Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere på NCH?

Grundlagt i 2011, har New College of the Humanities (NCH) baseret i Bloomsbury, London, opnået et ry som en verdensklasse akademisk institution, der fører vejen i den britiske videregående uddannelse.

I 2015 beskrev The Times NCH ​​som at tilbyde "skræddersyet videregående uddannelse" og som placeret "i spidsen for en ny æra, den akademiske ækvivalent af rumrejser", med vores one-to-one tutorial system, der giver NCH 'kanten på selv Oxbridge's one-to-two tutorial system på en afgørende måde '.

Liberale kunst-inspirerede bacheloruddannelser

NCH ​​tilbyder en unik liberal arts-inspireret bacheloruddannelse undervises til små grupper og gennem en-til-en tutorial system, der er guldstandarden for en humaniora uddannelse.

Undergraduates vælger en kombineret kandidatgrad omfattende et "hovedfag" og et gratis "mindre" emne fra enhver anden af ​​kunsthistorie, økonomi, engelsk, historie, enkeltkursus LLB, kombineret honorarlov LLB, filosofi og politik

Alle studerende på NCH kombinerer deres studier med kollegiet med en berigende eksamensbevis, som er designet til at give de nødvendige indsigter til at lede et givende og tilfredsstillende liv og tilbyder exceptionelle faglige udviklingsmuligheder. NCH ​​Diploma uddeles til kandidater ud over deres grad og sætter dem adskilt fra deres jævnaldrende ved at markere den bredere dybde af deres uddannelse.

Ekstraordinær undervisning

NCH-studerende drager fordel af en af ​​de bedste personale-til-studerende-forhold i den britiske videregående uddannelse og oplever mindst 13 kontakt timer om ugen hos vores akademikere. Til sammenligning oplever humanistiske og samfundsvidenskabelige studerende på Russell Group universiteter i gennemsnit 9,85 kontakt timer om ugen HEPI, 2014).

Undervisning på NCH leveres gennem en-til-en-øvelser, små gruppeseminarer og interaktive foredrag på mellem 10 og 60 studerende, hvilket betyder at alle stemmer høres og alle spørgsmål debatteres. Vores undervisning fakultet består af inspirerende og erfarne akademikere, der har en passion for undervisning og er aktive i forskning.

NCH's verdensklasse professoriate omfatter luminaries som Simon Blackburn, Sir Partha Dasgupta, Richard Dawkins, Daniel C Dennett, AC Grayling, Bettany Hughes, Lawrence Krauss, Steven Pinker, Sir Christopher Ricks og Adrian Zuckerman, som alle underviser og bidrager til oprettelsen og udviklingen af ​​pensum på kollegiet. Mellem dem leverer de ca. 100 forelæsninger i hvert akademisk år på NCH, hvilket giver vores elever adgang til nogle af verdens største tænkere, der er uden sidestykke på bachelorniveau.

Vores stående

I 2015 overgik graden af ​​vores første kandidater det nationale gennemsnit, hvor over 30 procent sikrede en første klasse grad i et humanistiske emne og over 83 procent opnåede en højere klasse i 2. klasse. * Destinationer omfattede Clifford Chance, Lambert Smith Hampton, Belarus Free Theatre, Deloitte, Porsche, Diageo og British Council. Andre udviklede sig til ph.d.-studier på topuniversiteter, herunder University of Oxford, UCL og LSE.

Siden universitetets start har NCH udviklet et ry for at levere en uovertruffen universitetsoplevelse. I 2015 blev NCH tildelt bedste kursus

* I 2014 sikrede 20 procent af eleverne i hele Storbritannien en første klasse grad, hvoraf 72 procent opnåede en højere grad i 2. klasse eller højere (HESA).

Postgraduate studie

NCH ​​har opnået et ry som en verdensklasse akademisk institution, der fører vejen i den britiske videregående uddannelse. Vores elever er nogle af verdens mest efterforskende sind og har en passion for at lære. At studere ved NCH er en berigende forfølgelse både personligt og professionelt, og vi overvejer, at ph.d.-studerende spiller en integreret rolle i den løbende udvikling af vores pulserende kollegiale samfund.

Vores MA-programmer fremmer avancerede færdigheder i kritisk spørgsmålstegn, informationsindsamling, syntese og analyse samt mundtlig og skriftlig kommunikation. Kandidater er tilbøjelige til at forfølge en forskningsgrad og en akademisk karriere, eller bredere beskæftigelsesmuligheder i en række forskellige industrier.

Vores kandidater

NCH ​​tilbyder en intensiv læringserfaring og enorme muligheder for individuel vækst. Studerende, der vælger at studere på Collegeet, udvikler sig til sikre, velafrundede, veltalende personer med kapacitet til selvstændig kritisk tænkning og intellektuel debat, imponerende forskningsfærdigheder, en række interesser og lidenskaber og en forståelse for, hvordan de skal anvende deres studier på verden som helhed.

Kaliber og mangfoldighed af destinationer i kollegiets første kandidater demonstrerer den akademiske og virkelige værdi af kollegiets fremtrædende tilgang til bredere, dybere og strengere videregående uddannelser.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


New College of the Humanities

Vores MA Historisk Forskning ... [+]

Programoversigt

Begyndende i 2018, vores

Hvert af programmets syv kurser er udviklet af prisbelønnet akademiker, historiker og tv-springer, Dr. Suzannah Lipscomb, og vil blive leveret af Historiefakultetet på NCH.

Kursus 1: Historiens håndværkKursus 2: Dybdeundersøgelse I *Kursus 3: Offentlig historieKursus 4: Dybdeundersøgelse II *Kursus 5: Afhandling IKursus 6: Anvendt offentlig historieKursus 7: Afhandling II

* Dybdestudier vælges fra:

Den kongelige domstole: Ritual, KulturKrydskulturelle møder i den tidlige moderne verdenDen senere viktorianske alder: SamfundAfroamerikanere

Download og se MA Historisk Forskning

Hvem skal anvende:Studerende, der studerede historie førStuderende fra folkekunst, humaniora grader, der søger et omvendt kursus i historienÆldre studerende, der er lidenskabelige med historienDine kvalifikationer:... [-]
Det Forenede Kongerige London
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
New College of the Humanities

Vores MA Filosofi MA filosofien giver et stramt og bredt program, der er relevant både for dem, der går ind i den formelle filosofiske undersøgelse som kandidater fra ... [+]

Vores MA Filosofi

MA filosofien giver et stramt og bredt program, der er relevant både for dem, der går ind i den formelle filosofiske undersøgelse som kandidater fra andre discipliner og til filosofiske kandidater, der søger at konsolidere og udvide deres studier.

Denne kandidatuddannelse kan gennemføres på et år (fuldtids) eller strækkes over to år (deltid).

Tilbagemelding om 10.000-15.000 ord afhandling vil blive afleveret inden for seks uger efter indsendelse.

Din kvalifikation

New College of Humanities 'grader er designet og skabt af kollegiums verdensklasse professorer og fakulteter. ... [-]

Det Forenede Kongerige London
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
New College of the Humanities

Download og se programspecifikationer Vurdering Summativ vurdering af MSc Global Politics vil hovedsagelig ske ved hjælp af essays, der er fordelt jæ ... [+]

Download og se programspecifikationer

Vurdering

Summativ vurdering af MSc Global Politics vil hovedsagelig ske ved hjælp af essays, der er fordelt jævnt i løbet af akademiet for at undgå perioder med overbelastning af studerende. Studerende vil også blive vurderet på et længere forskningsforslag og en afhandling på 15.000 ord. Skriftlige opgaver vil blive indsendt via vores VLE, ​​Moodle og Turnitin for at minimere mulighederne for plagiering.

Selvom det primært er skrevet, er denne række af vurderingsstile designet til at maksimere integration og for at forbedre elevernes nøgleoverførbare færdigheder.... [-]

Det Forenede Kongerige London
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
New College of the Humanities

Har du læst Freakonomics (Levitt ... [+]

En stærk blanding af økonomisk politik og kommunikation af økonomisk viden, denne MA vil træne dig for at forstå, hvordan økonomisk viden anvendes i den moderne verden.

Kandidater vil være dygtige til at handle mellem økonomerne og offentligheden.

Det

Hvem skal anvende

Dette program kan være rigtigt for dig, hvis du er interesseret i at udvikle karriere som politiker, journalist, arbejde i ngo'er eller internationale organisationer.

Struktur

Den MA Communicating Economic Policy består af ti kerne kurser, der studeres på fuld tid i et enkelt akademisk år, eller deltid over to akademiske år.

Kurserne omfatter: Mikroøkonomiske principper, Offentlige... [-]

Det Forenede Kongerige London
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

An Open Day at New College of the Humanities

Professional development at NCH

Student Life at NCH - Your Accommodation Choices

2015 Graduation | NCH London

Why Study Philosophy?