MLA College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

MLA College tilbyder kvalifikationer i videregående uddannelser i samarbejde med University of Plymouth.

Tilføjelse til de etablerede kurser i Hydrografisk Akademi, nye programmer inkluderer bachelor- og postgraduate-kvalifikationer inden for bæredygtig maritim operation for søfarende (dæk og ingeniør) og kandidatuddannelser i hydrografi, meteorologi, oceanografi, navigation og ingeniørvirksomhed for marine fagfolk.

MLA College 's bachelor- og kandidatuddannelser undervises ved fjernundervisning, både online og offline, hvilket gør det muligt for studerende at opnå en relevant grad i maritime og marine fag, mens de balancerer deres karriere og andre livsforpligtelser. Vi er en prisbelønnet uddannelsesudbyder med alle vores uddannelser fuldt ud godkendt af University of Plymouth.

I øjeblikket tilbyder vi fuldt tutor-støttede bachelor- og postgraduate fjernundervisningskurser i Hydrografi gennem vores Hydrografiske Akademi. Hydrografisk akademi leverer uddannelsesmæssige kvalifikationer designet specifikt til at imødekomme behovene hos fagfolk i den marine industri og arbejdsgivere, der arbejder inden for hydrografisk landmåling.

For dem, der er interesseret i maritim og maritim forretning og ledelse, tilbyder vi fjernundervisning bachelor- og postgraduate-kvalifikationer inden for bæredygtig maritim drift, disse e-learning-grader er perfekte til alle typer søfarende. Både MSc og BSc i bæredygtig søfartsdrift (SMO) er designet til at give kvalifikationer i verdensklasse og give dig en bred vifte af både maritime fagspecifikke og overførbare forretnings- og ledelsesevner. SMO-programmerne giver dig mulighed for at nå dine ønskede professionelle mål og forbedre din karriere inden for den maritime og marine industri.

Ud over vores uddannelsesprogrammer tilbyder vi også teknologisk forbedret uddannelse og uddannelse til en række store organisationer både inden for og uden for den marine og maritime sektor.

Freight Containers on a ShipAndy Li / Unsplash

Business Innovator Awards 2017

131969_bus_award_2017.jpg

MLA College

Vi er glade for at kunne meddele, at vi har vundet den bedste fjernundervisning Maritime Course Provider - UK & Innovation Award for Curriculum Development - UK.

Business Innovator Awards for 2017 er designet til at fejre banebrydere på virksomhedsområdet og stræber forud for deres konkurrenter for at opnå bemærkelsesværdige resultater. Disse priser hylder det engagement, beslutsomhed og dygtighed, der er blevet vist af spiludskiftere fra forskellige industrier.

Placeringer

Plymouth

Address
MLA College
The Merchant, St Andrew Street
Plymouth, UK

PL1 2AX Plymouth, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig