Loughborough University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Loughborough Universitets Skole for Videnskab, hjemsted for Kemi, Datalogi, Matematiske Fag, Fysik og Matematikuddannelsescenter.

I dag er Loughborough University et af Storbritanniens førende ekspertisecentre for undervisning og forskning i STEM - med et dokumenteret track record i at levere industri med højt kaliber, højt motiverede kandidater og en levende international forskningskultur.

Loughborough's School of Science bringer sammen de kemi-, datalogiske, matematiske, fakultiske og matematiske uddannelsescentre sammen med de nyeste faciliteter, et aktivt forskningsmiljø og en række muligheder for bachelorstudier, postgraduate studier og forskning - alt baseret på universitetets ekspansive grønne campus.

Som studerende inden for Videnskabsskolen bliver du undervist af internationalt respekterede akademikere, hvoraf mange er aktive inden for tværfaglig forskning og samarbejde med industrien og i spidsen for deres fagområder.

Du vil også blive en del af et forskningsintensivt universitet med et ry for innovation og bestræbelser inden for videnskab og teknologi.

I den seneste forskningsvurderingsøvelse (RAE) har hver akademisk afdeling mindst 85% af deres forskning placeret som "internationalt anerkendt". Udover at udføre forskning inden for deres respektive fagområder er medarbejdere i Videnskabsskolen involveret i tværfaglig forskning i samarbejde med andre akademiske skoler og afdelinger på tværs af campus - fra ingeniør til kunst, engelsk og drama - skaber en spændende og virkelig stimulerende forskning miljø.

Ud over den højkvalitetsundervisning, der tilbydes af hver afdeling, er skolen også hjemsted for Maths Learning Support Center, der giver eleverne en bred vifte af tjenester og faciliteter designet til at støtte eleverne i deres læring af matematik og statistik.

Skolen er forpligtet til Athena SWAN-principperne, der aktivt søger at tiltrække, støtte og fremme kvinder i STEM, uanset stilling.

Placeringer

Loughborough

Address
Epinal Way, Loughborough
Leicestershire

LE11 3TU Loughborough, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig