Læs den officielle beskrivelse

Som en af ​​verdens førende specialist veterinære institutioner, bringer Royal Veterinary College sammen mange dygtige personer, som alle deler en passion for menneskers og dyrs sundhed og velfærd. &nbsp Vores brede vifte af programmer, er af international appel og tiltrække studerende, der går på at blive praktiserende dyrlæger, dyr videnskabsmænd, veterinære sygeplejersker og ledere i erhvervslivet og det offentlige. &nbsp&nbsp Kollegiet har en stolt tradition for innovation i veterinærvidenskab, klinisk praksis og uddannelse. &nbsp Vores uafhængige status betyder, at vi er i stand til at innovere og holde på forkant med teori og praksis Banebrydende tilgange til undervisning, forskning og banebrydende kliniske bestemmelse Ekspertise ud over dyrehold og et etableret netværk af videnskabelige partnerskaber med internationalt anerkendte RVC eksperter &nbsp&nbsp Ekspertise inden for undervisning og læring &nbsp Vi tilbyder en portefølje af bachelor-, kandidat-og løbende faglig udvikling programmer. Disse leveres enten på fuld tid, deltid eller via traditionelle distance og interaktiv e-learning. RVC modtaget den maksimale score på 24 ud af 24 i en vurdering af undervisningens kvalitet af Quality Assurance Agency i februar 2003. I 1999 blev det også den første britiske veterinære skole at blive akkrediteret af den amerikanske Veterinary Medical Association. &nbsp&nbsp Støtte til dyrlæger &nbsp Kollegiet 's yder støtte til dyrlægeerhvervet gennem sine tre hospitaler, diagnostiske ydelser og løbende faglig udvikling kurser. Dronningen Moder Hospital for dyr er den største af sin art i Europa, modtager over 8.000 patienter hvert år.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Royal Veterinary College

Vi forstår de vanskeligheder, som mange mennesker står overfor med fuldtidsstudier og har slået sig sammen med University of London International Programs ... [+]

MSc og Postgraduate Diploma / Certificate: Husdyrs sundhed og produktion ved fjernundervisning

Vi forstår de vanskeligheder, mange mennesker står overfor med fuldtidsstudier og har sluttet sig sammen med University of London International Programs, for at tilbyde kandidatuddannelsen, Postgraduate Certificate in Livestock Health og Produktion ved Fjernundervisning.

Vi tilbyder også 240 individuelle kort kursus moduler, som kan bruges til at forbedre dit viden og karrieremuligheder samt blive brugt som kredit til progression til enten MSc Pg Diploma eller Pg certifikat. Hvis du gerne vil høre mere om disse ekstra moduler, bedes du kontakte os for yderligere information.

... [-]
Det Forenede Kongerige London
August 2020
Engelsk
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Royal Veterinary College

Wild Animal Health er blevet stadig mere populært blandt ikke-dyrlæger med en første grad i zoologi og biologi.I erkendelse heraf, at RVC sammen med Zoological Society of ... [+]

MSc Wild Animal Biology

Wild Animal Health er blevet stadig mere populært blandt ikke-dyrlæger med en første grad i zoologi og biologi. I erkendelse af dette, RVC, sammen med den Zoological Society of London, har London udviklet et unikt kursus, rettet mod ikke-veterinære biologiske naturvidenskabelige kandidater og fører til kandidatuddannelsen i Wild Animal Biology.

&nbsp

Denne unikke kursus giver praktisk eksponering for vilde dyrearter og en forståelse af deres sundhed og velfærd samt at give uddannelse i forskning metoder der er relevante for studiet af dyreliv.

&nbsp

Deltagerne gavn af at arbejde og studere sammen med veterinære kandidater at tage kandidatuddannelsen i Wild Animal Health såvel som at lære fra internationalt anerkendte eksperter på deres felt.... [-]

Det Forenede Kongerige London
August 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk