University Centre Myerscough

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Myerscough er en af ​​Storbritanniens største land-baserede og sportsskoler, der tilbyder grader i mere end 20 spændende emner. Vi arbejder i partnerskab med University of Central Lancashire og er blandt de førende britiske institutioner inden for sektoren for elevtilfredshed - hjulpet af ekstraordinære ressourcer og en unik beliggenhed på landet. Vores QAA Higher Education Review sætter os blandt de bedste institutioner i landet for kvalitetsindlæringsmuligheder og god praksisundervisning. Vi er meget stolte over, at 97% af Myerscough grad studerende udvikler sig til videre studier eller beskæftigelse.

138574_138561_HE_Lanyard.jpg© University Centre Myerscough

Strålende campus, fantastiske faciliteter og en fantastisk beliggenhed!

Campus ved Myerscough hovedcenter i Preston er ganske enkelt forbløffende. Myerscough College ligger i 600 ha åbne, grønne omgivelser og tilbyder alle de faciliteter, du kan få brug for i en god tid - et fantastisk socialt liv, avancerede sportsakademier og behagelig, let gående indkvartering. Vi har for nylig investeret over 20 millioner pund på udviklingen på campus, der leverer nye sports- og skiftemuligheder, nye spisefaciliteter, en udvidelse til vores videregående uddannelsescenter og dedikerede veterinærsygepleje, dyreforsøg, landdistrikter og ingeniørcentre. Derudover er du inden for rækkevidde af alle de shopping- og natteliv, som Preston, Lancaster og Blackpool i nærheden kan byde på.

University of Central Lancashire Myerscough College er en associeret skole ved University of Central Lancashire (UCLan), et dynamisk, levende og moderne universitet beliggende i Preston centrum. Efterhånden som Myerscough studerende på videregående uddannelse er indskrevet på både universitetet og universitetet, kan du få adgang til en lang række faciliteter og tjenester på UCLans campus i Preston.

Studerende fordele

  • Adgang til og medlemskab af UCLan Library
  • Fuldt medlemskab af Studenterunionen
  • Fremragende sportslige muligheder, med 5-stjernede faciliteter på £ 17 millioner elite indendørs sportscenter
  • Et fremragende bibliotek

Hvis du vil slappe af efter dit kollegium arbejde, så vil du finde alle mulige interesser på campus. Der er masser af steder for dig at møde venner i en let samfundsmæssig atmosfære. Der er også hundredvis af forskellige organiserede aktiviteter, fester og Myerscough samt vores legendariske højdepunkter - Myerscough Christmas og Summer Balls

På Myerscough College er Myerscough utroligt aktivt - især uden for arbejdstiden - så det bedste ved at bo på stedet med medstuderende er at være tæt på, hvor handlingen er! Derfor, hvis du bor et stykke fra college, er det sjovt at opleve livet i vores opholdshaller, især i dit første år. Det er en nem og ubesværet måde at møde mennesker, få nye venner og holde kontakten med, hvad der foregår i hele kollegiet.

I mange år har en række Myerscough studerende deltaget i udvekslingsprogrammet for Ohio State University. Dette giver en 12 måneders betalt arbejdsplads hos en af ​​en række prestigefyldte arbejdsgivere i hele USA. Studerende, der vælger at gennemføre programmet, tager normalt et år ud under eller efter deres uddannelseskursus - svarende til et "årgang" - men med fordel for tilsyn, support og vejledning fra Ohio-medarbejderteamet. Det er en fantastisk måde at "tilføre værdi" til dit CV

Myerscough College-stipendier Myerscough ansøgere, der demonstrerer erfaring og kan fremme ekspertise inden for deres fag, kan være berettiget til økonomisk støtte fra et Myerscough College-stipendium.

Internationale studerende

Her på Myerscough har vi en lang tradition for at byde internationale studerende velkommen - fra Afrika, Asien, Australasien, Europa og Nordamerika. Frem for alt sætter vi stor pris på det bidrag, som elever fra andre nationer og kulturer yder til kollegialivet. I de senere år har vores online deltidskurser også vist sig særdeles populære hos internationale studerende.

138575_138562_Screenshot_3.png© University Centre Myerscough

Placeringer

Lancashire

Address
Myerscough College, St Michaels Road, Bilsborrow, Preston,
PR3 0RY Lancashire, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig