvis du har utilstrækkelig kredit i psykologi fra din første grad at opfylde BPS godkendelseskriterierne. Kurset dækker alle de centrale underdiscipliner for moderne psykologi og giver omfattende uddannelse i relaterede forskning færdigheder.

Læs mere om dette kursus:

Dette kursus giver berettigelse til Graduate medlemskab af British Psychological Society med Graduate Grundlag for Chartered medlemskab (GBC). Det er første skridt mod at blive en statsautoriseret psykolog. Du vil nyde godt moderne forskningslaboratorier og kontorer, samt gode edb-faciliteter. Den Psykologi team er en venlig og dynamisk gruppe af forskere, erfarne i undervisning og i at gennemføre internationalt fremragende forskning. Holdet har forskning forbindelser med universiteter i Australien, USA og Europa. Desuden fremtrædende psykologer fra hele Storbritannien nuværende resultater fra den nyeste forskning i psykologi, holde din læring på forkant. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Forbedre dine karrieremuligheder med et kursus, der udstyrer dig med de færdigheder, du har brug for at få højere stillinger i regnskab og finansiering industrier. Vi til ... [+]

Vælg Kingstons Regnskab og Finans MSc

Forbedre dine karrieremuligheder med et kursus, der udstyrer dig med de færdigheder, du har brug for at få højere stillinger i regnskab og finansiering industrier. Vi tilbyder dig praktisk erfaring med industri-standard metoder, værktøjer og data, der er i en global sammenhæng og undervist af internationale medarbejdere.

Dette kursus har været rangeret i top 50 regnskabs- og revision kurser i Vesteuropa ved Eduniversal mestre ranking 2015/16. Kingston Business School var en af ​​kun nogle få af de 120 britiske handelshøjskoler, der skal tildeles en "udmærket" rating for sin undervisning kvalitet af Higher Education Funding Rådet. Kingston Business School har sluttet en elite gruppe af globale institutioner, der skal tildeles den prestigefyldte internationale akkreditering af AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business). Et kendetegn for ekspertise i erhvervslivet uddannelse, er akkreditering er optjent ved blot 5 procent af verdens business schools. Programmet er udviklet i samråd med finansiering fagfolk på RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank og NatWest Bank til at give dig de praktiske, virkelige færdigheder arbejdsgiverne kræver i dette meget konkurrenceprægede sektor. Vi er en af ​​kun en håndfuld britiske universiteter, der tilbyder en Bloomberg handel rum, hvilket giver dig mulighed for at udvikle de hands-on færdigheder arbejdsgiverne ønsker. Der er regelmæssige samtaler fra praktiserende brancheeksperter såsom den tidligere leder af Financial Services Authority. Samt at studere en international læseplan, vil du møde og arbejde med studerende fra en bred vifte af lande og kulturer, der kan tilføje international indsigt... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus er designet til at imødekomme den betydelige vækst på jobmarkedet for retsmedicinske psykologer. Den trækker på universitetets etablerede ekspertise i krimin ... [+]

Vælg Kingstons Forensic Psychology MSc

Dette kursus er designet til at imødekomme den betydelige vækst på jobmarkedet for retsmedicinske psykologer. Den trækker på universitetets etablerede ekspertise i kriminologi og psykologi, og inkluderer mulighed at foretage en praktikplads, så du kan lægge, hvad du har lært i praksis og få værdifulde færdigheder og erfaringer. På en vellykket afslutning, vil du være i stand til at udvikle din karriere som en retsmedicinsk psykolog i fx fængsler, prøvetid, kriminalitet analyse enheder og den akademiske verden.

Dette kursus er akkrediteret af British Psychological Society (BPS).

Du kan også studere fælles grad af Criminology med Forensic Psychology MA.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Nogle af de mest udfordrende problemer i industri og handel er forbundet med udvikling af software. Dette kursus vil udstyre computing fagfolk med avanceret viden om de n ... [+]

Vælg Kingstons Software Engineering MSc

Nogle af de mest udfordrende problemer i industri og handel er forbundet med udvikling af software. Dette kursus vil udstyre computing fagfolk med avanceret viden om de nyeste metoder og værktøjer i softwareudvikling, samt praktiske færdigheder i softwareudvikling.

Du kan kombinere dette kursus med Management Studies, som vil gøre dig i stand til at udvikle de kompetencer til at lede teams og styre innovation.

Vigtige funktioner

Dette kursus er akkrediteret af BCS, The Chartered Institute for IT. Den viden og de færdigheder lært på dette kursus vil gøre dig i stand til at yde et effektivt bidrag som en del af et team building software systemer, der leverer optimale resultater med hensyn til omkostninger, tid og software kvalitet. Afhandlingen / projekt giver dig mulighed for at studere et område af interesse i større dybde. Det kan ske i industrien, hvilket giver dig værdifuld industriel erfaring og en fremragende taler punkt, når du er på udkig efter et job eller forfremmelse. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Dette kursus, en af ​​en suite af digitale medier kurser, giver dig mulighed for at studere professionel digitale medier praksis i en microstudio miljø med fokus på progr ... [+]

Vælg Kingstons Game Development (Programmering) MSc

Dette kursus, en af ​​en suite af digitale medier kurser, giver dig mulighed for at studere professionel digitale medier praksis i en microstudio miljø med fokus på programmering færdigheder, der er nødvendige for inden for spiludvikling. Gennem en elevcentreret projektbaseret pensum, du arbejder som en spil programmør til at udvikle dine faglige færdigheder, mens du arbejder som en del af et tværfagligt team med studerende fra hele det fulde program.

