Middlesex University London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hos Middlesex University, vores studerende kommer først. Som en fremadrettet tænkning, global universitet, vi give studerende fra alle baggrunde ved at give muligheder for at opdage, form og udvikle deres egen vej til succes. Informeret af slagkraftige forskning, og undervist af internationalt anerkendte forskere og praktikere, vores brede vifte af moderne kurser er industri-informeret og praksis-baseret. Vi leverer virkelige verden færdigheder og viden, der kræves for vores studerende til at konkurrere på det globale jobmarked, nå deres ambitioner og nå endnu højere mål. Vi er beliggende i det nordlige London, kun 25 minutter væk fra det centrale London, der giver de studerende mulighed for at leve i et boligområde uden glip af byens liv.

I løbet af din tid her, vil vi give alle de muligheder, du har brug for at opbygge en unik og værdifuld universitet oplevelse. Vores prisbelønnede fagfolk og innovativ undervisning vil udstyre dig med den nyeste viden og ægte brancheerfaring i dit fag. Som kandidatstuderende, vil du udvikle dine kritiske tænkning, og vi vil opfordre dig til at samarbejde på tværs af faglige discipliner for at finde løsninger på industriens udfordringer. Arbejdsgivere søger i stigende grad kandidater med en international tankegang, og vi er stolte af at levere en virkelig global uddannelse, forbereder vores studerende som moderne, initiativrige borgere.

Vores samarbejdsorienteret tilgang og stærke forbindelser til industrien betyder studieordningen er formet af de virkelige verden industriens behov, præsentere mange muligheder for at få uvurderlig praktisk erfaring og studerende opgradere med den tilfredsstillelse at vide, at de er umiddelbart beskæftigelsesegnede.

Med tillid til at operere i et globalt miljø og evnen til at løse vanskelige problemer, vores studerende udvikle sig til kreative, kollaborative kandidater, der er meget efterspurgt af arbejdsgiverne på verdensplan. "Min erfaring på Middlesex University var meget nyttigt i alle aspekter af mit liv. Den multikulturelle miljø tilføjet til krydderi. Underviserne er højt kvalificerede i deres specifikke område og også bære en pose fuld af erfaring at diskutere og give de studerende et indblik i den virkelige verden. Det var en meget god oplevelse som helhed. "Sagde Sagar Amlani, MSc Management studerende.

Vi har for nylig investeret over 200 mio £ i vores levende og moderne London campus, at sikre du har alt, du behøver på ét sted. Inden for dette miljø, kan du finde inspiration blandt et fællesskab af studerende, der kommer fra mere end 150 lande. Du vil møde medarbejdere og alumner fra hele verden, som vil hjælpe dig med at opbygge et stærkt globalt netværk af venner og værdifulde kontakter fra forskellige kulturer og baggrunde.

Her på Middlesex University vil vi støtte dig til at blive en mester i dit erhverv.

Placeringer

London

Address
Middlesex University The Burroughs
NW4 4BT London, England, Det Forenede Kongerige

UK Online

Address
UK Online, Det Forenede Kongerige

Programmer

Ledelseskurser
MA