Royal College of Art

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Royal College of Art

Placeret verdens største kunst- og designuniversitet i seks år i træk (2015-2020) *

Royal College of Art ligger i hjertet af London og er det mest indflydelsesrige, fuldstændige postgraduate universitet for kunst og design i verden. RCA er blevet rangeret som verdens bedste kunst- og designuniversitet i seks på hinanden følgende år (2015 - 2020) i QS World University Subject Rankings.

Besøg vores online kandidatudstilling i dag

For første gang i vores historie er RCA kandidatudstillingen online fra 16. til 31. juli. Besøg RCA2020 nu for at se 850 kandidatstuderendes arbejde samt over 250 kunstnersamtaler, forestillinger, ture og paneldiskussioner.

Studier

RCA tilbyder 40 postgraduate-programmer - inklusive kandidat-, ph.d.- og kandidateksamen.

Derudover tilbyder kollegiet ansøgere og studerende engelsk til akademiske formål (EAP) -kurser for at støtte studerende i at kommunikere i en akademisk kunst- og designkontekst. Disse inkluderer 8-ugers og 4-ugers kurser i forudgående session, før programmer begynder, og tilbyder in-sessionel støtte i løbet af studieåret.

Online åbne dage

 • Healthcare & Design MRes Online Åben dag - 21. juli 2020
 • MRes Online Åbent Hus (Arkitektur, Communciation, Fin Kunst & Humanities og Design Pathways ) - 22 juli 2020
 • Intelligent mobilitet MA Online åben dag - 27. juli 2020

Kort kurser

Royal College of Art tilbyder en voksende portefølje af korte kurser, der inkluderer senior-niveau udøvende masterclasses, sommerkurser og brugerdefinerede uddannelsesprogrammer for virksomheder og organisationer.

Executive uddannelseskurser

Et program med udøvende mesterklasser designet specifikt til at give fagfolk på seniorniveau de vigtigste forretningsfærdigheder i det 21. århundrede, såsom kreativitet, kritisk tænkning og empati.

 • Designtænkning og innovation
 • Service Design Masterclass
 • Kreativt lederskab
 • Succesfuldt iværksætteri
 • Indretningsdesign - Futures inden for detailhandel

Besøg kursets websider for fremtidige datoer og for at registrere din interesse.

Sommer skole

Sommerkurser varierer fra en dag til tre uger, og giver uovertrufne muligheder for deltagere til at få adgang til ekspertise, studios og faciliteter i verdensklasse. Disse kurser er fremragende smagere til RCA masteruddannelser.

 • Curating Contemporary Art and Design - Teori og praksis:
 • Grafisk design - Redaktionelt design Sommerintensivt:
 • Forstyrrende markedsinnovation gennem design
 • Arkitektur Sommerskole
 • Sommerskole for moderne kunst
 • Grafisk Design - Typografi Sommer Intensiv
 • Illustration - Den grafiske roman sommerintensiv

Brændstof til de kreative industrier

RCA har en markant rolle i at forberede sine ph.d.-studerende på en karriere inden for kunst, design og den kreative sektor - kollegiet betragtes faktisk bredt som en digel af de kreative brancher. Kurser undervises af internationalt anerkendte kunstnere, designere, arkitekter, forfattere, forskere og teoretikere, og studerende har en unik mulighed for at studere kunst i et designmiljø og design i et kunstmiljø. Dens koncentrerede, tilpassede former for undervisning og læring - og dedikerede tekniske faciliteter og forskningscentre - bidrager til et usædvanligt kreativt og intellektuelt miljø.

Ud over at byde studerende fra over 80 lande velkommen, forbedres kollegiets globale dimension gennem partnerskaber med førende kunst- og design-, kultur- og uddannelsesinstitutioner og gennem omfattende forbindelser med erhvervslivet, både nationalt og internationalt.

Ifølge de seneste tal har 93% af akademiens kandidater opnået beskæftigelse på et passende fagligt niveau inden for deres udvalgte fagområde inden for kort tid efter at de forlod kollegiet. Disse destinationsfigurer er en væsentlig indikator for RCA succes.

Anerkendt for den enestående kvalitet af dets kandidater, kollegiet kan prale af sådanne bemærkelsesværdige alumner som Sir James Dyson, Thomas Heatherwick, David Hockney, Tracey Emin, Christopher Bailey, Len Deighton, Julien McDonald, Orla Kiely, Alison Jackson, Idris Khan, David Adjaye, AOC, Suzie Templeton, Sir Ridley Scott - listen fortsætter. "

Placeringer

London

Address
Royal College of Art
Kensington Gore
London

SW7 2EU London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer