Maryvale Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Maryvale.

Maryvale ligger i centrum af den antikke bosættelse af Oscott, cirka fem miles fra Birmingham City Center. Med sine charmerende bygninger, hvor kristne værdier og bøn er næsten håndgribelige, dens lange og interessante historie og fredelige grunde, er Maryvale åndeligt 'hjem' for mange.

Maryvale Institute fra starten været at skabe muligheder for lægfolk, præster og religiøse for at opnå en dybere forståelse for troen og at sætte pris på tydeligere dens glædelige budskab for individers og samfunds liv. Maryvale står inden for den katolske teologiske tradition, hvis rigdom den søger at udforske og trækker fra den tradition en insistering ikke kun på troens grundlæggende betydning for teologisk ræsonnement, men også på grund af grund i troens reaktion. I forlængelse heraf giver instituttet muligheder for katolsk dannelse og uddannelse gennem kurser på tværs af en bred vifte af emner og niveauer.

Maryvale har et veludstyret bibliotek, hvor internetadgang og computere er tilgængelige for studerende sammen med multi-media og audiovisuelle ressourcer. Huset kan rumme op til 150 personer dagligt i sine foredrags-, konference- og seminarlokaler og har stuerum til plads til 40 studerende. Bridgettine Sisters byder gæsterne velkommen og opretholder en regelmæssig kreds af bønner i kapellet. Helligdom til Jesu Hellige Hjerte er et populært pilgrimssted. Grundene omfatter en rosenkransvandring med korsstationer, rigelig parkeringsplads og nem adgang til adskillige steder af historisk interesse, Oscott College, Birmingham Oratory og Birmingham City Centre.113447_pexels-photo-1451361.jpeg

Et historisk åndeligt miljø for akademisk arbejde

Maryvale indtager et unikt sted i den katolske kirkes historie i England. Katolsk tilbedelse er fejret kontinuerligt på stedet i over 1000 år. Den ældste del af den nuværende bygning, oprindeligt kaldt Oscott House, var hjemsted for Bromwich-familien og grundlaget for den lokale katolske mission i det 17. og 18. århundrede. Andrew Bromwich var en af de sidste præster, der blev fængslet i slutningen af straffeperioden, og da han arvede familiehuset, gav han det over til brug af kirken, da det engelske mission opstod fra skyggerne med den gradvise afslappelse af anti-katolske love.

Fra 1794 til 1838 blev det første seminarium etableret i England og blev underlagt Vor Blessed Lady, blev kendt som St Mary's College, Oscott. Da seminariet blev flyttet til en ny og større bygning i 1838 (i Birmingham, der stadig hedder New Oscott), blev den brugt som en skole, indtil i 1846 blev det hjemsted for salige John Henry Newman og hans fællesskab af kolleger omvendte . Efter ordinering i Rom etablerede han den første engelske oratory der og omdøbte huset Maryvale.

Efter at Oratory flyttede til det centrale Birmingham, blev Maryvale kort til novitiat for Oblater af Maria Immaculate og blev besøgt af deres grundlægger, St Eugene de Mazenod. Derefter i næsten 130 år husede det et børnehjem, der blev drevet af søsterne af barmhjertighed, indtil de forlod i 1980, da det antog sin nuværende rolle som et institut for dannelse af voksen tro.

Maryvale indeholder også Storbritanniens første offentlige helligdom til Jesu Hellige Hjerte, der blev oprettet af biskop Milner i 1814, der byggede et lille kapel til at huse et billede af det hellige hjerte, der er malet i glas som beskrevet af Saint Gertrude. Den månedlige første fredag hengivenhed afholdes i institut kapellet, og der er en årlig novena, der fører op til det hellige hjerte højtidelighed og kulminerer med en pilgrimsrejse masse på søndagen efter.

Maryvale Chapel forblev som sognekirken og centrum for det lokale katolske samfund, indtil den nye kirke Vor Frue af Assumption blev åbnet i 1950'erne for at imødekomme behovene i den voksende Maryvale sogn.

Såvel som at være et specialiseret uddannelsescenter, er Maryvale et sted for tilbedelse, et pilgrimssted og et åndeligt fællesskab af bøn og mission. I 1999 kom søsterne af den mest hellige frelser for St. Bridget - Bridgettines - til at bo i Maryvale i et nyt kloster, der blev finansieret af Saint John Paul II. Ud over en dyb hengivenhed til vor Herres lidelser og til det Salige Sakrament, som regelmæssigt udsættes for tilbedelse i kapellet, er søsters specialkarakterer overvejelse, gæstfrihed og bøn for at skabe enighed blandt kristne.

Integrationen af studier og bønner er en del af alle Maryvale-kurser, og studerende, der deltager i dagen eller korte boligprogrammer på instituttet, nyder undervisning og læringsmuligheder, der er forenet med en cyklus med bøn og tilbedelse, herunder Mass og Det Guddommelige Kontor.113445_pexels-photo-1326947.jpeg

Et studiested

Et unikt fagligt miljø

Maryvale er forpligtet til de højeste faglige og faglige standarder og anerkendes internationalt for disse standarder og dets unikke muligheder for fjernundervisning baseret på den katolske filosofi om at lære for livet.

Uanset om du træner for et særligt ministerium i Kirken, søger professionel udvikling eller søger personlig vækst, tilbyder Maryvale kurser for alle. Det kan hjælpe, om du står over for udfordringen ved at hjælpe i sognet, instruere en sognskonfirmationsgruppe eller hvis du håber at udvide din akademiske kapacitet på kandidat- eller ph.d.-niveau.

Alle Maryvales kurser kan revideres

Hvis du gerne vil følge en af Maryvales kurser uden at præsentere arbejde eller søge kvalifikation, er du velkommen til at gøre det. Alle kurser kan følges simpelthen for ens personlige interesse og udvikling. Studerende tager et kursus på denne måde modtager modulerne og følger kurset uden at være berettiget til en kvalifikation.

Individuelle behov

Mange videreuddannelseskurser giver mulighed for at studere individuelle moduler for dem, der ønsker at studere et bestemt område; læs de enkelte kursus sider for yderligere information.

Særlige satser og arrangementer er tilgængelige for dem, der ønsker at anvende certifikatet i studier af katekismen i formationsprogrammer for religiøse og pre-seminarer (tidligere kursus for religiøse).113446_pexels-photo-279222.jpeg

Maryvale Institute Vision og Mission

Vision

Visionen for Maryvale Institute , som ifølge Trust Deed, skal være et bispedende, nationalt og internationalt college, som:

  • Bor og præsenterer den katolske tro, moral og dets bidrag til nutidige religiøse, moralske og etiske spørgsmål;
  • Tilbyder en række dannelseskurser, der primært tilbydes, men ikke udelukkende, at lægge og indvie religiøse medlemmer af Kirken, især dem, der er involveret i katekese eller andre lægepostolater;
  • Tager en selvkritisk holdning som et akademisk samfund til overvågning og evaluering af egne kurser og metoder i lyset af indsamlede beviser internt og det, der ydes af eksterne organer for at sikre de højest mulige standarder og relevans af sine akademiske aktiviteter
  • Udvikler sine kurser og andre aktiviteter i henhold til resultaterne af løbende evalueringsprocedurer og som reaktion på skiftende behov i det bredere samfund, som rådgivet af bestyrelsen
  • Udvikler samarbejdspartnerskaber med andre centre for katolsk teologisk uddannelse i Storbritannien og andre steder og andre britiske højere uddannelsesudbydere;

Mission statement

  • Maryvale Institute mission er at være førende inden for livslang læring for alle og forskningsmuligheder i katolsk evangelisering, kateketik, teologi, filosofi og religiøs uddannelse for at tjene Kristus mandat og hans kirkes mission om evangelisering i nutidige samfund . Denne bestemmelse er en karakteristisk kombination af fjernundervisningsmetode og kritisk engagement med Guds Ord i Skrift og Tradition, styret af Kirkens Magisterium. Dette arbejde udføres i et miljø af Christian Faith med akademisk og administrativ kvalitet, åben dialog og gensidig vurdering af arbejdet, gaverne og den personlige og faglige udvikling af ethvert medlem af instituttet.113448_adult-beautiful-beauty-953430.jpg

Placeringer

Birmingham

Address
Maryvale Institute,
Maryvale House,
Old Oscott Hill

B44 9AG Birmingham, England, Det Forenede Kongerige