Læs den officielle beskrivelse

London School of Business

At studere hos LSBF er en investering i din fremtid.

Hvorfor vælge LSBF?

· LSBF har vundet "royal" award selskabet 2013. Kun få institutioner har hidtil modtaget denne ære.

· Internationalt anerkendte uddannelser

Vores industriorienterede uddannelser, der er stærkt rettet mod globale trends i erhvervslivet, specialiserer sig i et bredt udvalg af økonomi, såsom marketing, økonomi og ledelse. Hvert studieprogram giver en fremragende kombination af teoretisk og praktisk viden. Erhvervsuddannelse spiller en vigtig rolle og giver eleverne mulighed for at få erhvervserfaring.

· Rangering og partnerskaber

London School of Business

· Grenoble Graduate School of Business (GGSB) er en af ​​LSBF's akademiske partnere. GGSB har tre akkrediteringer: AMBA, EQUIS og AACSB. Denne tredobbelte akkreditering indeholder mindre end 1% af verdens eksklusive business schools.

· Dedikeret karriere service

En dedikeret karriere service er tilgængelig for studerende: Vores motiverede karriereeksperter organiserer ikke kun seminarer, kurser og netværksbegivenheder, men de bringer dig også i fremtiden med mange interessante jobannoncer i erhvervslivet.

LSBF's karriereorienterede tilgang samt vigtige virksomhedskontakter åbner vejen for eleverne til forskellige karrieremuligheder.

· Internationalitet

LSBF studerende har mulighed for at studere med medstuderende fra hele verden i London, Birmingham, Manchester, Toronto og Singapore. *

Med en beslutning om LSBF tilhører du en international business school med studerende fra hele verden. Samarbejde og interaktion med internationale studerende giver dig mulighed for at erhverve vigtige interkulturelle færdigheder.

· Overnatning

Vi er forpligtet til at gøre dit flytte til Londons liv let. Vi tilbyder overnatningsmuligheder, der opfylder alle krav og opfylder alle individuelle behov. Vores lufthavnstransport kan hente dig i lufthavnen. Vi står til din rådighed fra det øjeblik du ankommer og under din træning.

* Nogle uddannelser tilbydes kun i hjertet af London.

Programmer undervist i:
Engelsk

Online MBA | Michael Vos | LSBF

Location address
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, FR
Location address
UK Online, GB