Dette kursus er udviklet i samråd med vores industri panel, som omfatter repræsentanter fra Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks og Samsung Design Europe. Vi er også et aktivt medlem af TIGA, spilbranchen repræsentant krop, og British Interactive Media Association (BIMA). Dette kursus er designet til at udnytte den bedste digitale medier ekspertise og ressourcer fra hele universitetet, og vil forberede dig til beskæftigelse i den digitale medieindustri, hvor hold af specialister arbejder sammen om at udvikle og forfatter innovative digitale medieprojekter. Hvad vil du studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Denne industri-akkrediteret Kurset henvender sig til civile og / eller strukturelle ingeniører, der ønsker at blive ledende bæredygtighed ledere i både rådgivende ingeniø ... [+]

Vælg Kingstons Structural Design & Construction Management med Sustainability MSc

Denne industri-akkrediteret Kurset henvender sig til civile og / eller strukturelle ingeniører, der ønsker at blive ledende bæredygtighed ledere i både rådgivende ingeniør og kontraherende organisationer. Det lykkedes afbalancerer bæredygtig bygningskonstruktioner med avanceret byggestyring, og ledes af en kollega af Institution of Civil Engineers og Institution of Strukturelle Engineers. Med bæredygtighed er et centralt emne for det 21. århundrede, dette kursus giver specialiseret viden og færdigheder, som vil øge dit potentiale beskæftigelsesegnethed.

Vigtige funktioner

Dette program bygger på den forskning ekspertise i bæredygtigt betonkonstruktion på Kingston University og er fuldt kompatibel med den eksisterende regering og fremsyn strategi for bæredygtigt byggeri. Input fra eksperter på førende anlægsarbejder, byggeri og relaterede selskaber supplerer den faglige undervisning. Dette giver dig mulighed for at udvikle et bredere perspektiv og forståelse af den verdensomspændende bæredygtighed problemer, som byggebranchen. ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kingston University London

Har du gennemført en PgDip i ledelse i de sidste fem år? Hvis ja, dette kursus giver dig mulighed for at omdanne det til en MSc, der vil vise din arbejdsgiver du er klar ... [+]

Vælg Kingston ledelse MSc top-up

Har du gennemført en PgDip i ledelse i de sidste fem år? Hvis ja, dette kursus giver dig mulighed for at omdanne det til en MSc, der vil vise din arbejdsgiver du er klar til forfremmelse.

Hurtig, fleksibel én-modul bane designet for ledere med erfaring i alle sektorer. Skræddersy din afhandling til dine forskningsinteresser eller en bestemt virksomhed problem din arbejdsgiver ansigter - og anvende det til dit job med det samme. Weekend seminarer betyder, at du kan passe studere omkring dine andre forpligtelser. Online undersøgelse support giver dig adgang til et væld af kursusmateriale og holder dig i kontakt med vejledere og andre studerende. Kingston Business School er en af ​​kun nogle få af de 120 britiske handelshøjskoler, der skal tildeles en "udmærket" rating for sin undervisning kvalitet af Higher Education Funding Rådet. Deltage i undervisningen på en grøn, fredelig bjergskråning campus. Den bydelen Kingston upon Thames er blevet bedømt Londons lykkeligste købstad og har den laveste kriminalitet i London, samt hurtige transportforbindelser til byens centrum. Kingston Business School har sluttet en elite gruppe af globale institutioner, der skal tildeles den prestigefyldte internationale akkreditering af AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business). Et kendetegn for ekspertise i erhvervslivet uddannelse, er akkreditering er optjent ved blot 5 procent af verdens business schools. Vurdering ... [-]
Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Kingston University London

Klimaændringer er en stor udfordring for det 21. århundrede, der kræver en alternativ forsyning af renere energi fra vedvarende energikilder. Dette kursus er designet med ... [+]

Vigtigt: Hvis du er en international studerende, der kræver en Tier 4 studerende visum til at studere i Storbritannien skal du også en ATAS certifikat for dette kursus.

Vælg Kingstons Renewable Energy Engineering MSc

Klimaændringer er en stor udfordring for det 21. århundrede, der kræver en alternativ forsyning af renere energi fra vedvarende energikilder. Dette kursus er designet med en ingeniør fokus, der beskæftiger sig med applikationer, kombineret med erhvervslivet element; gældende uanset om du arbejder for en stor organisation eller en lille til mellemstor virksomhed.

Kandidatuddannelsen vil mødes, dels de eksemplificerer faglige krav til registrering benchmark som Chartered Engineer. Akkrediteret MSc kandidater, der også har en Diplomingeniør (Hons) akkrediteret til CEng, vil være i stand til at vise, at de har opfyldt den uddannelsesmæssige base for CEng registrering.... [-]

Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk