Queen's University Belfast

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Queen's University Belfast er et af de førende universiteter i Storbritannien og Irland med en fornem arv og historie.

Grundlagt i 1845 som Queen's College Belfast, blev vi et uafhængigt universitet i 1908. I dag rangeres vi i top 173 universiteter i verden (QS World Rankings 2020) i top 140 i verden til kandidatudsigter (QS Graduate Employability Rankings 2020), og et medlem af Russell Group of UK forskningsintensive universiteter, der kombinerer ekspertise inden for forskning og uddannelse med en studentcentreret etos.

En verdensuddannelse og studerendes oplevelse

Hos Queen's tilbyder vi en uddannelse i verdensklasse, der forbereder vores studerende til lederskab og medborgerskab i et globalt samfund.

Vores inspirerende alumner består af fremragende lærde, nobelprisvindere - som Seamus Heaney og David Trimble - og indflydelsesrige ledere, som har indflydelse på Nordirland og over hele kloden.

Vores studerende nyder at blive uddannet af verdensledende akademikere, der arbejder i spidsen for deres fagområder, og en betydelig investering i den studerendeoplevelse har resulteret i et højt niveau af studenttilfredshed.

Over 96% af dronningens kandidater er i beskæftigelse eller yderligere studier seks måneder efter eksamen; vores kandidater dominerer ledende positioner i 80 af Nordirlands top 100 virksomheder og gør en forskel i over 120 lande.

136043_pexels-photo-3184407.jpeg

Ledere i Innovation og Impact

Queen's er en drivkraft for innovation og talent baseret på ekspertise. Vi er globalt forbundet og har netværk med strategiske partnerskaber over hele verden, hvilket hjælper os med at udvide vores indflydelse på det bredere samfund lokalt, nationalt og globalt.

Vi er førende inden for kommerciel påvirkning og er blandt de fem største britiske universiteter for indtægter genereret af forskningskommercialisering - £ 71m. Gennem QUBIS Ltd, vores kommercielle arm, har vi oprettet over 80 spin-out virksomheder. Tre af disse virksomheder (Kainos, Andor Technology og Fusion Antibodies) er noteret på London Stock Exchange.

Vi er nummer et i Det Forenede Kongerige for vores deltagelse i Knowledge Transfer Partnerships (KTP). En nylig rapport fra London Economics fandt, at Queen's bidrager med 1,9 milliarder £ til den britiske økonomi, beskæftigede 3.700 ansatte og støtter yderligere 2.750 job i hele Storbritannien.

Et globalt og inklusivt universitetssamfund

Queen's er ranket som 22. i verden for internationale udsigter og tiltrækker globalt talent til Belfast. *

Vi har i øjeblikket personale og studerende fra over 80 lande, der hjælper med at skabe en multikulturel og levende campus. De tiltræder et universitet, der har til opgave at tiltrække, fastholde og udvikle det bedste globale talent inden for et miljø, der gør det muligt for dem at realisere deres fulde potentiale.

Et innovativt, indbydende og rummeligt sted at arbejde og studere, dronning er førende inden for ligestilling og mangfoldighed. Vi er et af Storbritanniens mest succesfulde universiteter i Athena SWAN-initiativet, der fremmer ligestilling og karriereudvikling. Vi har i øjeblikket to guld-, otte sølv- og fem bronzeafdelinger, samt en institutionel sølv.

* Times Higher Education World University Rankings 2019

Team work, work colleagues, working together

Investering i fremtiden

Storbritanniens niende ældste universitet, Queen's blander sin stolte arv med avancerede faciliteter til den bedste oplevelse af universitetslivet.

Vores investering på 700 mio. £ i faciliteter er ved at omdanne universitetscampusen og udvide et miljø, der stimulerer, muliggør og understøtter undervisning og forskning i verdensklasse.

Dette har medtaget udviklingen af en state-of-the-art Graduate School, som er hjemsted for et blomstrende postgraduate samfund; det prisvindende McClay Library; en ny Computer Science Building; en lovskole og Wellcome-Wolfson Institute for Experimental Medicine.

Universitetet har også investeret i sportsfaciliteter, nybygget studentbolig i Belfast City Center og har annonceret planer om udvikling af et universitetscenter i verdensklasse, herunder en ny Students Union-facilitet.

På Forefront of Tackling Globale Udfordringer

Vores livreddende kandidater består af 430 sygeplejersker, 50 tandlæger, 130 farmaceuter, 250 læger, 90 socialarbejdere.

Sammen ændrer vi liv på tværs af Nordirland og længere væk: vores opdagelse af et nyt molekyle har potentialet til at forlænge livet for mennesker, der lever med cystisk fibrose; Vi er i spidsen for et stort gennembrud i kampen mod tarmkræft, og vi stræber efter at hjælpe mennesker med MS til at genoprette nervefunktionen.

Vi er i forkant med at udvikle nye tanker og teknologier inden for centrale områder som Sundhed, fred og retfærdighed, informationsteknologi, fødevaresikkerhed og energi.

Rangeret 8. i Storbritannien for forskningsintensitet

Vores forskere er i spidsen for opdagelse og innovation med ambitiøse projekter til at tackle globale problemer og gøre en forskel for samfundet verden over.

Den samlede værdi af nye forskningsstipendier og kontrakter, der blev tildelt dronningens i 2016-17, var 101,6 mio. £, første gang det årlige tal oversteg £ 100 mio. Queen's var også det nr. 1 AHRC-finansierede universitet i Storbritannien.

Vi er rangeret 8. i Storbritannien for forskningsintensitet med over 75% af vores forskning vurderet som "verdensledende" eller "internationalt fremragende" (REF 2014).

Taken in the foothills of Mount Slemish at sunrise in May a few years back, long before CoVID.

Nordirlands legendariske skønhed

Queen's University er beliggende i Belfast, Nordirlands hovedstad.

En by med innovation i hjertet, infiltrerer teknologiske fremskridt hver sektor, der hjælper med at opbygge vores konkurrenceevne på verdensplan. Der er næsten 900 internationale virksomheder beliggende i Nordirland, hvilket gør Belfast til den næstbedste by i Storbritannien (efter London) for at tiltrække amerikansk handel.

Der er masser at finde uden for byen, herunder de berømte filmsteder for HBO-serien Game of Thrones, den imponerende Giants Causeway, stemte Storbritanniens bedste Heritage Attraction og Morne Mountains, et område med enestående naturskønhed, der kanoniseres som CS Lewis ' Narnia.

* Lonely Planet, 2017

Placeringer

Belfast

Address
University Road
BT7 1NN Belfast, Nordirland, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MA
MSc