Royal College of Art

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Royal College of Art

Placeret verdens største kunst- og designuniversitet i seks år i træk (2015-2020) *

Royal College of Art ligger i hjertet af London og er det mest indflydelsesrige, fuldstændige postgraduate universitet for kunst og design i verden. RCA er blevet rangeret som verdens bedste kunst- og designuniversitet i seks på hinanden følgende år (2015 - 2020) i QS World University Subject Rankings.

Studier

RCA tilbyder 40 postgraduate-programmer - inklusive kandidat-, ph.d.- og kandidateksamen.

Derudover tilbyder kollegiet engelsk til akademiske formål (EAP) til at støtte studerende i at kommunikere i en akademisk kunst- og designkontekst. Dette inkluderer 8-ugers og 4-ugers kurser før sessionen, før programmerne begynder, og tilbyder support i løbet af det akademiske år.

Kort kurser

Royal College of Art tilbyder en voksende portefølje af korte kurser, der inkluderer senior-niveau udøvende masterclasses, sommerkurser og brugerdefinerede uddannelsesprogrammer for virksomheder og organisationer.

Executive uddannelseskurser

Et program med udøvende mesterklasser designet specifikt til at give fagfolk på seniorniveau de vigtigste forretningsfærdigheder i det 21. århundrede, såsom kreativitet, kritisk tænkning og empati.

Besøg kursets websider for fremtidige datoer og for at registrere din interesse.

Sommer skole

Sommerkurser varierer fra en dag til tre uger, og giver uovertrufne muligheder for deltagere til at få adgang til ekspertise, studios og faciliteter i verdensklasse. Disse kurser er fremragende smagere til RCA masteruddannelser.

Brændstof til de kreative industrier

RCA har en markant rolle i at forberede sine ph.d.-studerende på en karriere inden for kunst, design og den kreative sektor - kollegiet betragtes faktisk bredt som en digel af de kreative brancher. Kurser undervises af internationalt anerkendte kunstnere, designere, arkitekter, forfattere, forskere og teoretikere, og studerende har en unik mulighed for at studere kunst i et designmiljø og design i et kunstmiljø. Dens koncentrerede, tilpassede former for undervisning og læring - og dedikerede tekniske faciliteter og forskningscentre - bidrager til et usædvanligt kreativt og intellektuelt miljø.

Ud over at byde studerende fra over 80 lande velkommen, forbedres kollegiets globale dimension gennem partnerskaber med førende kunst- og design-, kultur- og uddannelsesinstitutioner og gennem omfattende forbindelser med erhvervslivet, både nationalt og internationalt.

Ifølge de seneste tal har 93% af akademiens kandidater opnået beskæftigelse på et passende fagligt niveau inden for deres udvalgte fagområde inden for kort tid efter at de forlod kollegiet. Disse destinationsfigurer er en væsentlig indikator for RCA succes.

Anerkendt for den enestående kvalitet af dets kandidater, kollegiet kan prale af sådanne bemærkelsesværdige alumner som Sir James Dyson, Thomas Heatherwick, David Hockney, Tracey Emin, Christopher Bailey, Len Deighton, Julien McDonald, Orla Kiely, Alison Jackson, Idris Khan, David Adjaye, AOC, Suzie Templeton, Sir Ridley Scott - listen fortsætter. "

Placeringer

London

Address
Royal College of Art
Kensington Gore
London

SW7 2EU London, England, Det Forenede Kongerige

Programmer