Ruskin College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere på Ruskin? Personer som dig, der ønsker at foretage positive ændringer i deres liv og har viljen til at sikre uddannelse, kvalifikationer og muligheder, som vi tilbyder.

Som en yderligere Uddannelse College baseret i Oxford, Ruskin tilbyder uddannelsesmuligheder til voksne med få eller ingen formelle kvalifikationer i uformelle omgivelser. Vores pensum starter med de studerende, deres begejstring, behov, ambitioner og evner, og vi tilbyder vores ansøgere potentielle progression ruter fra grundkurser, igennem til adgang til videregående uddannelse, Degree programmer op til Masters-niveau.

Uanset om du er ved at opnå kvalifikationer, der forfølger en glemt entusiasme eller bare lære at nyde uddannelse. Vores venlige bolig kollegium tiltrækker studerende fra vores lokalsamfund, hele Storbritannien og resten af ​​verden til at hjælpe hinanden lære.

Vi hjælper dig med at finde et niveau af undersøgelse, der passer til dine evner og erfaring.

Ruskin College har en stolt tradition for at støtte enkeltpersoner til at realisere deres potentiale. Vi er en lille skole, med store ideer - og de programmer, vi tilbyder betyder din læring kan også foretage positive ændringer i andres liv. Ruskin hilser studerende, som ikke blot ønsker at udvikle sig selv, men ønsker også at sætte noget tilbage til samfundet.

Alle vores kurser er udstyret med den samme høje kvalitet i undervisningen og støtte, og der er en række muligheder for dig at udforske, fra korte kurser gennem grader til masterprogrammer.

Hvad er specielt ved Ruskin?

Akademisk ekspertise - Ruskin tilbyder højt kvalificeret personale, som giver en støttende og berigende lærerig oplevelse Et støttende miljø - med vores hjælp, du kan realisere dit potentiale og overvinde dine egne personlige barrierer for læring. Din tutor vil hjælpe dig med at finde de færdigheder, du har brug for og håndtere de udfordringer, du står En ligesindede samfund - du vil blive optaget et fællesskab af ligesindede, og studere sammen med andre voksne som dig, der har valgt at gøre en positiv forandring i deres liv Klar progression - din læring rejse er skræddersyet til din evne og ambitioner, og det kan betyde direkte adgang til en uddannelse (med forbehold for interview) Et øje på fremtiden - hvad du kan opnå, afhænger af de færdigheder, du har udviklet i løbet af dine studier. Vores længere kurser kan føre dig direkte ind i den erhvervsmæssige karriere eller på at fremme de videregående uddannelser.

Vores historie begyndte 115 år siden, rodfæstet i at uddanne arbejderklassen voksne. I dag fortsætter vi med at tilbyde muligheder og støtte til studerende, der ofte står udfordrende omstændigheder. Studerende kommer til os fra alle samfundslag, i alle aldre, nogle med familie eller omsorgsfulde forpligtelser, mange, der er fortrolig med, som er blevet nægtet uddannelse, kvalifikationer og chancer tidligere i arbejdsløshed eller deltid, lavt betalte job, og mange af deres lever.

Hvorfor ikke gøre Ruskin College næste kapitel i din historie?

Indkvartering på Ruskin Ruskin College ligger i Old Headington, et område blot tre miles fra centrum af Oxford og rig på historie. Ex-beboere i Headington omfatter CS Lewis, JRR Tolkien, Sir Isaiah Berlin og Elizabeth Bowen blandt andre.

Fra Headington er der regelmæssige og hyppige busforbindelser til byens centrum, og en regelmæssig bus service til London.

Engang tilbudt en plads, kan fuldtidsstuderende ansøge om en enkelt undersøgelse soveværelse for hele skoleåret (40 uger). Overnatning for studerende på stedet er af høj standard, nyligt renoveret og tilbyder undersøgelse / soveværelser i små blokke på den fredelige, semi-landlige campus.

Der er et udvalg af standard værelser med fælles badeværelser eller bad og toilet faciliteter, eller værelser med eget bad til en højere pris, og afhængig af tilgængelighed. Alle har fælles køkkener, og der er tre fælles lokaler til brug om aftenen.

Kollegiet indtager en smuk websted med lawned områder til fronten, og byder modellen træer og en allé af elmetræer, at en walled garden bagud med muligheder blive inddraget, en frugthave, en lille træ og enge ud. Frem for alt dette giver en rolige omgivelser og rolig til at studere.

Livet på Campus Kollegiet tiltrækker studerende fra hele Storbritannien og mange dele af verden. Inden for sin bolig samfund, eleverne socialisere, undersøgelse og hjælpe hinanden lære i en venlig, støttende miljø.

Up-to-date edb-faciliteter er til rådighed hele ugen, inklusive weekender, og den moderne, specialbyggede Callaghan biblioteket er velforsynede med over 40.000 bind.

Der er en aktiv Students Union, kaldet Ruskin College Student Union (RCSU), som fremmer og støtter interesser Ruskin studerende, koordinerer aktiviteter og sponsorer grupper og samfund inden for kollegiet.

Studerende er også berettiget til at deltage i Oxford Union, og University of Oxford klubber og foreninger, som tilbyder et væld af sportslige, teater-, musik- og politiske aktiviteter.

Ruskin College er en af ​​de livligste steder for litterære og politiske møder i Oxford. Vi har besøg højttalere, musik aftener og kreativ skrivning og digtoplæsning, ud over at være vært for en række Platform begivenheder i teater, lov, køn og historie.

Livet i Oxford The City of Oxford tilbyder en bred vifte af kulturelle og rekreative muligheder.

Ashmolean var verdens første offentlige museum og huser samlinger fra den klassiske skulptur til impressionistiske malerier. Museet for Moderne Kunst tilbyder det bedste af moderne arbejde. Inden Oxford gymnasier, mange fine samlinger af kunst er til rådighed for offentlig visning.

Bodleian Library, den vigtigste forskningsbibliotek fra University of Oxford, tæller blandt de mest prestigefyldte i verden, og Oxfords Blackwells boghandel er flagskibet for en af ​​Storbritanniens største akademiske boghandlere.

Oxford Playhouse og Ny Teater fremvise de bedste i touring ydelse - lige fra klassisk drama, gennem opera og dans, til at stå op og store navn bands og sangere. En række andre mindre målestok ydeevne rum for enhver smag, mange tilbyder muligheder deltage.

Et levende musikscene findes også i Oxfords pubber og klubber i hele byen, fra folkemusik til funk, rock til reggae.

Der er store sports-og fritidsfaciliteter i Oxford. Universitetets Idrætscenter har squashbaner og en gymnastiksal, og der er muligheder i massevis for individuelt og hold deltagelse. Selve byen byder også på en skøjtebane og en række sportshaller og faciliteter.

University Access Mange af faciliteterne i University of Oxford, dets biblioteker, sociale liv, og begivenheder, er åbne til Ruskin studerende gennem akademiets links. Studerende på instituttets Degree i Business and Social Enterprise er i stand til at få adgang til faciliteter, der tilbydes af Oxford Brookes University, herunder biblioteket, karriere service og sportsfaciliteter.

Ruskin College har også etableret forbindelser med universiteter for at give progression i højere uddannelse for dem at fuldføre en af ​​adgang til videregående uddannelse kurser eller den første (CertHE) eller anden (Foundation grad) kurser.

Placeringer

Oxford

Dunstan Rd

Address
Ruskin College
Ruskin Hall
Dunstan Road
Old Headington

OX3 9BZ Oxford, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig