Myerscough College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Myerscough er en af ​​Storbritanniens største land-baserede og sportsskoler, der tilbyder grader i mere end 20 spændende emner. Vi arbejder i partnerskab med University of Central Lancashire og er blandt de førende britiske institutioner inden for sektoren for elevtilfredshed - hjulpet af ekstraordinære ressourcer og en unik beliggenhed på landet. Vores QAA Higher Education Review sætter os blandt de bedste institutioner i landet for kvalitetsindlæringsmuligheder og god praksisundervisning. Vi er meget stolte over, at 97% af Myerscough grad studerende udvikler sig til videre studier eller beskæftigelse.

Strålende campus, fantastiske faciliteter og en fantastisk beliggenhed!

Campus i Myerscough hovedcenter i Preston er simpelthen fantastisk. Myerscough College ligger i 600 hektar åbne, grønne omgivelser og tilbyder alle de faciliteter, du kunne have brug for i en god tid - et godt socialt liv, topmoderne sportsakademier og komfortabel, letforliggende indkvartering. Vi har for nylig investeret mere end 20 millioner dollars på campusudviklingen, der tilbyder nye sports- og skiftemuligheder, nye spisesteder, en udvidelse til vores videregående uddannelsescenter og dedikeret dyrlægeuddannelse, dyreforsøg, landdistrikterne og ingeniørcentre. Desuden er du i nem rækkevidde af alle de shopping- og natteliv, der ligger i nærheden af ​​Preston, Lancaster og Blackpool.

University of Central Lancashire Myerscough College er en associeret skole ved University of Central Lancashire (UCLan), et dynamisk, levende og moderne universitet beliggende i Preston centrum. Som Myerscough højere uddannelse studerende er indskrevet på både college og universitetet, er du i stand til at få adgang til en bred vifte af faciliteter og tjenester på UCLan's campus i Preston.

Studerende fordele

  • Adgang til og medlemskab af UCLan Library
  • Fuldt medlemskab af Studenterunionen
  • Fremragende sportslige muligheder, med 5-stjernede faciliteter på £ 17 millioner elite indendørs sportscenter
  • Et fremragende bibliotek

Hvis du vil slappe af efter dit kollegium arbejde, så vil du finde alle mulige interesser på campus. Der er masser af steder for dig at møde venner i en let samfundsmæssig atmosfære. Der er også hundredvis af forskellige organiserede aktiviteter, fester og Myerscough samt vores legendariske højdepunkter - Myerscough Christmas og Summer Balls

På Myerscough College utrolig aktivt - især uden for arbejdstiden - så det bedste ved at bo på stedet med medstuderende ligger tæt på hvor handlingen er! Derfor er det meget sjovt at opleve livet i vores haller, især i dit første år, hvis du bor en afstand fra College. Det er en nem og ubesværet måde at møde mennesker på, skabe nye venner og holde kontakten med hvad der sker i hele kollegiet.

I mange år har en række Myerscough studerende deltaget i udvekslingsprogrammet for Ohio State University. Dette giver en 12 måneders betalt arbejdsplads hos en af ​​en række prestigefyldte arbejdsgivere i hele USA. Studerende, der vælger at gennemføre programmet, tager normalt et år ud under eller efter deres uddannelseskursus - svarende til et "årgang" - men med fordel for tilsyn, support og vejledning fra Ohio-medarbejderteamet. Det er en fantastisk måde at "tilføre værdi" til dit CV

Myerscough College Scholarships Myerscough ansøgere, der demonstrerer erfaring, og kan fremme excellence i deres fag, kan være berettiget til økonomisk støtte fra et Myerscough College stipendium.

Internationale studerende

Her på Myerscough har vi en lang tradition for at byde internationale studerende velkommen - fra Afrika, Asien, Australasien, Europa og Nordamerika. Frem for alt sætter vi stor pris på det bidrag, som elever fra andre nationer og kulturer yder til kollegialivet. I de senere år har vores online deltidskurser også vist sig særdeles populære hos internationale studerende.

Placeringer

Lancashire

Address
Myerscough College, St Michaels Road, Bilsborrow, Preston,
PR3 0RY Lancashire, England, Det Forenede Kongerige