Læs den officielle beskrivelse

VELKOMMEN TIL LSPM

LSPM er dedikeret til at fremme grænserne for studiet af ledelse og planlægning, gennem sin forskning, samarbejde på tværs af hele LSPM, og sit engagement med virksomheder, organisationer og ledere i hele verden.

2

Vi stræber efter at anvende viden i jagten på organisatorisk succes ved at oplyse vores elevers talenter til problemløsning langs deres uddannelsesmæssige og erhvervsmæssige karriere.

  • Vores programmer er omkostningseffektive
  • Du kan studere når som helst - hvor som helst
  • Ideel til arbejde fagfolk

HVEM ER DETTE PROGRAM FOR?

Gennem årene har vi vokset til at blive en respekteret uddannelse udbyder med 1000'erne af kandidater. I dag LSPM studerende har gavn af krævende programmer i de hurtigst voksende områder.

Vores elever mix består af fagfolk, iværksættere, regeringen og andre.

FLEKSIBILITET. Det er i vores DNA.

Vi har været med succes uddanne erhvervsaktive voksne siden 2004. London School of Planning and Management er hjemsted for studiet af business management og planlægning. Vores virksomhed management programmer er rettet mod udvikling og anvendelse af viden til at opdage praktisk løsning på problemet spænder virksomhedernes verden.

Hurtigste måde at graden

LSPM tilbyder online MBA i 12 måneder i forhold til konventionelle 24 måneder kandidatuddannelser

Flexible Learning

Tjen dine kvalifikationer uden at ofre dit arbejde og personlige forpligtelser. Lær når som helst - hvor som helst.

Online Learning

Oplev ny måde at lære på. Vores online learning system ved at downloade noter, visning af lyd og video learning materiale.

Online Eksamen

LSPM programmer helt leveret online lige fra aflevering af opgaver at give online eksamener.

VORES SUPPORT

Alle har brug for lidt hjælp til tider. Og få den rette støtte kan gøre en enorm forskel i din succes. Hos LSPM yder vi support på en række områder, så du aldrig føler at du er på egen hånd.

3

Akademisk Support

Vi ved LSPM sikre, at vores studerende får akademisk støtte 24/7. Hvis du nogensinde finde dig selv behøver ekstra hjælp, tilbyder vi en bred vifte af mentorordningen muligheder, fra selvstændig guidet til 24/7 chat support.

Teknisk support

Vi forstår, at det er vigtigt for dig at få adgang til dine kurser og værktøjer, når du har brug for. Vores tekniske support er tilgængelig 24 timer i døgnet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
Address
Office 7, 35-37, Ludgate Hill, London, EC4M 7JN, United Kingdom (U.K.)
EC4M 7JN London, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
undefined