Royal Holloway University of London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Royal Holloway, University of London, er rangeret som top 30 af alle britiske universiteter. Gennem dedikation af vores lærere, opdagelser, der ændrer verden og følelsen af Royal Holloway-oplevelsen, er vores et samfund, der vil inspirere dig til at lykkes fagligt, socialt og personligt.

Vores universitet blev grundlagt af to sociale reformatorer, der var banebrydende for ideen om uddannelse og viden for alle, der kunne drage fordel. Deres vision lever videre i dag. Som et af Storbritanniens førende forskningsintensive universiteter er vi hjemsted for nogle af verdens største myndigheder inden for videnskaber , kunst , erhverv , økonomi og jura . Som lærere og forskere ændrer de liv, udvider sindet og hjælper nuværende og fremtidige ledere med at forstå magt og ansvar. Vi styrkes af mangfoldighed og byder studerende og akademikere velkommen, der rejser fra hele verden for at studere og arbejde her, hvilket sikrer et internationalt og multikulturelt perspektiv inden for et tæt og historisk campus.

Beliggenhed

Vi har en unik placering bedst fra begge verdener; et sikkert, grønt campus i Egham, Surrey - mindre end 40 minutter med tog fra det centrale London og kun syv miles fra Heathrow lufthavn, hvilket skaber miljøet, hvor et tæt tæt samfund trives.

r

Placeringer

Egham

Royal Holloway University of london

Address
Egham Hill
TW20 0EX Egham, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig