Ravensbourne University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi er et innovativt, branchefokuseret universitet beliggende i hjertet af London. Vi er forkæmpere for kreativitet og samarbejde, dedikeret til at give vores elever de specialiserede færdigheder og muligheder, de har brug for for enestående karriere inden for digitale medier og design.

Vi har et samfund på cirka 2.600 studerende og tilbyder praktisk fokuserede digitale medier og designkurser fra pre-degree, bachelor og postgraduate til professionelt kort kursus niveau.

Drevet af industristandarder og understøttet af den nyeste højtydende teknologi producerer vi meget brugervenlige og initiativrige kandidater. Vi har en stærk track record med gradvis ansættelsesevne og oprettelse af virksomheder.

Ravensbourne er også vært sammen med sit studentersamfund over 100 kreative teknologivirksomheder, der udnytter dets førende teknologier og medieressourcer og samarbejder med dets studerendeorgan og branchepartnere.

Hvem vi er

Et specialiseret kreativt universitet designet til industrien.

Mission

At udvikle mennesker, ideer og innovation i samarbejde med industrien.

Vision

Vi vil påvirke verden gennem kreativitet og teknologi i læring, forskning og forretning.

Vi vil inspirere en meget forskelligartet række mennesker, der er værdifulde for og værdsat af verden uden for universitetet.

Vi vil innovere som en elastisk, smidig og fremtidsrettet organisation for at udvide vores rækkevidde og relevans.

Dancing, stage, stage lights, thematic project and arts. May 2019.

Værdier

Vær kreativ

Vi leverer et provokerende, dynamisk læringsmiljø, hvor studerende udfordres til at blive fremtidens visionære fagfolk. Vi arbejder samarbejdet og målrettet og nærmer os vores bestræbelser med et tankesæt, der er åbent og modtageligt for udfordringer. Vi sætter vores personale og studerende i stand til ikke bare at forestille sig, men også til at skabe fremtiden.

Bliv integreret med industrien

Vi værdsætter et rig og vedvarende engagement med vores branchepartnere. Dette driver vores praksisbaserede tilgang til læring og undervisning, forskning og videnudveksling. Vi understøtter kreativt lederskab og innovation gennem partnerskaber, samtaler og forbindelser med industrien og mangfoldigheden i vores styrende organ. Disse afspejler vores medarbejders professionelle og samarbejdsmæssige karakter og vores studerendes brugbarhed.

Vær inkluderende

Vi er stolte af en kultur, der forudser, støtter og fejrer lige muligheder. Afspejler mangfoldigheden i vores lokalsamfund, er vi proaktive og holistiske i vores tilgang til at fremme social mobilitet, internationalisering og inklusion, hvilket muliggør ændringer ud over Ravensbourne, til den socioøkonomiske og etniske profil af praktikere i de kreative industrier.

Vores kultur

Ravensbourne Way

Vi tilskynder kreativitet og virksomhed i vores studerende og medarbejdere og forherrer den kreative udnyttelse af digitale teknologier inden for design og kommunikation.

Vi er ledere - stimulerer vores elever til at slutte sig til tusinder af vores kandidater, der skubber grænserne i deres kreative brancher.

Vi er eksperter - Vores personale er ikke kun akademikere. De er gørere, der stadig arbejder i branchen, så vores elever får praktisk praktisk træning for at forberede dem på fremtiden.

Vi er innovatører - Fra vores prisvindende bygning til vores seneste teknologi med høj ydeevne er vi skabt til at inkubere kreativitet.

Vi er samarbejdspartnere - inspireret af den nye verden, hvor traditionelle discipliner af design, medier, innovation og kommunikation smelter sammen, inspirerer vores lærere hinanden på tværs af deres forskellige områder.

Og vores anerkendte branche-links giver dem chancen for at skærpe deres færdigheder på placeringer i nogle af Londons mest spændende arbejdspladser.

Vores folk

Alle vores medarbejdere er ikke kun højt ansete akademikere. De er gørere, der stadig arbejder i branchen.

Mange af dem har mange års erfaring med brancher fra industrien, fra Vogue til Walt Disney Company, BBC og mere. Så du lærer af eksperterne.

De er engagerede i forhold til de studerende i løbet af deres studier og videre og opfordrer dem til at lære fra fortiden og eksperimentere i nuet, men til altid at spørge: hvad er det næste?

Vi håber, at du vælger Ravensbourne og bliver medlem af dette enormt talentfulde samfund af ansatte, studerende og kreative virksomheder med base i hjertet af den digitale Greenwich Peninsula, i London.

Toplønninger for vores kreative kandidater

Når det kommer til kreative kandidatlønninger, er Ravensbourne det største specialistuniversitet i Storbritannien og er blandt top 10 af alle institutioner i England *

Der er også en stigende efterspørgsel efter de kreative talenter fra vores studerende fra den digitale, ingeniørmæssige og tekniske industri, hvilket afspejler den enorme vækst i de kreative industrier i de senere år (30% mellem 2012 og 2016).

Disse resultater afspejler det faktum, at studerende på Ravensbourne University London er professionelle kreative fra den dag de slutter sig til os. Vi arbejder i tæt partnerskab med arbejdsgivere for at fremme de tankegange og de færdigheder, som de kreative brancher har brug for.

Vores vindende formel sikrer også en ekstremt høj ansættelsesgrad efter endt studium. I 2017 var 96,4% af de studerende i arbejde seks måneder efter eksamen.

* Baseret på medianlønninger fem år efter eksamen, hentet fra Institut for Uddannelses Langsigtede Uddannelsesresultater 2018.

Undervisningen på Ravensbourne er upåklagelig, fra CV-rådgivning og karrierehjælp til en-til-en-chats med din tutor. Personalet har mange års erhvervserfaring inden for modemarketing, fotografering, filmproduktion, kunst og redaktionelle og utrolige brancheforbindelser.
Victoria Simpson, BA (Hons) Modefremstød

Placeringer

Greenwich

Address
Penrose Way,6
SE10 0EW Greenwich, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: