Læs den officielle beskrivelse

Om os

På Newcastle University Business School kører vi fremragende undervisning og forskning for at skabe en mulighed for vores studerende, medarbejdere og partnere.

Vi er en del af en elitgruppe af Business Schools over hele verden, der besidder tredobbelt akkreditering fra de tre internationalt anerkendte akkrediteringsorganer: AACSB, AMBA og EQUIS.

Vores forskning er verdensledende, og vi er rangeret 14. i Storbritannien for Research Power (REF 2014). Vi tilstræber at lede særskilt tværfaglig forskning og innovation i fremtidens arbejde og ledende på lederskab, med påviselige levende samarbejder, der leverer nye globale perspektiver og løsninger.

Vi er en tværfaglig Business School, der udvikler studerende af højeste kvalitet, forbereder dem til at blive virksomhedsledere i morgen.

Vision og Mission

Vores vision, mission og værdier støtter vores medarbejdere i verdensklasse og højtflyvende studerende til at udvide forskningsområder og akademisk ekspertise og omdefinere fremtidens samfund og erhvervsliv.

Vision

Vores vision er at være en globalt anerkendt international Business School, der leverer excellence i fremtidens arbejde og udvikler ledere for en fremtid, de kan forme.

Mission

Vi inspirerer nye globale perspektiver i fremtiden for arbejde og leder lederskab gennem et vældigt samarbejde og drev ekspertise inden for forskning, innovation og uddannelse for at skabe en mulighed for vores studerende, medarbejdere og partnere at skabe en ansvarlig fremtid for erhvervslivet og samfundet.

Værdier

Excellence

Vores engagement i at gøre det muligt for alle medarbejdere at realisere deres tvillingambitioner om at lede vejen globalt inden for deres områder af forskning, praksis og videnskabelig erfaring, samtidig med at der ydes en fremragende uddannelsesmæssig oplevelse for vores studerende.

Kreativitet

At være kreativ og innovativ til at fremme viden og engagere sig i samfundet til at løse globale problemer.

Indvirkning

Arbejder i partnerskab med regeringer, erhvervsliv, industri, kreativ og kulturel sektor og samfundsgrupper for at identificere de nuværende og fremtidige udfordringer, som samfundet står over for, og at give innovative ideer og løsninger, som vil gøre en forskel.

Vores by

Newcastle er den kosmopolitiske hovedstad i det nordøstlige England. Vores studentvenlige by byder på sport, musik, shopping og kunst i verdensklasse i byens centrum. Newcastle er en blomstrende by og en topstuderende destination, og hvert år tiltrækker det over 50.000 studerende fra hele verden.

Med overkommelig levetid, ikonisk arkitektur og gode transportforbindelser er det ikke underligt, at Newcastle blev stemt som en top 100-studerende by (* QS Best Student Cities 2018).

Newcastle University Business School

Business School er beliggende inden for en £ 50 mio. Udvikling, der giver avancerede faciliteter designet med vores elever i tankerne.

Vi er et centralt punkt for et værdifuldt netværk af regionale, nationale og internationale tanke ledere, alumner og ledende fagfolk.

Skolen er en kort gåtur fra vores bycenter campus, fire universitetsbiblioteker og studentbolig.

Udstyret med:

  • en fleksibel og dedikeret eventsuite med panoramaudsigt over byen
  • fire store foredragsteatre og 27 seminarer / undervisningsrum
  • en række bookbare mødelokaler til personale og studerende brug
  • et multi-purpose rum hvor eleverne kan kombinere studie med socialisering
  • et rum for postgraduate forskning og MBA studerende at slappe af og netværk med personale
  • Wi-Fi i hele bygningen samt tre computerklynger, der rummer ca. 120 pc'er og dedikerede Bloomberg-terminaler
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Newcastle University Business School

Vores innovative Advanced International Business Management Dual Award kursus er for dem, der ønsker en international karriere inden for business management. ... [+]

Profil

Vores innovative Advanced International Business Management Dual Award kursus er for dem, der ønsker en international karriere inden for business management.

