Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Loughborough Universitets Skole for Videnskab, hjemsted for Kemi, Datalogi, Matematiske Fag, Fysik og Matematikuddannelsescenter.

I dag er Loughborough University et af Storbritanniens førende ekspertisecentre for undervisning og forskning i STEM - med et dokumenteret track record i at levere industri med højt kaliber, højt motiverede kandidater og en levende international forskningskultur.

Loughborough's School of Science bringer sammen de kemi-, datalogiske, matematiske, fakultiske og matematiske uddannelsescentre sammen med de nyeste faciliteter, et aktivt forskningsmiljø og en række muligheder for bachelorstudier, postgraduate studier og forskning - alt baseret på universitetets ekspansive grønne campus.

Som studerende inden for Videnskabsskolen bliver du undervist af internationalt respekterede akademikere, hvoraf mange er aktive inden for tværfaglig forskning og samarbejde med industrien og i spidsen for deres fagområder.

Du vil også blive en del af et forskningsintensivt universitet med et ry for innovation og bestræbelser inden for videnskab og teknologi.

I den seneste forskningsvurderingsøvelse (RAE) har hver akademisk afdeling mindst 85% af deres forskning placeret som "internationalt anerkendt". Udover at udføre forskning inden for deres respektive fagområder er medarbejdere i Videnskabsskolen involveret i tværfaglig forskning i samarbejde med andre akademiske skoler og afdelinger på tværs af campus - fra ingeniør til kunst, engelsk og drama - skaber en spændende og virkelig stimulerende forskning miljø.

Ud over den højkvalitetsundervisning, der tilbydes af hver afdeling, er skolen også hjemsted for Maths Learning Support Center, der giver eleverne en bred vifte af tjenester og faciliteter designet til at støtte eleverne i deres læring af matematik og statistik.

Skolen er forpligtet til Athena SWAN-principperne, der aktivt søger at tiltrække, støtte og fremme kvinder i STEM, uanset stilling.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Loughborough University

Vores Analytical Chemistry MSc-program er designet til at levere omfattende træning i analytisk kemi og dens implementering på en række områder, herunder biomedicinsk, fa ... [+]

Vores Analytical Chemistry MSc-program er designet til at levere omfattende træning i analytisk kemi og dens implementering på en række områder, herunder biomedicinsk, farmaceutisk, fødevare- og miljøanalyse.

Analytiske kemikere vurderer stoffets kemiske struktur og natur. Deres færdigheder er nødvendige til en række formål, herunder lægemiddeludvikling, retsmedicinsk analyse og toksikologi. Analytiske kemikere kan specialisere sig i områder som varieret som toksikologi, lægemidler og retsmedicin.

Hvad gør en analytisk kemiker?

Analytiske kemikere analyserer prøver ved anvendelse af en række teknikker, såsom elektrokromatografi, højtydende væskekromatografi og spektroskopi. De er ansat af en række offentlige og private organisationer og kan specialisere sig inden for områder som toksikologi, lægemidler, kvalitetskontrol eller retsmedicin.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University

Vores avancerede computer science MSc-program er udviklet med input fra britiske og internationale organisationer for at udstyre eleverne med de banebrydende praktiske fæ ... [+]

Vores avancerede computer science MSc-program er udviklet med input fra britiske og internationale organisationer for at udstyre eleverne med de banebrydende praktiske færdigheder, som arbejdsgiverne søger.

Det hurtige felt inden for datalogi - og behovene hos brancher og organisationer, der drives af teknologisk udvikling - skaber en efterspørgsel efter højtuddannede personer med de avancerede færdigheder og viden, som vores MSc-program er designet til at udstyre dig.

Udviklet med input fra britiske og internationale organisationer, der sikrer kommerciel relevans og trækker på instituttets forskningsstyrker, vil Advanced Computer Science MSc appellere til studerende, der søger at bygge på en første grad i datalogi (eller en tilsvarende disciplin, der involverer programmering og netværk) .... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University

Vores avancerede fysik MSc program sigter mod at udstyre dig med nøglefærdigheder du har brug for til beskæftigelse inden for industri, offentlig service eller akademisk ... [+]

Vores avancerede fysik MSc program sigter mod at udstyre dig med nøglefærdigheder du har brug for til beskæftigelse inden for industri, offentlig service eller akademisk forskning.

Reflekterende forskningsstyrker og specialiteter fra Loughborough's Department of Physics kombinerer Advanced Physics MSc- programmet obligatoriske moduler i superledningsevne og nanovidenskab med muligheder, der omfatter kvantemetode og solid state fysik.

Formålet med Advanced Physics MSc er at udstyre dig med nøglefærdigheder, der er nødvendige for beskæftigelse inden for industri, offentlig service eller akademisk forskning. Du vil udforske meget forskellige moduler, som giver dig mulighed for at anvende og formidle din viden om Materialevidenskab gennem udviklingen af ​​et individuelt projektopgave, hvor du vil overveje et bestemt aspekt af fysik og få erfaring med at gennemføre et originaleksemplar af anvendt forskning.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University

Loughborough University har en lang historie af internationalt anerkendt forskning i studiet og udviklingen af ​​nye materialer, og vores MSc i fysik giver dig mulighed f ... [+]

Loughborough University har en lang historie af internationalt anerkendt forskning i studiet og udviklingen af ​​nye materialer, og vores MSc i fysik giver dig mulighed for at arbejde med ekspertforskere på området. Vores fysik fysik MSc er et forskningsfokuseret omfattende program designet til at udstyre dig med den avancerede teoretiske og matematiske færdigheder af en professionel fysiker.

Evnen til at skabe nye materialer, der er stærkere, lettere eller bedre, er nøglen til fremskridt på tværs af alle områder inden for videnskab, teknologi og teknik. Dette avancerede postgraduate degree program giver dig mulighed for at udforske, sammen med vores ekspertforskere, fysik af nye materialer, deres forberedelse og karakterisering ved et universitet, der internationalt anerkendes for dets bidrag til fysik og materialevidenskab.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University

Vores Industrial Mathematical Modeling MSc er designet til at hjælpe dig med at udvikle de matematiske modelleringsevner og -teknikker, der i stigende grad er eftertragte ... [+]

Vores Industrial Mathematical Modeling MSc er designet til at hjælpe dig med at udvikle de matematiske modelleringsevner og -teknikker, der i stigende grad er eftertragtede inden for industri og handel.

Den Industrielle Matematiske Modellering MSc giver dig mulighed for at udforske matematiske modeller af virkelige processer og deres formulering med stærk vægt på, hvordan disse teknikker kan anvendes i industrien.

En vigtig del af programmet Industrial Mathematical Modeling arbejder i små grupper for at løse virkelige problemer ved hjælp af matematiske modeller, som f.eks. Estimering af varmetab fra et lager. Et andet unikt aspekt er vores Advanced Pålidelighedsmodul, designet til at vise, hvordan statistikker kan anvendes på industrielle problemer for at understøtte udviklingen af ​​strategier til udskiftning af tekniske dele, inden de går i stykker.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University

Med fokus på alle aspekter af, hvad der er relevant for fremtidige netværkseksperter, giver vores internet security og network computing MSC et syn på netværksarkitektur, ... [+]

Med fokus på alle aspekter af, hvad der er relevant for fremtidige netværkseksperter, giver vores internet security og network computing MSC et syn på netværksarkitektur, protokoller, sikkerhed, ydeevne, modellering, simulering og programmering samt trådløse netværk.

Internettet danner et paradigmeskift i den måde, verden arbejder og kommunikerer. Dette har stor betydning for fremtiden, og en solid forståelse af internetteknologi kan føre til et stadigt voksende udvalg af stimulerende karriere.

På Loughborough Universitet har vores afdeling for datalogi et ry for nyskabende forskning og industri engagement med førende britiske og internationale virksomheder, der regelmæssigt input til læseplanlægning, karriere rådgivning og yderligere undervisningsressourcer - sikre, hvad vi underviser er gearet til at imødekomme udfordringerne ved denne hurtigt udviklede videnskab. Afdelingen har en dynamisk, aktiv og internationalt anerkendt forskningskultur med akademisk personale og forskere undersøger for øjeblikket alle aspekter af netværk og kommunikation fra matematisk teori til oprettelse og drift af netværkssystemer.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Loughborough University

Dybden af ​​matematik undervist i vores matematiske økonomi MSc program skal udstyre dig med de færdigheder, der er nødvendige for at lykkes inden for finanssektoren. Det ... [+]

Dybden af ​​matematik undervist i vores matematiske økonomi MSc program skal udstyre dig med de færdigheder, der er nødvendige for at lykkes inden for finanssektoren. Det vil også gøre det muligt for dig at forfølge en forskningskarriere inden for stokastisk analyse, finansmatematik og andre relevante områder.

Vores matematiske økonomi MSc-program er designet til at give dig de stærke matematiske færdigheder, beregningsmetoder og finansiel baggrund, der er nødvendige for at arbejde i finanssektoren. Det kunne også åbne karriere i investeringsbanker, hedgefonde, forsikringsselskaber og finansieringsafdelinger i store virksomheder.

Med udgangspunkt i ekspertisen inden for vores afdeling for matematiske videnskaber vil du gennemføre kernemoduler i stokastisk analyse og måle teori, samtidig med at du vælger valgfrie moduler, der dækker omfattende emner af interesse, herunder corporate finance, funktionel analyse og asset management.... [-]

Det Forenede Kongerige Loughborough
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk