Kingston University London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Anført af Learning

Det, vi gør, er ligetil. Vi hjælper undergraduates, postgraduate og forskerstuderende, organisationer og andre til at lære; fremme stipendium; fremme professionelle praksis; formidle nye ideer og opdagelser gennem vores forskning og videnoverførsel; og støtte læring i den region, hvor vi er placeret. Som et fællesskab af forskere, studerende og personale dedikeret til læring vi deler ansvaret for at udvikle det fulde potentiale af os selv og andre.

Landskabet i videregående uddannelser er under forandring, og vi skal reagere både på denne udvikling og de skiftende behov på de samfund, vi betjener. Hos Kingston mener vi, at læring er den mest effektive måde at forbedre samfund og samfund; det er en vital komponent i adressering global transformation og opnå økonomisk udvikling. Vi er, og vil fortsat være, meget international samt tæt forbundet med vores lokale samfund; og vi vil fortsætte med at give kurser, der er relevante for erhvervslivet og på arbejdspladsen, og at udføre forskning af høj kvalitet, fordi alle disse ting fører til bedre indlæring. Vi er også stolte af at være et universitet, der tilskynder til og støtter dem, der hidtil har været udelukket fra de videregående uddannelser. Vores studerende vil gerne lære, at ændre og at blive udfordret. Vores systemer, vores ejendom og vores processer er alle der for at støtte bedre indlæring.

Evnen til at tilpasse sig, udvikle sig og innovere er afgørende for at skabe en succesfuld fremtid, og vores bidrag er gennem læring. Vores formål og målene i denne plan skal gøre det muligt, at succes og dermed også nå vores vision.

Vi vil gennemføre denne strategiplan gennem en række kerne underliggende strategier og deres operationelle planer, som følger:

Akademisk

Pædogogik
Forskning
Enterprise

Support

Mennesker
finansiering
Estates og Faciliteter
Information
kommunikation
Civic Engagement

Hver mål i denne strategiske plan vil være forbundet med en specifik underliggende strategi, med en udpeget leder, som skal stå til ansvar for sin levering.

Vi vil sikre integration af planen og de underliggende strategier gennem fire tværgående programmer:

Student Experience-programmet
Personaleudvalget Experience-programmet
interessentgruppen og eksterne Programme Partner
bæredygtighed og Ressourcer Program

Vi vil måle succes med at nå den strategi gennem et sæt af indikatorer for succes med tilhørende Key Performance Indicators (KPI'er).

Vores vision

For at blive internationalt anerkendt for en kreativ tilgang til uddannelse, der har praktiske resultater, som gavner mennesker og samfund.

Vores formål

At udvikle potentiale, transformere liv og forbedre verden omkring os. For at blive ledet af læring i alt, hvad vi gør: Hvordan andre til at lære, løbende læring os selv og skubbe grænserne for læring gennem undervisning, forskning og virksomheder og professionel praksis.

Vi værdsætter

Stringens, nysgerrighed, ekspertise og originalitet.
Innovation, kreativitet og foretagsomhed.
Behandling, høflighed og kollegialitet.
Bredde, mangfoldighed og individualitet.

I hjertet af det, vi gør, er:

Læring, forespørgsel, professionel praksis

Vi vil fremme og støtte kvalitet undervisning og forskning højt.
Vores undervisning vil blive informeret af forskning og bedste praksis.
Vi vil skabe, test, dele og sprede viden for dens egen skyld.
Alle vores akademikere vil engagere sig i udviklingen af ​​deres disciplin.
Vi vil være selvkritisk og lære af det, vi og andre gør.
Vi vil give vores studerende til at forlade med den bedst mulige grad, de kan opnå, så de har valg og de nødvendige færdigheder til at opfylde professionelle beskæftigelse; derfor alle studerende vil have mulighed for placeringer, arbejde i et internationalt miljø og aktiviteter uden for læseplanen.
Vi vil udvikle strategier til støtte alle, der kan drage fordel af en Kingston University uddannelse, uanset baggrund, så de kan deltage fuldt ud og afslutte det med succes.
Vi vil kun optage studerende, der har evnen, engagement og potentiale til at færdiggøre deres uddannelse; når en studerende ikke svigte eller droppe ud, vil vi behandle dette som en fiasko for universitetet.
Vi vil kun gøre ting, som vi kan gøre godt. Vi vil gennemgå vores portefølje af kurser regelmæssigt; Vi vil udvikle kurser, adresse vores studerendes behov, og vi vil trække sig tilbage fra områder med dårlige resultater eller som ikke er bæredygtige.

berigende Lives

Vi vil fortsat være en kosmopolitisk, London-baserede universitet med internationalt udsyn og en varieret studerende.
Vi vil udvikle folk til at være uafhængige tænkere med den viden, færdigheder og holdninger til at bidrage til samfundet gennem konstruktiv udfordring og til at have tilfredsstillende liv.
Vi vil være et universitet valg for studerende med ambition om at trives i en kompleks indbyrdes forbundet verden.
Vores kurser og muligheder vil opfylde vores studerendes behov og maksimere vores kandidaternes valg og beskæftigelsesmuligheder.
Vi vil være en bredt funderet universitet og søge at maksimere de muligheder dette giver vores studerende ved at tilbyde fælles programmer, der leverer tværfaglige ydelser.
Vi vil demonstrere den økonomiske, sociale og kulturelle konsekvenser af vores forskning, og hvordan det gavner den enkelte, samfundet og miljøet.
Vores personale vil have mulighed for at udvikle deres færdigheder og evner; de vil alle have en personlig udviklingsplan og gennemgå regelmæssige medarbejdersamtaler.
Vores udnævnelse, belønning og kampagner systemer vil understøtte gode resultater og vil støtte forskning, undervisning, faglig praksis og administration.

Respekt for enkeltpersoner, samfund og vores miljø

Vi vil gennemgå vores processer regelmæssigt for at sikre, at de fokuserer på de behov, vores studerende og ansatte.
Vi vil handle etisk at minimere vores påvirkning af miljøet; vi vil omfatte spørgsmål vedrørende bæredygtighed og etik i studieordningen.
Vi vil tilskynde til frivilligt arbejde og engagement med de lokale og andre samfund.
Vi vil være imødekommende og udadvendt, udvisker grænserne mellem ansatte og studerende, universitetet og samfundet, og vil arbejde tæt sammen med de lokale og regionale samfund til at udvikle en engageret Civic University.
Vi vil engagere og arbejde med virksomheder, faglige netværk og partnere til at berige livet for vores studerende, alumner og medarbejdere og give gensidig fordel.
The Kingston samfund vil være høflig, samarbejdsorienteret og iværksættersamfund. Vi vil være kendt for vores kollegiale, støttende kultur, ignorerer interne og eksterne grænser for at yde den bedst mulige uddannelse for vores studerende.
Vi kan fungere effektivt, optimere vores ressourcer (herunder diversificere vores indtægtskilder), og sikre den fremtidige levedygtighed universitetet.
Vi vil sørge for, at vores fysiske og vores virtuelle arbejdsmiljøer er egnet til formålet for studerende og ansatte; Vi vil fortsætte med at skabe rum og systemer, der understøtter både individuel og kollaborativ læring hvor som helst, når som helst.

Placeringer

Kingston upon Thames

Address
Kingston University, River House, 53–57 High Street, Kingston upon Thames, Surrey
KT1 1LQ Kingston upon Thames, England, Det Forenede Kongerige

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Programmer

MA