Efter afslutningen af kurset vil du blive tildelt:

Avanceret International Business Management MSc fra Newcastle UniversityInternational Business Management MSc fra Rijksuniversitetet Groningen

Kurset dækker de vigtigste aspekter af erhvervslivet i en international sammenhæng, herunder:

strategisk ledelse og organisationstyring på tværs af kulturerfinansiel styring og finansiel risikoøkonomi og marketingHvad du vil lære

Du vil fokusere på de sammenlignende analyser af lande, institutioner og kulturer. Dette er i sammenhæng med virksomhedernes strategiske beslutningstagning i et internationalt miljø.... [-]

Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne
August 2019
Engelsk
Fuldtid
17 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Newcastle University Business School

Vores Bank og Finans MSc giver dig de kompetencer og ekspertise til at forfølge en karriere inden for bank og finansmarkedet industrier. ... [+]

Profil

Vores Bank og Finans MSc giver dig de kompetencer og ekspertise til at forfølge en karriere inden for bank og finansmarkedet industrier.

Verdensomspændende vækst i sektoren for finansielle tjenesteydelser har øget efterspørgslen efter fagfolk med specialkompetencer og kompetencer inden for bank og finans. Dette kursus er lydhør over trends og problemer i globale finansielle servicesektorer.

Den indeholder emner, herunder:

detailbankvirksomhedInvesteringsbankinvesteringsstyringcentralbankHvad du vil lære

Vi vil lære dig, hvordan detail- og investeringsbanker fungerer inden for de finansielle markeder. Du vil også forstå andre finansielle formidlers rolle.... [-]

Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne
August 2019
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Newcastle University Business School

Vores Operations, Logistics og Supply Chain Management MSc giver dybdegående viden om de store områder, der understøtter drift og forsyningskæde. Du vil lære at forbedre ... [+]

Profil

Vores Operations, Logistics og Supply Chain Management MSc giver dybdegående viden om de store områder, der understøtter drift og forsyningskæde. Du vil lære at forbedre forretningsydelsen med en integreret tilgang til drift, logistik og supply chain management.

Organisationer søger konstant måder at reducere omkostningerne på, forkorte produktions- og distributionstider og bedre styre risikoen. Dette giver dem mulighed for at udvikle og opretholde en konkurrencefordel.

Kurset passer til dem, der ønsker at forfølge en karriere i enten operationer eller generel ledelse, herunder:

drift, distribution og supply chain managementrådgivninglogistik og transportstyringengineering, indkøb eller kvalitetsstyringproduktionsstyringledelsesregnskaberHvad du vil lære... [-]
Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne
August 2019
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Newcastle University Business School

Vores E-Business (Information Systems) MSc kombinerer forretningsstrategier, førende teknologi, iværksætteri og organisatorisk adfærd. Du vil udvikle avancerede forretnin ... [+]

Profil

Vores E-Business (Information Systems) MSc kombinerer forretningsstrategier, førende teknologi, iværksætteri og organisatorisk adfærd. Du vil udvikle avancerede forretningsmæssige og tekniske færdigheder til at differentiere din karriere i den moderne erhvervsliv. Dette omfatter den strategiske anvendelse af cloud computing, informationssikkerhed og andre moderne teknologier.

På dette kursus vil du studere inden for to verdensklasse skoler på Newcastle University. Newcastle University Business School leverer kurset sammen med School of Computing Science, som er nummer et skole i Storbritannien for forskningsvirkning i samfundet som anført af den britiske regering.... [-]

Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne
August 2019
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Newcastle University Business School

Vores Innovation, Kreativitet og Entrepreneurship MSc opfylder behovene hos videnbaserede, iværksætter- og innovationsdrevne økonomier verden over. ... [+]

Profil

Vores Innovation, Kreativitet og Entrepreneurship MSc opfylder behovene hos videnbaserede, iværksætter- og innovationsdrevne økonomier verden over.

Kurset udforsker strategier og forretningsprocesser, der fremmer innovation, kreativitet og iværksætteri i organisationer.

Arbejdsgiverne søger i stigende grad at rekruttere initiativrige og kreative personer. Vores kursus ser ud til at producere kandidater, der stræber efter strategiske roller inden for den private og offentlige sektor. Du vil lære at lede disse organisationer gennem innovative forandringer.

Hvis du har til hensigt at søge innovative, kreative og iværksætter roller, så er dette kursus for dig. Disse omfatter:... [-]

Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne
August 2019
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Newcastle University Business School

Vores International Financial Analysis MSc udvikler en dybtgående forståelse af finansiel rapportering og ledelse i forbindelse med det internationale finansielle miljø. ... [+]

Profil

Vores International Financial Analysis MSc udvikler en dybtgående forståelse af finansiel rapportering og ledelse i forbindelse med det internationale finansielle miljø.

Den globale økonomiske krise, højprofilerede bankfejl og øget tilsyns tilsyn har fremhævet betydningen af forsvarlig økonomisk forvaltning og robust rapportering. Dette kursus er udviklet specielt til at imødekomme dette behov.

Det giver dig de kvantitative og kvalitative færdigheder af analyse. Du vil også forstå, hvordan regnskabsmæssig og finansiel ekspertise kan kombineres med succes for at vurdere virksomhedernes præstationer og værdiansættelse.

Kurset henvender sig til ledelse, erhvervslivet eller økonomi kandidater, der gerne vil få mere specialiseret viden om spørgsmål i forbindelse med økonomisk analyse. Det er også velegnet til ikke-erhvervsmæssige kandidater med gode numeracy niveauer, der ønsker at udvikle finansielle færdigheder og forståelse.... [-]

Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Newcastle University Business School

Vores kvantitative Finance and Risk Management MSc vil udvikle din forståelse af generalistiske finansielle spørgsmål. Du vil også udvikle specialiserede praktiske færdig ... [+]

Profil

Vores kvantitative Finance and Risk Management MSc vil udvikle din forståelse af generalistiske finansielle spørgsmål. Du vil også udvikle specialiserede praktiske færdigheder inden for kvantitativ metode og risikostyring.

Verdensomspændende vækst inden for sektoren for finansielle tjenesteydelser har givet efterspørgslen efter kandidater med en solid forståelse af generalistiske finansieringsproblemer kombineret med specialkundskaber inden for kvantitativ metode og risikostyring. Dette kursus opfylder denne efterspørgsel. Det bygger på Business School's etablerede styrker inden for økonomi og finansiering.

Kurset fremmer din forståelse af:

finansiel rolle i en moderne økonomidrift og opførsel af finansielle markeder og investorer... [-]
Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne
August 2019
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Newcastle University Business School

Vores Operation Management Dual Award engagerer dig i undersøgelsen af driftsstyring. Du vil udforske forskellige forretningsmiljøer og kulturelle sammenhænge. ... [+]

Profil

Vores Operation Management Dual Award engagerer dig i undersøgelsen af driftsstyring. Du vil udforske forskellige forretningsmiljøer og kulturelle sammenhænge.

Efter en vellykket gennemførelse af kurset vil du blive tildelt:

Operations og Supply Chain Management MSc fra Newcastle UniversityTeknologi Operations Management MSc fra Rijksuniversitetet Groningen

Kurset passer til dem, der søger at udvikle den nødvendige specialkundskab og færdigheder til at forfølge karriere i:

driftsstyringteknologiledelsesupply chain managementgenerel ledelserådgivningHvad du vil lære

Du vil lære at:

analysere driftsfunktioner i forskellige landeforstå forskellige institutionelle miljøerudvikle et skarpt øje til operationsstyring inden for multinationale virksomheder... [-]
Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne
August 2019
Engelsk
Fuldtid
17 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Newcastle University Business School

Vores Regnskab, Finans og Strategisk Investering MSc forbereder dig til en karriere inden for ledelse regnskab, finansiel planlægning eller virksomhedernes investeringer. ... [+]

Profil

Vores Regnskab, Finans og Strategisk Investering MSc forbereder dig til en karriere inden for ledelse regnskab, finansiel planlægning eller virksomhedernes investeringer.

Strategisk planlægning er en organisations proces med at definere sin strategi eller retning og træffe passende beslutninger om fordelingen af ressourcer for bedst at nå sine mål.

Kurset indeholder væsentlige elementer i økonomi- og ledelsesregnskaber. Det giver de nødvendige værktøjer til kvantitativ vurdering af virksomhedernes præstationer og investeringsmuligheder.

Kurset er for kandidater, der søger at udvikle en karriere i:

ledelseregnskabfinansiel planlægningvirksomhedernes investeringerHvad du vil lære... [-]
Det Forenede Kongerige Newcastle upon Tyne
August 2019
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Barrack Road,5
NE1 4SE Newcastle upon Tyne, England, Det Forenede Kongerige