Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Hvorfor Nottingham Business School?

Nottingham Business School (NBS) er en blomstrende del af Nottingham Trent University (NTU); Vi er internationalt anerkendte som en af ​​de bedste business schools i Storbritannien, der giver fremragende uddannelse og forskning, der har en stærk, positiv indvirkning på karriere, virksomheder og det globale samfund. Vi har en af ​​de største og mest forskelligartede fakulteter i enhver business school, der giver dig innovationsteorier, stor forretningserfaring og inspirerende, støttende undervisning.

akkrediteringer

Vi ved, at NTU er et godt sted at være studerende, men det er fantastisk at se al den eksterne anerkendelse, som universitetet har fejret de seneste år. Her er en liste over nogle af vores seneste akkrediteringer og placeringer:

 • NTU hedder 'Årets Universitet' i 2017 Times Higher Education Awards.
 • NTU er nummer 16 i The Guardian University Guide 2019.
 • NTU er rangeret 37 i The Times og Sunday Times Good University Guide 2019.
 • NBS er blevet oplistet til 'Business School of the Year' i 2018 Times Higher Education Awards.
 • NBS har opnået både EQUIS og AACSB akkrediteringer
 • NBS er placeret i de 95 europæiske erhvervskoler i Financial Times
 • NBS 'Masters in Management' kurser er rangeret i top 100 i Financial Times.

Der er ikke en bedre tid til at deltage i vores grad!

Forbindelser til industrien

Vi har 600 forbindelser med erhvervslivet rundt omkring i verden og giver dig et stort internationalt netværk af fagfolk.

 • Alle vores kurser er overvåget af en gruppe rådgivere, der omfatter internationale arbejdsgivere og alumner, hvilket sikrer, at kursusindholdet er opdateret og relevant for forretningsbehov.
 • Vi driver en graduate rekruttering fair og andre industri-fokuserede karriere begivenheder hvert år, giver eleverne mulighed for at møde graduate arbejdsgivere og finde ud af om fremtidige beskæftigelsesmuligheder og praktikophold.

Vores Business Leader Lecture Series ser studerende lære af ledende ledere af større organisationer, herunder IBM, Experian, Unilever, Santander, Ford, Alliance Boots, Toyota og Chartered Institute of Marketing.

En virkelig international oplevelse

Vi er forpligtet til at give hver af vores studerende en uddannelse og erfaring med et internationalt perspektiv, uanset hvilket kursus du vælger at studere.

 • Vi arbejder med over 80 partnerinstitutioner over hele verden, som giver studie i udlandet og sommerskole muligheder.
 • Vi har et fremragende internationalt ry og tiltrækker et globalt fællesskab af studerende og medarbejdere fra mere end 80 lande.
 • Studerende har mulighed for at deltage i sommerskoler hostet af vores partnere over hele verden.

Vores studerende

Tag ikke bare vores ord til det - hør hvad

Karriereforbedring

På Nottingham Business School er vi fokuseret på din beskæftigelsesevne fra starten af ​​din postgraduate grad. Vi giver dig en lærerfaring, der integrerer teori og praksis. 98% af vores postgraduates er i arbejde eller videreuddannelse inden for seks måneder efter afslutningen af ​​deres grader (seneste destination for udlændinge fra Higher Education survey 2016-17).

 • Vores kandidater på fuld tid kan vælge at tilføje et års praktikophold . *
 • Vi arbejder med over 70 virksomheder hvert år for at give rådgivning muligheder for vores studerende.
 • Vores studerende har et valg af stort projekt. Mulighederne omfatter et live-konsulentprojekt, en tre-måneders praktikplads, en international sommerskole eller et virksomhedsforskningsprojekt.
 • Du kan blive involveret i Global Responsibility Week og Global Business Week.

* eksklusive MSc Entrepreneurship, MSc International Business (Single Award) og MSc International Business (Dual Award). Vi har også et dedikeret Employability Team , som tilbyder skræddersyede råd til at inspirere og forbedre alle led i din karriereplanlægning.

Stipendier

Vi forstår, at ansøgning om universitet kan være dyrt, du kan muligvis få et stipendium til at finansiere dine studier. Vi tildeler stipendier til de studerende, der kan demonstrere fremragende præstation, lidenskab og dedikation til deres studier.

Hvis du er hjemme eller EU-studerende kan du besøge vores gebyrer og finansieringsside, som giver dig detaljer om de disponible stipendier og det postgraduate lån fra den britiske regering.

Hvis du er en international studerende med et tilbud om at studere hos os, kan du ansøge om et af vores internationale stipendier. Besøg vores internationale stipendium for detaljer.

Pathway

Nogle internationale studerende kan få brug for yderligere uddannelse for at kvalificere sig til en grad. I forbindelse med sin partner organisation, Kaplan International Pathways , Nottingham Trent University tilbyder en række post rute muligheder for studerende, herunder universitetsstudierne og Pathway kurser.

En Pathway giver fuldstændig forberedelse til studiet på universitetet og er taget på Nottingham Trent International College. Efter vellykket gennemførelse af deres kursus på det krævede niveau, er de studerende, der planlægger at komme videre, garanteret et sted på deres valgte grad.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vores innovative og unikke MSc Entrepreneurship grad er rettet mod studerende fra enhver akademisk disciplin, der søger at blive fremtidige iværksættere eller dem der øns ... [+]

Vores innovative og unikke MSc Entrepreneurship grad er rettet mod studerende fra enhver akademisk disciplin, der søger at blive fremtidige iværksættere eller dem der ønsker at overtage deres familiebranchen. Dette kursus kombinerer rigorøs akademisk teori med de praktiske færdigheder, praktisk erfaring og værdifulde netværk, du har brug for til at gøre din virksomhed til en succes.

Formålet med kurset er at fremme innovation og værdiskabelse og give dig viden, færdigheder og evner til at skabe og lede vellykkede start-ups. Du vil udvikle et stærkt fundament for at opbygge og styre nøglefunktionerne i et nyt venture. Vi vil udsætte dig for de netværk og investeringsmuligheder, du skal bruge til at få dine ideer væk fra jorden, og der er endda mulighed for at få adgang til frøfinansiering direkte fra Business School.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vores MSc økonomi grad er designet til at give dig en dybdegående forståelse af økonomiske begreber, principper og teknikker ved at fokusere på anvendelsen af ​​økonomi t ... [+]

Vores MSc økonomi grad er designet til at give dig en dybdegående forståelse af økonomiske begreber, principper og teknikker ved at fokusere på anvendelsen af ​​økonomi til nutidige virkelige spørgsmål.

Du vil blive opfordret til at "tænke som en økonom" gennem anvendelse af økonomiske ideer og metoder hentet fra en række alternative perspektiver. Ved at studere økonomi her lægges vægt på anvendelse af alsidige værktøjer, teknikker og tankemetoder, som er tydeligt forbundet med professionelle økonomer.

Du får mulighed for at arbejde praktisk med økonomiske værktøjer og teknikker, herunder brugen af ​​vores state-of-the-art Trading Room. Du vil lære at få adgang til økonomiske fænomener ved hjælp af teori og evidens for at få indsigt i de underliggende årsager og vigtigere deres indvirkning på mennesker, virksomheder og det bredere samfund.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Uanset om du vil arbejde for et stort internationalt mærke eller et innovativt kreativt bureau, vil vores populære MSc Branding and Advertising grad hjælpe dig med at udv ... [+]

Uanset om du vil arbejde for et stort internationalt mærke eller et innovativt kreativt bureau, vil vores populære MSc Branding and Advertising grad hjælpe dig med at udvikle sig til en effektiv marketingkommunikation. Kurset er rettet mod studerende fra en række baggrunde, der ønsker at specialisere sig i branding og marketing kommunikation. Du vil udvikle evner og lære af førende teorier, værktøjer og teknikker, du skal fungere på et strategisk og taktisk niveau inden for global marketing.

Dette kursus giver dig en spændende og stimulerende mulighed for at reflektere over, hvordan organisationer kan stige til kommunikationsudfordringerne i det 21. århundrede.

Oprettet i tæt samråd med senior marketing fagfolk og Chartered Institute of Marketing (CIM), vil vores kursus udvikle de færdigheder, der er efterspurgt af dagens marketing arbejdsgivere. Når du har fuldført din MSc Branding og Advertising grad, vil du have mulighed for at få en ekstra kvalifikation, Level 4 Certificate in Professional Marketing.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vores MSc Finance grad giver dig en dybere forståelse af centrale økonomiske begreber, teorier og værktøjer, der anvendes i en bred vifte af organisationer over hele verd ... [+]

Vores MSc Finance grad giver dig en dybere forståelse af centrale økonomiske begreber, teorier og værktøjer, der anvendes i en bred vifte af organisationer over hele verden. Dette omfatter finansiel matematik, modelbygning, risikostyring og fusioner og overtagelser. Den er designet til ambitiøse personer med kvantitative evner, men ikke nødvendigvis en økonomi-relateret grad, der søger en karriere inden for økonomi.

Du vil anvende viden, værktøjer og teknikker til at løse problemer i nye og forskellige situationer inden for finansdisciplinerne. Du vil også evaluere rigor og gyldighed af offentliggjort forskning, og vurdere dets relevans for økonomi.

I dit tredje semester vælger du et oplevelsesprojekt. Med mulighed for at bruge dine evner i en virkelighedstilstand kan du vælge mellem at gennemføre et konsulentoplevelsesprojekt, et praktikopholdsprojekt, et forretningsforskningsprojekt eller et globalt oplevelsesprojekt.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vores MSc Management kurser vil hjælpe dig med at forme dine ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder til at blive en effektiv 21st century manager, der kan fungere ... [+]

Vores MSc Management kurser vil hjælpe dig med at forme dine ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder til at blive en effektiv 21st century manager, der kan fungere i dynamiske og komplekse organisatoriske miljøer. Du får en fremragende forståelse af de centrale emner, så du kan sætte teori og nutidig tænkning i praksis.

Den rene ledelsesvej udvikler en dybere forståelse af de centrale principper for ledelsen. Du vil engagere dig med relevante og nye ledelsesmæssige bekymringer, herunder styring på tværs af kulturer. Du vil også undersøge organisatorisk innovation og iværksættertænkning samt raffinere din kritiske forståelse af ledelsesteori.

MSc Management grad er rettet mod studerende med enten ingen baggrund i erhvervslivet og ledelsen, der ønsker at udvikle en karriere inden for dette område eller dem, der har en kvalifikation i erhvervslivet og ledelsen, men ønsker at blive mere konkurrencedygtig og fremskridt deres karriere.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vores MSc Management og International Business kursus udforsker, hvordan man effektivt styrer i et stadig mere globalt arbejdsmiljø. Det bygger de magtfulde, praktiske fæ ... [+]

Vores MSc Management og International Business kursus udforsker, hvordan man effektivt styrer i et stadig mere globalt arbejdsmiljø. Det bygger de magtfulde, praktiske færdigheder, du har brug for at håndtere de problemer, som ledere står over for på internationalt plan.

Dette kursus undersøger, hvordan man effektivt kan håndtere i stadig mere globale arbejdsmiljøer. Du vil udvikle en stærk forståelse af den globale forsyningskæde, såvel som hvordan organisationer inden for det udfører i forhold til hinanden. Et erfaringsbaseret modul giver dig også mulighed for at arbejde i udlandet, udvikle færdigheder og erfaring med at operere i en oversøisk sammenhæng.

