Nottingham Trent University School of Social Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den School of Social Sciences fremmer topkvalitet inden for videregående uddannelse, forskning og rådgivning. Vi tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, kandidat-og faglige niveau.

Studerende kan vælge kurser, der er designet i samarbejde med faglige organisationer og eksterne organisationer inden for den offentlige og private sektor.

Her på School of Social Sciences, Vi sigter mod at gøre en forskel for samfundet og livet for dem, der i det.

Vores mission er:

At være en skole for Social Science hvis personale, studerende og dimittender berige og indflydelse livet for enkeltpersoner, samfund og samfund

Vores vision er:

  • For at fremme en kultur, der værdsætter mangfoldigheden i alle vores samfund, og publicizes og fejrer ekspertise i alt, hvad vi gør.
  • For at skabe et levende og inkluderende lærings- og undervisningsmiljø funderet i stipendium, forskning og professionel praksis.
  • For at blive anerkendt nationalt og internationalt for vores teoretisk informeret og anvendt forskning.
  • At udvikle lokale, nationale og internationale partnerskaber, at form viden, politik og praksis.
  • For at maksimere beskæftigelsesegnethed af vores studerende gennem vores pensum og engagement med vores eksterne partnere.

Akademiske afdelinger

Politik og internationale forbindelser

Institut for Politik og internationale forbindelser har modtaget fremragende ratings og har et aktivt og levende forskning, sikre høj kvalitet forskningsbaserede informeret moduler og kurser.

psykologi

Psykologi er blevet anerkendt for sin undervisning ekspertise, samtidig med at have en stærk national og voksende international forskningsprofil.

Vores bachelor kurser, postgraduate psykologi konvertering programmer og vores MSc Forensic Psychology er alle akkrediteret af British Psychological Society.

Socialt Arbejde og sundhed

Institut for Socialt Arbejde og sundhed samler et team af medarbejdere fra en række akademiske og faglige baggrunde inden for socialt arbejde, folkesundhed og social omsorg.

Holdet stræber for ekspertise inden for både undervisning og forskning, og samtidig opretholde et tæt samarbejde med organisationer.

sociologi

Sociologisk Institut tilbyder kurser inden for områderne sociologi, kriminologi, ungdom og karrierevejledning.

Disse fagområder er alle optaget af at tænke kritisk om den sociale verden, vi lever i og støtte og beskytte mennesker og miljø på tværs af og inden for komplekse og forskelligartede sammenhænge.

etik

I School of Social Sciences vi er forpligtet til det etiske styring af forskningen. Alle forskningsprojekter, der involverer medarbejdere skal have clearance fra College Research etiske komité (CREC) før der kan indsamles og / eller analyseret data. Desuden er alle forskerstuderende forpligtet til at indsende en ansøgning til CREC at sikre etisk clearance for forskning involveret i deres studier.

For undervist kræves etisk spillerum for de elementer i de programmer, der involverer planlægning og udførelse af forskning af studerende. Forvaltningen af ​​etik kan komme i form af eksplicitte protokoller, at de studerende er forpligtet til at følge, mens engageret i indsamling af data, eller kan kræve en fuldstændig fremlæggelse af den studerende til skolens Forskning etiske komité. Sidstnævnte tilfælde er sædvanlige for den endelige år forskningsprojekter. Hvor eleverne er engageret i at lære om forskningsmetoder, de er også understøttet i at lære at håndtere de etiske spørgsmål, der kan opstå. Dette fokus på forskningsetik afspejler vores engagement i at fremme af social ansvarlighed inden for samfundsvidenskab.

Stipendier

Skolen for Social Sciences er glade for at tilbyde en række generøse stipendier og loyalitetsordninger. Besøg http://www.ntu.ac.uk/s3scholarships for mere information.

Åbne arrangementer

Tag med til en af ​​vores åbne arrangementer for at opdage vores brede vifte af postgraduate og faglige kurser, møde vores akademiske medarbejdere og find ud af mere om gebyrer og finansieringsmuligheder. Besøg http://www.ntu.ac.uk/s3openevent at finde ud af mere og book din plads.

Placeringer

Nottingham

Address
School of Social Sciences
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, England, Det Forenede Kongerige