Northumbria University London Campus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Northumbria er en forskningsbaseret rig, business-fokuserede, professionel universitet med et globalt ry for akademisk ekspertise. Den er baseret i hjertet af Newcastle upon Tyne, som regelmæssigt stemt det bedste sted i England for studerende.

Universitetet har sin oprindelse i Rutherford College, grundlagt i 1880. I dag, ved at sætte de studerende i centrum for en fremragende oplevelse, og med verdens førende forsknings- og prisbelønnede partnerskaber, Northumbria er en ny form for fremragende universitet.

Northumbria er top ti i Storbritannien for antallet af kandidater ind professionel beskæftigelse og ni ud af ti af vores kandidater arbejder eller studerer seks måneder efter endt uddannelse. Vi er rangeret 21. ud af 111 universiteter i 2014 Times Higher Education Student Satisfaction Survey.

Northumbria arbejder med store arbejdsgivere, herunder Nike, IBM, Nissan, Proctor & Gamble, BBC, og NHS, mens mere end 560 arbejdsgivere og 60 faglige organisationer sponsorerer eller akkreditere universitetets programmer. Innovativ og iværksætterånd, er vi også rangeret fjerde i Storbritannien for graduate business nystartede virksomheder.

Vi har en campus i London samt Newcastle, og arbejde i partnerskab med andre højere læreanstalter over hele verden tiltrække studerende fra 136 lande ...

Placeringer

London

Northumbria University, London Campus

Address
110 Middlesex Street
E1 7HT

London, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 191 204 8890