The London Film School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Filosofi

London Film School - et sted at eksperimentere, finde din stemme og komme i kontakt med branchen.

I over 60 år har London Film School ( LFS ) været stedet for nye kreative talent til at finpudse deres håndværk, finde deres stemme og engagere sig direkte i de pulserende britiske skærmindustrier. Med studerende fra hvert hjørne af kloden har LFS altid været et kulturelt knudepunkt, hvor friske stemmer, oplevelser og perspektiver gnider skuldre med tradition og historie.

Historien om filmen har spillet her på Shelton Street - trækningen af celluloid sammen med det nye skub og fremkomsten af en digital verden. Her tager vi begge alvorligt for at fejre en tradition for innovation.

LFS er dedikeret til film, der giver et hothouse-miljø til intensivt kreativt arbejde. Vores MA-programmer inden for filmfremstilling og manuskript anerkendes af Screenskills som branchestandarden og på et niveau af professionalisme, der har givet os status som et filmakademi. Filmindustrierne i næsten hvert land i verden er befriet med akademikere på skolen. Et lille udvalg af mange bemærkelsesværdige alumner inkluderer: Mike Leigh OBE, Michael Mann, Ann Hui, Duncan Jones, Tak Fujimoto, Danny Huston. En længere liste kan læses her: https: // LFS .org.uk / film-filmskabere / associates-london-film-school-alfsMed vores MA-filmfremstilling er der ingen præ-specialisering, snarere mener vi, at for at finde din filmskabende stemme, skal du forstå filmskabelse som helhed. Det vil sige, at du vil opleve og blive forsynet med en fuld uddannelse i alle håndværksområder. Den erfaring, vi tilbyder her, er bygget op om forestillingen om, at filmskabelse er en samarbejdsproces, ikke et produkt af nogen enkeltperson. Vores studerende engagerer sig på tværs af alle discipliner med deres medstuderende og medarbejdere.

Vores MA-manuskript giver en unik mulighed for at udvikle et filmfilm i fuld længde med individuel vejledning og vejledning fra branche mentorer. Derudover har vores manuskriptstuderende muligheder for at samarbejde med vores filmskabende studerende om at lave en række kortfilm gennem året.

I et hurtigt skiftende medielandskab behandles behovet for at forstå digitale strategier og nye finansieringsmodeller i vores MA International Film Business , et kursus, der gennemføres i samarbejde med University of Exeter. Med moduler i international finansiering, verdensbiograf og en feltrejse til Berlin Film Festival forbereder kurset de studerende til karrierer inden for programmering, udstilling og distribution.

På LFS plejer og respekterer vi vores studerendes fantasi. Vi mener, det er vigtigt at eksperimentere, udfordre konventioner og udforske nye former for historiefortælling og finde nye måder at få forbindelse til publikum på. Gennem dette er vi i stand til at etablere en dynamisk dialog med skærmindustrierne og til at forme og påvirke fremtiden.

Vores personale og gæsteforelæsere er forbundet med Storbritannien og den globale industri, og bringer deres oplevelser ind i den daglige praksis med undervisning her på LFS . Vi afbalancerer mestring af tekniske færdigheder med kreativ udvikling af ideer. Derudover vil du også engagere dig i de nye udfordringer, som skærmhistorikere står overfor i et stadigt skiftende landskab. Vi anvender den samme fantasi og eksperimentering til at tænke på nye forretningsmodeller og hvordan man kan udvikle din karriere som uafhængig filmskaber.

Vi ser også på fremtiden. Vores kandidater har fortsat med at yde betydelige bidrag til verdensbiograf og global historiefortælling. Fremover forventer vi ikke mindre, men nu er spillefeltet større. Uden for biografen ser vi vores historiefortællere og vores filmskabere, der arbejder i tv og på tværs af nye platforme. Når film og tv konvergerer, når nye platforme dukker op, vil vores kandidater med sikkerhed udforske, hvordan de kan tilpasse deres færdigheder og ekspertise inden for filmfremstilling til at fortælle overbevisende historier i ethvert medium, på enhver platform og hvor som helst sted.

Kort historie om den ældste filmskole i England

London Film School er den ældste filmskole i England, da han blev 60 år i oktober 2016. Skolen har bidraget væsentligt til udviklingen af filmuddannelse i Storbritannien og over hele verden.

I stedet for at forsøge at skabe en national biograf, som så mange regeringsfinansierede skoler har gjort, fremmet LFS fra begyndelsen en bred, håndværksbaseret fremragende kultur med studerende fra mere end 80 lande. I øjeblikket er over 60% af skolens studerende fra uden for Storbritannien.

I oktober 1956 oprettede rektor ved Heatherley School of Fine Art, Gilmore Roberts, et kort kursus i filmproduktion, men inden ansøgerne kunne tilmelde sig, konstaterede han, at hans skole var solgt under ham. Han besluttede at fortsætte kurset uafhængigt, men kunne næppe have forestillet sig, at over tres år senere skulle en blomstrende, international skole, stammende fra denne embryonale idé, arbejde i et konverteret lager i Covent Garden, London.

Det første LFS filmkursus løb i maj 1957.

Efter usikre tidlige dage bosatte sig skolen i Brixton som ”London School of Film Technique”. Det blev sat op omkring troen på, at den fremtidige sundhed inden for filmfremstilling i Storbritannien kunne fremmes ved korrekt designet formel træning for folk, der kommer ind i branchen og derefter køre på traditionel læreplads. Da der ikke var nogen tegn på nogen officiel handling til gennemførelse af disse planer, besluttede en gruppe entusiaster at tage den klassiske britiske måde og udgøre en sådan skole.

Indgangen til den gamle skole, gennem en sparsom passage og op ad snoede murstrapper til en håndfuld værelser over butikker i Electric Avenue, Brixton, blev sammenlignet med en uforstandig besøgende til et sæt fra "The Cabinet of Doctor Caligari".

I de tidlige 1960'ere flyttede skolen til lokaler i Charlotte Street i West End og blev omdøbt til The London Film School . Lageret fra det 18. århundrede i Covent Garden, hvor skolen har været siden midten af 1960'erne, opretholder en lignende dramatisk og individuel karakter.

I 1974 blev skolen omdøbt til LIFS, London International Film School., Men vendte tilbage til London Film School i 2001.

Den oprindelige forfatning, der forbliver i kraft, er meget usædvanlig. Skolen er en registreret velgørenhedsorganisation, et non-profit selskab, begrænset af garanti. Alle studerende bliver medlemmer af foreningen og vælger sammen med de andre medlemmer et bestyrelsesråd, som de har repræsentation på. Bestyrelsesrådet har det overordnede ansvar for skolens ledelse. Den nuværende formand er Greg Dyke, og vores direktør er Gisli Snaer. Skolen har altid været helt uafhængig og forbliver så efter valideringen af sine kurser af University of Warwick og University of Exeter.

London Film School er stadig en af kun nogle få resterende uafhængige kreative specialistinstitutioner i verden. Vi arbejder hårdt for at forblive et førende center for filmuddannelse.

Dette er spændende tider for LFS og branchen. Vi inviterer dig til at være med, når vi går ind i det næste kapitel på vores rejse.Katie Garner / LFS

Placeringer

London

Address
The London Film School
24 Shelton Street

WC2H 9UB London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig