Læs den officielle beskrivelse

Supercharge din karriere på en internationalt akkrediteret Top-10 britisk business school kun 90 minutter fra London og omgivet af det smukke engelske landskab.

The Loughborough Experience

Loughborough er et fantastisk sted at studere. Vores attraktive single-campus giver et miljø, der er stimulerende og støttende, og tilbyder førsteklasses faciliteter til både studerende og medarbejdere. Der er en ægte stolthed på universitetet, der berører alle, der er forbundet med det. Loughborough er kendt i Storbritannien for at tilbyde en fantastisk elevoplevelse og er blevet kaldt Englands bedste studentoplevelse i uafsluttede seks år i træk.

En førende Business School

Konsekvent placeret som en top 10 UK Business School for ledelse, regnskab og finansiering, og Information Management af nationale liga tabeller. Handelshøjskolen er tredobbelt akkrediteret: AACSB, EQUIS og AMBA akkreditering.

Vi er forpligtet til vores mission om 'Transforming Practice, Inspiring Winners', et ethos, der driver alt, hvad vi gør, fra akademisk ekspertise til studiestøtte. Dette, sammen med vores internationale akkrediteringer og 400 globale corporate kontakter sikrer vores kvalifikationer respekteres af arbejdsgivere over hele verden.

Vores Postgraduate Programmer

Vi tilbyder en bred vifte af postgraduate programmer, der spænder fra undervist masters, MBA og ph.d.-programmer, til korte kurser og Executive Education, med emner spænder over ledelse, marketing, økonomi, bank, økonomi og informationsstyring. Alt dette bidrager til et livligt og støttende læringsmiljø inden for skolen.

Vores undervisede programmer har alle et internationalt 'real-world' fokus, der løser globaliseringens udfordringer og de moderne problemer, som organisationer, politikere og enkeltpersoner står over for. Mange af vores akademikere har førstehånds erfaring inden for erhvervsliv, økonomi og ledelse eller regeringens rådgivende roller, der hjælper med at forme politik i den private og offentlige sektor. Som sådan vil vi udstyre jer med livslang kompetence og viden, der vil tjene dig godt i din karriere eller gøre det muligt for dig at forfølge videre studier og forskning.

Udvikling af din karriere

Med over 400 globale virksomhedspartnerskaber informeres vores undervisning af den allerbedste bedste praksis og forskning, der sikrer, at den er både kommercielt relevant og akademisk stringent. Som en internationalt akkrediteret skole respekteres vores karriereforbedrende postgraduate programmer af arbejdsgivere og vil hjælpe dig med at nå dine karrieremuligheder. Alle vores ph.d.-studerende har adgang til vores prisbelønnede karriereservice, deres globale ledighedsdatabase med verdens førende recruiters, og en af Storbritanniens største karriere messer, der ligger lige her på campus.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Loughborough University School of Business and Economics

Dette program er specielt velegnet til studerende, der ønsker at få en dybdegående forståelse af området for ansættelsesforhold som forberedelse til en karriere i arbejds ... [+]

Dette program er specielt velegnet til studerende, der ønsker at få en dybdegående forståelse af området for ansættelsesforhold som forberedelse til en karriere i arbejdsmarkedsforhold, Labour Relations eller beslægtede områder.

Ud over at give de studerende en grundig grundstødning i teori og praksis af arbejdsmarkedsforhold det forventes, at ved afslutningen af ​​programmet studerende vil også opfylder kravene til chartrede medlemskab af Chartered Institute for Personale og Udvikling (CIPD) viden, den professionelle organ for HR, arbejdsmarkedsforhold og relaterede erhverv i Storbritannien.

Undervist af akademikere med en stærk track record i både arbejdsmarkedsforhold relateret forskning og praktisk erfaring med arbejdsmarkedsforhold og HRM, at programmet fokuserer på at udvikle kritisk tænkning og analytiske færdigheder sammen med de mere praktiske færdigheder, der kræves for en karriere i arbejdsmarkedsforhold og HR.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University School of Business and Economics

Dette BPS akkrediteret program er specielt velegnet til studerende med en bachelor-grad i psykologi, der ønsker at udvikle en karriere som en Occupational psykolog. ... [+]

Dette BPS akkrediteret program er specielt velegnet til studerende med en BPS-akkrediteret bachelor-grad i psykologi, der ønsker at udvikle en karriere som en Occupational psykolog.

Det er også velegnet til dem, der ønsker at anvende deres viden om psykologi i personalefunktioner, menneskelige ressource management roller eller som virksomhedskonsulenter på områder som udvælgelse og vurdering, organisationsudvikling og forandring og medarbejderudvikling.

Vores MSc i Work Psychology er akkrediteret af British Psychological Society (BPS). Afslutning af programmet opfylder kravene i fase 1 kvalifikation for dem, der ønsker at gå på med tiden at blive en HCFC-registreret Occupational psykolog. ... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University School of Business and Economics

Vores MSc Bank og Finans program vil udstyre dig med de praktiske færdigheder til at forstå og model banking og finansielle markeder, ved hjælp af værktøjskassen i økonom ... [+]

Vores MSc Bank og Finans program vil udstyre dig med de praktiske færdigheder til at forstå og model banking og finansielle markeder, ved hjælp af værktøjskassen i økonomi. Du vil lære, hvordan handlinger regeringer, virksomheder, husholdninger og finansielle formidlere påvirker nationale og globale finansielle, obligations- og valutamarkederne.

Ud over dette, vil du blive udsat for teori og praksis af bankkredit og udlån, samt finansiel institution risikostyring. Dette program er ideelt for dem, der ønsker at forfølge en karriere inden for finansielle tjenesteydelser, international finansiel forvaltning, eller central bank og finansiel regulering.

Vores moduler understøttes af den nyeste forskning og bedste praksis, der er blevet designet til at give dig up-to-date og relevant viden om bank, finans og forskningsmetoder. Der er også nogle mulighed for at vælge valgfrie moduler, der vil gøre dig til at specialisere sig inden for økonomi, bank og finans, der bedst passer til dine karriereambitioner og interesser.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University School of Business and Economics

Dette program er ideelt, hvis du ønsker at bruge dine analytiske evner til at udlede og opnå nyttig indsigt fra store mængder data. Ved at udstyre dig med de strenge mode ... [+]

Dette program er ideelt, hvis du ønsker at bruge dine analytiske evner til at udlede og opnå nyttig indsigt fra store mængder data.

Ved at udstyre dig med de strenge modellerings- og konsulentfærdigheder, der er nødvendige for at forstå, administrere og kommunikere nyttige indsigter fra "store data", forbereder den dig til at informere forretningsbeslutninger eller regeringspolitikker. Som sådan vil du udvikle færdigheder højt værdsat af arbejdsgivere i dagens videnøkonomi.

Programmet indebærer en undervist og en projektkomponent. Undervisede moduler ledes og leveres af vores gruppe internationalt anerkendte ledelsesforskere, der arbejder aktivt med erhvervslivet, regerings- og nonprofitorganisationer til at tackle rutinemæssige, strategiske eller politiske problemer inden for områder som sundhed, transport, telekommunikation, energi, forsvar, regering og offentlige tjenester.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University School of Business and Economics

TOEFL med en samlet score på 92, og ingen sub-test score under 22 Yderligere Karrieremuligheder Kandidater vil blive udstyret for en karriere i international business, le ... [+]

TOEFL med en samlet score på 92, og ingen sub-test score under 22

Yderligere Karrieremuligheder

Kandidater vil blive udstyret for en karriere i international business, ledelse og strategi rådgivning, og industrien. Potentielle karriere destinationer for internationale business økonomer omfatter ledelse i multinationale selskaber, internationale organisationer, brancheforeninger, og erhvervslivet og internationalt orienterede ministerier.

[-]
Det Forenede Kongerige Loughborough
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University School of Business and Economics

Dette er en anvendt, bredt baserede Masters i Finance program, der giver de studerende viden og færdigheder til at arbejde i finansiering. Undervisningen trækker på både ... [+]

Dette er en anvendt, bredt baserede Masters i Finance program, der giver de studerende viden og færdigheder til at arbejde i finansiering.

Undervisningen trækker på både den internationalt anerkendte forskning og omfattende virkelige verden praktisk erfaring med Loughborough fakultet.

Du vil få en forståelse af både corporate finance og investeringer fag. Dette dækker investeringer emner som Asset Pricing og portefølje udvælgelse, samt corporate finance emner som kapitalomkostninger og udbyttepolitik.

Dette program er bedst egnet til kandidater, der ønsker at få en dybdegående forståelse af hele inden for finansiering før du vælger deres foretrukne område af specialisering.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University School of Business and Economics

Dette er en anvendt program, som giver de studerende viden og færdigheder til at arbejde i investerings- roller. Studere Investeringer rejser nogle interessante spørgsmål ... [+]

Dette er en anvendt program, som giver de studerende viden og færdigheder til at arbejde i investerings- roller.

Studere Investeringer rejser nogle interessante spørgsmål, såsom hvorfor folk handler så meget om den bedste investering strategi er simpelthen at spore aktiemarkedsindekset, hvordan bør måles risiko, og hvordan aktiver bør prissættes.

Denne grad er rettet mod kandidater, der ønsker at arbejde inden for porteføljepleje, investment banking og relaterede karriere. Programmet fokuserer på både handels- og porteføljeforvaltning sider af finansiering.

Det har en betydelig fokus på investeringer inden for centrale moduler, herunder porteføljeforvaltning, Financial Trading og Global Investment Analysis. Disse trække på forkant forskning ekspertise vores fakultet.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University School of Business and Economics

Vores Finance og Management programmet er designet til at fast-track karrieren for dimittender fra ikke-finance baggrunde, der ønsker at arbejde i den finansielle forvalt ... [+]

Vores Finance og Management programmet er designet til at fast-track karrieren for dimittender fra ikke-finance baggrunde, der ønsker at arbejde i den finansielle forvaltning til kommercielle og ikke-kommercielle organisationer.

Programmet bruger den ekspertise af vores anerkendte forskningsinstitutioner-aktive akademikere til at udvikle din viden og analytiske færdigheder i finansiering-relevante områder, og for at sikre, at du vil opgradere med væsentlige færdigheder til at anvende i praksis arbejdsmiljøer.

Du vil udvikle en forståelse for forretning og forvaltning ved at studere på tværs af en række områder, herunder markedsføring, HR, regnskab, strategisk ledelse og i særdeleshed, finansiering. Din finansielle viden og færdigheder vil blive udviklet yderligere inden for regnskab og finansiering moduler.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University School of Business and Economics

Dette program er specielt velegnet til studerende, der ønsker at udvikle en karriere i HRM nærstående inden for ledelse. ... [+]

Dette program er specielt velegnet til studerende, der ønsker at udvikle en karriere i HRM nærstående inden for ledelse.

Ved afslutningen af ​​programmet, forventes det, at de studerende vil møde kravene til chartrede medlemskab af Chartered Institute for Personale og Udvikling (CIPD) viden.

Undervises af akademikere med både en stærk track record i HRM forskning og praktisk erfaring som HR-chefer, at programmet fokuserer på at udvikle kritisk tænkning og analytiske færdigheder sammen med de mere praktiske færdigheder, der kræves for en karriere i personaleledelse.

Læring, undervisning og evaluering

Undervisning på HRM-program er leveret af vores verdenskendte specialiseret personale ved hjælp af en række metoder, herunder forelæsninger, praktiske workshops, seminarer, gruppearbejde, individuelle øvelser og feedback sessioner. Moduler bedømmes ved en række metoder, herunder både eksaminer og kursusaktiviteter vurderinger, der er designet til at udvikle stærke praktiske og akademiske færdigheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University School of Business and Economics

Vores Management-programmet er en enestående mulighed for kandidater, der ønsker at udvikle praktiske, funktionelle business viden og færdigheder til at forbedre deres be ... [+]

Vores Management-programmet er en enestående mulighed for kandidater, der ønsker at udvikle praktiske, funktionelle business viden og færdigheder til at forbedre deres beskæftigelsesmuligheder.

Programmet sigter mod at udvikle en forståelse af de centrale aspekter af virksomhedsledelse og til at bygge videre på de færdigheder og kompetencer er relevante for mellemledere og ledende roller. Det er især velegnet til studerende, der har taget ikke-erhvervsmæssige grader eller som ønsker at styrke deres faglige viden.

Vores erfaringer med at arbejde med en bred vifte af industrielle partnere og ledelsesmæssige hold har fodret direkte i udformningen af ​​vores Management-program, der omfatter centrale moduler designet til at udstyre dig med vigtige forretningsmæssige kompetencer som efterspørges af moderne organisationer. Desuden den brede vifte af valgfrie moduler giver dig fleksibilitet til at skræddersy programmet til dine individuelle karriereønsker.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University School of Business and Economics

Udviklet med industrien og kommercielt relevant, tager dette program til at producere kandidater, der har erhvervet en forståelse af de faglige, ledelsesmæssige og teknis ... [+]

Udviklet sammen med industrien at være kommercielt relevant, er vores specialist program designet til at producere kandidater, der forstår de faglige, ledelsesmæssige og tekniske dimensioner af information management og business-teknologi.

Der er i øjeblikket mangel på hybrid ledere inden for industri og dette program er blevet udviklet specielt til at løse dette hul.

Som studerende vil du drage fordel ikke kun fra vores berømte akademiske undervisere og state-of-the-art faciliteter, men også fra en række yderligere muligheder, herunder industri talere fra selskaber som BT, IBM og SAP.

Kandidater fra dette kursus er udstyret med de grundlæggende færdigheder, der kræves for at opnå en første professionelle indlæg i sektoren, samt læring og lederegenskaber er nødvendige for faglig udvikling ud over dette.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University School of Business and Economics

Dette program tilbyder en spændende mulighed for kandidater med interesse i markedsføring og ledelse til at udvikle en dyb forståelse af marketing teori og praksis. ... [+]

Dette program tilbyder en spændende mulighed for kandidater med interesse i markedsføring og ledelse til at udvikle en dyb forståelse af marketing teori og praksis.

I løbet af året vil du opdage hemmelighederne bag effektiv strategisk marketing management i en global markedsplads, lære de teknikker, der anvendes i at gennemføre og analysere markedsundersøgelser, og udforske marketing mix i en international sammenhæng.

Studerende på programmet vil drage direkte fordel af ekspert undervisning fra førende forskere og akademikere, hvoraf mange er verdenskendt inden for deres områder.

Samlet set programmets strategiske mål er at bibringe markedsføring viden og analytiske færdigheder, som vil forberede dig til enhver marketing management rolle inden for en multinational organisation.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University School of Business and Economics

Dette program er specielt velegnet til studerende, der ønsker at udvikle en karriere i personalefunktioner, human resource management roller eller som virksomhedskonsulen ... [+]

Dette program er specielt velegnet til studerende, der ønsker at udvikle en karriere i personalefunktioner, human resource management roller eller som virksomhedskonsulenter på områder såsom udvælgelse og vurdering, organisatorisk udvikling og forandring og medarbejderudvikling.

Undervist af erfarne forskere og praktikere, de studerende får en grundig uddannelse for at ruste dem til at anvende psykologiske teorier og forskning for at påvirke og informere en række vigtige forretningsmæssige beslutninger, og at operere effektivt på alle niveauer i organisationer.

Der er en stærk vægt på at udvikle kritisk tænkning og rådgivning færdigheder samt evnen til at arbejde effektivt med en bred vifte af organisatoriske interessenter. Eleverne kan vælge at udvide og cementere deres praktiske færdigheder med et forskningsprojekt, som giver dem mulighed for at anvende deres viden til et organisatorisk problem udfylde.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University School of Business and Economics

Dette er en anvendt program, der giver de studerende med viden og færdigheder til at arbejde i corporate finance-roller. Det kombinerer strenge akademiske indhold med pra ... [+]

Dette er en anvendt program, der giver de studerende med viden og færdigheder til at arbejde i corporate finance-roller. Det kombinerer strenge akademiske indhold med praktisk anvendelse.

Corporate finance omfatter forskellige emner såsom fusioner og overtagelser, der udsteder kapital, cash management, corporate udbetaling politik, forvalter veksling af valuta eksponering og udøvende kompensation.

Denne grad er rettet mod kandidater, der ønsker at forberede sig til en karriere i statskassen afdeling i en stor virksomhed eller for corporate finance team af en investeringsbank.

Det ville også forberede de studerende til en ledelsesrådgivning rolle med en finansiel fokus eller en rådgivende rolle med en regnskabsmæssig eller professionel service virksomhed.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University School of Business and Economics

Vores specialist MSc i Økonomi og Finans giver en spændende mulighed for dig at få et indblik i de presserende økonomiske spørgsmål i vores tid og lære at vurdere, tilpas ... [+]

Vores specialist MSc i Økonomi og Finans giver en spændende mulighed for dig at få et indblik i de presserende økonomiske spørgsmål i vores tid og lære at vurdere, tilpasse og anvende moderne makroøkonomiske og mikroøkonomiske modeller til at omdanne organisatorisk eller regeringens politik.

Kort sagt, er det designet til at udstyre dig med de færdigheder af en professionel økonom, til en karriere i regeringen, internationale organisationer, erhvervslivet, eller som forberedelse til ph.d.-studiet.

I modsætning til en kandidatgrad i finansiering, vil du lære at forstå og modellere problemer påvirker de finansielle markeder gennem holistisk linse økonom; vurdere både de mikroøkonomiske konsekvenser for virksomheder, såvel som de makroøkonomiske konsekvenser for den globale økonomi. Du vil udvikle avancerede teoretiske og kvantitative færdigheder, meget efterspurgt af arbejdsgiverne i sektoren for finansielle tjenesteydelser for erhvervslivet og det offentlige, samt overførbare færdigheder, som vil være af værdi for en række andre sektorer.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University School of Business and Economics

Vores MSc Economics og Business Strategy program vil gøre dig i stand til at anvende de redskaber for økonomi og strategi for at påvirke virksomhedens resultater og udvik ... [+]

Vores MSc Economics og Business Strategy program gør det muligt at anvende de redskaber for økonomi og strategi for at påvirke virksomhedens resultater og udvikle strategisk tænkning og beslutningstagning i et konkurrencepræget erhvervsklima.

Programmet vil udstyre dig med de færdigheder af en professionel forretning økonom, til en karriere i erhvervslivet, staten, regulering, internationale organisationer og til højere priser ved forskning.

Undervist af erfarne forskere og praktikere, vil de studerende bruge indsigt af økonomisk teori til at løse virkelige verdens problemer. Den stærke vægt på at anvende teoretiske og kvantitative færdigheder til virkelige verden situationer - samt fokus på at udvikle kritisk tænkning - gør det muligt at arbejde effektivt både i industrien og regeringen.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Loughborough University - A Year in Review 2015/16

Nina Fozzard, MSc International Management at Loughborough University

Parmdeep Vadesha, The Loughborough MBA

Financial Trading Software at Loughborough University

Alastair Thornton, MSc Finance and Investment at Loughborough University

Zoe Anastasiou, MSc Business Analytics Consulting at Loughborough University

Erin Mcgarrachan, MSc Corporate Finance