London College of Contemporary Arts

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

London College of Contemporary Arts ( LCCA ) er et specialiseret kreativt London College of Contemporary Arts tilbyder et udvalg af førende karrierefokuserede bachelor- og kortkurser, der er industrirelevante, praktiske og innovative. Da LCCA fortsætter med at vokse, er det fortsat, at vi tilbyder vores studerende stor mangfoldighed med hensyn til deres studieplads i Det Forenede Kongerige. Med vores campus baseret i det centrale London giver vi mulighed for at studere i verdens hovedstad af kunst, mode, design og medier.

Vores første prioritet er at sikre vores kandidaters beskæftigelsesegnethed, og vi forstår, at en kvalifikation alene ikke altid er tilstrækkelig til at skelne dig fra jobmarkedet konkurrence.

LCCA oplevelsen

Hvert kursus på LCCA er designet til at kombinere det traditionelle klasseværelse med praktiske aktiviteter og casestudier, hvor du vil kunne trække ud fra relevante industriscenarier. Du vil drage fordel af højt erfarne gæsteforelæsere, der deltager i livebrancher / -projekter, har mulighed for at gå på brancher og praktikophold, der giver værdifuld erhvervserfaring, som komplimenterer din LCCA læringserfaring.

Vores beliggenhed

LCCA 's placering er uovertruffen, du får mulighed for at bruge industri standardfaciliteter på vores helt nye campus. Med en uovertruffen beliggenhed i Londons kreative hjerte vil du blive udsat for en unik atmosfære og industriforbindelser, der følger vores centrale position i denne usædvanlige kosmopolitiske by.

Industriforbindelser

LCCA har stærke relationer inden for den kreative industri og kan prale af et netværk af partnere inden for mode, design, medier og fotografering, både i Storbritannien og internationalt. Dette uvurderlige netværk giver LCCA studerende praktikophold og beskæftigelsesmuligheder under deres studier og efter eksamen.

Graduerende studerende forlader LCCA som ambitiøse, lidenskabelige og yderst kreative personer, der er godt rustet til at gå i gang med en vellykket karriere i deres valgte specialisme.

Hvorfor studere med LCCA ?

Med den kreative industri blomstre har der aldrig været en bedre tid til at starte en karriere inden for kunst, medier, mode eller gæstfrihed og erhvervssektorer. Storbritanniens kreative industrier er nu værd at rekord £ 84,1 milliarder og dette er Storbritanniens hurtigst voksende sektor med 1,7 millioner ansatte.

Vi erkender fordelene ved at have stærke forbindelser med industrien til din fremtidige udvikling. Vi udvikler gode relationer med kreative virksomheder og praktikere og hjælper med at sikre, at du har de færdigheder og egenskaber, du har brug for til at opbygge en vellykket karriere. Hvert program er designet til at maksimere din beskæftigelsesegnethed.

Fordele ved at studere med LCCA :

1. Central London Placering

London er velkendt som et af verdens kreative hovedstæder. Beliggende i det centrale London, vil du være blandt de bedste kunstnere, designere, bureauer og kreative typer, byen har at byde på.

2. Specialister inden for kunst og design og ledelse

Vi er en specialiseret kunst

3. Erfarne akademiske medarbejdere

Alle vores foredragsholdere og lærere kommer fra kreative industrier, så du er garanteret at modtage et højt niveau af branchekompetence og teknisk erfaring.

4. Kreativt læringsmiljø

Vi er stolte af at tilbyde et sjovt, kreativt læringsmiljø, hvor elever trives, udforske og udmærke sig som kreative individer.

5. Industri Standard Faciliteter

Vi tilbyder industri-standard faciliteter og udstyr, som du finder i studier og udstillingsområder.

6. Karrierefokuserede kurser

Vi yder fremragende støtte til studerende og vejledning, samt karriere og beskæftigelsesydelser, der fortsætter uden for eksamen.

7. Global Student Base

Vores mangfoldige blanding af studerende forbedrer læringserfaringen gennem forskellige kulturer, perspektiver og ideer.

8. Arbejdsplaceringer og Live Briefs

Vi har et stort netværk af branchepartnere, der tilbyder gæstens højttalere, levende trusser, placeringer og muligheder for erhvervserfaring.

9. Industriforbindelser

Vi tilbyder også eleverne mulighed for at deltage i konkurrencer og leveundertøj med kommercielle partnere.

10. Udstilling og curating

Flere muligheder for studerende til at organisere og kurere deres egne arrangementer og udstillinger på college og på steder over hele byen.

11. Investering i din karriere fremtid

Adgang til praktikophold og praktikophold gennem vores netværk af industripartnere.

12. CV Portefølje Og Interview Færdigheder

Vi arbejder sammen med dig for at sikre, at du udvikler professionelt, velstruktureret og omfattende bevis for dine talenter og færdigheder og for at hjælpe dig med at få den konkurrencemæssige fordel ved interviews.

For at understøtte din udvikling løber vi beskæftigelses workshops og sessioner igennem året rundt.

Partnere og akkreditering

  • University of East London (UEL)
  • Walsall College
  • Buckinghamshire New University
  • Global University Systems (GUS)
  • Pearson
  • CPD-certificeringstjeneste
  • British Accreditation Council (BAC)
  • Roots Ivy International

Placeringer

London

Address
9 Holborn
EC1N 2LL London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig