University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvert år vælger mere end 6.000 internationale studerende at studere hos os, hvilket gør vores campus til en af ​​de mest forskelligartede og multikulturelle i Storbritannien. Tilmeld dig med os, og du vil deltage i et samfund af fremragende akademikere. Vi er blandt de top 100 universiteter i QS World University Rankings 2019. Vi er også en del af Worldwide Universities Network, som omfatter 16 forskningsintensive institutioner og behandler spørgsmål af global betydning.

Velkommen til Det Fakultet for Uddannelse, Samfundsvidenskab og Ret.

Dette fakultet samler eksperter i uddannelse, sociologi og socialpolitik, politik, internationale relationer, international udvikling, lov og kriminologi til at levere undervisning og forskning gennem følgende skoler.

Vi tilbyder højkvalitets bachelor-, kandidat- og forskeruddannelser, som afspejles i universitetet, der modtager en Gold rating i Teaching Excellence Framework (TEF), den højeste pris mulige.

Uddannelsesskole

Vi er stolte af vores stående som en af ​​de allerbedste skoler i Storbritannien for uddannelsesforskning og undervisningspraksis.

Som studerende i uddannelsesskolen bliver du en del af vores blomstrende akademiske samfund. Vi tilbyder mere end 30 specialprogrammer til bachelorstudier, undervisningstræning, postgraduate studier og postgraduate forskning.

Juridisk Skole

Juridisk Skole ved Leeds Universitet er et fællesskab, hvor vi gennem vores undervisning, forskning og offentlige engagement forsøger at gøre en forskel i verden.

Vores skole er hjemsted for verdens førende lærde og inspirerende lærere, der er forpligtet til at udforske moderne emner inden for deres område og støtter vores elever til at blive højt ansættelige kandidater. Det er sådan en forpligtelse, som har givet os mulighed for at opbygge et internationalt ry som en førende lovskole.

Politik og Internationale Studier

Politikskolen og Internationale Studier (POLIS) er en levende skole, hvor akademisk forskning informerer og antænder vores undervisning. Vi tilbyder den akademiske undervisning og teoretisk træning for at udforske de nuværende udfordringer i vores globale samfund.

Sociologi og Socialpolitikskole

Sociologi og Socialpolitik (SSP) er et fællesskab, hvor vi gennem vores undervisning, forskning og offentligt engagement forsøger at gøre en forskel for samfundet.

Vi lever i tider med dramatisk social, politisk og økonomisk forandring, nationalt, internationalt og globalt. At studere en samfundsvidenskabelig grad kunne ikke være mere spændende eller rettidigt.

Placeringer

Leeds

Address
Beech Grove House
University of Leeds


LS2 9JT Leeds, England, Det Forenede Kongerige