Queen's University Belfast

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Queen's University Belfast er placeret i top 200 universiteter i verden(QS World University Rankings 2019)

Som dronningens studerende deltager du i et universitet, der er virkelig internationalt. Faktisk er vi blevet udnævnt til det 24. internationale universitet i verden og har studerende fra over 82 lande, der hjælper med at skabe en multikulturel og levende campus.

Vi er medlem af den prestigefyldte Russell Group, der kombinerer ekspertise inden for forskning og uddannelse med en student-centreret ethos.


Queen's University

150.000 GRADUATES MAKER DERES MARKET OVER GLOBE

Vores inspirerende alumner består af fremragende lærde, nobelprisvindere - som Seamus Heaney og David Trimble - og indflydelsesrige ledere, som har indflydelse på Nordirland og over hele kloden.

Over 94% af dronningens kandidater er ansat eller studerer yderligere seks måneder efter eksamen; Vores kandidater dominerer ledende lederstillinger i 80 af Nordirlands top 100 virksomheder og gør en forskel i over 120 lande.

Et af Storbritanniens største campusuniversiteter og den 9. ældste blander vi vores stolte arv med banebrydende faciliteter til den bedste oplevelse af universitetets liv.

VI ER EN GLOBAL UNIVERSITET

Over 23.000 studerende bor og studerer hos Dronningens. Af disse er mere end 1.900 fra over 82 lande; herunder Malaysia, Kina, Indien, Mellemøsten og USA. Vi beskæftiger også mere end 600 internationale medarbejdere trukket fra over 70 nationaliteter.

EN EKSTRAORDINÆR UNIVERSITET ERFARING

Vi tilbyder et netværk af støttetjenester dedikeret til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid på dronningens, at passe på dit helbred, følelsesmæssige velvære, uddannelse, studiebehov, økonomisk sikkerhed og karrieremuligheder.

WORLD CLASS FACILITIES

World-class studerende kræver ledende faciliteter. Vi har investeret £ 350 mio. I de sidste 10 år, med nye tilføjelser åbnet hele tiden.

Et af Storbritanniens største campusuniversiteter og den 9. ældste blander vi vores stolte arv med banebrydende faciliteter til den bedste oplevelse af universitetets liv.

Queens102

BELFAST - NUMMER 1 REGION I VERDEN AT BESØGE I 2018

(LONELY PLANET, 2017)

En kapital med egen kultur. Nyd hverdagen blandt nogle af de hyggeligste folkemusik i verden. Fordybe dig i de bedste moderne klubber, køkken, kultur og kunst.

Dronning er i hjertet af Belfasts kultur, såvel som dets kunst og sociale scener. Vi er stolte over at være en del af en travl, kosmopolitisk by med et pulserende socialt liv og en rig kulturarv.

GARANTIERET LEJLIGHED

Tilbyder en livsstil, der afspejler overgangen fra hjem til universitetsliv. Vores sikre, moderne indkvartering tilbyder også support, hjælp og vejledning om at bosætte sig i studentelivet i Belfast samt det uundværlige rum at leve og nyde fuldt ud i studielivet.

Vores Studenterophold og Studentunionen hjælper dig med at møde og blive venner med andre studerende og føle sig del af campuslivet. Over 200 klubber og samfund er en fantastisk måde at møde venner på, opdage nye talenter og få en pause i at studere.

Queens103a

FACULTY OF MEDICINE, HEALTH

Q Det fakultet for medicin, sundhed og livsvidenskab ved dronning leverer højkvalitativ, avanceret uddannelse gennem personale i verdensklasse, der fokuserer på samfundets behov. Vi leverer en uddannelsesmæssig oplevelse, der er forskningsorienteret og beriger vores elever intellektuelt, socialt og kulturelt.

Vores håb er, at studerende fra hele verden vil deltage med os for både at lære og også bringe nye ideer og fremgangsmåder til at hjælpe med at drive vores ambitioner til at forbedre og fremme livet. Livingens er kernen i Belfasts kultur, såvel som dens kunst og sociale scener. Vi er stolte over at være en del af en travl, kosmopolitisk by med et pulserende socialt liv og en rig kulturarv.

ADRESSE GLOBALE UDFORDRINGER

Gennem vores uddannelse og forskning stræber vi efter at tage fat på nogle af verdens største udfordringer, vores akademiske medarbejdere foretager verdensledende forskning gennem vores skoler og globale forskningsinstitutter inden for sundhedsvidenskab og global fødevaresikkerhed. Dette har resulteret i nye behandlinger for patienter og større beskyttelsesniveauer for den mad, vi spiser.

FAKULTI SKOLER

Skolen for Biologiske Videnskaber

Skolen for Medicin, Tandlægevidenskab og Biomedicinsk Videnskab

Skolen for sygepleje og jordemoder

Pharmacy School

FAKULTISRANGNINGER

Emner i top 200 i verden (QS World Rankings efter emne 2017)

  • Apotek og Farmakologi (51-100)
  • Pleje (51-100)
  • Medicin (151-200)
  • Landbrug og Skovbrug (151-200)

Emner i UK top 20 (Times og Sunday Times Good University Guide 2017)

  • 2. i Storbritannien for farmakologi og farmaci
  • 2. i Storbritannien for tandlæge
  • 4. i Storbritannien for Food Science
  • 6. i Storbritannien for landbrug og skovbrug
  • 10. i Storbritannien for anatomi og fysiologi
  • 20. i Storbritannien for medicin

Placeringer

Belfast

Queen's University Belfast

Address
Queen's University Belfast
University Road
Northern Ireland

BT7 1NN Belfast, Nordirland, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 785 1880522