Norwich University of the Arts

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om NUA

Norwich University of the Arts (NUA) har etableret sig inden for kunst, design og medieuddannelse i over 170 år. Men mens vores historie kan spores tilbage til 1845, er vores udsigter fremadrettet.

Fra et campus i centrum, der kan prale af avancerede faciliteter til en tilgang til undervisning, hvor vi fik tildelt guld under rammen om undervisningskompetence og placeret som nummer 1 i Storbritannien til studenterbevaring af The Times og The Sunday Times Good University Guide 2020, vores omdømme for ekspertise er velfortjent.

NUA har blomstret som et etableret universitet, der udvikler et nationalt ry som et innovativt og kreativt akademisk samfund med et fast engagement i at tilbyde erhvervsuddannede kurser, der giver eleverne plads til at udvikle deres evner og forfølge deres passion.

Alt i alt er vores studerende. Kunstnere, designere, beslutningstagere. Med forskellige interesser og unikke perspektiver deler de et ønske om at blive udfordret og inspireret. At lære af fortiden og forme fremtiden.

Vores missionerklæring

NUAs mission er at være det bedste specialiserede universitet for kunst, design, arkitektur og mediestudie i Europa, der producerer kandidater af højeste kvalitet og inspirerende studerende og medarbejdere til at opnå excellence på kreative og kulturelle områder.

Historien om Norwich University of the Arts

1845 Norwich School of Design blev grundlagt i 1845 af kunstnerne og tilhængere af Norwich School of Painters, den eneste provinsielle britiske gruppe, der har etableret et internationalt ry for landskabsmaleri.
1965 Godkendt til at tilbyde gradvis levering gennem eksamensbeviset i kunst og design.
1965 og fremefter To styrker inden for maleri og grafisk design dukker op under en gruppe ekstraordinære praktikere og lærere, der markerer den nationale kunst- og designscene.
1975 Første BA-kurser, der tilbydes valideret af Council for National Academic Awards (CNAA).
1989 Great Yarmouth College of Art indarbejdet i skolen.
1993 Første MA-kurser introduceret gennem en akademisk aftale med Anglia Polytechnic.
1994 Inkorporeret som en videregående uddannelsesinstitution, omdøbt til Norwich School of Art and Design.
1995 Første forskningsgrad studerende registreret til ph.d.-studiet.
2008 Fik magten til at tildele grader op til kandidatniveau og omdøbes til Norwich University College of the Arts.
2012 Tildelt universitetstitel af Privy Council, der blev Norwich University of the Arts . Udnævner sin første kansler - skuespilleren Sir John Hurt.

Kvalitetssikringsagenturet kontrollerer, hvordan britiske universiteter og gymnasier opretholder standarden for deres højere uddannelsesbestemmelser.

Universitetet blev oprettet som en selvstændig videregående uddannelsesinstitution i henhold til § 121 i Education Reform Act 1988 og er et anerkendt organ med underviset eksamensbevis. Universitetet er reguleret af Office for Students (OfS). Oplysninger om universitetets status findes på OfS-registret og på listen over anerkendte organer, der er offentliggjort på den britiske regerings hjemmeside (GOV.UK). OfS-regelsætet træder i kraft fuldt ud fra 1. august 2019. Fra 1. april 2018 til 31. juli 2019 vil universitetet være underlagt Overgangsordningerne for OfS.

Placeringer

Norwich

Norwich University of the Arts

Telefonnummer
+44 (0)1603 610561

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig