Læs den officielle beskrivelse

Den School of Social Sciences fremmer topkvalitet inden for videregående uddannelse, forskning og rådgivning. Vi tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, kandidat-og faglige niveau.

Studerende kan vælge kurser, der er designet i samarbejde med faglige organisationer og eksterne organisationer inden for den offentlige og private sektor.

Her på School of Social Sciences, Vi sigter mod at gøre en forskel for samfundet og livet for dem, der i det.

Vores mission er:

At være en skole for Social Science hvis personale, studerende og dimittender berige og indflydelse livet for enkeltpersoner, samfund og samfund

Vores vision er:

  • For at fremme en kultur, der værdsætter mangfoldigheden i alle vores samfund, og publicizes og fejrer ekspertise i alt, hvad vi gør.
  • For at skabe et levende og inkluderende lærings- og undervisningsmiljø funderet i stipendium, forskning og professionel praksis.
  • For at blive anerkendt nationalt og internationalt for vores teoretisk informeret og anvendt forskning.
  • At udvikle lokale, nationale og internationale partnerskaber, at form viden, politik og praksis.
  • For at maksimere beskæftigelsesegnethed af vores studerende gennem vores pensum og engagement med vores eksterne partnere.

Akademiske afdelinger

Politik og internationale forbindelser

Institut for Politik og internationale forbindelser har modtaget fremragende ratings og har et aktivt og levende forskning, sikre høj kvalitet forskningsbaserede informeret moduler og kurser.

psykologi

Psykologi er blevet anerkendt for sin undervisning ekspertise, samtidig med at have en stærk national og voksende international forskningsprofil.

Vores bachelor kurser, postgraduate psykologi konvertering programmer og vores MSc Forensic Psychology er alle akkrediteret af British Psychological Society.

Socialt Arbejde og sundhed

Institut for Socialt Arbejde og sundhed samler et team af medarbejdere fra en række akademiske og faglige baggrunde inden for socialt arbejde, folkesundhed og social omsorg.

Holdet stræber for ekspertise inden for både undervisning og forskning, og samtidig opretholde et tæt samarbejde med organisationer.

sociologi

Sociologisk Institut tilbyder kurser inden for områderne sociologi, kriminologi, ungdom og karrierevejledning.

Disse fagområder er alle optaget af at tænke kritisk om den sociale verden, vi lever i og støtte og beskytte mennesker og miljø på tværs af og inden for komplekse og forskelligartede sammenhænge.

etik

I School of Social Sciences vi er forpligtet til det etiske styring af forskningen. Alle forskningsprojekter, der involverer medarbejdere skal have clearance fra College Research etiske komité (CREC) før der kan indsamles og / eller analyseret data. Desuden er alle forskerstuderende forpligtet til at indsende en ansøgning til CREC at sikre etisk clearance for forskning involveret i deres studier.

For undervist kræves etisk spillerum for de elementer i de programmer, der involverer planlægning og udførelse af forskning af studerende. Forvaltningen af ​​etik kan komme i form af eksplicitte protokoller, at de studerende er forpligtet til at følge, mens engageret i indsamling af data, eller kan kræve en fuldstændig fremlæggelse af den studerende til skolens Forskning etiske komité. Sidstnævnte tilfælde er sædvanlige for den endelige år forskningsprojekter. Hvor eleverne er engageret i at lære om forskningsmetoder, de er også understøttet i at lære at håndtere de etiske spørgsmål, der kan opstå. Dette fokus på forskningsetik afspejler vores engagement i at fremme af social ansvarlighed inden for samfundsvidenskab.

Stipendier

Skolen for Social Sciences er glade for at tilbyde en række generøse stipendier og loyalitetsordninger. Besøg http://www.ntu.ac.uk/s3scholarships for mere information.

Åbne arrangementer

Tag med til en af ​​vores åbne arrangementer for at opdage vores brede vifte af postgraduate og faglige kurser, møde vores akademiske medarbejdere og find ud af mere om gebyrer og finansieringsmuligheder. Besøg http://www.ntu.ac.uk/s3openevent at finde ud af mere og book din plads.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Nottingham Trent University School of Social Sciences

Den MA i International Relations er designet til at udvikle den globale bevidsthed, en forståelse af kompleksiteten af ​​moderne internationale arenaer, og en fornemmelse ... [+]

Den MA i International Relations er designet til at udvikle den globale bevidsthed, en forståelse af kompleksiteten af ​​moderne internationale arenaer, og en fornemmelse af, hvordan politik kan løse hurtige, sofistikeret forandring.

Undervisning på kurset er fra en virkelig international team og tiltrækker en kohorte fra hele verden. Dette giver dig mulighed for at overveje mange forskellige internationale synspunkter og tilbyder en grundig holistisk og lærerig oplevelse. Du vil få en avanceret og kritisk forståelse af internationale forbindelser teorier, politikker og praksis.

Studerende på dette kursus har alle mulighed for at deltage i seminarer, workshops og fælles arbejde med studerende fra andre postgraduate kurser. Det giver muligheder for dig at mødes og interagere med vores blomstrende forskningsmiljø.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Dette Masters grad trækker på den ekspertise, personale med etablerede ry i marken. Underviserne har en bred vifte af forsknings interesser og de er aktivt involveret med ... [+]

Denne kandidatuddannelse trækker på den ekspertise, personale med etablerede ry i marken. Underviserne har en bred vifte af forsknings interesser og de er aktivt involveret med Nottingham Crime Research Unit og Center for Studiet og Reduktion af hadforbrydelser. Disse specialiserede enheder er placeret inden for divisionen og gennemføre høj kvalitet anvendt kriminologiske og strafferet forskning.

Kurset tilbyder en karakteristisk teoretisk og politisk orientering kriminologi. Understregningen af ​​politikken er specielt designet til at tilbyde en mere erhvervsrelevant program kandidatniveau undersøgelse, der vil være mere relevant at studerende, der ønsker en politik-orienteret karriere i indenrigsministeriet, regeringens kontor af regionerne, lokale myndigheder og kriminalitet og uorden partnerskaber reduktion .... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Dette kursus giver dig mulighed for at studere Politik på et avanceret og specialiseret niveau, understreger samspillet mellem de nationale, regionale og globale arenaer. ... [+]

Dette kursus giver dig mulighed for at studere Politik på et avanceret og specialiseret niveau, understreger samspillet mellem de nationale, regionale og globale arenaer. Den underbygning tema MA Politik er deltagelse - et spørgsmål, der har, og ser ud til at fortsætte med at være en central debat i den politiske diskurs.

Igennem kurset vil du have den unikke mulighed for at udforske dette tema ved at kombinere akademisk forskning færdigheder med en arbejdsperiode læring - enten gennem eksisterende forbindelser, du måtte have med en organisation / institution, eller via links fastlagt i hele kurset.

Vi glæder os over ansøgninger fra Storbritannien, EU og internationale studerende.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Den MA Socialt Arbejde er en to-årig fuld tid kursus, der starter i januar 2018. Den er designet til dem, der har en grad og erfaring inden for Health and Social Care Wor ... [+]

Den MA Socialt Arbejde er en to-årig fuld tid kursus, der starter i januar 2018. Den er designet til dem, der har en grad og erfaring inden for Health and Social Care Work felt og ønsker at blive en kvalificeret socialrådgiver og giver mulighed for at både studere og arbejde i Børn og Familier Socialt Arbejde og Adult socialt arbejde.

Den MA Socialt Arbejde er en to-årig fuld tid kursus, designet til dem, der har en grad og erfaring på området Arbejde social-og sundhedsområdet og ønsker at blive en kvalificeret socialrådgiver. Det giver mulighed for at både studere og arbejde i Børn og Familier Socialt Arbejde og Voksen Social Work giver dig frihed til at guide din karriere den måde, du ønsker det.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Den MA sociologi ved NTU har en karakteristisk og specialist fokus på Public sociologi. Dette er et kursus, der gør det muligt for dig at linke teori, forskning og praksi ... [+]

Kurset tilbyder dig en spændende mulighed for at studere sociologi på et avanceret og specialiseret niveau med en karakteristisk fokus på tradition og moderne former for offentlig sociologi. Den MA sociologi ved NTU har en karakteristisk og specialist fokus på Public sociologi. Dette er et kursus, der gør det muligt for dig at linke teori, forskning og praksis, udvikle et indgående kendskab og indsigt samt få den praktiske erfaring er nødvendig for at opbygge dine evner som Public Sociolog.

Offentlig Sociologi vækker og giver din sociologiske fantasi ved at forbinde, hvad du studerer de sociale spørgsmål og udfordringer, som moderne civilsamfund står over for. Det handler ikke kun giver dig mulighed for at udvikle avancerede og specialviden om sociologisk teori og forskning: det understøtter og udfordrer dig til at bruge denne viden på måder, der direkte gavner andre. Kurset er designet og leveret af akademiske fagfolk med ekspertise i at udføre forskning for og med mange forskellige kunder, grupper og lokalsamfund.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Dette kursus er designet til at udstyre dig med de færdigheder, kvaliteter og viden, der kræves af en professionel læge, der arbejder i sektoren karrieremuligheder og bes ... [+]

Den MA / PG Cert Karriereudvikling kursus er designet til at udstyre dig med de færdigheder, kvaliteter og viden, der kræves af en professionel læge arbejder på udviklingsområdet karriere, så du kan opfylde behovene hos kunder i en række forskellige indstillinger.

Kurset er velegnet til behovene hos studerende, der ønsker at komme i arbejde inden for sektoren, såvel som dem, der allerede er ansat i karriereudvikling eller beslægtede roller.

I stedet forpligte sig til den fulde MA, kan du vælge at studere en Postgraduate Certificate (PG CERT) i karriereudvikling. De studerer på fuld tid MA vil have mulighed for at færdiggøre Kvalifikation i Career Development (QCD) award akkrediteret af Career Development Institute (CDI) faglig organisation. ... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 - 18 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

MSc

Nottingham Trent University School of Social Sciences

Vores British Psychological Society (BPS) konvertering kurser er designet til kandidater fra andre discipliner, der ønsker at forfølge en karriere ... [+]

Vores British Psychological Society (BPS) konvertering kurser er designet til kandidater fra andre discipliner, der ønsker at forfølge en karriere i psykologi, men hvis første grad ikke er anerkendt af BPS. Post på kandidatuddannelsen Psykologi ikke kræver, at du har studeret enhver psykologi tidligere.

Kandidatuddannelsen Psykologi og PGDip Psykologi er British Psychological Society (BPS) godkendte konvertering kurser. De er designet til kandidater af enhver disciplin, hvis første (dvs. bachelor) grad er ikke anerkendt af BPS. En vellykket gennemførelse af enten kvalifikation giver Graduate Grundlag for Chartered medlemskab (GBC) med BPS. MSc Psykologi er en 180-kredit kvalifikation, som kræver ingen forudgående erfaring eller studiet af psykologi. PGDip er en 120-kredit kvalifikation, som forudsætter, at du allerede har gennemført 60 point studier i psykologi.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Kandidatuddannelsen i Anvendt børnepsykologi ser på avanceret undersøgelse af psykologiske udvikling med hensyn til børn og unge. Den fokuserer på konsekvenserne af psyko ... [+]

Den Kandidatuddannelsen i Anvendt Child Psychology ser på avanceret undersøgelse af psykologiske udvikling med hensyn til børn og unge. Den fokuserer på konsekvenserne af psykologisk teori og forskning til politik og praksis på tværs af en række anvendte indstillinger, for eksempel uddannelse, kliniske og sociale sammenhænge.

Om MSc Anvendt børnepsykologi kursus

Kandidatuddannelsen Anvendt børnepsykologi kombinerer en grundig kritisk vurdering af nuværende teori vedrørende psykologiske udvikling hos børn og unge med videregående uddannelse i relevante forskningsmetoder.

Implikationerne af psykologisk teori for politik og praksis på forskellige områder, herunder uddannelse, kliniske og sociale sammenhænge betragtes også. Dette et ideelt kursus for alle, der ønsker en karriere, der indebærer at arbejde med børn eller for dem interesseret i at sikre en ph.d.-uddannelse sted i pædagogisk psykologi. ... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Vores MSc Cyberpsychology grad vil give dig mulighed for at udvikle de relevante faglige og faglige færdigheder til at påbegynde en vellykket karriere inden for cyberpsyk ... [+]

Vores MSc Cyberpsychology grad vil give dig mulighed for at udvikle de relevante faglige og faglige færdigheder til at starte en vellykket karriere inden for cyberpsykologi, den psykologiske undersøgelse af internettet og digitale teknologier. Eksperter inden for cyberpsykologi, internet og teknologi leverer kurset.

Kurset er designet til både psykologi kandidater og kandidater fra andre relaterede discipliner, for eksempel medier eller it. Det kan være interessant, hvis du søger at forfølge en karriere inden for cyberpsykologi, enten i enhver organisation, der bruger nogen form for cyberpsykologi (dvs. har en web-tilstedeværelse) eller i forskning eller akademi.

Studerende vil opnå uvurderlig førstehånds praktisk erfaring gennem afslutning af otte uger af arbejdsbaseret læring som cyberpsykolog i en cyberindustri eller anden professionel arbejdsplads. Du vil også få gavn af karriere rådgivning og vejledning i hele kurset. Denne grad er tilgængelig som både en fuldtids og en deltid mulighed.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Denne British Psychological Society akkrediteret Forensic Psychology Masters er designet til at forberede psykologi kandidater med den faglige viden og praktiske færdighe ... [+]

Det British Psychological Society Akkrediteret Forensic Psychology Masters er designet til at forberede psykologi kandidater med den faglige viden og praktiske færdigheder er nødvendige for at udføre praktisk arbejde og forskning inden for en retsmedicinsk sammenhæng.

Hvorfor vælge dette kursus?

Det er akkrediteret af British Psychological Society. Det betyder, at ved at opnå kandidatuddannelsen i Forensic Psychology du også udfylde den første fase i din faglige uddannelse, der kræves af BPS at blive en autoriseret læge inden for retsmedicinske psykologi (Chartered retsmedicinsk psykolog).

Fokus på at blande forskning og praktisk ekspertise afspejles i programmet Team, som består af retsmedicinske praktiserende læger eller akademikere, der hver har en betydelig erfaring med at arbejde med lovovertrædere og ofre i en række retsmedicinske sammenhænge i Storbritannien. Knyttet til kandidatuddannelsen i Forensic Psychology er seksualforbrydelser og uredelighed Research Unit (SOCAMRU), som inkorporerer en gruppe af aktive forskere i øjeblikket engageret i samarbejde arbejde med: - HM Prison service - politiet service - National Health Service (NHS) - Høje Sikker hospitaler.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Vores MSc / MRes Psykologiske Research Methods giver omfattende uddannelse for dem, der ønsker at udvikle en bred vifte ... [+]

Vores MSc / MRes Psykologiske Research Methods giver omfattende uddannelse for dem, der søger at udvikle en bred vifte af overførbare færdigheder er relevante for uafhængig forskning og videre.

Hvorfor vælge dette kursus?

MSc og MRes Psykologiske Research Methods er specielt designet til at forberede kandidater i psykologi eller relaterede discipliner; - En ph.d.-grad; - Forskning relateret karriere i akademiske eller anvendt psykologiske discipliner; og - karriere som datahåndtering og analytiske færdigheder er af relevans.

Studerende også gennemføre kurset som et middel til at forbedre deres forskning færdigheder som forberedelse til videre uddannelse som professionel psykolog (ofte som et klinisk eller pædagogisk psykolog).... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Dette kursus er designet til at give dig en kritisk forståelse af teori og praksis i klinisk psykologi og den organisatoriske og sociale kontekst af kliniske psykologi tj ... [+]

Dette kursus er designet til at give dig en kritisk forståelse af teori og praksis i klinisk psykologi og den organisatoriske og sociale kontekst af kliniske psykologi tjenester.

Kandidatuddannelsen Psykologi i Clinical Practice består af 180 point afsluttet inden for et akademisk år og hvert modul i kurset er obligatorisk. Du vil foretage en klinisk forskning og praksis placering sammen med en række af de underviste moduler.

Moduler kan omfatte:

Praksis Placering og Clinical Research Project Professionel klinisk praksis Avanceret Eksperimenter og statistik Kvalitativ forskning Design og analyse [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 1 år
på universitet
Læs mere på dansk