I løbet af dine studier vil du fokusere på internationale værdikæder og tværkulturelle ledelsesproblemer, overveje, hvordan organisationer indfanger værdi gennem nye produkter og tjenester og leverer værdi gennem internationale operationer og forsyningskæder. Derudover vil du studere, hvordan kulturelle, sproglige og fysiske barrierer påvirker organisationer, og hvordan organisationerne igen reagerer for at tilpasse sig disse barrierer. Derefter får du mulighed for at deltage i en forretningsmæssig sag for 'at gå global' over en periode på fire uger, herunder at bruge en af ​​disse uger i udlandet.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vores MSc Marketing grad er rettet mod studerende fra alle akademiske baggrunde og vil hjælpe dig med at blive en markedsklare professionel med et globalt perspektiv, der ... [+]

Vores MSc Marketing grad vil hjælpe dig med at blive en markedsklare professionel med et globalt perspektiv, der er udstyret til en vellykket international karriere inden for marketing, forretning eller ledelse. Oprettet i tæt samråd med markedsføringsindustrien og Chartered Institute of Marketing (CIM), udvikler den styrker, evner og forståelse for dagens marketing arbejdsgivere søger.

Du vil undersøge de grundlæggende spørgsmål og begreber i markedsføringspraksis, før du lærer om forbrugernes købsadfærd og de faktorer der påvirker det. Du vil også tage et holistisk syn på en organisation og hvordan den forsøger at udvikle en marketingstrategi i et udfordrende globalt miljø.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vores MSc Finance og Investment Banking kursus vil lære dig at analysere og værdiansætte investeringsprodukter, kritisk analyse af oplysninger i derivatmarkeder og portef ... [+]

Vores MSc Finance og Investment Banking kursus vil lære dig at analysere og værdiansætte investeringsprodukter, kritisk analyse af oplysninger i derivatmarkeder og portefølje- og investeringsstyring. Du vil undersøge driften af ​​markederne, deres store deltagere og lovgivningsmiljøerne samt opbygge en solid forståelse af corporate finance, grundlæggende regnskabsmæssige og finansielle analyser.

Du vil arbejde med værktøjer og teknikker i en anvendt indstilling ved hjælp af vores state-of-the-art Trading Room udstyret med den nyeste Bloomberg-software til at udvikle de viden og færdigheder, der er nødvendige for at være vellykket i denne sektor.

Vores Finance and Investment Banking kursus er oprettet i samarbejde med Chartered Institute of Finance (CFA). Modulerne er tilpasset institutionens egne kvalifikationer, som du kan arbejde hen imod ved afslutningen af ​​din uddannelse. Den Chartered Financial Analyst legitimation er af mere end 150.000 fagfolk over hele verden. Charteret giver en stærk forståelse af avanceret investeringsanalyse og real-world porteføljeforvaltning færdigheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vores MSc Finance and Accounting grad er designet til at gøre dig i stand til at blive et kritisk medlem af en organisations ledelsesgruppe. Dit første semester udvikler ... [+]

Et grundlæggende krav for enhver vellykket organisation er at kunne styre sine regnskabsmæssige og finansielle aktiviteter effektivt og effektivt. Dette krav er blevet mere tydeligt i nyere tid, da organisationer har haft turbulente økonomiske forhold, udlånsvanskeligheder, risikostyringsspørgsmål og kritik af styring.

Vores MSc Finance and Accounting grad er designet til at gøre dig i stand til at blive et kritisk medlem af en organisations ledelsesgruppe. Dit første semester udvikler en stærk kernekendskab til institutionelle, regnskabsmæssige og finansielle modelleringsrammer. Du vil undersøge driften af ​​markeder, deres store deltagere og lovgivningsmiljøet samt opbygge en solid forståelse af corporate finance, grundlæggende regnskabs- og finansanalyse.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vores MSc Human Resource Management (HRM) kursus er ideel til studerende fra enhver akademisk disciplin, der ønsker at opbygge en vellykket karriere i HR. Kurset er desig ... [+]

Vores MSc Human Resource Management (HRM) kursus er ideel til studerende fra enhver akademisk disciplin, der ønsker at opbygge en vellykket karriere i HR. Kurset er designet specielt til at sætte dem i stand til at starte en sådan karriere for at opnå en kandidatuddannelse i HRM ved at gennemføre et studieforløb, der er godkendt af den faglige organisation for HRM-praktikere, nemlig Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

I løbet af dine studier vil du udforske et komplet udvalg af HRM-tilgange, teknikker og metoder. Modulerne vil give dig en solid grounding i HRM og dets praksis i moderne organisationer.

Du får internationalt relevante færdigheder, der skaber karrieremuligheder i rådgivning, rekruttering, træning og andre HR-roller, som letter global forretning. Der lægges vægt på at anvende viden, færdigheder og teknikker til at analysere HRM praksis og strategier.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vores MSc International Business (single award) er til studerende, der ønsker at udvide deres viden om det internationale erhvervsklima, global strategi og tværkulturel f ... [+]

Vores MSc International Business (single award) er til studerende, der ønsker at udvide deres viden om det internationale erhvervsklima, global strategi og tværkulturel forvaltning. Det passer individer fra en bred vifte af uddannelsesmæssige baggrunde og giver mulighed for at få værdifuld international erfaring inden for et år.

Globalisering udgør en stor mulighed for dem, der kan erhverve viden og færdigheder, der fremmer et internationalt perspektiv, evnen til at interagere med interessenter fra hele verden og evnen til at operere på et arbejdsmarked, der krydser landegrænser.

Med denne grad kan du få en utrolig værdifuld international erfaring på bare et år. Studer dig hos os i Storbritannien, fordyb dig i en ny kultur hos en af ​​vores europæiske partnerinstitutioner og vælg fra et spændende udvalg af praktiske færdige projekter.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vores unikke MSc International Business (dual award) grad giver dig en ekstraordinær mulighed for at opnå to kandidatgrader på bare 15 måneder, hvilket giver dig en klar ... [+]

Vores unikke MSc International Business (dual award) grad giver dig en ekstraordinær mulighed for at opnå to kandidatgrader på bare 15 måneder, hvilket giver dig en klar konkurrencefordel. Med et meget værdifuldt internationalt praktikophold, samt muligheden for at studere i Storbritannien og i udlandet, og et dybtgående akademisk projekt, er dette en karrieredefinerende grad, som vil ændre måden du ser verden på!

Dette kursus er designet til at tage højde for konkurrenceevnen i den globale kontekst, der komprimerer den tid, der er nødvendig for at udvikle en virkelig international oplevelse. Du vil begynde med at udforske kerneområderne International Business her på Nottingham Business School. Derefter vil du bygge videre på dette ved at studere hos en af ​​vores anerkendte partnerinstitutioner:... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vores MSc økonomi og Investment Banking grad er designet til at give dig en robust forståelse af finansiel økonomi, finansielle markedsadfærd og finansielle markedsdeltag ... [+]

Vores MSc økonomi og Investment Banking grad er designet til at give dig en robust forståelse af finansiel økonomi, finansielle markedsadfærd og finansielle markedsdeltagere som investeringsbanker. Du vil studere en række ideer i forbindelse med økonomi, finansiering og investeringer, som sammen med udviklingen af ​​relevante færdigheder og metoder giver dig mulighed for bedre at analysere og forstå økonomiske og finansielle spørgsmål.

Der lægges vægt på at forstå de faktorer, der påvirker forbrugs- og produktionsvalg, herunder dem, der laves dagligt af dem, der arbejder inden for finanssektoren, hvilket er afgørende for dagens stærkt finansierede og globalt indbyrdes afhængige økonomier.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Business School
Address
Nottingham Business School Nottingham Trent University Burton Street
NG1 4BU Nottingham, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside
Telefonnummer
+44 115 8484460