Royal College of Art

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Royal College of Art

Rangeret verdens førende kunst- og designuniversitet i fem på hinanden følgende år (2015-2019) *

112481_1080x1080_CAP_RCA_QS_5th_Year_Running_Still_20Percent_GIF1.gif

Royal College of Art er beliggende i hjertet af London, og er den mest indflydelsesrige, helt postgraduate universitet for kunst og design i verden. RCA er blevet placeret som verdens førende kunst- og designuniversitet i 2015, 2016, 2017 og for nylig i 2018 i QS Top-universitetets placeringer.

RCA har en særprægende rolle i forberedelsen af ​​sine kandidatstuderende til karriere inden for kunst, design og kreativ sektor - kollegiet er i høj grad betragtet som en smeltedigel i de kreative industrier. Kurser undervises af internationalt anerkendte kunstnere, praktikere og teoretikere, og studerende har en enestående mulighed for at studere kunst i et designmiljø og design i et kunstmiljø. Dens koncentreret, tilpassede former for undervisning og læring - og dedikerede tekniske faciliteter og forskningscentre - bidrager til et usædvanligt kreativt og intellektuelt miljø.

Udover at byde på studerende fra hele verden forbedres kollegiums globale dimension gennem partnerskaber med førende kunst- og design-, kultur- og uddannelsesinstitutioner og gennem omfattende forbindelser med erhvervslivet, både nationalt og internationalt.

Kollegiums kongelige charter, der blev indrømmet i 1967, præciserer, at institutionens formål er "at fremme læring, viden og faglig kompetence især inden for billedkunst ... gennem undervisning, forskning og samarbejde med industri og handel".

Ifølge de seneste tal har 93% af akademiens kandidater opnået beskæftigelse på et passende fagligt niveau inden for deres udvalgte fagområde inden for kort tid efter at de forlod kollegiet. Disse destinationsfigurer er en væsentlig indikator for RCA succes.

Anerkendt for den enestående kvalitet af dets kandidater, kollegiet kan prale af sådanne bemærkelsesværdige alumner som Sir James Dyson, Thomas Heatherwick, David Hockney, Tracey Emin, Christopher Bailey, Len Deighton, Julien McDonald, Orla Kiely, Alison Jackson, Idris Khan, David Adjaye, AOC, Suzie Templeton, Sir Ridley Scott - listen fortsætter. "

Placeringer

London

Address
Royal College of Art Kensington Gore London
SW7 2EU London, England, Det Forenede Kongerige