Læs den officielle beskrivelse

The Royal Conservatoire er Skotland'S nationale center for faglig erhvervsuddannelse i performance art. Vores beliggenhed er i hjertet af Glasgow; vores orientering er den moderne internationale scene. Vi er i spidsen som et af Europas bedste konservatorier, Der tilbyder en sjælden bredde af kunstneriske discipliner. Alt hvad vi gør, som i vores RSAMD dage, er drevet af vores ønske om topkvalitet. Eleverne trives takket være den ekstraordinære blanding af intensiv undervisning, en streng ydeevne tidsplan, der arbejder med professionelle kolleger i branchen, og plads til at skabe med andre på tværs af de discipliner, hvis de ønsker det. Både studerende og ansatte er produktiv i at skabe virkelig innovativt nyt arbejde.

På Royal Conservatoire, Undervisning konstant understøttet af vores partnerskaber med høj profil performance virksomheder i Skotland og videre, og ved vores medarbejderes faglige ekspertise.

Meget erhvervsuddannelse Vi tilbyder fremragende specialist læring på højeste faglige niveau og bachelor-og ph.d.-grader i dans, drama, musik, produktion, skærm og uddannelse. Vores træning er stringent og uløseligt forbundet med de liberale erhverv. Vi plejer også talent på alle stadier og aldre med en bred vifte af kurser fra ugentlige sessioner til specialiserede sommerskoler.

Vores faciliteter - blandt de bedste i Europa
Vi har for nylig investeret £ 8,5 M i udviklingen af ​​fremragende nye faciliteter på Speirs Låse Studios og i renovering af vores Renfrew Street Campus. Vi mener, at vores faciliteter vores nu den bedste i Europa. De omfatter seks professionelle ydeevne steder; en høj andel af øvelokaler per studerende; tre lydstudier; percussion studios; faglige fase teknologi; fire skræddersyede dansestudier; nye studier for teknisk, design, scenekunst, sæt-building og kostume design og konstruktion. Alle disse bakkes op af de nyeste IT og digitale teknologier.

Vores beliggenhed i Skotland kunstneriske hjerte Skotland har et dynamisk kunst arv og Glasgow er kendt som en kulturby. Det er hjemsted for mange af de resultater erhverv - og mange er placeret umiddelbart omkring os. Byen er meget 'student venlig "med et stort antal studerende på 80.000. Fremragende transportforbindelser gør det nemt at nå de fleste af de europæiske hovedstæder med fly eller tog.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

Royal Conservatoire of Scotland

Er du sigter mod at gøre musikken dit livsværk? Er du ønsker at blive en opera sanger, en koncert kunstner eller orkestermusiker; til at ledsage, komponere eller arrange ... [+]

Føreren af ​​musik (MMUS)

Er du sigter mod at gøre musikken dit livsværk? Er du ønsker at blive en opera sanger, en koncert kunstner eller orkestermusiker; til at ledsage, komponere eller arrangere; at arbejde som freelance instrumentalist eller at være en dirigent, musik leder eller animateur. Du kan have planer om at coache eller undervise, enten som det eneste fokus i dit professionelle liv, eller mere sandsynligt, som en del af en portefølje karriere. Du har måske din seværdigheder indstillet på ph.d.-studiet, om et bidrag til Skotlands levende traditionel musik kultur eller måske ønsker at opfylde et af de vitale specialist musik roller i beslægtede kunstarter som ballet. Uanset din begrundelse for at anvende til Royal Conservatoire s MMus, vil du være her for at forfine og udvide din musikalitet som forberedelse til din næste trin. ... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk